Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #133436 üzenetére
Chipset driver, és a többi is telepítve van a gyártó oldaláról?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #133434 üzenetére
A bios-ban sincs ilyen menüpont? (Ne a windows-ban keresd. "Fizikailag" kapcsold be F6-tal, vagy a bios-ban. Azután talán előkerül.)
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #133431 üzenetére
F6-tal se kapcsolható, vagy a bios-ban?
-
mezis
félisten
válasz hitvanyalak #128077 üzenetére
"Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band"
Mekkora az adatigénye azoknak az eszközöknek? Mindenki nézi a saját 4k-s filmjét ?mezis
-
King Unique
titán
válasz hitvanyalak #125511 üzenetére
Technikailag általában (jó esetben) megoldható a játékok akár külső HDD/SSD meghajtóra való telepítése és onnan történő futtatása is, aminek megvalósítását számtalan leírás, videó szemlélteti. Példák: [link], [link]. Viszont ha a gyors működés a cél, akkor elsődlegesen a külső SSD-k (példák) preferáltak, amit a 2. videó is szemléltet.
Viszont egy külső HDD/SSD alapértelmezetten és pl. PC-s használatnál nem ilyen célra, hanem adathordozásra és adattárolásra való. Vagyis ha van rá lehetőség, akkor elsődlegesen inkább a gépben lévő helyi lemezre való telepítést és onnan történő futtatást javasolt választani. Ha erre egyáltalán nincsen lehetőség, valamint más egyéb megoldás (pl. játékkonzol) sem opció, akkor lehet próbálkozni az említett elképzeléssel, vagyis USB 3.0-s külső meghajtóval. -
Cs1csó
félisten
válasz hitvanyalak #125511 üzenetére
Próbáld ki, játéktól is függ, mennyi RAM-od van stb. 16GB vagy több RAM-nál és ha a játék okosan használja a pályabetöltést lehet nem lesz gond. Max a pályák közötti tötlési idő nőhet és remélhetőleg már a játékban nem lesz LAG vagy egyéb hiba emiatt.
Miért nem jó a belső HDD, 22k-ért már 3TB-osat lehet venni 30k-ért 4TB-osat.
-
Borisz76
veterán
válasz hitvanyalak #125091 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
total90
veterán
válasz hitvanyalak #122829 üzenetére
Az SD kártya mérete alatt a fizikai méretre vagy tárhelyre gondolsz?
Ha jól tudom az SD kártya tárhelyének a mérete nem lényeges, vagy is nincs semmilyen korlát.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
SP4C3
veterán
Milyen laptopról lenne szó? Linkelheted a hivatalos oldalt.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
nagyúr
Általában ~2x3cm-es kártyákat szoktak támogatni.
-
Borisz76
veterán
Szerintem inkább operációs rendszer függő a dolog..... nem hardver.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
rumkola
nagyúr
válasz hitvanyalak #122565 üzenetére
nem az a gond, hanem frissebb telepítő kell neki mint a virágboltid volt
-
jeni
félisten
válasz hitvanyalak #122548 üzenetére
Innen keres drivert hozzá.
Nem tudom pontosan melyik Lenovo V130?
Ha garis akkor a TMX segít ennek a megoldásában. -
mezis
félisten
-
nagyúr
válasz hitvanyalak #122558 üzenetére
Azért oszd meg a megfejtést, hátha más is jár így.
-
rumkola
nagyúr
válasz hitvanyalak #122554 üzenetére
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #122552 üzenetére
Akkor a szalagkábel lecsuszhatott?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
mezis
félisten
válasz hitvanyalak #122554 üzenetére
- A 64 bites Win10-et tetted rá ? [link]
- Verzió V130-14IGM ?
- Live Linux-al működik a tapi pad (touchpad)?mezis
-
pjen
félisten
Ha ujonnan vetted, vidd vissza.
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #122550 üzenetére
Nem lehet h csak ki van kapcsolva?
Device manager látja?-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Essejó
veterán
Dugjál rá egy egeret és máris felesleges a touch pad. Tudom nem ezt kérdezted, de magamból kiindulva közel a 60hoz 1xűbb az egér használata.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
tylerddd
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz hitvanyalak #109860 üzenetére
Te azt kerdezted hogy ugyanaz-e? erre valaszoltam hogy nem.
Az android es az ios ugyanaz? nem, de attol meg mind a ketto alapvetoen egy mobil os.Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
válasz hitvanyalak #109858 üzenetére
Nem, a skrill az skrill, a paypal pedig paypal. [link]
Vigyázat, csalok!
-
inf3rno
nagyúr
válasz hitvanyalak #109206 üzenetére
Keresd ki itt őket: [link]. Nem hiszem, hogy felhasználói élményben nagy különbség lenne, legtöbbször nem a memória fogja vissza a gépet.
Buliban hasznos! =]
-
varmi2
nagyúr
válasz hitvanyalak #109206 üzenetére
Ha marad a freki, akkor semmiben, még egy két lépés freki emelésben sem, max benchmarkok pontjaiban.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz hitvanyalak #108411 üzenetére
TP-Link 1043ND v4 legyen. 12k körül megkapható, és mindent tud, amit a nagyok.
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #108409 üzenetére
TP-Link 1043ND.
Én ilyenekkel nem szívnék, hogy a PPoE gépből valahogy wifi routert csináljak. 15k alatt már olyan routert kapsz amin távolról managelhető alkalmazások futhatnak...
Bár az is igaz, hogyha gagyi consumer gigabites routert veszel, akkor kell a gyári rendszer a hardveres NAT miatt.
[ Szerkesztve ]
-
alcsa
senior tag
válasz hitvanyalak #108401 üzenetére
Nekem 300as wifi routerem van, 300as nettel. De a routernek a csatijai csak 100asok, ezert max 100as netem van kabelen. Wifin sem eri el a 300at. Szoval...
-
DrojDtroll
veterán
egyszerűbb ha mondasz egy konkrét router típust
-
pjen
félisten
Természetesen,ha kihagyod a routert,akkor esetleg a gép háló kártyája korlátoz.
(#108402) Hosssszu:persze,de szerintem itt nem az abszolút értékekről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
Nem, mert olyan router tudtommal nincs, ami dróton adna pont 300Mbps sebességet. A 300 az a wifi (papír alapú) sebessége, dróton 10/100/1000/10000Mbps sebesség van, 300 nincs.
-
DrojDtroll
veterán
válasz hitvanyalak #108391 üzenetére
arra figyelj oda, hogy a 300mb-es wifi sebbeswségű wifi routereknek általában csak 100 megás lan portjai vannak, szóval a vezetéken kapcsolt kliensek csak ilyen sebességre lesznek képesek
-
pjen
félisten
válasz hitvanyalak #108391 üzenetére
Megoldható,persze.Bár ha egyszerre mennek az eszközök osztozni fognak a sávszélességen.
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #108205 üzenetére
Hát Almához valami webservert kell futtatnod a gépeden és böngészőből tud menni mondjuk képgaléria.
Droidon viszont simán működik az SMB fájlmegosztás, azt én évek óta használom. -
varmi2
nagyúr
válasz hitvanyalak #108205 üzenetére
Meg kell osztani azokat a mappákat, amiket el akarsz érni, ennyi.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz hitvanyalak #107260 üzenetére
Funkcionalitásban történő változások a UPC Horizon HD Mediabox-on
Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy a UPC Horizon HD Mediabox-ok esetében - 2017.07.11.-ei dátumtól - az alábbi változásokat tapasztalhatják a berendezések működésében:
- A készülék aktív/passzív (stand by) állapotát jelző „piros” LED bekapcsolt állapotban folyamatosan világít
- Az eszköz LED-es visszajelző-paneljén a csatorna helyek száma előtt „P” és „R” jelzés jelenik meg. A „P” jelzés az aktuálisan megjelenített lineáris csatornákat, az „R” a rádiócsatornákat jelöli
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #107260 üzenetére
Csak tippelek: Program?
@macssessz - Ha megtaláltad, akkor tudod mi a hardware limit, software meg enged:
Windows 98 - 128GB
Windows 2000, XP, 2003 and Vista using NTFS - 2 TB (boot part.)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hitvanyalak #106628 üzenetére
Én clonezillával csináltam.
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz hitvanyalak #106628 üzenetére
Van.
Logout-on is van cikk hdd-ről költözés ssd-re."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #106148 üzenetére
Legolcsóbb gagyit megveszi aztán csodálkozik.
Nem tud Xinputot, ezért nem megy vele egy csomó játék. Konfigurálhatatlan PS2 kontroller-klón. (anyagminőség, tartósság megintcsak nulla, macskát dobálni jó). Szóval csak a kiválóan felkészített directinputos játékok mennek majd vele hibátlanul, pl. a Burnout Paradise. Vagy egy PSX emulátor, ami konfigurálható. A többi esetre marad a remapping meg az emuláció, de inkább nem megyek bele, mert az írásképből sejtem, hogy nem menne. Túl azon, hogy nekem se szakterületem, egy PSOne kontrollerrel tolnám, de inkább csak porfogó. Kb az is ennyit tud, directinput és cső, de legalább minőségi.(#106149) hundai: az a lomtár
a tartalmát töröld, menj bele, vagy nézd meg a Windowsban a lomtáratazt tudom elképzelni, hogy előző telepítés vagy valami más piszkított oda azért nem látszik a lomtárban, de elég hihetetlen
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz hitvanyalak #105708 üzenetére
Köszi, ez elkerülte a figyelmemet!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #105691 üzenetére
És pontosan milyen fémből készült fólia van benne?
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #105439 üzenetére
Kissé megkésett, de annál hálásabb köszönet a válaszért. Akkor elméletileg bármilyen probléma és felső határ nélkül gyárizható, továbbítottam neki az infót
-
peter889
őstag
válasz hitvanyalak #105461 üzenetére
Köszi szépen!
-
Lenry
félisten
válasz hitvanyalak #104778 üzenetére
ezt biztosra a flotta kezelője tudja megmondani, esetleg ha bemész egy boltba, akkor ott, de egyébként nem igazán van már olyan mobilnetcsomag, aminél túllépéskor fizetni kellene
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #104589 üzenetére
Sajna nem látom, nekem nem dobja fel
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #104585 üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
válasz hitvanyalak #104546 üzenetére
Nem online, de a gimp tokeletes erre a feladatra.
-
SOAD19
addikt
válasz hitvanyalak #104193 üzenetére
Köszi! Időközben kipróbáltam egy programot, jó fél órája már küzd vele, kíváncsi vagyok mire megy majd vele. Ha esetleg mégse bírkózna meg vele, akkor kipróbálom a tiéddel.
MOD:
Jajj, most kiírta a gépem, hogy a C meghajtón kevés a hely, szabadítsak fel. Az asztalt adtam meg célnak. Kb. 9 giga szabad helyem van, ezen a meghajtón amúgy. Mit csinál, ez a program a 35 MB-os pdf-fel, hogy lefoglal 9 gigát?!
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
-
hitvanyalak
senior tag
válasz hitvanyalak #104031 üzenetére
Erre valaki?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
HF77
őstag
-
Dr. Akula
félisten
válasz hitvanyalak #103716 üzenetére
OCP / OCD (Java, Oracle) vagy MCSD (C#).
-
hitvanyalak
senior tag
válasz hitvanyalak #102902 üzenetére
Megoldódott. Le kellett törölni az xbox kiegészítők alkalmazást, a saját sávjában meg letiltani mindent.
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
válasz hitvanyalak #102879 üzenetére
Köszönöm! És ugye azt jól értem, hogy onnantól folyamatosa a kapcsolat a két account között, mert minden egyes belépésnél ő a googletől kérdezi a dolgaimat.
we all deserve a bit of luck.
-
Notalab
tag
-
Prémvadász
tag
válasz hitvanyalak #102869 üzenetére
Engem is bosszantott egy darabig.Rohadtul eldugták!
Nem bűn a lustaság.
-
Prémvadász
tag
válasz hitvanyalak #102867 üzenetére
Win10 jelszó kikapcsolás.
Win gomb+R betű, a megjelenő ablakba beírod, hogy netplwiz Enter, az utána megjelenő ablakban pedig kiveszed a jelszókérés mellől a pipát, kétszer beírod a mostani jelszavadat, a gépet újraindítod és kész.
[ Szerkesztve ]
Nem bűn a lustaság.
-
olle
senior tag
válasz hitvanyalak #102808 üzenetére
0000?
Mindenhol valami update hiányát írják. Erre a problémára.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #102787 üzenetére
Nem, új tápoknál mind a 8-at be kell dugni, de jellemzően elég a 4.
Elvileg az csak plusz performance miatt kell, asszem nincs köze power state-hez meg Haswell readységhez. -
Dr. Akula
félisten
válasz hitvanyalak #102780 üzenetére
A Win10 telepítővel meg tudod formázni GPT-re a vinyót (miután minden partíciót letöröltél) telepítés előtt. 1 valamire figyelj csak: a pendriveot amire a Win10 telepítőt rakod FAT32-re formázd, NTFS nem jó UEFI boothoz! Innentől a szokásos módon telepíted az oprendszert és ennyi.
-
pjen
félisten
Az még 4óra,ne add fel.
-
Csupingo
veterán
A windows fórumban már volt ilyenről szó, ott szerintem tudnak segíteni.
Alakul ez, ne csüggedj![ Szerkesztve ]
-
kjani18
őstag
válasz hitvanyalak #102778 üzenetére
Ha tudod, nyomj egy cmosclr-t, vagy/és vedd ki az alaplapból az elemet kikapcsolt tápnál legalább 10-15 percre, mindezt asztalon(kiépítve a házból, ahogy írták már)
Indítani csak lap+proci+hangszóró. Kicsipogja -e a ramhiányt. Utána ram be,biosban keress valami "load optional settings" félét, aztán save+exit. Addig ne indíts wint, ne köss rá vinyót, amíg stabilan nem indul.Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102771 üzenetére
1 db memóriával is nézted már? Akár egy másik gépen letölthetnéd a biost egy pendrive-ra és megpróbálhatnád frissíteni, talán segítene, mert valamiért nagyon instabil az a gép. A biosban tudsz lépkedi? Nem melegszik túl a cpu? A proci mellé is bedugtad a plusz tápot?
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102761 üzenetére
Itt írnak a bios frissítésről. A régit azért mentsd rá egy pendrive-ra. Még egyszer se működött rendesen a gép régebben se, akár a cpu-ban lévő igp-vel?
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102757 üzenetére
Esetleg egy alaplapi bios frissítést még megpróbálhatnál, vagy gépház nélkül összerakni a dolgokat, talán valami letestel, vagy ki tudja.
(#102758) quailstorm: bocsánat, én csak annyit jegyeztem meg, hogy még nem hallottam tulajokat panaszkodni, amire ilyen szépen válaszoltál: "Oké, és erre ki volt kíváncsi?"
Amúgy be is fejezem, csak ma morcosabb vagyok az átlagnál, azért zavart ez a nyers stílus.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz hitvanyalak #102751 üzenetére
Első körben lecsekkolnám a csatikat, hogy mind a helyére ment-e rendesen, aztán lehúznám a vinyot és kiszedném a VGA-t, majd a memóriát pakolgatnám át másik slotba. Tényleg a dimm 1-be vagy 2-be van? Vannak olyan lapok, amik nem szeretik, ha egy darab memória van és az a 2-ben van.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102751 üzenetére
Mintha a táp lenne túlterhelve, akkor szokott ilyeneket csinálni, pedig bőven elégnek kéne lennie. Esetleg ha az oprendszert tartalmazó háttértáron kívül lehúzol minden mást, akkor mit csinál? A memóriák nem mozdultak el véletlenül?
(#102755) TechN7ne: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz hitvanyalak #102706 üzenetére
Általában a matricás részén szív és a rácsos oldalon fúj.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
prabhu
senior tag
válasz hitvanyalak #102706 üzenetére
A venti oldalán kellene lennie két nyílnak, melyek mutatják a forgásirányt és a levegő áramlásának az irányát. Ha nincs ilyen, akkor simán bekapcsolt, de nem beszerelt állapotban megnézed a kezedben tartva, hogy merre megy a levegő.
-
ALFA
senior tag
válasz hitvanyalak #102484 üzenetére
Mi az az itt?
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
MaxxDamage
félisten
válasz hitvanyalak #102471 üzenetére
RX-es topikban max CrossFire témáról mehetett a pro/kontra, nem?
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Vakegérke
félisten
válasz hitvanyalak #102408 üzenetére
Örülök, hogy segítettem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
DonThomasino
veterán
válasz hitvanyalak #102368 üzenetére
Ha archiválták mert nagyon régi akkor lehet csak moderátor fog tudni segíteni.
Amúgy keresés opció szűrő felhasználónév szerint vagy vmi ilyesmi...
Kereső menü jobb fent -> Opciók->Részletes keresés ->Szűrés felhasználó szerint[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
hitvanyalak
senior tag
válasz hitvanyalak #101421 üzenetére
Megtaláltam!
[link] bár sajnos nagyon más, két különböző eszközön
-
pjen
félisten
válasz hitvanyalak #101421 üzenetére
Én sem értek hozzá,de inkább fordítva gondolom.Van mondjuk a phanton skála ahol a színekhez tartozik egy kód.Lehet ha ezt a kódot beírod a gép megjeleníti a színt.
-
Black-core
aktív tag
válasz hitvanyalak #100084 üzenetére
Szia. [link]
-
mezis
félisten
válasz hitvanyalak #99443 üzenetére
Egy szakemberrel nézesd végig az összes elérhető vezetékkötést, a villanyórától az utolsó konnektorig.
(Alumínium vagy rézvezeték ?)mezis
-
Apollo_21
addikt
válasz hitvanyalak #99408 üzenetére
Frissítése frek?
Tehát hogy esetleg a monitoron esetleg nem 60 hanem 59? nálam pl ugyvan...és ezáltal hogy a tvn meg 60..máshogy?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Kékes525
félisten
válasz hitvanyalak #99272 üzenetére
Legfrissebb video driver van feltéve? Ha nem frissíteni kell. Az is lehet, hogy el van állítva, hozd alaphelyzetbe.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #98118 üzenetére
Neeeeeeee
Inkább mint egy nemzetközi pöcegödröt. Ott aztán van minden de tényleg. Fórum meg kommentrendszer is más. 4chan-re hajazó része is van neki.PH! stílusban/funkciókban múltban ragadt (engem nem zavar, sőt). Főként szakmaira van kihegyezve és az OFFtopicok is többnyire normálisak.
Redditen meg minden van. Hackadaytől a napiszarig.
Meg ott sokkal inkább nyitnak új threadet mindennek. Itt meg egy topicba postolnak. Ez is lényeges különbség.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz hitvanyalak #95105 üzenetére
"az USB 2.0 szabvány szerint a feszültségnek 4,75V és 5,25V között kell lennie. USB 3.0 esetén pedig 4,45V és 5,25V között! Egy porton kinyerhető legnagyobb áram USB 2.0 esetén 500mA, USB 3.0 esetén pedig 900mA." ([link])
A hosszabbító kábel vezetékeinek ellenállása kb 0.4 Ohm/m.#95106) SchumiBácsi : Nem tudom, én is csak olvastam. Hazai kereskedővel szemben garancia könnyebben érvényesíthető. Remélhetőleg nem árul teljesen gagyit.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
-
toza
senior tag
válasz hitvanyalak #94864 üzenetére
lehet nemtudom.. nem is jatek valoban.csak tech demo vagy mi..
szegyen a futas,de faraszto...
-
toza
senior tag
válasz hitvanyalak #94860 üzenetére
nem nem ez az.. amit en keresek az regebbi volt. kb egy folyoson-v hasonlon indulsz,1 pisztolyod van.. aztan par szet lott kocsi balra,es vmi szovet anyag-zaszlo v akarmi lebeg melletted es szet lehet loni. es ha ugy loveod h egymas melle a lyukak miatt pl leszakadgat stb . es teljesen elethuen mozogik..
kb nem is lattam ezt azota sem jatekban.ez nemjatek ,vmi letotheto tech demo volt.. parszaz mega ,meg kb utanna vmi nyilt terepen par ellenseg is megjelenik,1-2 nagyobb fegyver ,de ennyi az egesz nagyabol..
lehet h 2005 os vagy koruli volt vagy elotte.. nem emlexem mar.
ha vki tudja szoljon ..kosz
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
Shim
őstag
válasz hitvanyalak #94817 üzenetére
S mi lenne, ha lopás helyett inkább megvennéd a képet?
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Rico45
őstag
válasz hitvanyalak #94333 üzenetére
Háát nem teljes a dolog.De azt a mappát (Dropbox) amiben benne van a nem létező mappa,azt sikerült rejteni!
Így nem látszik többé!
De aztán ezt a Dropbox mappát másik meghajtóra tettem át így tud működni a dolog!"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #94147 üzenetére
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #94143 üzenetére
Na neee. Antivírus fejlesztés mellett még ilyen hardware gyártásba is belekezdtek?
Hátul dugd be a masinába. Ahogy már leírták USB 2.0-ba dugd. A 3.0-s usb belső "nyelve" valószínűleg kék, na NE oda dugd be.
[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
válasz hitvanyalak #94143 üzenetére
USB 2.0-ba dugd, ne a 3.0-ba. Mielőtt bedugod, tedd fel a driverét a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz hitvanyalak #94054 üzenetére
abby finereader? vagy más OCR progi.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zeorsdfd
senior tag
Képként kell elmenteni, akár képernyőmentéssel ha másképp nem megy és egy egyszerű (xnview) képszerkesztőben kettévágni, majd visszakonvertálni(egyszerű mentés másként parancs) pdfbe.
A docba konvertálással csak megnehezíted a dolgod, szvsz. Nem tartalmaz karaktert egy beszkennelt lap. -
Kékes525
félisten
Szerintem át kell konvertálnod doc-ba és akkor könnyen szerkeszteni tudod. Ha kész visszateszed ismét PDF-be.
-
Szabó0922
tag
válasz hitvanyalak #93671 üzenetére
-
RedCactus
senior tag
válasz hitvanyalak #93483 üzenetére
Semmi komoly, csak a windows indul újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest