-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Szóval a single rész egyszeri végigjátszásra emészthető lenne, ha nem lenne néhány idíóta bug. Kettővel már eddig megküzdöttem, tegnap többen is írtak itt ezekről, de ez a mostani lehet, hogy a játék végét jelenti számomra, pedig elvileg már nem sok lenne hátra. Ott tartok, hogy a gátat kell felrobbantani, és itt van egy olyan rész, hogy át kellene ugrani egy létrára.
Ez az a rész:
Már vagy harmincszor nekiugrottam, de állandóan leesek. Nyomom veszettül a Space-t, majd az E-t, már az F-el is próbáltam, volt hogy nekifutással sprintelve ugrottam el, azután állóhelyzetből a deszka legszéléig kiállva ugrottam, stb.,de eredmény nélkül.
Tehát, ha valakinek van még valami épkézláb ötlete, annak megköszönném, mert azért elég bosszantó, hogy egy ilyen baromság miatt keljen abbahagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest