Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
Seine-ban az a jó, hogy körbeforogsz a mapon. persze vannak pontok, ahol megáll a gém kis időre, de javarészt körbeforogat a gém. 1-2 fix pont van.
noshahrt rühelem. seine előtt Kharg-on jártam sokat. de a patch óta nagyobb lett a map, nem tudtam megszokni... így tovább álltam -
Kassadin
addikt
Ez baromira nem szintfüggő dolog, 100-as játékosok között is jócskán vannak gyökerek. Legalábbis ott, ahol én játszom. De még millió példát tudnék mondani. Pl. engivel vagyok és elmegy előlem a tank. Mondom, WTF. Persze, hogy ledarál a heli. Ugye az eszébe sem jut, hogy javítom a tankját. Teljes mértékben besokaltam ezektől a buta emberektől. Kérlek titeket, valaki jöjjön velem játszani!
-
Laraxior
titán
Kétlem mert én a keresőben csak conquest large-t keresek, és amin megfordultam eddig Métro mapok, azokon kivétel nélkül A-B-C pont volt, se több se kevesebb
Szerintem ezen a mapon a két játékmód egy és ugyanaz.szerk.: Bizony egy és ugyanaz. Most voltam fent conquesten. 3 pont van itt is.
-
Kassadin
addikt
Mással sem kell folyamatosan lőni, itt nem erről van szó, hanem, hogy gyengébb, heavy barreltől meg nő a visszarúgás, legalábbis pár napja ezt írták. Nem mondanám az olyan fegyvert halálosnak, amiből 10-15 töltény kell egy emberbe. Rendszerint alulmaradok azzal a fegyverrel olyan helyzetekben, amikor szembetalálkozom az ellenféllel, előbb kezdem el sorozni, és meghalok.
#5840: Ne fárassz és ne fáradj.
-
- = Zk = -
félisten
ááá, pedig tényleg b.szom pontos fegyó
alakísd át.
ha közelre akarsz lövöldözni, akkor flashsupp+foregrip (famas közelre így pokolian jó)
ha messzire akarsz leginkább lövöldézni, heavy barr. +foregrip
még távolabbra meg bipod+6x/7x scopeén javarészt hb+foregrip, és mindíg guggolok. persze, Kharg TDM-nél nehéz lenne
... jah, és javaslom a kis sorozatokat lövésnél
pl a G3-at közelre suppressor+foregrippel nyomom. távolabbra már heavy barrellel..
-
ProEvoFan
nagyúr
Nos, a 6850 meghal 2XAA mellett.Egy 6950/GTX560 Ti is szenved élsimítás alatt.Ne haragudj, de nem hiszem el, h átlag 60+ fps-el játszol.
Nem kötekedni akarok, de van több haver akik 6850/6870/6950/GTX560Ti kártyával játszanak.Nekem 6950-el is néha leesik 50fps alá Caspian Borderen.A DLC meg még jobban zabálja a vga-t.Az élsimítás egyenesen megöli a kártyákat.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest