Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
-
voodoo98
addikt
Pusztán kiváncsiságból:
Nálam 2 dog tag is "bugos", de most a "jó irányban".
1. Frontlines dog tag: 100 győzelem kell, hogy megadja. Nekem 96.-nál megadta.2. Tank mine dog tag: 100 kill kell vele, hogy megadja, de nekem még csak 69 van és megadta. Volt ma egy olyan köröm, ahol 5 vagy 6 kill-em volt tankmine-nal egyszerre. Ez számíthat? Service star-om nincs belőle (ahhoz is 100 kill kell). 58 killnél még biztosan nem volt meg.A többi jól működött.
Más észrevett már ehhez hasonló bugot?Megint korán írtam, de hátha mást is érdekel.
Itt (lehet) a megoldás: linkNem Anti-Tank mine kill kell, hanem Anti-Tank mine vagy Limpet Charge.
A pontos szöveg: Awarded for obtaining 100 kills with Mines.Nekem Anti-Tank mine-ból 69 van és Limpet Charge-ból 31. Az pont 100! LOL!
Viszont a Frontlines-os bug még mindig érdekes.
(#31399) Németh Péter
Több helyen:
- játékon belül, soldier Menü/Weapons & Gadgets
- Okostelefon companion app
- Webes companion app[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #31392 üzenetére
Nagyon remélem, hogy ez nem így működik! Elvileg pár nap max 1 hétnek kéne legyen.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
őstag
Megjavult a battlepack rendszer! Most elindítottam a játékot és fogadott 5 kapásból.
-
bul07
nagyúr
válasz voodoo98 #31391 üzenetére
Igen ezt vettem észre én is
Lehet közeledik a Battlefront II és lövik le a szervereket
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
blaca83
őstag
válasz warcat #31389 üzenetére
Ha van tér akkor nem is érdekelne a dolog mert én is leszedem, de azzal nem tudok mit kezdeni, ha az ajtó vagy ablak mögött áll és csak vár egész körön keresztül a majom.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
voodoo98
addikt
Eltűntek a holland szerverek (ahol 50-es pingem volt), csak ír szerverek vannak, ahol 64-65-ös pingem van.
DannyOnPC is kiszúrta (ő holland):Nagyon remélem, hogy most "viszik át" a szerókat németbe!
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz blaca83 #31388 üzenetére
Jackfragsnak volt nemrég egy videója 1900 Factory-val ami után ragadós.
De ez ősöreg téma és már számtalanszor ki lett beszélve, röviden: profi shotgunos ugyanúgy kinyírna automaticoval is,vélhetően az átlagok alapján kiegyenlítik egymást a shotisok a két oldalon, és annál nagyobb alázás nincs, mint amikor kispisztollyal agyonlövöd őket miközben mellélőnek a csúszkálás miatt.
EA: It's in the crate!
-
blaca83
őstag
Az "1900"-as lett most a legújabb NOOB fegyver?
Több pályán is voltam egymás után ahol semmi más játék nem volt, mint, hogy ezzel a sz@rral kempeltek a sarokban és aki belépett azt telibe verték.Nagy JÁTÉK...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
prokxy
veterán
válasz Németh Péter #31386 üzenetére
Ne is mondd, mert rakom is fel a Bf4-et mingyá'!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
őstag
-
prokxy
veterán
Részletek a Turning Tides DLC-ről
Gamekapocs link.Várjuk szeretettel!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
whitezo88
nagyúr
Ki használ sztereó fejest Xonar hangkártyával? A Kavem már szarrá recsegett és lecseréltem egy Pionerra. De egyszerűen nem találom a megfelelő beállításokat. Már azt hittem nem a zöldbe dugtam pedig de. Csomó hang tompa, vagy majdnem totál süket (beszéd pl), basszus nincs, már megőrülök. Valamiért a sztereó se megy pl winampban ha csúsztatom.Nem csak BF specifikus, de azon keresztül talán megoldódik konkrét példákkal. Kavet sokat szidják de ott csak bedugtam a 3 jacket és ment...
-
sixpak
nagyúr
válasz Enigma1945 #31378 üzenetére
Régebben 2x jobban futott, mint mostanában, főleg az elején....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
voodoo98
addikt
válasz sarkadifeca #31376 üzenetére
Nekem megy. CTE-t toltom.
-
voodoo98
addikt
Nekem is már csak a tankmine dogtag van hátra. Én úgy csinálom, hogy vagy alárakom a tanknak és akkor belefut, de pont a lánctalp alá kell. Vagy olyan helyeken próbálom szórni, ahol sokat járnak tankok. Pl.: Monte Grappa alagút, stb. Egyszer-egyszer csak belefutnak. Esetleg Amiens-en is lehet szórogatni.
[ Szerkesztve ]
-
aol.
csendes tag
Sziasztok, A 25 AT Mine killes feladatot, hogy tudom a legkönnyebben és leggyorsabban megcsinálni? Hiába szórom tele a mappot alig megy bele valaki.
-
davidi
tag
Sziasztok! Origin nálatok is lehalt?
Nálam gondok vannak a csatlakozással, ráadásul a Razer synapse is kihalt..
2 gépen, 2 hálózaton tesztelve is ugyanez.http://tiszavolgyidavid.com, iPhone 14 Pro, Mac mini, MacBook Air M1
-
prokxy
veterán
válasz Enigma1945 #31370 üzenetére
Ezt tudom Neked ajánlani, ez többet mond minden szónál!
YT linkszerk: Neked jobban is fog menni, hiszen a felbontásod kisebb. De ott van, hogy milyen beállításokkal mit tud a kártya. Sajnos az 1GB miatt a megröccenés óhatatlan, de játszható. A proci-ram páros még simán elbír egy erősebb kártyát, ha tervezel esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Szevasztok. Erdeklodnek, hogy tolja e valaki HD 7770 kartyaval? Tudom, nem mai csirke, es nem is eros kartya manapsag..Mire szamithatok?
A gepem:
i5 4590 3.5ghz
8GB RAM
HD 7770 1GB ( elegge overclockolt verzio)
win 8.1
1366x768 felbontas
Koszi!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
whitezo88
nagyúr
Irtátok hogy vannak makrózási lehetőségek, ez nekem új, hol találok erről bővebb infókat, hogyan működik?
-
Madn!ght
addikt
válasz prokxy #31366 üzenetére
Persze, egyértelmű, (csak) úgy van értelme. Anno a korábbi BF epizódokban én is egy baráti társasággal játszottam esténként, TS/Mumble/Skype használata mellett. Anélkül ha a gyorsparancsok használatával elégséges a kommunikáció, akkor még talán lehet értelme.
Rám is igaz, amit leírtál, hogy a beszélgetés az elvonja a figyelmemet, illetve néha zavaró. Ugyanakkor a "varázsát" (hangulatát) mégis az adja egy csapatjátéknak. (sose felejtem el, mikor az egyik nagyhangú cimbi sűrű aprószentelés közepette verte az asztalt és a perifériát 1-1 balul sült támadás következtében... )
-
prokxy
veterán
válasz Madn!ght #31364 üzenetére
Egyetértek, néha a miénk is egy gyűjtőhely, de ha már 1x sikerül vkivel közösen gémelni, akkor már megérte.
Nem mellesleg maga a játék ezt a közös játékot folyamatosan nehezíti, amit tegnap is szenvedtünk, hogy az a 4, klános, partyban lévő ember bejusson egy szerverre, komolyan volt legalább 15-20 perc. Ez persze nő, ha nincs vki TS-en...
Nem terveztem panaszkodni, de most az utóbbi pár napban a game egyre fosabb, nem is maga a játék, hanem a kezelése, gui, joinolás, stb.
Egyébként nagyon simán fut, nincs DC, viszont még mindig iszonyat szerverfüggő, hogy adja vagy nem adja a találatot.
Gombocz-cal néztük tegnap, avtomattal mentem és semmi találat, estem-keltem, másik szerverre átmenve megoldódott. Hihetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz prokxy #31360 üzenetére
Ha csak arra kell, hogy legyen egy PH prefix, arra tökéletes.
Javítsatok ki, de még egyszer sem láttam, hogy itt mozgolódás lenne (a klánotokat leszámítva), hogy este PH non official közös játékra toborzás lenne.
Szerintem a topiklakók által használt játéknickek begyűjtésével többet ér. Aztán ha látja őket online, akkor csatlakozik hozzájuk.
No offens...
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #31362 üzenetére
Gombocz-cal voltunk.
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #31358 üzenetére
Igen, kellett volna aki kimondja, h menjünk ide, csináljuk ezt, stb, nekem nem volt erőm hozzá!
#31359) Warzoz: persze, van pl. a PH-s csoport, nem tudom, h mi a pontos neve (Talán vmi Proharver NonOfficial, hozzájuk is simán.
-
Warzoz
senior tag
Esetleg valamilyen magyar csapat/klán akik szívesen látnának maguk között új játékosokat? Vagy rossz helyen keresgélek?
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
Srácok, ez a tegnap esti közös game felért egy kudarccal, hiába voltunk 1 squadban, 0 csapatjáték, ritka fos volt! Na de nem is lehet mindig olyan profi, mint szokott!
-
voodoo98
addikt
-
Warzoz
senior tag
Heló, sziasztok!
Nemrég vásároltam meg a Battlefield 1 Revolution Edition-t. Érdeklődnék, hogy van-e magyar Discord szerver a játékhoz. -
voodoo98
addikt
-
Fitzgerald
veterán
A szerverkeresőt a phaszért manipulálják már ennyire? Úgysem fogok brémiumot venni azért, mert ott van kiszürkítve az a 20 cár DLC-s szerver, amelyeken van hely...az alap meg a francia dlc-s mapok közül meg van kettő, ahová beférek. Kamu.
-
Ármester
válasz Zso Ro #31349 üzenetére
Én a Premium Pass-ra gondoltam, kicsit félreérthető volt ahogy leírtam.
Mivel az alap játék megvan a fórumtársnak, ha jól vezsem ki a szövegből.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz RockHaRD #31338 üzenetére
Most 50% akciós a BF1 premium originen.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
AAntii
őstag
válasz anubis6 #31337 üzenetére
Ha az mvp címek a fontosak, akkor a 40/64 fős szervereket érdemes hanyagolni, a konkurencia nagysága miatt és a tdm, domination, war pigeon, rush körben mocorogni, illetve van hogy 4 perc egy kör (war pigeon) és emiatt ha nagyon kicsi százalékban is leszel te az mvp a nagyszámok törvénye alapján ha az időt nézzük gyakrabban beadja.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Valaki megtenné, h felvilágotsít a Revolution Edition-ről? Az alap játék megvan, és 15 ezer Ft hozzá a Prémium, de a revolution edition-re mindenhol azt írják, hogy alapjáték+prémium, és az jóval olcsóbb. Ilyenkor mivan?
-
anubis6
aktív tag
válasz gytacs #31323 üzenetére
Úgy kell azt, én is csak a fun kedvéért tolom őket néha
De hogy azt az 1000 MVP-t hogy hoztad össze.. nálam kemény 1
(tudom, kicsit többet játszol mint én , meg jobban is )nova001 #31324 Erről már írtak azt hiszem: ha a szerver áll le, akkor törlődik az addig szerzett, ha csak neked szakad meg a kapcsolatod a szerverrel, attól még regisztrálja a pontjaid.
Aventador91 #31336 És anyukád nem szokott rád szólni, hogy csúnyán beszélsz a bácsikkal TS-en?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
Aventador91
őstag
újabb jóféle ascend videó. bár kicsit rövid [link]
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
Meglévő csapatunkba további tagokat keresünk,
Jelentkezési feltételek:
- minimum életkor 20 év
- TS3 és Headset
- nyugodt játékos legyél, ne kiabálj játék közben
Platform: PCJelentkezni nálam kell privát üzenetben.
Amikkel játszunkainbow Six Siege,Ghost Recon: Wildlands,PUBG,Escape from Tarkov, Battlefield 1 és majd CoD WWII!
¯\_(ツ)_/¯
-
IntelKiller7
veterán
válasz l.skywalker #31327 üzenetére
Az összes Battlefield játék modjai közül ezt utálom a legjobban.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
félisten
Hat hét után először játszottam a játékkal. Végre volt Operations. Lehet, hogy én vagyok túl igénytelen, de szerintem ez egyre jobb és jobb lesz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
prokxy
veterán
válasz gytacs #31322 üzenetére
Csak mert ugye az a fegyó pögyögtetős és egy hellriger, automatico ellen elég gyorsan kell járjon az ujjad.
Én bemakróztam nemrég, kipróbáltam, iszonyat profi úgy, de nem használom. Vhogy akkor átverve érzem magam.
(#31324) nova001: attól függ, ha pl. nálad van DC, akkor megmarad, de ha a szerver adja meg magát, akkor nem.
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
ha kidob valami miatt a szerver az addig megszerzett dolgok elvesznek ?
-
AAntii
őstag
Conquest, 16-27-es csapatleosztás, SENKI nem volt hajlandó átállni hozzánk. Ha már a játék készítői nem tudták megoldani az autobalanszot, legalább a játékosoknak lenne annyi eszük, gerincük, hogy nem 11 fős létszámfölénnyel akarnak minket megverni, én nem hiszem, hogy akinek nem beteg a lelke bármi élvezetet talál egy ilyen felállásban. Itt tart jelenleg a battlefield játékostársadalom, ami már leírva is egy vicc.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
nagyúr
Nekem pár körrel később megadta ezeket, de valóban az UI update elrontott pár dologot. A kezdő menü is tragikus lett... meg lassú, hiányos a menü itt-ott, stb.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz warcat #31318 üzenetére
Száját kéne szétszedni annak aki nem tudja rendesen megcsinálni
De minek nyúlnak hozzá ha nem tudják rendesen megcsinálni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Gratula most megint sikerült valamit elrontani
Hiába gyűlik ki nem adja meg a battlepack-otKösszzziiiiii
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #31315 üzenetére
Az a baj, hogy yt videón nem fogod látni a különbséget! A pspro nem natívan tolja a 4k-t, hanem felskálázza és van benne valami szoftveres trükk is (nem tudom a nevét). Most FHD monitoron vagyok és ultrán itt csúnyább a kép, mint pspro-n volt a 4k-s monitorral! Konzolon amúgy bekockásodik a füst, PC-n azért nem...
Ez az én felvételem (konzollal), valóban nem szép a kép, de a 4k-s monitoron nem ezt látni...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #31313 üzenetére
Ikxboxon elég csúnya (na meg péesen is), egyedül ps4pro-n néz ki jól 4k-s megjelenítővel...
-
őstag
-
prokxy
veterán
Annyi mindent nem veszünk észre a játékban, rengeteg dolgot beleraktak a fejlesztők, bazi sok munka van pl. a reload-nál, hangoknál, fizikánál: Battlefield 1 Hidden Details (PART 9)
Több rész van, néhol az állam fogom, h le ne essen.szerk: Egyébként merre vagytok, nem játszik senki, holnap nincs meló sokunknak, ugye tudjátok?
szerk2: érdemes az 1. résszel kezdeni: PART1
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Azt lehet tudni, hogy meddig akciós most a premium pass?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Gery9112
őstag
Remélem a DICE minél előbb javítja PC-n az ADAD spam-et.....
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz Németh Péter #31303 üzenetére
Mocorgott ott egy ellenség a fedezék mögött amúgy.
There is no war. Only the harvest.
-
Zso Ro
senior tag
MEgint ott tartok,hogy egy mapot nem tudok végigjátszani,mert DC-t kapok állandóan.Valamikor a map betöltésekor,amikor még csak csatlakozni próbálok.
-
őstag
válasz xPraetoriaNx #31302 üzenetére
Mit kéne látnom ezen a videón? Nekem nem sikerült rájönnöm.
Jah, hogy az újratöltés! Én meg nézem, hogy miért lövöd a semmit...
[ Szerkesztve ]
-
xPraetoriaNx
senior tag
[ Szerkesztve ]
There is no war. Only the harvest.
-
Snooker
senior tag
Megkaptam az Arditi kést, holott nem is csináltam meg az első summer missiont . Most vettem csak észre...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest