- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
anubis6
aktív tag
válasz SipiBcs #30184 üzenetére
Elvileg a "GstRender.FullscreenRefreshRate" parancs szólna erről, de nálam is 59.939999-re lövi be a játék.. Ezt inkább ne basztasd, úgyis magától átállítja, ha úgy érzékeli.. Ez a teszt oldal nekem is 60.005-től 59.984-ig ugrálgat, szóval ez csak valami aktuális mérés lehet és kész, ezzel ne foglalkozz.. lehet pont ezért volt vajsima 60-ra limitálva, mert akkor a monitor épp nem produkált annyit
bul07 #30187 Sajna ez tök általános, hányszor voltam már én is így vesztes csapatban.. persze ha vannak ismerősök, egyből megoldódik, mert aki normális, az átáll ilyenkor, de a legtöbb baromtól ne várj ilyesmit
eugabesz #30193 Felraktad a monitorod illesztőprogramját? Lehet csak azért nem tudod arra állítani, mert nem tudja, hogy képes lenne rá.. Másik ami lehet, hogy csak egy bizonyos felbontáson tudja azt a frissítést..
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
őstag
-
őstag
-
eugabesz
őstag
-
TTomax
félisten
-
-
bul07
nagyúr
válasz #81556480 #30188 üzenetére
Hát közel sincs a bf1-hez
Mozgás lövések mindenbe más, pálya mérete ááá
Amúgy nem ezt vártam tőle(#30189) FollowTheORI
Hát persze hogy így jó, de kinek???
Játékosoknak nem, valószínűleg a hiba lista végén van csak soha nem érnek odaHát igen számomra se hozza az mint anno a cod4 vagy MW2
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Ez már elég régóta ilyen szóval szerintük ezek szerint jó ez így... mármint a balance.
Kipróbáltam énis... egy nagy fos ez a CoD továbbrais, legalábbis a multija a BF-hez képest élményben sehol nincs.
Aki érdekel ez a reflex lövölde, az majd megveszi.Én majd csak a single rész miatt, valamikor később féláron pl.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
Nem igaz hogy alapvető hiányosságai vannak még a játéknak
Miért nem lehet kezdés előtt jármű fajtát választani????????Milyen jó is az mikkor The ST. Quentin Scar pályán légvédelmi járművel vagyok, majd jön a Argonne Forest ugye ahol nincs jármű, és ezek után Suez
Kattogtatok a jármű gombjára hogy én hozzam el meg is van és voállá ott vagyok egy légvédelmi járművel
Hát köszKínomba megyek pontot foglalni
És lehet jönni azzal de hát rákattintva lehet választani, na igen de ha megpróbálok váltani közben más elviszi , mert elfogja
Na meg a másik a balanc
Pálya visszaszámolásnál az ellen csapatba kettővel vannak többen
Megindul a harc akkor így áll
Nem ám felváltva tölti fel a két oldalt á dehogyKicsivel később mikkor már a másik csapat négy pontot elfoglalt
És akkor ne lépjen ki az ember az adott körből
Hogy lehet ilyen szarul megírva ez a játék
Ja amúgy elindult a Call of Duty®: WWII BETA
Hát nem lesz megvéve ez már eldőlt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
feco70
senior tag
Jééé, ma nem volt laggom.
-
SipiBcs
őstag
válasz anubis6 #30171 üzenetére
Köszi a tippet, ha elalszik a család, akkor megpróbálom!
A monitorom 60Hz-es FHD, de a game csak 59.94Hz-re akarja belőni. Ezt nem lehet user cfg-ben megmókolni?
Emlékeim szerint 60Hz-es beállításnál 60 FPS limitnél vajsima volt a játék."Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
anubis6
aktív tag
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #30179 üzenetére
Gsync van! Meg 144hz is. G-syncnek nem kell stabil 144 fps, sőt 140 fps felett már nem teljesen ok és 144 felett meg bedadog az egész. Tehát Gsync-kel az fps-t korlátozni kell mindenképpen.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
anubis6
aktív tag
válasz prokxy #30174 üzenetére
Ez a probléma sajnos nem sokakat érint
Elvileg nem arról szólna a 144hz, hogy annyi képkockát képes megjeleníteni? Ha lekorlátozod 120ra, akkor hiába 144Hz, nem annyit jelenít meg, de amit igen, az nyilván smooth
Szóval nem 120-ra KELL.. csak ha nincs stabil 144 fps, akkor jönnek a gondok..voodoo rajtad meg a g-sync segítene, nem?
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz pils00 #30176 üzenetére
Egen most hogy így mondod, BF4 eleinte még szarabb volt, mert ott nem teleportálni láttad az embereket, hanem olyan volt, mintha mindenki cheatelne, és fedezékbe érés után lőne le téged.
Azóta meg mondjuk azért nem tudok vele játszani, mert valamiért server browser 0 találatot mutat, quickmatch meg teker 2-3 percig majd "no matches found"... De ez már nagyon off.
There is no war. Only the harvest.
-
pils00
tag
Úgy látszik, ez is úgy lesz mint a bf4.
Utolsó dlc megjelenése után egy hónap reszelgetés a CTE-ben és játszható lesz a játék.
-
voodoo98
addikt
-
prokxy
veterán
válasz anubis6 #30173 üzenetére
Ez a sor NEM igaz, h a monitoros gsync-es:
"gametime.maxvariablefps 120 (monitor frissítése fölé érdemes lőni)"Ha 144-es, akkor 120-ra kell lőni be az fps és nem lesz shuttering, stb...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
anubis6
aktív tag
válasz zuzo28 #30172 üzenetére
Már nem is tudom hányszor írtam be ide..
Nézz szét itt, vagy keresd vissza a leírásaim, már azt sem tudom mikor voltNekem ez a 3 sor van benne:
perfoverlay.drawfps 1
gametime.maxvariablefps 120 (monitor frissítése fölé érdemes lőni)
RenderDevice.RenderAheadLimit 3 (ez változó kinek mi jön be, csak driverből játékra kapcsolt beállítások mellett működik.. Előre elkészített képkockák vagy mi a szösz, akkor kell, ha nem megfelelő a terhelés eloszlás a GPU és a CPU között)[ Szerkesztve ]
-
anubis6
aktív tag
válasz SipiBcs #30169 üzenetére
Próbáld a kettő közé limitálni.. 61-120 nekem tökéletes a 60hz-es tv-n
Ja, és ne a csúszkát használd a menüben, próbáld inkább a konzolba beírni: "GameTime.MaxVariableFps 120" pl.
Atla #30170 Tegnap volt, hogy engem is kidobott.. úgy látszik még nem oldódott meg minden probléma, talán a szerverek frankfurtba költöztetésével..
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Ma reggel végre tudtam volna menni öcsémmel pár kört,erre lost connection folyamatosan és offline a játék. Természetesen net az van. Most vagy a tanyanet nem birta a hívást és a játékot egyszerre vagy a tököm tele az egésszel.
-
SipiBcs
őstag
Üdv!
Volt egy kálváriám a monitorral, tv-vel egy hete, nem tudtam egész képernyőre rakni a játékot! Kiderült, hogy le kellett húznom a + kijelzőt és megoldódott a full screen problémám.
Most viszont nem engedi a beállítás a 1920x1080 60 HZ-et. 59.94-et dob a beállításokban, ellenben a monitorom 60 HZ-es. Ha a framelimitet kitolom 200-ra, akkor darabos a game, ha 60 FPS-re rakom, akkor alkalmasint van egy csík játék közben a monitoron.Valaki tud megoldást, hogy ez megoldódjon? BF1-ben kell valamit csinálnom vagy az nv driverben?
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
prokxy
veterán
válasz xPraetoriaNx #30165 üzenetére
CTE-n már elvileg fent van vmi javítás, kérdés, h aki ott gémel, tapasztalt javulást?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
xPraetoriaNx
senior tag
Hát tényleg adtak a szarnak egy pofont ezzel a patchel. Tegnap mentem 2 kört, az első, meg a másodiknak kb a harmada tökéletes volt, aztán egyik pillanatról a másikra megint elkezdtek teleportálgatni az emberek
Tényleg kezdek félni, hogy mi lesz itt Battlefront 2 megjelenés után... :/ Több szempontból is.
-
csabamigo
aktív tag
Nembírtam ki,megvettem a Revolution verziót!Beszippantott ez a játék!XB1
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
prokxy
veterán
-
LeRoy18
aktív tag
válasz Aventador91 #30160 üzenetére
melyik háborus fim elején van az a jelenet,
hogy egy hagyományos,rifle fegyverrel
modern, 20. századik körülmények között
leszednek egy katonai repcsit?jó, mesterlövész k-bulettel már én is porul jártam
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
a sinai movie akció legyen, vagy csak sima cinematic?
-
LeRoy18
aktív tag
lassan közeleg az oktober 21? tudjátok mit jelent a dátum
évfordulóoktóber 22.-én születtem, idei önmeglepi, előválasztás
ww1 fegyverreplika denix,, melyik legyen, jó, tudom a választ
-mauser C96
-webley mk4[ Szerkesztve ]
-
A.C.E.
aktív tag
Mi a jó annyukat csináltak megint? Valami HDR szarságot tettek a játékba, nálam olyan lett mintha 3D-ben játszanék szemüveg nélkül. Hiába állítok akármit, szar az egész!
F.P.S. FOREVER!
-
LeRoy18
aktív tag
válasz prokxy #30155 üzenetére
saját tapasztalat vagy te is youtube videok alapján probálsz tájékozodni, mint én?
akciós a joystick cucc egy webshopnál, azért kérdezem
bár elég kokorszaki technikának tunik, van vagy tizéves :Ö
bár nem vagyok nagyon képben, lehet nem fejlodott azóta a szimulátoros technologia?
vagy a jót minek elrontani, nekem a c64-s botkormány után csak egy csavaros csatlakozoju jutott anno PC-re[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
lag lag battleland (2017)
bárki idézheti szabadon, tőlem,gnu licensztehát, kérdésem, a top gunt gondolom mindenki látta, megihletett, birom a filmet
danger zone és röplabdás fiukák, Playing with the boys, nyam nyamKÉRDÉS
battlefield 1 és joystick párositás, használ valaki szimulátoros segédeszközt repüléshez?
termékspecifikusan, mi érdekelne: LOGITECH Extreme 3D Pro -
-
nagyúr
-
Gery9112
őstag
válasz SkyS1gn #30144 üzenetére
őőő...én úgy tudom ez a DICE és nem a DICE LA. Az In the Name of the Tsar-t a DICE csinálta és a DICE LA max a support team. A star wars battlefrontot pedig 3 csapat tákolja össze amiből a DICE (a svéd nem az LA) vastagon kiveszi a részét tekintve, hogy a másik 2 csapatból az egyik frissen verbuvált a másik legnagyobb érdeme a Need for Speed..... szóval élek a gyanúperrel, hogy a DICE veszi ki itt a munkából az oroszlánrészét.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #30143 üzenetére
Szerintetek közép, rövid távra melyik a legjobb csipa fegyó? Pl. Fao B-től az egész pályára vonatkozóan, erre gondolok, mint táv.
Eddig SMLE-vel toltam, de annyira lassú a lövedéke, hogy most keresek mást.
Gewehr98-at néztem, ez már 880m/s, jobbnak tűnik, csak vhogy nem éreztem rá, Nektek mi vált be? Csak scope-os érdekelne most!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gery9112
őstag
válasz Aventador91 #30141 üzenetére
De van értelme: 70-es (72-t sebez azt hiszem pontosan) sebzésnél ha utána megölnek nem kapsz assist counts as kill-t, tehát nem járul hozzá a Mosin assignmenthez. Ha 80-t sebez, akkor már assist-ként számolja el ha utána megölnek. De ha nincs a közelben senki, akkor a maradék 20 hp hamar feltöltődik. Szerintem ez lehet egy arany középút.
Igen, ha nincs elite TDM-n vagy Domination-on akkor se sentry se lángszorós.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
- HE tripwire sebzés növelése, hogy meglegyen az assist kill. Gondolom rájött a DICE is hogy mekkora hülyeség volt ez az assignment.
- Újabb szerverfix
- TDM-ből és Dominationből eltűnnek az elitek!!! Ezért nagy piros pont.
- Chromatic Aberration kikapcsolható lesz
-
feco70
senior tag
Ahogy látom ez a lag szerverfüggő, valahol semmi akadás, aztán a másikon alig tudok élni is.
-
-
nagyúr
válasz Németh Péter #30133 üzenetére
Az igencsak sokat segítene nekünk...
Bár ha maga a szerver laggol, akkor tökmindegy hol van.
Ma talán végre leszek énis, ha fent lesz a csapat este, majd csatlakozom... sikerült visszaasszimilálódnom a munkába, suliba meg magyarországra.
Kíváncsi leszek erre a lagolásra, már vagy 3 hete nem játszottam.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
voodoo98
addikt
NA ez k jó lenne!!!
Nem néztem még végig a videót...Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Madn!ght
addikt
Az jó hír lenne. Hátha a UPC-sek disconnect-es problémáját is megoldja.
-
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #30129 üzenetére
Végül is, nincs csaló hegyek de 20-25 perces kör alatt többeket is bannol
És szerinted azok csak a menüt nézegetve csalnak vagy játszanak is egy szerveren(vagy játszottak)
És akkor nem lehet velük összefutniÉn átlagba olyan 4-6 körönként futok bele csaló gyanúsba, és olyan 7körönként biztos csalóba
Ennyi még talán bf4-be se volt, ha meg volt is olyan szervere nem mentek ahol aktív volt a admin, mert vágta is ki a szerverről
[ Szerkesztve ]
-
xPraetoriaNx
senior tag
Azért túlzásokba ne essünk, "hegyek" nincsenek. Én eddig 1-2 cheater gyanús emberrel találkoztam összesen. Fairfight meg jól teszi a dolgát, nincs olyan meccs, hogy ne lenne legalább 2-3 global message arról, hogy bannolt egy cheatert.
-
bul07
nagyúr
válasz Gery9112 #30127 üzenetére
Főleg ha az is tele lesz hibával és arra rakják majd át az embereket hogy rázzák gatyába
Amúgy most játszogatok erre feljön egy orosz csaló, ő lövöldöz meg minden beírják hogy csaló, erre kettő néző válaszol igen és ők meg felveszik
Hát kösz
Nem elég hogy így meg úgy fut még csaló hegyek is
-
Gery9112
őstag
válasz SkyS1gn #30126 üzenetére
Szerintem ez 80% EA és 20% DICE sara. Nagy a nyomás rajtuk a kiadó oldaláról. SW Battlefront 2 megjelenés mindjárt + mi az, hogy nincs orosz DLC hát az nem lehet. Nem volt idejük tesztelni és inkább kiadták gyorsan, hogy mindenki kussoljon és a foltozgatás ráér később. Ezért is tartok attól, hogy mi lesz majd ha megjelenik az SW Battlefront 2.....az lesz a prioritás és ahhoz meg gyártani kell a tartalmakat.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz sixpak #30122 üzenetére
Átmentünk másik szerverre és ott nem volt gond, de Amiens, Volga, nekem tiszta lag volt az egész, utána Ballroom már ok.Sinai dettó az előtt.
Nemtom, h ez mitől függ, de érdekes.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz muszurkefal #30120 üzenetére
Egy hulladék szar az egész most megint...
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
PC-n nektek is brutális lagg és lost connection van ma este?
Tegnap nem volt semmi gond, ma meg 3 percenként megszakad a kapcsolat.
Ha nálam van a galiba, hogyan oldjam meg?
USB-s WiFi routert használok. 2 napja vettem meg a játékot, eddig minden jó volt, kivéve a mai napot.
#30121:de akkor másnak miért nem? Azalatt a 3 perc alatt látok olyan statokat, amit így biztos nem lehetett összehozni.
Kajak visszasírom a Playstationt. Sosem volt vele ilyen gondom. Még irányítani is könnyebb voltHja, látom előttem is volt már téma. Sry az offért akkor.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
Edem05
őstag
válasz Aventador91 #30116 üzenetére
melyik nyert?
-
steele80
senior tag
válasz Aventador91 #30114 üzenetére
Úgy látszik a DICE-nak ez már megoldhatatlan feladat lesz. Ha azt nézzük a BF4 1 évvel a megjelenés után már tökéletes volt a BF1 pedig szar lett. És akkor ott van egy rossz időben piacra dobott marketing csőd a Hardline, ami szinte az elejétől tökéletesen ment bár azt a Visceral Games közösen fejlesztette a DICE-al. Számomra érthetetlen ez az egész.
[ Szerkesztve ]
-
steele80
senior tag
Lag, fps drop ismét. Szar az egész.
-
Gery9112
őstag
válasz takacsbotond #30111 üzenetére
Originen akciós még elvileg a Battlefest ideje alatt.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Hol érdemes most megvenni a Bf1-et?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
cyber86
őstag
Eléggé fura. Tegnap újra raktam a gépet meg frissen telepített a bf is és most tök jól megy meg ma újra raktam öcsém gépét is ami majdnem ugyan olyan konfig mint az enyém csak neki i5 van a gépbe és most ott se akad be. Mondjuk lehet annak is köze van, hogy az energiagazdálkodási lehetőségeknél teljesítmény centrikusra van lőve így nem dobja le a cput pihenni.
-
BullKoxa
őstag
válasz voodoo98 #30104 üzenetére
köszi most én is bele nyúltam, 1700x , rx480 8Gb, 16gb . kíváncsi leszek,volt ami Ulta-n volt most Medium-ra tettem, mert annyival nem volt szebb szerintem Ultran.
Azt nem tudod véletlenül az AMD karik melyiket szeretik FXXA vagy TAA, vagy a SSAO vagy HBAO.
És még annyit szeretnék hol tudom kiszedni ezeket a beállításaimat, ha netán újra teszem az OP-t akkor ne keljen vele szenvedni megint? Hogy a jelenlegit csak be keljen másolnom a friss telepítésbe.
Köszönöm a választ, válaszokat !
Más is segíthet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen autót vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia