Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
válasz SkyS1gn #1087 üzenetére
Csodák pedig nincsenek
BC2-óta vannak olyan hibák amiket nem javíttottak , mondjuk azt hogy fedezék mögé érve ne sebződjön vagy haljon meg az ember
És ugye BC2 nem mai csirke
Szóval a BF4 is tele lesz hibákkal amit vagy javítanak vagy nem, ez a játék se lessz kivétel
És ezelen nem igen lehet tenni semit( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
emiki6
veterán
válasz SkyS1gn #1087 üzenetére
Én amúgy nem nagyon tudom elképzelni: a bf fél évvel később jelenik meg, ezért mindenki cod-ot vesz Prffff
Vagy arra gondolnak, hogy van valaki, aki most kezd játszani és azt veszi amelyik hamarabb jelenik meg? És belőlük akarnak meggazdagodni nem is értem...
Jó, jelenjen meg karácsony előtt pl. Nov 30-án, azt megértem, de hogy a cod előtt, annak nincs elég értelme.Bocs lehet félre érthető volt. Ez nem igaz, de ha így lenne, akkor nem vennének sokkal többen codot szvsz.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
SkyS1gn
félisten
Nyugi nem te vagy az első Álltalánosságban írtam.
Igen, a játék hemzseg a hibáktól, melyek launch óta (over 1,5 year) jelen vannak, igen, énis és mindenki más is szeretné ha kijavítanák legalább a felét annak amik a legzavaróbbak, de erre ne nagyon számítsunk...
Amit én kezdek kivenni a fejlesztők szavaiból az az hogy a 3 egy nagy béta volt, újraírták a motort ami sok erőforrásba tellt, meg kezdte nyitogatni a szárnyait a FB2, most a 4-el remélem egy polírozott 3-at kapunk, kicsit több odafigyeléssel, kevesebb hibával remélhetőleg már ismerik a FB2 gyermekbetegségeit, jobb netkóddal, batterecorderrel, commanderrel, blablabla
Meg nem ártana végre az EA-nek kitörni a depiből, mert pár éve úgy jellemezték hogy haragszik a vásárlóira, és lám, nemigen kommunikálnak velünk!
Annak is örülnék ha a problémákra gyorsabban reagálnának, eleinte jöttek a patchek gyakrabban, aztán már csak minden DLC-vel párhavonta, azok is olyanok voltak hogy ja... pár fegyver tweak, hogy elmondhasság valamit csináltak a 3 hónap alatt, átírtak pár számot...
A 3-nál az elején rohadtul bezsongtam, aztán úgy a nyár feléig totál készen voltam tőle.. majd ahogy jöttek a hírek meg a megnyilvánulások, csak fogtam a fejem hogy EA/DICE mekkora ziccereket hagy ki a fejlesztés során, amik simán bekerülhettek volna. Részben ez a kedves úriembernek (akkori CM-nek) Zhint0-nak köszönhető, aki folyton trollkodott twitteren, félrevezetett mindenkit idióta infókkal, vagy csak simán totál hülyeségeket irogatott ki majd jókat nevetett, hál isten őt leváltották!
Remélem nem kell a 4-nél fognom a fejem úgy mint a 3-nál, de bennem van a félsz, a korai megjelenési dátum miatt, a behatárolt fejlesztési idő miatt, és mert megint cod vs bf van, aminek szerintem kárát látja a franchise, legalábbis egy "régebb óta játszó" BF-es szemével mindenképp!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
aAron_
őstag
What is your ikigai?
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #1083 üzenetére
Köszönöm a kritikát.
Hogy értsd mit akartam és ne hord le egyből az embert:
nálam fontosabb a játékban lévő hibák javítása, mint egy menedzselő szoftver csicsázása.Csak nem mindenki tudja, h mi van mögötte...lövésem nem volt, h más csinálja a BL rendszert.
szerk: szebb lett, átláthatóbb az új BL, ezzel nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
Csudaszép lett az új Battlelog, nemhogy a hibákat javítanák, ezzel a vacakkal pöcsölnek.
Azért kíváncsi leszek, h mikor fog megint resetelődni a BL beállítás és a Loadout...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SkyS1gn
félisten
-
-
-
batt
aktív tag
válasz SkyS1gn #1069 üzenetére
Sajnos a játék biztosan készen van már most a 14 perces gameplay miatt teljes kész állapotában van ezen már nem nagyon csinálnak semmit max finomitgatnak és gőzerővel a dlc-ket csinálják! Bf3 megjelenése kor 5 dlcböl már 3 biztosan kész volt! A játékot meg azért nem adják ki egész egyszerűen mert (marketing!)
Persze ettől még jó lehet a játék de azért a dice se szent,határidő ide vagy oda!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
SkyS1gn
félisten
Patrich Bach nyilatkozta hogy büszkék arra amit elértek a frostbite 2-vel és a BF3-al de azok csak előkészületei voltak annak amire most készülnek!
Amúgy 99% hogy beszerzem énis majd, de várok nyár végéig amire korrekt előrendelői csomagok vagy extrák lesznek, meg amire többet tudunk!
-
aAron_
őstag
válasz SkyS1gn #1069 üzenetére
"Battlefield 4 pre-orders have been available for a few weeks now, and it’s already the most pre-ordered game at GameStop."
na amíg ilyen birkák a vásárlók sajnos sok jóra nem lehet számítani, egyetlen egy nyamvadt single player videót láttunk eddig...
én abban bízom, hogy már bf3 kiadása után elkezdtek a bf4-el komolyan foglalkozni, hiszen bf3-hoz csak kinyomtak pár DLC-t és kész (vagy inkább egy nagy beta teszt volt az egész), sok időt nem vett el.
What is your ikigai?
-
SkyS1gn
félisten
Megy ez az e-penis mutogatás megint, EA vs Activision, mindkettő veri majd a lovakat hogy húzzák jobban a szekeret, DICE majd megint megejti a hibapontot, mert határidős lesz a munka...
Ráérne bőven jövőre jönni márciusban, only next-gen!
Ennek a Ratyi Kondérnak is kijárna egy maflás!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
Livius
őstag
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
SkyS1gn
félisten
A 4ben még látok fantáziát ha egy fasza kis game lesz, commander stb.. de ha elcodosodik, s ha az EA-n múlik elfog, akkor eladom a gépem a retekbe, leszopom magam és kész, úgyse lesz értelmes játék a piacon, csak dlc hegyek, konzolportok, meg hazug kiadók!
-
SkyS1gn
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz nanorambo #1055 üzenetére
Azért elég érdekes egy GTA-t és Battlefielddel összehasonlítani..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz gali777 #1052 üzenetére
A Battlefield 3-nál is valamikor szeptember vége fele volt béta, ha jól emlékszem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gali777
őstag
válasz yodamester10 #1045 üzenetére
Jaja, semmiképp nem akarom elkapkodni, GTA 4-et is megjelenés napján vettem meg aztán derült ki, hogy hulladék az optimalizálása. Így 4-5 évvel a megjelenés után jutottam el odáig, hogy megy fullon értelmes fps-el . BF4-et max akkor rendelném elő, ha a béta megtetszik és a mostani kártyámmal játszható lenne, ősszel úgyis benevezek valami erősebb kártyára
Amúgy béta nyáron várható?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz nanorambo #1046 üzenetére
Hát ja.. WD most jobban érdekel mint mint a GTA, de a BF4-et is rohadtul várom, 3-nál kicsit fanyarú lett az összkép de sok jó pillanatot is magam mögött tudhatok a 700 óra alatt a haverokkal, remélem a 4-ben kevésbé kell csalódnom, és remélem hogy nem jut a cod futószalagos sorsára, ha az EA-n múlik akkor oda fog!
-
-
SkyS1gn
félisten
DICE-t hagyd ki a képletből, EA az aki szorongatja őket hogy kövessék a DLC-s majmolást meg a határidőket hogy időben kijöjjön az aktuál COD ellen... MOH: W ugyanez volt!
Tény hogy a régi fejlesztőcsapatból is alig vannak páran a csapatban és az ilyenek mint a buzi Zhint0 aki BF3 megjelenés elött is összevissza trollkodott meg szivatott/hazudott orrba szájba mindenkit, ilyenek dolgoznak ott! Ő egy retardált idióta volt, hál isten már nem ő a CM a DICE-nál.
Szerintem ha igazak az egyre valószínűbb pletykák és lesz commander, tengeri csaták stb (recorder se ártana) akkor lehet a BF4-ből egy jó játék, és akkor tényleg azt mondom hogy a 3 egy jó nagy béta volt...
[ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
Miután a DICE fejlesztők és még igen sok publik low szerint az a Battlefield érzés, hogy C4-el megpakoljuk a motort és keresünk egy célpontot az ugratók között, így nem meglepő ez az irány. Már aki a játékot fejleszti az is a gyökér és IQ nélküli közösség elhivatott tagja és támogatója.
Bye, Bye Battlefield!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Delta×
senior tag
Ahogy figyelem nem csak EA csinálja ezt ...
ubisoft is ráállt a dlc-k re plusz PLUSZ PLUUUSSSZ pénzekért... codról nem si beszélve -.- akarsz egy camot ? okévan +2 euró.........
Mivel az elmúlt 5 évben a videójáték ipar átvette minden felett a maximális profit-ot ezért rájöttek hogy ha valamivel sokan játszanad és csinálnak DLC-t lesz aki megveszi és a profit nől és nőől...
Holott bár fogalmam sincs PL BF4.: mennyibe kerül nekik egy DLC megalkotása, mennyi munka stb.. de az biztos marha módon többet kapnak mint amivel jól laknak
Persze ez személyes vélemény o.O[ Szerkesztve ]
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
batt
aktív tag
A baj az,hogy elkorcsosul a BF és a EA meg a DICE telibe leszxarják a közösséget! Sajnos ez már rég nem a BF és a minőségi játékról szól! Mélységesen sajnálom! Csak,ha ez így is van nem kellene a paraszt vakító duma ,hogy mi meghallgatjuk mit akar a játékos közönség! HAAA HA HA HA HAAAAA
Bocsi ha egy kicsit nyers voltam!
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
Livius
őstag
-
aAron_
őstag
-
SkyS1gn
félisten
válasz yodamester10 #1026 üzenetére
Úgy mondod mintha a 680 nem lenne majd elég rá....
Nekem 6950/70 van, vizezve 1Ghz-en, de majd vagy a next gen. radeon/nv lesz, vagy egy 7970 matrix meg rá egy blokk vizezve
-
Stunts666
őstag
válasz yodamester10 #1023 üzenetére
Minek a titán???
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
yodamester10
őstag
Mikor indul a béta?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ha ez mind igaz akkor hatalmas pacsi!
-
gali777
őstag
Ha béta után netán úgy találnám, hogy megéri előrendelni és mondjuk egy magyar oldalról rendelném, ott ugyanúgy járnak előrendelői bónuszok, mintha originen venném? Mert ha nem, akkor inkább megvárom a release-t, aztán benevezek valami olcsóbbra
-
BigBlue69
őstag
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
prokxy
veterán
Tudjátok, h mi a fura?
Az, h a plakáton sehol nincs a PC! Vagy én lennék a vak????De tuti megint megy a lehúzás, lesz lim. edition, első DLC-vel, majd jön a premium nemsokára, amit meg úgyis megvesz a nagy többség.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bobooo
addikt
-
Delta×
senior tag
Meg hogy vajon most is lesz e szerver túltengés mint simcitynél az kicsit durván játszhatatlan volt az első 3 héten -.-
(de szerencsére ingyen válaszhattam egy játékot utána >< )Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
Az akkor oké ha nem lenne elég a gép meg se venném a játékot >< nekem annyit nem ér
(#996) Cris99 : nagyon arra mennek de egy codost se ismerek aki inkább a BF-et veszi meg mint a codot max mind kettőt de sajna a BF nem tudja megadni azt a fajta élményt amit a cod .. persze ez fordítva is igaz...
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Delta Force (2024)
- Interactive Brokers társalgó
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...