Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Üdv!
Tudtok valami jó módszert olyan kártyára, amit nem ismer a NiBiTor? Egy Sparkle GT430-on szeretnék BIOS-t módosítani, de fel se ismeri, és a frekvenciákat se hozza be a lementett BIOS-ból. Van rá egyéb más módszer, hogy módosítani tudjam az eredeti BIOS-át?
Előre is köszönöm.
(Feltettem VGA BIOS-os topikban is a kérdést, csak ott 1 hónapja nem volt aktivitás)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BlackPriest #49179 üzenetére
A GPU elvileg rendesen számol, de a VRAM nem adódik össze, úgy tudom. Vagyis hiába 2x2 a felállás, nem fog 4GB-ot használni.
Én elvileg így tudom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BlackPriest #49175 üzenetére
Pedig de, 2x2GB, összesen 4GB. Mondjuk félrevezető 4GB-osnak hirdetni, mivel minden csak 2GB-ot fog használni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BlackPriest #49172 üzenetére
Kétkártyás rendszernél a VRAM nem adódik össze. (ez utóbbi annak minősül)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Tubica #49157 üzenetére
Semmivel se lesz jobb az A8, mint a Phenom. FM2(+) sorozat nem az erejéről híres, inkább az IGP-s megoldások jobbak ott.
A Phenom mellé meg HD 7790-nél nagyobbat nem raknék, vagy GTX 750-nél. Az meg nem lenne túl nagy előrelépés.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
fbeni91 #49096 üzenetére
A WF3-mas hűtés nem egy gyenge darab, ott a pasztázás lehet szar, vagy maga a kártya.
60 foknál 100% meg nem egy okos dolog, ha szeretnéd, hogy csönd legyen. A GPU-nak a 60 fok semmi, de egy 470-nél még a 75 fok se rossz (persze nonref alatt már igen, de pasztázd újra)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
fbeni91 #49091 üzenetére
Mindig porszívóval takarítom a cuccaim, meg papír kéztörlővel (paszta, nagy mennyiségű por estén, főképp házakat). Minden oké.
Némelyik játéknál még 30 FSP-nél is azt érzed, hogy akad, pedig a 24 felett van. 40-50 FPS már inkább, az a sima, 30-nál játéknál függ, mennyire veszed észre.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Üdv!
HD6950 memória chipekre milyen vastagságú gap pad kell? 1mm vagy 1.5mm esetleg?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Gigabyte Radeon 9550-es kártyám. Berakom ismerős gépébe, boot post jó, Windows XP logó jó, csak mikor betölt a Windows, out of range, ezt írja ki a monitor. Mi lehet a gondja?
Most egy Geforce 6200 van bent, de 3D alatt a GPU hibázik. Ezért cserélném ki, el akarom adni a konfigot, ott meg nem mutat jól egy ilyen kártya.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hali!
A 8400GS-ben van hardveres videógyorsítás? Teszem azt YT alatt, vagy máshol? Ismerősnek kéne szereznem procit, és videókártyát, de ha tudja, akkor elég csak procit, a fennmaradó összegből meg RAM-ot veszek neki.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
AeSDé Team #42904 üzenetére
Fa, vagy fém ház? Szigetel az rendesen?
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
csabyka666 #42816 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Ha egy VGA-n található bizonyos fajta memória 1000 Mhz-re van hitelesítve, de a gyártó 900Mhz-re lőtte be, és én egy kis OC keretében feltekerem a hivatalos 1000 Mhz-re, az milyen hatással van az élettartamra? A logikus számomra az lenne, hogy ha arra van hitelesítve, akkor minden további nélkül bírnia kell, "élete végéig".
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
speedydb23 #41448 üzenetére
Volt nekem, nem vészes szerintem, Crysis 3 persze akadt 1280x1024-ben, és Ultrán, de hát ez már csak ilyen. HD 7750 kb az a szint, azt nemrég adtam el, nem volt gondom azzal se. Pedig játszom minden félét
Mondjuk felbontás függő is, YT videók alapján HD mellett még elég az
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CJ4567 #41214 üzenetére
Fent volt a legújabb, tudom miről beszélek. Ráadásul OC változatom van (650Mhz GPU, DDR2 512MB)
Semmit nem ér. Gyenge. HD felbontáson low részletességnél jobbra ne számítson az ember tőle. Én is árulom, de aki normális kártyát akar 4-5k körül, az inkább vegyen HD3870-et, vagy HD3850-et. Kenterbe veri, szó szerint.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Tápos kérdezős topikot nem találtam külön, ezért itt tenném fel:
Egy Chieftec GPS-400AA-101A elég kell legyen hosszú távra egy HD4850/4870 mellé? Játék az lenne, elég sok.
Köszönöm
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Galaxy 8800GT 256MB-os kártyára valami jóféle hűtőt? Most egy Gainward hűtő van rajta, idle 50 fokos, és picit zúg a ventije, kb 3000-re forogahat, vagy többet.
Illetve nyáktól független amihez a 8800GT van írva hűtő, az rámegy? Köszönöm előre is.
Esetleg ez a hűtő rámehetne?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BucksYouUp #40478 üzenetére
Megnézném egy minőségibb táppal. LC Power nem az.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Hardver Arc #40432 üzenetére
FSP Hexa, nem túl drága, de mégis megbízható.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Hardver Arc #40421 üzenetére
Kondit még talán lehet másikat rárakni, de ha reballozni kell, akkor nem érdemes vele szarakodni szerintem. Nem olyan nagy értékű.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Darth-anyán #40322 üzenetére
Koszonom
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok olyan oldalakat írni, ahol újabb kártyákat össze lehet hasonlítani sok modernebb játékban? (konkrétan GTX 650 Ti vs HD 7790)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest