-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Enigma1945 #41338 üzenetére
Nyilván nincsenek illúzióim, nem lesz 100%-os ez sem, de a mostani helyzetnél 1000%, hogy jobb lesz a helyzet.
-
Ez a legpofátlanabb csalás benne, igen. Már ezek végett egyedül megéri az EA anticheatet belerakni.
Amúgy hétfőn több mint fél éves kihagyás után játszottunk Battlefield 1-et és ugyanolyan jó volt, mint legutoljára.
Igaz, a végén Volga Riveren belefutottunk egy csalóba, de már éjfél után volt, s úgyis mentünk aludni.
Ez az anticheat update viszont újra meghozta a kedvünket, hogy visszatérjünk, mert a cheating helyzet már nagyon elharapódzott a játékban, szóval én az én részemről alig várom a frissítést!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Bjørgersson #41005 üzenetére
Ugyanerre gondoltam, egyszer teljes elfelejtettem, hogy bedugva maradt és aztán vettem csak észre, hogy az ágy meg az éjjeliszekrény közé van becsúszva és az analóg sticken feküdt a kontroller.
-
-
válasz
gabor7th #40985 üzenetére
Na elindítottam a Battlefield 4-et és nekem is ilyen
Ez meg mi a tosz? Ez nem úgy működött, hogy a főmenüből lehetett indítani és nem kellett hozzá Battlelog? Nekem origin közben le is kapcsolódott, úgyhogy Origin újraindítása után tudtam csatlakozni Battlelogon keresztül Multiplayer → Server browseren manuálisan. Fura mindenesetre.
-
válasz
csibe1 #40976 üzenetére
Eskü nem tudom hogy történt, csak bespawnoltam a személyszállító csónakra a parton B pont mellett, aztán ki be szálltam belőle mert lövöldöztek rám, lebuktam közvetlen a csónak mellett a víz alá és aztán estem egyet, mert kicsit sérültem és már a pálya alatt buktam fel.
-
-
válasz
csibe1 #40969 üzenetére
Bizony, a jó öreg Genius Netscroll PS/2-es golyós egér nagyon bírta...mennyit ment nekem is a Cod 1 meg 2-ben, még akkor is, amikor másoknak már optikai egerük volt. Időnként fülpiszkálóval meg alkohollal kitisztítottam a görgőt a golyó alatt és utána úgy működött, mint újkorában.
-
válasz
VinoRosso #40958 üzenetére
Ez kérem szépen a minőségi
EA Games szerverszolgáltatás!
Épp arról beszéltünk ma, hogy a privát bérelt szerverek általában mennyire laggolnak, aztán ahhoz képest meg a szerverbérlés mennyibe kerül. Tegnap épp Ballroom Blitzen voltunk egy ilyenen és saját bőrünkön tapasztaltuk a frusztráló laggot.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
RubbishBin #40950 üzenetére
Ja ez a jelenség konzolon van? Ott is ilyen tryhardok vannak? Én nem tudom, mert csak egyszer próbáltam a játékot PS4 Slimen, de hamar fel is adtam az irányítás végett.
-
válasz
@rglaaf #40928 üzenetére
Így van, a Cod a mintapéldája annak, hogy hogyan kéne csinálni a Battlefieldnek ill. a többi multi játéknak is! Remélem a többi multi játékban is elérhető lesz, figyelmem véve hogy pl. a Stadia alapból támogatja.
Én próbáltam controllerrel multizni, nekem elég frusztráló élmény volt. főleg a járművezetés. Átalakítóval sokkal jobb volt, de messze nem tökéletes.
-
válasz
#54774016 #40921 üzenetére
Én is hasonlóan látom. Az a baj, hogy a pontos számokat sosem fogjuk megtudni, de egy játékban ahol ráadásul zero aktív anti cheat van, gyakorlatilag az csal aki akar, akár csak sunyiban WH-val, amire sokan valószínűleg rá sem jönnek, hacsak nem figyelik jobban a tag játékát.
Amúgy nekem a következő hardver vásárlásom PS5 vs RTX 3070 lesz, még nem döntöttem el, de hajlok az előbbi felé. Mert hiába van erősebb hardvered, ha nem tudod élvezni a sok f@szmadzag miatt... és ezzel kapcsolatban belátható időn belül PC-n nem is látok radikális javulást.
-
válasz
VinoRosso #40918 üzenetére
Tegnap amerikai szerveren jártam, ott voltam egész végig, volt is a pingem végig 120. Repülőztem nagyrészt, aprítottam a gyalogságot a tank hunterrel, ami kifért a csövön.
Aztán meg mentünk River Somme pályán, ott szakadt el nálam a cérna. Komolyan nem hiszem el, hogy egyesek nem WH-znak. Volt egy Sh3rman nevű tag és ahogy betértem a kanyarban a lövészárokban, már úgy fordult rám hogy tudta hogy jövök.
Aztán megírtam neki a chatbe, mire az iDF-esek meg írják, hogy én csak ne sértegessek veterán játékosokat, mert kickelnek. Mondom rajta, úgyis már menni akartam...
Aztán nemsokára ALT F4, még Originből is kiléptem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csibe1 #40898 üzenetére
Tudom, voltak privát cheatek, amiket a Pb nem érzékelt, így ott a spectatorból figyelve elég hamar egy mezei játékos is megállapíthatta, hogy mi az ábra. Ja és akkor még szavazni is lehetett, hogy repüljön -e a cheater vagy sem, na már ilyen sincsen sajna...
(#40899) Lendova Igaz, logikusan hangzik
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csibe1 #40895 üzenetére
Azért Cod 2-ben nem ennyi órám volt, hanem xfiren nyilvántartása szerint sokszorosan ennyi. Nem most jöttem le a falvédőről, nekem elhiheted.
Voltak cheaterek, nekem is küldtek egyszer egy batot, hogy kipróbáljam, aztán ki is próbáltam, de persze Punkbusteres szerón hamar lecsapott róla. Mondjatok amit akartok, de ennyi cheater anno nem volt.
Emlékszem arra is, mikor valaki nyomta a figyelmeztetés ellenére is a WH-t, aztán láttad a konzolban, ki is lett kickelve vagy valamikor bannolva is. Nem volt visszabeszélés, mert ha nagy volt a pofád, akkor azért is repültél.
(#40896) VinoRosso Tudom, 10 napja találkoztam vele, már a nevéről felismertem, pedig kb. 2 éve jelentettem a köcsögöt. Úgy néz ki teljesen feleslegesen, mert tovább nyomhatja fullba a kretént. Nem tudom hogy csinálja amit a videóban bemutatott, ilyet még életemben nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
VinoRosso #40886 üzenetére
Tegnap egyszerűen szar volt a játék, egész nap fel volt borulva a balance (volt úgy, mikor én voltam a nyertes oldalon, de többnyire fordítva), egy nap alatt ennyi csalóval már régen nem találkoztam, izzadságszagú volt az egész játék. Estére már inkább kiléptem és félre tettem az egészet, mert a hócipőm tele lett vele.
Talán jobb volna kevesebbet játszanom vele, mert csak fel@rom magam...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
VinoRosso #40853 üzenetére
Én is a nagyobb játékmódokat szeretem, nem tudom miért Rusholt az atya. Ez az egyik legismertebb magyar streamer amúgy.
Én bírom amúgy a gameplay végigjátszásait Youtubeon, mert mindig tolja hozzá az ökörségeket és annál viccesebbé teszi. De a streamben már nekem is sok, streamerek közül inkább a TheVR-t nézem(csak mostanában nincs rá időm).
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VinoRosso #40851 üzenetére
Atyának saját szervere van, -1:05:30-nál látszik: Zsozeatya - Zsizinátor nézőknek készült szeró báttya
Na most látszik az is, hogy mikor csatlakozott hozzá, konkrét 5 ember volt rajta. 1-2 percre rá pedig már tele is lett.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#40047616 #40836 üzenetére
A Battlefield 1 köszöni szépen, de él és virul(na meg persze a csalók is).
Tegnap zsozeatya este fél 12-kor kezdte a streamet, mondom becsatlakozom hozzá egy kis mókára.
Meg is találtam a „Zsozeatya” nevű szervert, Rush játékmód és Suez pályával kezdett. Nyilván Rushon ugye kevesebb slot van, de beálltam a sorba. 1-2 perccel azután, hogy zsoze csatlakozott a szeróra, már In Que: 9 voltam és egy kör vége után is csak 6. lettem. Vártam még egy kört, akkor lettem kb. a 3. Így vártam jó 20 percet, hogy bejussak, de aztán leléptem máshova, mert már játszani akartam. Mondom majd legközelebb.
(#40832) koplarovic13 Unreal Engine 4-et használ
Ebből már ki lehet következtetni, hogy milyen gányul fog futni a játék. Kérem a következőt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Enigma1945 #40822 üzenetére
Hát a 8 giga ram az nem épp ideális, de egyébként el kéne futnia rajta. Én 900p low-medium beállításokat javasolnák, szerintem azon lesz 45-55 FPS-ed.
-
válasz
Enigma1945 #40811 üzenetére
Ezért kéne bele cross-play, a Cod jól megcsinálta!
-
válasz
Enigma1945 #40796 üzenetére
Én arra tudok gondolni, hogy CPU limites a rendszered és a feljebb rakod a res. scalet, akkor könnyít CPUn és az előtte még nem teljesen kimaxolt GPUra helyezi a terhelést.
A lóval Shinai Deserten azon az íven tudsz felmenni a lóval, ami bal oldalt csatlakozik a hegyhez.
-
válasz
koplarovic13 #40773 üzenetére
Erről a Nevem Senkiből - amit a minap láttam - egy jó idézet jut eszembe: „Csillogsz-villogsz mint a bordély kilincse. Egy vak is meglát, legyél akár 10 mérföldnyire.”
Amúgy az a Hosszú jegyesség film jónak néz ki, mindenképpen meg fogom nézni!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
koplarovic13 #40767 üzenetére
Én a gyűjtögetős játékot eddig is leszartam és inkább a játékot játszottam. Mondjuk volt 1-2 fegyver mint pl. az SMG 08 Factory, Perrino vagy a Martiny Henry Sniper amire csináltam az assignmentet hogy kioldjam, de azt is csak így ímmel-ámmal, mikor olyan hangulatomban voltam. A fegyverek 1/4-ede még mindig nincs kioldva nálam és valószínű nem is lesz.
-
válasz
koplarovic13 #40765 üzenetére
Szerintem maradj az első verziónál...hiába veszed fel a csalókat, szerintem meg sem nézik a videót, még ha reportolod is őket. A saját szerver lenne a megoldás erre.
-
válasz
D.Orion #40763 üzenetére
Bár nem hiszem hogy valami történni fog velük, megtettem amit tudtam és dobtam rájuk reportot.
Az első kettőnél eltartott egy kis ideig, mire rájöttem, hogy hogy nem lehet ugyanaz a két név, ugyanis az egyik félkegyelműnek nagy „i” betű található a kis „l” betű helyén.
-
válasz
koplarovic13 #40758 üzenetére
Ezt kérlek ne, ilyennel ne spammeld a topikot!
-
válasz
VinoRosso #40744 üzenetére
Van hozzá, én azon nyomon és @va jó élmény!
Még a régi Battlefield 3 és Battlefield 4-ben is van, szóval simán beállítod és mehetsz!
Én is azt mondom, hogy 27-nél kisebbet már nem vennék, most meg hogy megvan a 34 colos ultrawideom majdnem 1 éve meg azt mondom, hogy nem mennék vissza a 27 colosra!
Én elejétől kicsit féltem tőle, mert olvastam mindent róla hogy így nem jó meg úgy nem, mert nem fogják támogatni a játékok, de nekem nagyon jó tapasztalatom van vele és a legtöbb játékban problémamentes az ultrawide - még a Battlefield 1942-ben is megoldható egy szögegyszerű módosítással
-szóval amióta megvan, én mindenkinek csak ajánlani tudom az ultrawideot!
Magyarul megmondva még nem volt játék, amelyikben ne tudtam volna megoldani, még konzol portok esetén is mint a Spyro. Az indie játékok is mint pl. a The Long Dark - bármilyen meglepő is - natívan támogatják a képarányt!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VinoRosso #40737 üzenetére
Nctgb a resupply nagy mestere, Peacemaker és Airsniper meg a legjobb medicek, akiket ismerek. Volt úgy nem egyszer, hogy többször is felélesztettek , míg én assautal nyomultam előre. Nagyon szorosan együtt játszottunk, így tudtuk elérni ezt a scoret. Én ott voltam körülöttük mindig, nem csaltak elhiheted.
Amúgy volt mit csinálnunk bőven, mert végére alig 100 ticketnyi különbséggel nyertünk csak. Az az Andre a túloldalon szintén igen jól nyomta, nagyon tud bánni az elit kitekkel, előző meccsen velünk volt és láttam, ahogy a trench raiderrel bánik. Így pont jó volt a felállás, mert viszonylag ki volt egyensúlyozva a meccs.
Amúgy ha van kedvetek velünk játszani, nyugodtan vegyetek fel Originre.
-
-
[ Szerkesztve ]
-
Remek!
Én tegnap a klánommal(franciákkal) Battlefield V-öt játszottunk és hát nem voltak jó körök, folyamatosan szopóágon voltunk, de nagyon. Ráadásul azokat a meccseket is elvesztettük, ahol nyerésre álltunk. Ők most kezdtek csak vele játszani, csodálkoztak is rajta, hogy milyen szar az alap repülő meg tank ill. a menübe kilépni lehet csak specializálni. Meg valamelyik belehajtott a vízbe tankkal Twisted Steelen, nos felrobbant a tank...mondja hogy miért robban fel, hisz csak vizbe mefy... mondom Dice logic...aztán balance sokszor már a kör elején rossz volt, de aki játssza ezen már nem lepődik meg...
Átmentünk utána Battlefield 1-et játszani levezetésként, sokkal jobban élveztük ráadásul tudtunk jobban együtt játszani, mert attack planenen van hátsó ülés. Volt meccs amit nem nyertünk meg, de általában balanszoltabb volt. Itt ráadásul nekem még nem fordult elő olyan, hogy fegyverváltás után nem lő a fegyver azonnal, hanem van 1-2 másodperc mire elkezdi...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VinoRosso #40694 üzenetére
Igen emlékszem rá és akartam is reflektálni rá, hogy neked volt igazad... én is kezdem egyre jobban azt hinni, hogy az EPIX-esek közül is csítelnek páran(még ha nem is mind).
Amúgy egyszerű, keres rá erre ott jobb felül a keresőben: J_F5M_J
Kilistázza neked ahol említve volt a tag és meg fogod látni, hogy többen is posztoltak róla videót és kérték a bannolását a tagnak. Beszélnek ott közben másokról is mint oleg (már beugrott ez a név is, erre is emlékszem a játékból)...
Ezen meg tényleg hangosan felnevettem
:
[BoB]Grayway2020.02.11.@Qualtalas next time provide proof to back up those claims mate, if he's indeed hacking, he's out permanently, we tolerate no hackers in BF1 and in our community especially.[ Szerkesztve ]
-
válasz
csibe1 #40692 üzenetére
Istenem, ennyi gyökeret egy helyen: Band of Brothers Official
Érdemes belenézni a beszélgetéseikbe, tele vannak cheaterekkel és az adminok még falaznak nekik mindenféle ürüggyel!
Számos videó került fel már a feljebb említett csíterről is a csoportjukba, a tagok is tudják hogy nem legit, erre föl az adminok meg spectator bugra meg magas pingre hivatkoznak
Ez konkrétan a Battlefield community egyik mételye! Szégyen az egész közösségre nézve!
[ Szerkesztve ]
-
Természetesen ezen éjjel is ráakadtunk egy „pro”ra: [Bob]J_F5M_J videó
Sorry a videó minőségéért, Windows Gamerbarral vettem fel, legközelebb maradok a Relivenál. A lényeg azt hiszem így is látszik rajta.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VinoRosso #40670 üzenetére
Én tegnap extrémen laggoltam. Voltam mind német, mind ír szerveren, így időnként random fulugrott a pingem 180 meg 250 ms-ra úgy, hogy alig tudtam repülni. Azt hittem kizárólag nálam van a hiba, de ezek szerint nem teljesen.
Más: Tegnap a discord is lehalt, nem tudtam belépni az audiochat szobába, bezártam az appot majd nem nyitotta meg, csak loadingolt. Egy 20 perc múltán aztán visszajött.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok!
Hoztam nektek végre egy videót az egyik repülőzésemről, élvezzétek: Battlefield 1 tank hunter plane ASMR by Hopkins955 -
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tav-Csoves #40635 üzenetére
Nyugalom haver, nem kell azért ennyire komolyan venni...
Amúgy amiatt ne aggódj, hogy a közösség lemorzsolódik, mert innen már nincs hova morzsolódni.
A Battlefield Buddiesból mindenki a Battlefield V-öt nyomja, és nem koplarovic végett, hanem mert szerintük olyan jó benne a gunplay és hogy guftabit idézzem, a Battlefield 1-nek „fos meg tölcsér alakú lineáris pályái vannak”...
Amúgy új dolgokat ehhez a játékhoz már ne várj, mert nem fog jönni.
Szerintem egyébként (#40634) posztja rendben van, mert kapcsolódik is a témához, meg meg is tudtam belőle valami érdekeset, amit bevallom nem tudtam.
A (#40633) posztjába már valóban bele lehet kötni, mivel az nem kapcsolódik a témához és offba sincs téve.koplarovic13 téged pedig megkérlek, hogy a nem ide illő posztokat hanyagoljuk és azokat egyébként is kívánatos OFFba tenni, mert túl sok itt a játéktól nagyban eltérő posztok száma az utóbbi időben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vaguny #40626 üzenetére
Hát én DLCs mapokkal amerikai szerveren találkozom csak szinte. De amúgy jók ám azok nagyon, azokon futottam eddig a legjobb köröket.
Van amúgy EU-s DLC-s szerver is, csak ahogy VinoRosso mondja, sosincs rajtuk ember szinte. De hát itt az ideje megtöltenünk akkor.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vaguny #40624 üzenetére
Szia!
Szerintem legalább annyian játsszuk a Battlefield 1-et, mint a Battlefield V-öt. Szóval igen, bőven találni fullos szervereket. Amúgy van egy kedvenc amerikai szerverem is, amin ilyen Heligoland - Zeebrugge - Albion pályák mennek folyton. Én most nem fogok játszani a héten, mert jövő hétem vizsgáim lesznek, de jövő hétvége körül visszatérek. -
válasz
VinoRosso #40619 üzenetére
Na kíváncsiságból én is kitöltöttem, nekem 18.
(#40620) koplarovic13 Amúgy meg ne haragudj, de nagy kérés lenne nélkülözni az ide nem illő posztokat? Mert már nekem sok. Mert ha nem is sokan, de azért még vagyunk itt páran, akik a játék miatt esetleg még szeretnénk használni ezt a fórumot és nem valami jó, ha valamit vissza akarunk keresni, de minden második poszt a téma mellett van.
-
válasz
koplarovic13 #40557 üzenetére
Na megnéztem a filmet csütörtökön az Arénában, hát szerintem ez a legrosszabb háborús film, amit valaha láttam.
Én bíztam benne, hogy csak az eleje lesz ilyen vontatott és utána begyorsul a történet, de nem, a végén szó szerint majd elaludtam rajta. Annyira vontatott a történetmesélés, bugyuták a dialógusok, klisékkel teli a cselekmény, hogy ez már túlzás. Ráadásul sokszor unrealisztikus, mikor pl. fut egyenest a katona a német elől, de azt egyenes vonalban teszi, nem cikk cakkban ugrálva. Az meg már kilőtt rá egy csomó töltényt, de mindig csak a falat találja el. Ráadásul nem éreztem azt, hogy kifejezett mondanivalója lenne a történetnek, a párbeszédek annyira érdektelenek voltak. A Szürke Senkik jóval kisebb büdzséből készült, de az ehhez képest egy mestermű. A látvány meg az operatőr munkája dicséretes, de kb. ennyi.
Érdekes módon a mozis kollégám meg tegnap azt mondta, hogy nagyon tetszett neki. Mert hogy szerinte ez nem egy blockbuster film, ahol tele van robbanásokkal meg hasonló, hanem épp ellenkezőleg, egy egyedi művészfilm, ahol azt mutatják meg real-time, hogy hogy is történt a valóságban. Hát mondom nem hiszem, hogy úgy volt a valóságban, hogy a katona fut egyenes vonalban de a német 10 golyóból folyton a falat találja el..ez még egy interaktív single player játéknak is teljességgel akalmatlan lenne.
Senki nem kíváncsi a hasztalan dialógusokra, elhúzott tartalmatlan jelenetekre.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VinoRosso #40546 üzenetére
Ja persze, ez "standard". Ezt úgy tudod csak orvosolni, ha teljesen kilépsz a játékból majd vissza. Nekem is élő szokott fordulni naponta 1-szer. Tudtommal ez egy olyan bug, amit mai napig nem javítottak és nem is fognak.
Tav-Csoves Nem thermal throttlingol neki a gép? MSI Afterburner mit mondd, a hőfokok nincsenek megszaladva? Én is játszom laptopon hasonló hardveren, de nem tapasztalok ilyet egyik játékban sem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
koplarovic13 #40527 üzenetére
Én szerintem mai fejjel a redre, silent redre vagy blackre tenném a voksom. A barna olyan, mintha - egy fórumtársat idézve - homokszemek kerültek volna a billentyűzetbe. Jó amúgy az is szerintem, csak elég hangos. A speed silvernek most utánaolvastam redditen és azt írták hogy túl érzékeny, meg játékban is véletlen érintés miatt más irányba mozdult neki a karakter, szóval azt én kerülném.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VinoRosso #40497 üzenetére
Wat? Párhuzamosan?
Szerintem nem hiába nem terveznek olyan egeret, az egy hibás koncepció, mert minden egyes lövésnél celzáskor picit elmozdítaná az egeret.
Amúgy ha annyira olyat akarsz, végy egy normál oldalgombos egerety majd allatsd a lövést arra a gbra. Done.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
koplarovic13 #40494 üzenetére
Szóval ez lenne a hűtős egér, a Cooler Master?
Nem elég hogy szarul néz ki, de akkor ezek szerint olyan is...
A lovasrohamhoz: 1914. augusztus 17-én a magyar királyi 5. honvéd lovashadosztály a harci láz hevében nem várta be a kiküldött felderítő járőrök jelentéseit az ellenség helyzetéről. Anélkül, hogy tudta volna, milyen erős ellenség van előtte, s abban a hitben, hogy az oroszok az erélyes támadásnak nem fognak ellenállni, Froreich Ernő altábornagy támadási parancsot adott Gorodok közelében. Forrás: mult-kor
Bevallom erről nem tanultunk.
-
válasz
koplarovic13 #40487 üzenetére
Nem mondod, hogy le tudod bazookázni a repülőket Battlefield 1942-ben?
Én már sokszor próbálgáttam, de csak 1-szer sikerült talán. Sokszor sajna nem adta meg a hitet, mert láttam hogy eltalálta és kvázi belemegy, de nem robbant fel. Aztán volt olyan is nem egyszer, hogy egyszerűen átment rajta.
Járművekkel szerintem még így is boldogulsz akkor simán, ahhoz nem kell olyan reakcióidő, csak figyelni kell a környezetedet.
(#40486) VinoRosso Szerintem az nem kevés amúgy, mert kb. olyan, mintha egy hónapig folyamatosan játszottál volna vele.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
koplarovic13 #40484 üzenetére
Te tényleg igen szereted ezt a játékot látom!
Én úgy érzem, hogy már rengeteget játszottam vele, az Origin szerint 1256 órám van benne.
(#40483) VinoRosso örülök hogy működik, bevallom még sosem találkoztam ilyennel!
[ Szerkesztve ]
-
[ Szerkesztve ]
-
válasz
koplarovic13 #40460 üzenetére
Jó ez az oldal, elmentem magamnak meg elküldöm a történész szakot hallgató haveromnak.
-
válasz
koplarovic13 #40457 üzenetére
Ha Wake Islandozni akarsz, akkor gyere inkább Battlefield 1942-vel játszani Simple szerverre!
Amúgy ha már ilyen filmguru vagy, ez a kép melyik filmből van?
[ Szerkesztve ]
-
Megérkezett az IGN kritikája a filmről, 9,5 pontot kapott!
Alig várom, hogy megjelenjen a mozikban!
-
válasz
koplarovic13 #40452 üzenetére
Fuuh most nem tudom nem -e a Battlefield V topikban olvastam, de jó hogy beraktad ide.
-
válasz
koplarovic13 #40448 üzenetére
Nem is rossz színészek, ahhoz képest, hogy ahogy nézem ez egy kis költségvetésű film lesz. Amúgy a film tiszta Battlefield 1 flashback...de gondolom ez sem fog jól menni a mozikban, ha a Midwayből indulok ki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VinoRosso #40444 üzenetére
Nem mondod?
3 napja én is ugyanezzel a gyökérrel találkoztam. Mindenki egyből levágta hogy cheatel, jelentettük is többen. Írtuk neki hogy biztos valami kisgyerek lrhet, akinek nincs élete és itt éli ki magát. Ez meg még büszke is volt rá, hogy a fairfight nem nézi a statot már és nem fogják őt bannolni. Ezután fogtam magam és továbbáltam másik szerverre (holott a mi csapatunkban volt). Ezeken a cheatereken nem kell felhúzni magunkat, mert akkor elérik a céljukat vele. Szarni rájuk és továbbállni, ha meg van privát szerver akkor kick/ban.
-
Nos beszéltem FollowTheOrival és csinált nekünk a Battlefield V-s discordjukra egy külön voice chat szobát, tehát mindenkit várunk aki Battlefield 1/Battlefield V játékokkal játszik : Battlefield Buddies
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
Tav-Csoves #40417 üzenetére
Jaj várjál, olyanról beszéltek, hogy játszol és egyszer csak random kirak az asztalra minden további nélkül? Mert ilyen volt nekem is hétfőn mikor játszottam, csak hát én ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget, mert ezt szokta néha csinálni. Szaggatni kezdett a kép és egyszer csak hirtelen kidobott.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tav-Csoves #40413 üzenetére
Jelentve mindkettő. Játszottam a napokban elég sokat a játékkal, de én ezekkel a cheatekkel most nem találkoztam. Különösen az teleportos, ilyet még életemben nem láttam!
(#40415) pipo112 Nálad lesz a hiba szerintem, nekem gond nélkül fut, bár az én véleményem számodra talán nem annyira mérvadó, mert én Full AMD-s vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
VinoRosso #40409 üzenetére
Ebben a videóban is a tank sofőrje mondta neki hogy ott van, nem akinek a képernyőjét látod a videóban, figyeld a discordot, ott látszik hogy Pony beszél épp!
Amúgy a MrFuntastic honnan látta az ellent? Figyeld a torkolattüzet az ellenfél fegyveréből, persze hogy egyből kiszúrta.
Apám, láttál te már aimbotot? Mert ez minden, csak nem az. Az aimbot nem téveszt célt, hanem pontosan húzza rá az ellenre a célkeresztet és gyorsan. Itt meg volt hogy csak alig megsebezte. Így én is tudok lőni a tankkal, nem kell ehhez aimbot.
Ezt az eltűnős kocsit nem tudom mire vélni amúgy, még sosem találkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest