Hirdetés
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
koplarovic13
tag
válasz RubbishBin #40953 üzenetére
hogy tudtam a bf1942 repcsit leszedni röptében a bazookával?
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlásmagyarán választottam magamnak most valami hasonló MEDIC fegyvert, amivel kitartok még legalább egy évtizedig, a bf1 közösség hasznára is válhatok vele és én leszek a fegyvernem világbajnoka
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
válasz RubbishBin #40952 üzenetére
Lejárt a szerkesztés
Ez oldalról támadás meg tényleg 80%-ban így van. Leszedek valakit, ő levisz mondjuk 20 hp-ra, aztán egyből megjelenik más is fov-on kívül, és bumm. Annyira gyakran, hogy már idegesítő... Vért szarok ilyen 17-17 kd-ért.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
addikt
válasz RubbishBin #40950 üzenetére
Ja ez a jelenség konzolon van? Ott is ilyen tryhardok vannak? Én nem tudom, mert csak egyszer próbáltam a játékot PS4 Slimen, de hamar fel is adtam az irányítás végett.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
koplarovic13
tag
válasz RubbishBin #40941 üzenetére
18 év, nagykoru lett, egymást érik az influenszer köszöntések...
A sok idióta inkább nézne meg egy 2000-es évek eleji filmet, ami valamiért felkapott volt akkoriban és még nem látta
A harcos és a hercegnő (2000)
Der Krieger und die Kaiserin
[link] -
RubbishBin
senior tag
válasz RubbishBin #40914 üzenetére
Meh, de még így is arra szólított fel az előbb valaki, hogy közösüljek magammal. Nem revive-oltam egy tűzharc közepén. A közösség fantasztikus.
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest