Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az történt hogy beraktam azt az SSD-t majd lekötöttem a sima HDD-t hogy windows telepítés alatt véletlenül se töröljek ki semmit.
A win telepítés megtörtént, felraktam drivereket programokat majd leállítottam a gépet hogy visszakössem a HDD-t. Visszakötöttem és kétszer is ellenőriztem a tápcsatikat hogy nem húzódtak-e ki mert lazának éreztem mindkettőt. Arra tisztán emlékszem hogy az SSD-n lévőt beljebb nyomtam. Aztán a SATA kábeleket is megnéztem.
A gépet elindítottam és láttam hogy valami fénylik a gépházban, aztán jobban megnézve szó szerint lángolt a csatlakozó. A gép persze bootolt volna be mintha nem történne semmi de persze nem volt időm nézegetni mit csinál mert egyből kihúztam a tápot és kirántottam a tápcsatit az SSD-ből. (bár utólag végiggondolva mindegy volt már) Aztán ömlött ki a füst a gépből és a csati és félig égett amikor lehúztam. A kezem is fekete lett.
A gép amúgy I7 2600, 4x4Gb ram, Quadro... szóval kicsit gáz lett volna ha kiég. Az biztos hogy új márkás táp lesz bele mert így égett csatival nem lesz használva. Az SSD-ről lehámozom a csatlakozó maradványait és kipróbálom egy tesztgépbe hátha menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Magisk
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Saab, Volvo topik
- EA Sports WRC '23
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest