Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple TV+
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Quadcopterem az miért van hogy a 4 propeller közül az 1 ik. jóval nehezebben forog int a többi. Például ha megpörgetem akkor sem pörög olyan szépen mint a másik 3. ez repülésnél nem észlelhető.
2. Amikor felszáll elindul egy irányba nem lehet valahogy a vízszinteset kalibrálni ?
Válaszotokat előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Intel fan11 #93496 üzenetére
Én nem szerettem, de a lego star wars koveti a filmet.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
harcikoca
senior tag
Van itt valakinek sony gtkx1bt hangszórója?
AMD+Ati powee'R
-
Intel fan11
őstag
Tudtok vmi star warsos játékot, ami pár évesnél nem régebbi és a film történetét adja le?
Battletag: hojszi#2983
-
sensejke
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha nem ide kellene, de nem találtam megfelelő topicot.
A gép:
AEROCOOL VX-550 550W APFC
AMD A10-5800K 3.80GHz FM2 BOX
GIGABYTE GA-F2A88XM-DS2
GIGABYTE GV-N75TOC2-2GI GTX750Ti 2GB GDDR5 OC PCIE
HyperX 8GB FURY DDR3 1866MHz CL10 HX318C10F/8
TOSHIBA Desktop 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050
TP link pci wifi kártya
Win10 EnterpriseDélutántól egyszerűen nem lehet játszani rajta, mert random időközönként lefagy és újraindul, de csak játék alatt. BSOD-t nem láttam, eseménynaplóban is csak az újraindítási kritikus hiba. A gép pár napja lett összeállítva zsír új. Integrált vga letiltva, Intel burn test 10 kör rendben, 3dmark 11 és heaven bench simán lefut.
Mi lehet a hiba?
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
wolfman
veterán
Van köztetek olyan akinek Logitech G sorozatú egere vagy billentyűzete van és windows10-el használja? Az írjon már nekem itt vagy privátba is lehet.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
flymi
addikt
Használ valaki GOM Playert? Tegnap óta indítás után a fekete "vásznon" folyamatosan különböző színű üzenetek/hirdetések jelennek meg, ami rohadt idegesítő. Másnál is van ilyen? Vagy egy frissítéssel kaphatott valamit?
Kellemes Karácsonyt![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Lompos48
nagyúr
-
Shingen
addikt
Boldog Karácsonyt!
風林火山
-
Szabó0922
tag
sziasztok
törölni akarom a gépröl az avg de nincs a vezérlőpultba a telepitet programok közt,hogy birom letörölni? -
ZTE_luky
aktív tag
válasz RedCactus #93486 üzenetére
köszi a gyors választ, elég drágák a dolgok amik kellenek hozzá. Talán ha egy FHD-s kijelzőről lenne szó azt mondanám megérné, de így hogy egy bontott 2003-as laptop, és abba se vagyok biztos hogy működik-e egyáltalán a panel, így elég nagy őrültség lenne nekiállni.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok.Adott egy bontott laptop, meg egy kijelzőpanel.
Nagyon fontos lenne nekem a kérdés. Fel lehet-e használni a kijelző panelt a későbbiekben, azaz át lehet-e alakítani a portját, üzembe lehet e helyezni valahogy, és ha igen, milyen átalakító szükséges, hogy oldható meg a tápellátás stb..
(Képek nagyobb méretben megtekinthetők jobb egér kép megnyitása új lapon menüpont alatt)
Kérem aki tud segíteni, vagy tud ajánlani egy jobb topicot az segítsen, köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
válasz hitvanyalak #93483 üzenetére
Semmi komoly, csak a windows indul újra.
-
RedCactus
senior tag
válasz hitvanyalak #93479 üzenetére
Dehogy. Csak akkor lehet gubanc, ha áramszünet van.
-
zizi7229
tag
Sziasztok
Logitech g9x egéren ugye van jobbra balra scroll, csak nem úgy működik ahogy én elképzeltem: ahogy eldöntöm a görgőt elugrik az oldal azon szélébe amelyikbe mutatok....namost ennek nem lépésben kellene működni?
[ Szerkesztve ]
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ártok a gépemnk azzal, ha éjszakára alvó üzemmódba teszem, nappal megy és csak heti három-négyszer kapcsolom le ténylegesen? Win7sp1
Előre is köszi.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
-
Debilon
addikt
válasz BUZZLGHTYR #93474 üzenetére
az internet nevű találmánnyal?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt nem lehetne megszüntetni valahogyan, hogy ne jelenjen meg többet?
Nem szeretnék frissíteni 10-re, csak ugye ezt redmond nem érti meg
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
MurdR
veterán
válasz BUZZLGHTYR #93470 üzenetére
Hát csak össze tudod hasonlítani az ottani PC-s nagykerek árait az itteniekkel...
Csak ne felejtsd el a gariztatást... Ha valami problémád van, akkor kimész hozzájuk?[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hali, kellemes ünnepeket mindenkinek előre is
biztos hülye kérdés.. mivel itt lakom majdnem az ukrán határnál, beregszásztól kb. 120 kilóméterre. arra gondoltam, hogy ott talán olcsóbbak lehetnek a pc-s hardverek, illetve ha beljebb mennék.. szerintetek? érdemes lenne átmenni és vásárolni? feleslegesen nem szeretnék kimenni, hátha tud valaki valami információval szolgálni -
Szabó0922
tag
Sziasztok
segitségeteket kérném
lenne egy asztali gépem amivel nem igazán vagyok megelégedve.
1honapja raktam össze
alaplap:asus p8h61-M lx2
cpu:i5 3470 3,2Ghz
ram: CORSAIR (2*4gb) 8GB Vengeance LP DDR3 1600MHz CL9 KIT
vga Asus hd7970 3gb
táp 550w
ssd:256gb
windows 7 64bit
nagyon lasssan tölti be a rendszert és bármit megnyitok a gépen gondolkozik!
mi lehet a baj?mivel tudom orvosolni hogy gyors legyen?
segitségeteket előre is köszönöm
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
-
demmer123
őstag
Corsair k70 rgb billentyűt szabad kicsi Clin ablaktisztítóval tisztítani?Mivel van benne alkohol.Vagy ki marja a gombokat?
-
SP4C3
veterán
válasz sasa58 #93456 üzenetére
...Ó ...IÓ ...CIÓ ...ÁCIÓ ...REINSTALLÁCIÓ!
Fresh copy of windóz és kész.Fene sem tudja mi okozhatja, próbáld eltávolítani, CCleaner futtatás és újratelepíteni.
@Predator2: LOL, egyiknek sem.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
sasa58
tag
Sziasztok!
Évek óta használom az AVG vírusirtót, de most néhány hete kiakadt az alábbi üzenettel: Az eljárás belépési pontja (AvgLibCryptoInit ) nem található a DLL-ben (avgntopensslx.dll). Azóta próbáltam már feltelepíteni újra a FRee-t vagy a trial Pro verziót is, szépen feltelepíti, de indításkor szintén a fenti üzenetet adja.
Mit lehet csinálni, mi lehet a gond?
Köszi a választ!
-
Predator2
addikt
Helló
A win7x64 felajánlott nekem egy frissítést:[link]
Asrock z77 extreme4 + 3570k cpu
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez az IGP driver a legfrissebb? Mert az intel updater szerint már az fut a gépemen:[link]
Most akkor melyiknek szabad hinni?
Aida:[link]
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
stereodead
csendes tag
olyan program kellene nekem amivel tudok automatizalni billentyuleuteseket meg kattintasokat. tehat pl olyat, hogy pl masodpercenkent legyen egy enter, és utána egy space. peldaul. es ez menjen amig le nem allitom.
Vagy olyat hogy a kurzor legyen xy koordinatan, kattintson, aztan legyen mashol es megint kattintson. es ez folyamatosan.
tudtok erre valami megoldast?
fgsfds!
-
unravel
őstag
Heló
Keresek egy alaplapot ami:
- S1155
- pcie a videokartyanak
- es szeretnek meg beletenni 2 pci tunerkartyatÉs persze a legkedvezobb arban.
Van ilyen?¯\_(ツ)_/¯
-
Zolibaba24
tag
válasz kovacsroli #93437 üzenetére
Szia!
Miért nem veszel egy olcsó set-top boxot. Újan kb. 8 pénz, használtan kb a fele. A dvd lejátszók nem biztos, h kedvelik az mkv formátumot.
Üdv!Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb!
-
RayMckurt
csendes tag
Hi all!
Ismét elővettem évek óta játszott játékom (multiplayer) cod4. Játszok napok óta, majd egy szerveren kb félidőtől minden ok nélkül elkezd szaggatni a játék(centiket ugrik az egér, kép és hang szintén ugrik)
kilépek, vga driver frissítés játékbeállítások tökéletesek(azért próbáltam mindent ki-be , AA, részletesseég etc.
de semmi változás. reset optimal config és semmi. Nem hajtja semmi túl gépem, létezhetetlen hogy szaggasson: i760; 8gb ram; sb audigy2; fsp 550; gtx 460 seés természetesen minden más működik bf3 tökéletesen megy pl.
Shuttle AB60N - Intel Pentium 4 3Gh Northwood - 1 Gb Kingmax Superram Pc 3200 - Leadtek Winfast A400Gt TDH (Gf 6800 Gt) -Gembird 600W - Plextor PX716A - Sound Blaster Live! 7.1 24bit - A4 Tech NB30 - Sony CPD G520 21'' CRT - a többi túró!
-
törölt tag
válasz KERESZTAPA9 #93447 üzenetére
W9x esetén még nem lehetett váltani nyelvek között.
-
KERESZTAPA9
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Feltettem egy windows 95 op rendszert de valami kimondhatatlan nyelven lehetett csak. Át lehet állítani Magyarra valahogy ??? vagy legalább angolra? Ha igen akkor hol kell?
Video vagy leírás esetleg van valakinek erről?
Köszönöm
Mindenkinek jó Prohardverezést kívánok!
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Van egy ASUS VW193D LCD monitor.
A probléma az hogy a kép egy kockáját kinagyítva széthúzva mutatja, de a monitor beállításmenüjét és eltolva mutatja.Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbiban kérném a segítségeteket.
Oplay Air-em van.
váltottam win 10-re és nem tudok csatlakozni, filmet nézni a hálózaton keresztül.
a megosztott meghajtókat látom, de "sikertelen bejelentkezés" ír ki, mikor be akarok lépni.
Valakinek van valamilyen ötlete?
Válaszotokat előre is köszi!Üdv: Olaj
-
kmisi99
addikt
Olyat meglehet csinálni egy PC-n hogy a rácsatlakoztatott mikrofon a hangszórókra adja ki a jelet?
-
Xarina
aktív tag
Egy régi 775-ös Gigabyte GA-965P-S3 alaplapú gépre szeretnék win10-et rakni. A laphoz csak win7 driverek vannak. Ilyenkor rakjam fel azokat vagy ne rakjak fel semmit?
-
csimbi82
csendes tag
Vakegérke
Megcsináltam amit mondtál, először is kifújattam levegővel majd "megráztam rendesen" 15 indítás és eddig nem volt gond. Most frissítem a videokártya drivert.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
"DVD" lejátszót keresek,azért raktam idézőjelbe, mert elsődlegesen USB-vel szeretném használni. Semmi extra nem kell, csak divx filmek nézésre lenne, avi, mkv.
Tudtok ajánlani?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
MurdR
veterán
válasz KERESZTAPA9 #93419 üzenetére
Használt low-end Asrock 1150 vagy 1155 lap: 6k
Használt 1150 vagy 1155 celeron G proci: 5-6k
500GB HDD: 5k
VGA az a prociba integrált intel HD, nem kell külön. Illetve hogy halkabbá tegyed, dobjál rá a stock intel hűtő helyett valami értelmesebbet, ha van rá igény (a hang miatt Gammax, Hyper...)
Ramot pedig használtan 5-6k között kapsz (4GB DDR3 1333/1600)~23k +hűtő, vastagon elég lesz neked sokáig.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
RedCactus
senior tag
válasz Trebor0522 #93433 üzenetére
Egy CMOS resetet próbálj még meg.
-
varmi2
nagyúr
válasz KERESZTAPA9 #93430 üzenetére
Nekem az általad említett utolsó proci van, netre zenére teljesen jó.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
törölt tag
válasz Trebor0522 #93431 üzenetére
A gomb jó?
-
KERESZTAPA9
tag
AMD Sempron X4 3850 1.3GHz AM1
AMD Athlon X4 5150 1.6GHz AM1
AMD Athlon X4 5350 2.05GHz AM1Az újak se horror árban vannak de ha találok használtat lappal...
Ezekről a procikról mi a vélemény ?? Seedelni meg netezni jó?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KERESZTAPA9 #93425 üzenetére
pc+táp+ház.
Opciónak extra hűtés.
Hozzá való rendszerek.Netre, torrentre, bőven jó.
-
RedCactus
senior tag
válasz Trebor0522 #93420 üzenetére
Ezért kár volt új témát nyitni. A 4*4-es csatlakozót dugd be, kizárt hogy nem passzol a foglalatba!
-
-
Armahun
addikt
Olcsó használt laptop, akár rossz kijelzővel és akkuval is?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
törölt tag
Valami kártyapc, de inkább usb-s router kell neked...
-
Trebor0522
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy az egyik gépházból átszereltem másik gépházba a fennt emlitett alaplapot, tápot a hozzá tartozó többi belsőséggel együtt és nem figyelem, a táp melyik kábele kerül a cpu áramellátásához, hiszen úgyis értelemszerű. E helyett nem találom a megfelelőkábelt és a gép nem indul. Sok féle képen próbáltam már, lehet nem kellet volna. Sok gondolkozás, és próbálkozás után és a használati útmutató olvasgatása után, arra jutottam, hogy a 4+4 es csatlakozóval amin "felül" vannak a sárga 12 voltos kábelek az lenne a jó, ebből a kábel ből is csak az egyik 4 es felel meg teljesen formára, a másik nem de mivel annyi az eltérés, hogy a tégla test helyére, lekerekitett sarkú téglatest formájú csatlakozó kerül így kipróbáltam de így sem működött. Ez a felállás a "legkevésbé forma hibás", ha az egyik 4 csatlakozóst dugom csak be akkor sem jó, ami ugye formára teljesen stimmel. Vannak még 6+2 es kábelek a tápon, de ezek mind pci e felirattal vannak ellátva, vagy két 6 egy pines szintén pci e vel ellátva és egy C betűvel ellátva. A pci e -sek ugye a vidi kártyába mennek. Arra emlékszem, hogy amikor ma még működött C betűvel ellátott kábel volt ott amből ugye van az össze ki szerelésől, teát 6+2 es 4+4 es és sima 6 osból is.
A kérdésem az lenne, hogy milyen kárt tehettem a gépben?És, hogy mii lehet a gond, ha a gombok,usb csati, ledek kábeleit a füzet szerint csatlakoztattam. A legfontosabb, az lenne, hogy mit kéne dugni a cpu áramellátásához, ha forma alapján egyik tápkábel sem stimmel?
Remélem ez ebben a forumba illő kérdés, bár nyitottam is egyet ár perce.
A válaszokat előre is köszönöm. -
KERESZTAPA9
tag
Sziasztok!
Fontos kérdéssel fordulok hozzatok.
Szeretnék összerakni egy kizárólag torrentezés-seedelés-re szolgáló gépet. van vagy 10 üres különböző méretű házam így ez nem gond illetve táp is van.
Milyen alaplap + proci + ram + winyó ( a winyó mérete kb 120-200 GB elég bőven ) esetleg ha nem integrált a lap,akkor videokari kellene nekem valami min fogyasztású.
Fontos hogy a leg leg leg kevesebbet fogyassza,mert nagy általánosságban 24 órát fog menni. Ha halk lenne az lenne a legjobb. Az alkatrészeket használtan venném mindenképpen.
Lehetőleg 20-30 felett ne legyen,de minél olcsóbb annál jobb
Kérek szépen ötleteket.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz csimbi82 #93417 üzenetére
Én nem vinném szervizbe, hiszen jelenleg gond nélkül működik, no meg pénzbe kerül. Amondó lennék, hogy kikapcsolt állapotban ütögesd, rázogasd meg a gépet, aztán indítsd. Ha 10-ből akár csak 1-szer hibázik, akkor elhiheted, hogy az utaztatást nem viseli jól.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Simivok
senior tag
Hogyha bedugom az Airbookom töltőjét, akkor miért szikrázik? És egy pillanatra a szobában a lámpa is villan egyet, ha fel van kapcsolva...
Galaxy S23 256GB Cream
-
Vakegérke
félisten
válasz csimbi82 #93413 üzenetére
Szerintem a kártyával semmi baj sincs.
"... én is az utazásra gondoltam először de azt mondta ő nem hiszi mert minden alkatrész meg csatlakozó szorosan benne van..."
No persze. Az asztalon. Azt azonban hadd ne fejtegessem, hogy a hátsó ülésen zötykölődve bizony ki tudnak rázódni a csatlakozók. No meg az se mindegy, hogy utazás közben melyik oldalán fekszik a gép. Ha alulra esik az alaplap, akkor még hagyján, de ha felülre, akkor lóg benne az összes kártya, meg a proci hűtője."... nekem már 1,5 éve fent van a rendszer és nincs gond vele"
De nem is zötyögteted 600 kilométeres utakon.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
csimbi82
csendes tag
válasz Vakegérke #93411 üzenetére
Nem volt bekapcsolva a gép, pontosan ezt mondtam neki én is mindegy hogy win7 vagy 8.1, a hátsó ülésen fektetve és körberakva cuccal, hogy ne tudjon csúszkálni, én is az utazásra gondoltam először de azt mondta ő nem hiszi mert minden alkatrész meg csatlakozó szorosan benne van,én nagyon laikus vagyok ehhez de a 3dmark nem mutat hibát akkor jó a kártya? mert ha elindul a gép akkor fater 3 órát tolja egyhuzamban a játékot
Met
újrarakom én csak furcsálltam, hogy ilyen hamar gond van vele, nekem már 1,5 éve fent van a rendszer és nincs gond vele
-
Az történt hogy beraktam azt az SSD-t majd lekötöttem a sima HDD-t hogy windows telepítés alatt véletlenül se töröljek ki semmit.
A win telepítés megtörtént, felraktam drivereket programokat majd leállítottam a gépet hogy visszakössem a HDD-t. Visszakötöttem és kétszer is ellenőriztem a tápcsatikat hogy nem húzódtak-e ki mert lazának éreztem mindkettőt. Arra tisztán emlékszem hogy az SSD-n lévőt beljebb nyomtam. Aztán a SATA kábeleket is megnéztem.
A gépet elindítottam és láttam hogy valami fénylik a gépházban, aztán jobban megnézve szó szerint lángolt a csatlakozó. A gép persze bootolt volna be mintha nem történne semmi de persze nem volt időm nézegetni mit csinál mert egyből kihúztam a tápot és kirántottam a tápcsatit az SSD-ből. (bár utólag végiggondolva mindegy volt már) Aztán ömlött ki a füst a gépből és a csati és félig égett amikor lehúztam. A kezem is fekete lett.
A gép amúgy I7 2600, 4x4Gb ram, Quadro... szóval kicsit gáz lett volna ha kiég. Az biztos hogy új márkás táp lesz bele mert így égett csatival nem lesz használva. Az SSD-ről lehámozom a csatlakozó maradványait és kipróbálom egy tesztgépbe hátha menthető. -
Vakegérke
félisten
válasz csimbi82 #93408 üzenetére
"... amivel működésre szokta bírni, ha picit megmozgatja a videokarit és utána elindul, én ma speciel az ssd-ről húztam le kábelt majd vissza és elindult."
Remélhetőleg nem akkor, amikor be volt kapcsolva a gép.Egy PC stabilitása nem függ attól, hogy melyik bevált OP-rendszer van rajta. Annál inkább káros lehet egy hosszú és rázós utaztatás, ami megterhelésnek teszi ki a slotokat, meg a csatlakozásokat.
Tartom: szerintem a VGA kártya illeszkedése a fészekben nem stabil.T_chris: Ahogy mondod.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
csimbi82
csendes tag
-
Vakegérke
félisten
válasz csimbi82 #93405 üzenetére
Egy szóval se mondtam, hogy rossz a kártya. Arról beszéltem, hogy talán nem érintkeznek rendesen a csatlakozói.
Attól, hogy felrakod a 8.1-et, nem hiszem, hogy nem lesz több probléma, de hát a szaki tudja, ugyebár...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
csimbi82
csendes tag
Megjött a "szaki" aki összerakta a gépet, 3dmark11-t futtatja most, szerinet nem valószínű, hogy a videokari a rossz,azt mondja rakjak fel 8.1-et és jó lesz. Hát nem tudom?
-
mezis
félisten
válasz MasterDeeJay #93384 üzenetére
Én megpróbálnám, elsősorban a tápegység felé. Az egy dolog, hogy kontakt hiba miatt melegedés, akár szikrázás is lehet, de a szigetelő maximum szenesedhetne de el nem olvadhatna. Van ilyen hőre keményedő anyag. pl.: bakelit.
Esetedben a kis hibából lett a nagy baj. Ha nem engedte volna szabadjára a csatlakozókat egy megfelelő anyagból készült szigetelő, akkor nem került volna sor ilyen durva zárlatra.
(A tápegységben bizonyára nincs csatlakozónkénti túláram figyelés, csak az összesre egy, az meg igen sok, 15 - 30 A is lehet.)Ezt látva, újra gondolhatnák a tápegységek konstrukcióját a tervezők...
mezis
-
csimbi82
csendes tag
Vakegérke
ThunderzoleeMegnéztem a csavarok nem lazák, kiszedtem a videokarit lekötöttem, visszaraktam elindult rendesen csak eddig is volt ,hogy rendesen indult s volt,hogy nem, várok és majd jelenkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Apple TV+
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest