-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syabi001
csendes tag
Szervusztok!
Tisztelettel kérném a segítségeteket.
Megtudná valaki mondani, hogy milyen szervereken érdemes játszani, mert, akárhova megyek, folyamatosan egy olyan érzés fojtogat, hogy gyakorlatilag én egyetlen golyó vagyok bárkinek, de nekem minimum féltár, de inkább egészet ki kell lőnöm mire meghal az ellen. Fal mögött vagyok de még mindig sérülök a lövedékektől?! A Networksmoothing 0 százalék, a másik Network beállítás HIGH. A pingem, mindig 30 alatt van,de sokszor látok embereket 100as pingel és nem egyszer a lista élén. Totál tehetetlenek érzem magam, ami a tűzharcokat illeti, amikor tankban ülök -nagy ritkán- hiába tunkolom telibe a gyalogost, semmi. Elugrabugrál, mint a mesebeli ugrifüles...
Persze lehet, hogy teljesen alkalmatlan vagyok arra, hogy ezzel a játékkal egy közepes mutatót elérjek. Lehet, hogy nem rendelkezem azzal a skill készlettel ami ahhoz kell, hogy a kör után öt perccel ne 1-7-en álljak.DE!
Sokszor futok olyan csapattársakba akiket nem izgat ha félórája kérek lőszert, kötszert vagy bármit, csak fut tovább, sőt ma próbáltam elfoglalni egy pontot, mert láttam, hogy a szakaszom is arra fele kever. Gyorsan rájuk spawnoltam, 2 métert kellett volna a pont irányába futni és már foglaljuk is, erre rajtam kívül mindenki elfutott egy általam ismeretlen cél érdekében, egy még ismeretlenebb helyre. Ott maradtam egyedül, csodálkozva, ki is lőtt egy sniper, a pont sem lett meg. Plusz 2 napja csak baserapebe futok, amiből egyedül próbálok kitörni...
Tud valaki valamit tanácsolni vagy hagyjam a francba ezt a játékot és próbálkozzak az aknakeresővel?
Hol lehet jó, magyar szervereket találni?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest