Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz anubis6 #41213 üzenetére
Mivel szerinte nincs telepítve, ezért csak telepítés előtti lehetőségeket ajánl fel, mint pl. download...
"valami fájl elérési jogosultság problémának tűnik" - Van több játékom a Steam-en, mind ugyanabban a könyvtárban, ugyanazon a meghajtón, ezért nem hinném, hogy csak ennél a játéknál lenne elérési probléma.Köszi, írok a supportnak, hátha!
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz anubis6 #41211 üzenetére
"Repairt próbáltad már" - Nemtom mire gondolsz.
"fájlok ellenőrzése steamen" - Megtörtént, nincs hiba.
Rszgazdai fiókkal használom a gépet.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
VinoRosso
veterán
válasz anubis6 #40748 üzenetére
Hát ez már űber extra facepalm kategória ne haragudj.
Nem 1 másodperces időintervallumot kéne nézned, mert az új információnak nem 1 másodpercre van szüksége a 60hz-es monitoron a megjelenésre hane 1/60-ad másodpercre.Ha az 2/240-4/240-es taktusok alatt történik valami egyedül az nem látható 60 hz-en, viszont az 5. taktusra már látható lesz az is 60 Hz-es monitoron hiszen 5/240 frame az egynlő a 2/60-as frame-mel:
Látszik, hogy a framek 25%-ka megyegyezik, tehát nincs különbség információ tartalomban,a lemaradókból 25%-nak is csak 12 ezred mp a lemaradása, 25%-nak 8 ezred, 25%-nak pedig mindössze 4 ezred.
Tehát nincs 60 meg 80 új frame, mert minden negyedik után reset van, és állítom ez is annyira gyorsan megy végbe, hogyha lejátszanék neked egy ilyen 12 ezredmásodpercig tartó 3 frameből álló videót képtelen lennél felfogni, hogy mit láttál, mert annyira rövid az idő. Az emberi reakcióidő ennek a 15-20x-osa mint korábban említve volt.
Mielőtt másokat nekiállsz kioktatni talán először ki kéne járni a négy elemit, hogy megtanulj számolni egy kézen legalább ötig... -
VinoRosso
veterán
válasz anubis6 #40738 üzenetére
Nincs 60-80 frame-mel több, nem tudom ezt miből számoltad ki. 144 Hz-nél 2.5, 240 Hz-nél 4 frame jön ki amíg 60-ból 1. Ez faék egyszerűségű matek (60x2.5=150, 60x4=240). Egyébként sem a framek száma lényeges, hanem a reakció idő, vagyis hogy milyen gyorsan jut el hozzád az információ, és hogy ez hány százalékkal javítja a már meglévő reakcióidőt.
És akárhogy csűröd csavarod 60hz-ről bármilyen monitor maximum 16 ezredmásodperccel tudja javítani a reakcióidőd, másképp fogalmazva maximum ennyivel láthatsz hamarabban egy 60 Hz-en játszó által nem látható információt. Ez tény, ha ezt nem érted, akkor nálad nem kerek valami.
Azt pedig a játék elemzésével el lehet dönteni, hogy hány olyan szituáció van ahol számít az, ha ennyivel gyorsabban cselekszel. Én néztem most pár videót YT-on, de még nem találtam ilyet. Csak azt látom, hogy rossz döntéseket hoznak az emberek azért halnak meg, és ezeket ugyanúgy meg lehet hozni jól gyengébb monitoron is. Egy jó játékost az különböztet meg a rossztól, hogy jobb döntéseket hoz a pályán, és nem a monitorjának a tulajdonságai.
De ha van ilyen, hogy valaki nem halt volna meg, mert 16 ezred mp előbb reagál akkor linkelj róla videót, kiváncsian várom. -
VinoRosso
veterán
válasz anubis6 #40730 üzenetére
Ezt hívják úgy, hogy burkolt reklám.
Nem ebből van az edged ebben a játékban igen, így gondolom elég szilárdan, azért mert racionális érv szól mellette ami a következő:
Az egyszerűség kedvéért tekintsünk el a lényegtelen faktoroktól és tegyük fel, hogy egy FPS játékban nézéssel lehet ölni. Tehát ha rápillantasz valakire az meghal ha valaki rádpillant meghalsz. Nyilván az nyer aki előbb látja meg a másikat.
- Az egyik játékos(P1) képe frissülön azonnal a másik (P2) pedig 1/60 másodpercenként (60Hz)
- Legyen a kezdő időpont ami éppen azelőtt van, hogy meglátnák egymást a felek.Ekkor készüljön el frame1 amin még épp nem látni semmit. Mindkét játékos ezt látja először.
- Legyen a következő jelenet rögtön a kezdő időpont után amin P1 és P2 lépjen be egymás látóterébe. Ekkor P1 már látja P2-t, P2 viszont nem látja P1-et: P1 nyer.Nézzük mennyit késhet P1 anélkül, hogy P2 veszélyeztetné a nyerését? Ez van az alábbi képen:
P2 16 ezred (előbb rosszul írtam a századot) másodperccel később látja P1-et, mert az ő képe ennyi idő alatt frissül, tehát összesen 16 ezred mp előnye van P1-nek.
Ez azt jelenti, hogy ha P2 látóterébe 17 ezred másodperccel előbb kerül P1 akkor elfogy a P1 előnye.
A kérdés tehát, hogy egy FPS-ben mennyi szituáció van a 0-16 ezreden belüliből, és mennyi a 17+ ból.
Nos szerintem a 0-16 az rendkívül ritka az FPS-ben. Ez nem egy western ahol showdownnál állnak egymással szemben az ellenfelek és várnak arra, hogy mikor üt egészet a toronyóra.
Ezek a játékok arra épülnek, hogy miként tudod kihasználni az ellenfelek hibáit, és nem arra, hogy miként tudod legyorsulni reakcióidőben a másikat. Legtöbbször sokkal hamarabb észleli egyik játékos a másikat, és nem ilyen ezredmásodperces időskáláról beszélek, hanem másodpercekről, ennyi előnyt lehet kovácsolni skillel.
Az edge abból fakad ha úgy támadod a másikat, hogy ő nem tud téged támadni (mert fedezékben vagy, mert hátbatámadod, vagy eltereled a figyelmét, álcázod magad, vagy olyan szituációba kényszeríted/találod ami neki előnytelen veled szemben). Ha megnézed általában amikor egy játékos leszed egy másikat azt úgy teszi, hogy már eleve sokkal előnyösebb helyzetbe került a másikkal szemben, és azzal, hogy mondjuk lelövi csak felteszi az i-re a pontot. Akár hibázhat is belefér neki, hogy többször mellé lőjön.
Ha ilyen 16 ezred másodperc körüli szitukkal lenne tele egy FPS, akkor bizony nagyon pontosan kellene céloznod, mert ahol a 16 ezred másodperc számít ott nem lesz időd újra próbálkozni. De én a játékban nem ezt látom. Tökéletes példa westernes pisztolypárbaj amit korábban írtam, ott tényleg számít ha nem vagy elég gyors, mert a felelek tökéletesen kiegyenlített helyzetben vannak, egyik sincs előnyben a másikkal szemben, de a harctér az nagyon nem ilyen.
Egyébként, hogy mennyi az annyi itt le lehet tesztelni. Az átlagos reakcióidő 215 ms, vagyis ha kivenném monitor lagját a rendszerből és folyamatos képet kapnék akkor is csak 199-ig tudnám megjavítani az átlagot. Próbálgatva a tesztet ez még az eredmények szórását sem éri el nálam, 220 körül avg mellett +/- 20-30 ms-ot produkáltam. -
VinoRosso
veterán
válasz anubis6 #40728 üzenetére
A két szituáció közt csak a képfrissítési frekvencia különbözik, ami max 0,016 lehet. Minden más egyforma a két rendszer közt, tehát ha bármilyen egyéb lag adódik a reakcióidőhöz az az ellenfél reakcióidejéhez is hozzáadódik, ezért nem igazán állja meg a helyét amit írsz.
Azaz ha veszek egy olyan monitort ami végtelen nagy Hz-es, és minden más marad a rendszeremben, akkor is legfeljebb csak 16 századmásodperccel lehetek gyorsabb, nem többel. Nem hiszem, hogy ez bárhol számít. Sokkal többet lehet javulni más területen, csakhát a skill az nem olyan amit megveszel egy boltban, hanem azért meg kell dolgozni, és könnyebb azt hinni, hogy ha veszel egy monitort az rohadt sokat hozzá fog adni a játékodhoz (nem fog, akkor játszol jobban ha többet gyakorolsz). -
VinoRosso
veterán
válasz anubis6 #40726 üzenetére
Épp azt mondom, hogy nekem sem számít, pedig valószínűleg nagyobb FPS-t tudok érzékelni mint az átlag. De pl a monitoron nem látom a különbséget 50 és 60 közt pusztán a képet nézve, játszanom kell, hogy érzékeljem. A neont is csak azért látom, mert ott nem konstans a megvilágítás mint a monitor esetében. Ha valaki nagyobb frekin játszik mint 60, az max 1/60-ad, azaz 0,016 másodperccel előbb láthatja meg az új információt, tehát legfeljebb ennyi előnye lehet a reakcióidőt tekintve. Kizártnak tartom, hogy ez jelentős (vagy inkább bármilyen) előnyhöz juttatna bárkit.
Az lehet, hogy folyamatosabbnak "tűnik" a játék, de nekem a 60 bőven elég. Ráadásul játékélmény szempontjából szerintem sokkal inkább számít a színhűség, kontrasztarány, mint a Herztek (legalábbis nekem) és ebben a legtöbb 144-es monitor elég gyenge, mert ekkora frekin nem lehet olyan jó minőségű képet produkálni.
Jelenleg egy 5000:1-es statikus kontraszttal rendelekező VA paneles 32-es FHD monitorom van, és már régóta fürkészem, hogy mire lehetne cserélni, mert lenne igényem a WQHD-ra, de nem találok egyszerűen normális cuccot ami hozná ezt a képminőséget nagyobb felbontásban, vagy csak csillagászati összegekért. Van egy csomó hiperszuper gamer monitor ami nagyon gyors, de olyan a képe, hogy elhányom magam, a fekete úgy néz ki rajtuk mintha leöntötték volna egy pohár tejjel, közben meg 100k+. -
Tegla80
addikt
válasz anubis6 #39374 üzenetére
Az a multkori volt es ez most uj lada szett.
kb 1eve jatszom es ebbol a nemet szerok +erkezte ota 32/33ms ping mellett.Ehez kepest a mostani 45+ms egy xar....felet nem olom,mint elotte es kb eselyem sincs 1az1be,mert fexem mire lonek. Ez igy 3kepkocka bukas a korabbi kettohoz kepest ami nagyon kierzodik.....16.67ms/kepkocka.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz anubis6 #39372 üzenetére
"Leroy" a mutkor serelmezte,h itt lassan jonnek az infok,es gondoltam segitek voodoo-nak,h megosztom,h mi kerul kajd ki mashova is idovel.
Amugy erzem,h lesz itt dupla xp is.(vagy eso,de ez meg keplekeny....11utan kiderul. )Szerk:
kb 2000scrap ,2skin es 1xp boost amit kaptam......,de a lenyeg,h nek muxik a duplikaltak eladasa egyben!!a ladanal add el rogton,kulonben keresgelheted az eladashoz oket....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Rony949
őstag
válasz anubis6 #36565 üzenetére
Az én meglátásom szerint igen is baj. Egy medic ne az ellenséggel foglalkozzon elsősorban, hanem a társai élesztgetéseivel és gyógyításával.
Ennyi erővel kukába lehetne dobni az egész kaszt rendszert és csak egy karakterünk lenne össz-vissz akinek váltogathatjuk a cuccait.
-
Rony949
őstag
válasz anubis6 #36563 üzenetére
Mondjuk az tényleg nagy fasság a BF1-ben, hogy a medic ALAPVETŐ felszerelését le lehet váltani valami másra. Ebből is látszik mennyire el lett kúrva ebben a részben a csapatjáték. Emiatt is vagyok egy kicsit izgatott a BF5 iránt, mert ott állítólag nagyon ráfekszenek a squad-ra és a csapatjátékra.
-
addikt
válasz anubis6 #36144 üzenetére
De a visszarúgás miatt, a második lövésnél már esélyes ,hogy a sörétek nagy része elmegy a fejek felett a kis vertikális eloszlás miatt.
Statisztikák alapján nagyon kevesen használják. Nem is tudom ,hogy pl engem valaha öltek-e meg ezzel a variánssal. Pedig rengeteget voltam Fort Vaux 7/24-en is. Ahol akkor elvileg a Sweeper jobb lehet.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bul07
nagyúr
válasz anubis6 #35149 üzenetére
Na igen de akkora a szórása hogy körbelövi, távolra meg áááá, talán pöttyöktetve de ahhoz is kevés a 9 golyó
Viszont az új Medic fegyver elég jó, főleg a 50-es tár mellet tölteni is ritkán kell(azt hiszem 50)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EczkE
veterán
válasz anubis6 #35146 üzenetére
Volt mar host battlefiled esemenyen es regebben mondta hogy volt svedorszagban mas youtuberekkel kiprobalni a bf1 korai valtozatat meg a pletykak elott. Szinte biztos hogy mar most tud kb mindent az idei jatekrol. Maskor is volt mar hogy bejelentett a dice valamit es mar aznap egy elore elkeszitett videot kitett rola.
Asszem mindenféleképpen!
-
voodoo98
addikt
-
Madn!ght
addikt
válasz anubis6 #34667 üzenetére
Ezért is lenne jó, ha egyes szervereken lenne skill-limit (akár alsó, akár felső).
Így elkerülhető lenne, hogy néhány szerverre az agyhalott, szélrózsa minden irányában kolbászoló csapattársak ne jussanak be. Egyúttal limitálható lenne az is, hogy 1-1 szerveren ezek a félistenek se tudják mások játékát elb@szni. -
pucz
senior tag
válasz anubis6 #34665 üzenetére
COD4-ben volt anno menő, hogy a 100 lant nyert, makrós, nasa netes üszökpró vérpistike felment pub szerverre, és végigalázta a szervert. Nolife az Ilyen, és tényleg marhára idegesítő. Ezeket én sem tudom jó szóval illetni. Nem fair, hogy más munka után, fáradtan funolna egy picit, erre kel-fekszik az Ilyen nolife játékosok miatt- akik a naphosszakat játszanak főállásban.
Az ilyen menjen versenyre, vagy warokra, mert ez már szerintem nem a szórakozásról szól.
SZERINTEM..
-
-
anubis6
aktív tag
válasz anubis6 #34575 üzenetére
bocs a dupláért, de amúgy még szavazni is lehet itt, hogy milyen játékokat támogasson.. természetesen érdemes a bf1-re
Csak azért írom, mert a pubg-ből már kitiltották a reshade-et , és elképzelhető, hogy a cheaterek elleni harc következő állomása itt is ez lesz..
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz anubis6 #33709 üzenetére
Most olvastam hogy valami állítólag ma/holnap reggel jön... akkor valóban még nem, de már csak órák kérdése.
Sőt most szedett le valami cumulative update-et a windows... ejj... na akkor megnézem mit csinál.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz anubis6 #33703 üzenetére
Engem a throttling (bár ez nem valószínű, és egyébként is reklamációs indok) de legjobban a zaj aggaszt. Ez egy kifejezetten hangtalan PC eddig, egy silencio 352 házban, arctic cooling freezer 7 pro rev.2 hűtővel, és játék közben is kussol. Ez volt kiadva a szerviznek, hogy halk legyen. Ezt a tulajdonságát szeretném megtartani.
A boltban azt mondták, nem lesz említésre méltó változás ebben a tekintetben. Azt viszont nem mondták, hogy a 7700-asoknak magas a ragacsuk, kutyaszar van paszta helyett. Én nem fogok tokatlanítani professzort, meg alulfeszelni sem fogok, úgyhogy nem is tudom, jó döntést hozok-e. -
törölt tag
válasz anubis6 #33696 üzenetére
Tehát holnap veszek egy hibás szériás, túlmelegedő, throttlingos, rossz ragasztású processzort 100é. Olyan jó, amikor lehet valamire várni
https://prohardver.hu/hir/kiakadtak_felhasznalok_leggyorsabb_kaby_lake_cpu.html
-
törölt tag
válasz anubis6 #33495 üzenetére
- Na, hát letiltottam a játéksávot. Nem tudom, mennyiben járult hozzá, de gyönyörűen fut a game. Az FPS érték viszont nem változott. Legalábbis 60-at írt a consol paranccsal. Stabil 60, néha 61. Betöltéseknél, egyebeknél akár -120, de game közben 60. Beleégett a monitorba, mondom.
- Beírtam a gametime.maxvariablefps 120-at. Akkor is 60.
- Megnéztem az összes létező fájlt, mi lehetne útban az fps-nek, de nem jutottam előre.
Van a menüben egy gyári framerate állítgató, az 200-an volt. Gondoltam, abban is állítok 120-at. Akkor is 60 az FPS-em.
Lehet, hogy hibás fps értéket jelenít meg a game?
Megjegyzem, még nem telepítettem semmilyen drivert. Csak az van, amit a Windows talált a hardverre. Keresni kellene egy nvidia drivert, ami nem telepít egyebeket.
Mindenesetre most elégedett vagyok. Azért még segíthettek, jó lenne 60 felé menni fps-ben.
Kösz!
Ja, még annyit, hogy kizárólag a dx12 van letiltva. V-sync megy, meg az egyéb szokásosan letiltandók is engedve vannak. Keret nélkül tolom, teljes képernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anubis6 #33476 üzenetére
Hát, próbáltam utánaolvasni, mi is ez a broderless fullscreen. Nem tudtam meg semmit, amit meg is értettem volna. Mindenesetre bejött. Kösz.
Tehát, nem az a helyzet, hogy így már aztán meseszépen fut a játék, hanem egyáltalán játszható. És megszűnt a monitor hibaüzenet a 1080i-vel kapcsolatban.
Miaza broderless fullscreen?
-
törölt tag
válasz anubis6 #33441 üzenetére
Kösz, átírtam 60 HZ-re, de alapvetően az a baj, hogy 1080 i és nem 1080 p. Ezzel a monitorom hibaüzenete nem szűnt meg.
A többit nem vágom. Az fps értékek tegnap még nem voltak tragikusan rosszak. Ma nem mértem, mert nem volt értelme. Valami hiba van, de nem tudom, mi lehet. Lehet, hogy a keretrendszer telepítés vágta haza a BF1-et, de ehhez nem értek. Kérte a monitor szoftvere, hát letöltöttem neki. Aztán akartam Bf1-ezni, de már egy-egy menü megnyitása is keservesen megy a beállításokon belül, nemhogy a játék.
Ha nincs egyéb tipp, újrahúzom a rendszert, aztán letöltöm megint a játékot, így tiszta lappal meglátom, mi lesz.
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #33441 üzenetére
Volt pár hét, amíg 8gb ddr4 3333mhz-es rammal játszottam, 3200mhz-en. 7-7.5gb-ot evett. És nem vettem észre semmilyen laggot vagy hátrányt. Viszont, amikor visszaraktam a 16-ot, akkor 11gb-ot evett. Tehát, ha tud, eszik, de nekem 8-cal is volt. Nyilván jobb a 16.
(6800k 4.2ghz, 1080ti 11gb vram, 1440p, ultra-n, post processing medium, dx11, res. scale 100%)(#33444) Aventador91
BUÉK![ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
válasz anubis6 #33334 üzenetére
Amúgy nem vettetek olyan észre hogy elvesznének a lövések?
Úgy értem hogy én lövök rá ő énrám és mintha a torkolattűz pajzs lenne és azon elveszik a lövésNem egyszer vettem ezt észre és oda vissza megy ilyenkor
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pohár
félisten
válasz anubis6 #33279 üzenetére
a svéd és Los Angeles-i csapat is csinál 1-1 játékot, 2. vh és BC3 van pletykálva (utóbbi asszem vietnámi háború, hidegháború idején)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
scabi78
senior tag
válasz anubis6 #32957 üzenetére
50 Hz-en fix marad minden... Még gyakran előfordul, hogy az előzőleg beállított értékekkel elért fix 60 fps, lemegy 40-re. Ilyenkor resetelés, majd újra beállítok mindent, de legalább 50 Hz-nél nem kell kilépni és a settingsben átírni. A cfg-ben rögzítés nem működött...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
válasz anubis6 #32592 üzenetére
Valami nem klappol nálam. Beállítok mindent, van ultrán 60 fps, átírom 60 Hz-re és leesik feléle az fps. Mediumban van 40. Most, ha 50 Hz-re állítottam, akkor fix 60 ultrán és nem csúnya a kép. Így tartósnak bizonyul a beállítás, nem kell mindig átírnom ezt, azt. Van káros hatása az 50 Hz-nek?
Ui. höhö, most 20 fps van ultrán, úgy néz ki, ez sem lett tartós...
Ui2: reseteltem mindent, beállítottam újra és megint van 60 fps. Miért kell minden alkalommal újra beállítanom?
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
blue01song
aktív tag
válasz anubis6 #32589 üzenetére
ahhhh, sehol se vagyok vele...2/25
én azt csináltam pedig amit mondtatok. figyelem a tankok mozgását és odateszem. pedig béna annyira nem vagyok, első 5-ben mindig benne szoktam lenni. ellenben más fegyókat feloldottam már, erre pont most kezdett megtetszeni a lewis supressive
amúgy nemrég vettem meg a premium passt és bejönnek a pályák,kivéve egyet,az éjszakait. a volga river is baromi hangulatos -
-
scabi78
senior tag
válasz anubis6 #32258 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy nem volt nagy előrelépés, de pont annyiért vettem amennyiért eladtam a régit. Nulla ft-ból csináltam egy picit jobb cserét.
Semmilyen változás nem történt, az új drivert leszedtem a program eltávolítása-val. Melyik a „jó” driver?
Itt a topikban olvastam a renderdevice.renderaheadlimit 4 beállításról, kipróbáltam. Egy darabig sokkal jobb volt.Tiszta Windows, rendes ház!
-
sarkadifeca
tag
válasz anubis6 #32144 üzenetére
Szerintem is bőven elégnek kell lennie. Nekem i5-6500 van (alapon) + RX 470 + win 8.1
a megjelenésekor megvettem a játékot és eddig szerencsére semmi gondom nem akadt ezzel a konfiggal. És szerintem a következő BF-et is tudom majd futtatni ha nem is max-on de medium-on biztos!
ui: max a 470-et cserélem egy kicsit erősebb vga-ra. ennyi . . .
[ Szerkesztve ]
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #32003 üzenetére
Köszi! Meg is csináltam.
(#32002) Pubszon
Játék közben ilyet csinálni rendesen bunkóság! A jó k... édes anyjukat! Ráadásul egy szar driverre és gondolom DDU sem futott előtte ( ).[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Gery9112
őstag
válasz anubis6 #31691 üzenetére
elvileg + az ADAD spamra is már egy ideje kéne, hogy legyen megoldás. A vicc az, hogy alig találkoztam vele, de amióta (pár hónapja) pc-s fórumon megy erről a téma egyre többször találkozok vele és már engem is zavar.
Valamint a nagy fegyverbalansz patch-nak is itt lenne az ideje.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
-
őstag
-
AAntii
őstag
válasz anubis6 #31337 üzenetére
Ha az mvp címek a fontosak, akkor a 40/64 fős szervereket érdemes hanyagolni, a konkurencia nagysága miatt és a tdm, domination, war pigeon, rush körben mocorogni, illetve van hogy 4 perc egy kör (war pigeon) és emiatt ha nagyon kicsi százalékban is leszel te az mvp a nagyszámok törvénye alapján ha az időt nézzük gyakrabban beadja.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Madn!ght
addikt
válasz anubis6 #31255 üzenetére
Még nem vizes, pedig már tavasz óta negvan a blokk rá. Csak aztan fejembe vettem hogy kellene új cső, meg váltok Ek fittingekre, aztan mondom akkor pumpa csere is legyen, illetve ventik cseréke. A napokban összeáltt valamennyi komponens, csak meg nem volt időm összerakni.
-
veterán
válasz anubis6 #30975 üzenetére
Te sokat jarmuvezel hozzam kepest
700 ora utan ( csak 64fos conquest jatekmodban jatszok) igy allok a jarmuvekkel :Ha rajtam mulna ,kitiltanek minden jarmuvet amivel lehet olni .
Szanalmasnak tartom ,hogy sokan elbujnak mindenfele pancelzott jarmube ,meg varnak percekig halaluk utan a toltokepernyon ;hogy spawnoljon egy jarmu,mert gyalog fel masodperc alatt meghalnak olyan benak.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz anubis6 #30967 üzenetére
Be lehet kapni!
Egyébként egy kis érdekesség, nekem:
Alig megyek járművel, ahhoz képest, h a 4-ben ez a fordítottja lett volna kb...meg ahhoz képest, hogy ez egy BF!
Viszont a BF1 megszerettette velem az Inf-ezést (NEMRÖHÖG!!! )!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
jsk
senior tag
válasz anubis6 #30619 üzenetére
Fog az menni. Eddig 1-es rankom volt scouttal, csak az assigmentek miatt vagyok most 6-os Még elszenvedek vele a 10-es szintig, de csak a Kolibri miatt. A csipa nem az én világom.
Egyébként Amiensen csináltam meg. Az utca árnyékos oldalára feküdtem, egymás után jött az 5 kill, és eleve 2000 pontig ment a kör, volt időm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest