-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Uhh,ne is mond mert ilyenbol konzolon is van boven.
En mikor belepek mar ugy kezdem,h atnezem hova kerultem es ha a terdelo oldalan vagyok a kukinak es eselyem nincs migralni akkor mar lepek is ki. Nem idegesitem magam es keresek masik szervert....es ha talal az ember akkor van,h leigaz 1menetben mindent es 1parti 25e+ es √,de ehez csapat kell nem egy marek……
Amugy 9 vagy 10alkalommal toltam mar le,de a napi limit dolog tovabbra sem tetszik mert ha otthonvok akkor menne tobb is. Plusz mar az 500penzt is reg kiszedtem igy oda sem tok menni.(ingyen nem dolgozm azon a palyan,annyira nem jon be.....jo lenne,de nappal.)
Szval johetne valami uj kuldi is....Sony® & PlayStation®
-
Gery9112
őstag
Pontosan ugyanígy jártam én is este (lehet ugyanabban a meccsben voltunk). Jó a pálya kialakításában is vannak hibák (miben nincs) de annyi agyatlan ember van, hogy az hihetetlen. Scoutként campel a fél csapat kezdőn úgy, hogy támadni kéne. Meghalok 4 medic körülöttem de fel se éleszt/elsősegély csomagot se dob le........nevetséges.
És tényleg csóri DICE már nem tudja, hogyan lehetne még jobban csapatmunkára bírni a játékosokat. Medicként lehet spotolni az elesett csapattársat, hogy ne skipeljen mert tudod, hogy őt fel kell szedni....régen ilyenre nem volt szükség mert volt annyi esze a játékosok jelentős részének, hogy hahó....medic vagyok....támogatnom kell a csapattársakat.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Facebook és Messenger
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- LG V30 - vezércsel
- Konteó topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest