Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
Van egy 11-12 éves külső rack-em, ami a leírás alpján max 320 gb-os merevlemezt képes fogadni (valószínűleg ez volt akkoriban a legnagyobb).
Rakhatok én ebbe most 2Tb-os lemezt? Nem nagyobb az áramigénye vagy valami?
Vagy csak próbáljam meg és legfeljebb nem ismeri fel? Nem szeretném tönkrevágni. -
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok.
Pár éve használtam egy olyan programot, amivel letudtam menteni az összes jeszavamat a gépre/előhozni amit nem tudtam.
Úgy működött, hogy amilyen oldalra beléptem, automatikusan mentette egy fájl-ba, amit később megtudtam nyitni, ha netán elfelejtettem volna.
Tudnátok esetleg ennek a nevét?
kérdésemet feltettem a "milyen program ami" topikban is, a félre értés elkerülése végett , mondom itt hátha gyorsabban reagálnak
•°o.OO.o°•
-
spista222
addikt
válasz Elvagyok #31394 üzenetére
Vakegérke
Elvagyok A fentebbi képen jól látszik hogy hol van a rev száma a lapnak. nézd meg hogy a te lapod is 1.03 vagy újabb-e mert ha nem akkor hiába a BIOS átírás nem fog menni a D-s proci benne.
Egyébként milyen hűtőd van hozzá mert a sima gyárival nem lehet féken tartani a hőtermelését olyan 70-80°C körül jár vele max terhelésen így egy jobb hőcsöves hűtés sem árt neki és egy jól szellőző ház.és olyan alaplapot kerestem amelyiken két IDE csatlakozó van,ezért erre a lapra esett a választás
egy 775i65G-vel jobban jártál volna mert abban mennek a Core 2 Duo procik, igaz azon viszont csak két memória slot van vagyis max 2GB pakolható bele. Az újabb lapokon viszont csak 1 IDE csati van így csak kompromisszumokkal lehet dűlőre jutni..Ezután jött a D--s processor mert hogy kétmagos és 3.4Ghz-s.(A jelenlegi processor,478-as Intel és 3.2Ghz-s,egy magos.)
Régi teszteket ha megnézel Pentium D nem tud sokkal többet a Sima P4 nél vagyis ne várjatok nagy csodát a 3.2-es P4 hez képest[ Szerkesztve ]
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Két kérdésem is lenne.
Az egyik, hogy Firefox böngészőt használok, és valami nagyon fura dolog történik az emlúlt néhány nap óta. Olyan mintha valami vírus szerű lenne a gépemen, nagyon sok weboldalt amikor megnyitok, akkor a bal alsó sarokban egy bezárható reklám jelenik meg, be tudom zárni, de idegesít, hogy még itt a PH-n is előjön néha. Megnéztem, bővítmény nem fut, asztali ikonok között semmi gyanús, nem telepítettem semmit amit nem kellett volna szóval nem igazán értem.
A másik ami fontosabb, van egy ftp felhasználó nevem és jelszavam mivel megkértek arra, hogy segítsek egy weblapban. Ez oké is, de az illető elfelejtette a kiszolgáló nevét megadni (nem ingyenes tárhelyről van szó) így tcmmel nem tudok csatlakozni mivel ez elég fontos infó lenne. Hogyan tudnám ezt az oldalból kinyerni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Elvagyok
senior tag
válasz spista222 #31393 üzenetére
Előre is megköszönöm!!Egyébként a vásárlás úgy történt hogy először az alaplapot vettem meg az egyik hónapban és olyan alaplapot kerestem amelyiken két IDE csatlakozó van,ezért erre a lapra esett a választás.Ezután jött a D--s processor mert hogy kétmagos és 3.4Ghz-s.(A jelenlegi processor,478-as Intel és 3.2Ghz-s,egy magos.)Tudod,nem játszom csak néha és olyankor is elsősorban logikai játékokat.Laci.(Egyébként az átírás megoldható?)
Soha többé ...
-
-
Elvagyok
senior tag
válasz spista222 #31390 üzenetére
Előre is megköszönöm Neked a segítséged,élni fogok vele!A következő nyugdíjnál akkor mindenképp írok Neked.A BIOS ami jelenleg benne van a slot-ban P1.40.Az alaplap:ASRock 775i65PE Ennyit tudok róla.Remélem jó lesz,átírható.P1.70-re vagy inkább 2.0-ra lenne jó átírni.A táp 500W-os,eredetileg SATA táp volt.NoName táp.Idáig jól teljesített. Elfogadom hogy másik proci jobb lenne de ez van,ezt kell szeretni.50000Ft. nyugdíjból erre futja.
[ Szerkesztve ]
Soha többé ...
-
spista222
addikt
válasz Elvagyok #31389 üzenetére
Én szívesen átírom neked ha állod a postákat ,de elsőnek nézd már meg hogy az alaplap rev száma 1.03 vagy nagyobb-e.
Másik szerintem nem fogja lekezelni a 4GB memóriát a chipset miatt, bár lehet hogy már tudja a lap a remap funkciót de ebben nem vagyok biztos. Ha nem játszik akkor 3GB ram (2*1024+2*512 csak hogy a DC megmaradjon) is bőven sok bele.
Még mindig tartom hogy sokkal gazdaságtalanabb a Pentium D mint egy C2D de ha már megvan akkor persze minek cserélnéd.
Milyen táp lesz neki?
Előszeretettel eszi a gagyi tápokat az ilyen proci. -
Elvagyok
senior tag
válasz spista222 #31381 üzenetére
Szia.Elnézést kérek de most tápászkodtam fel.Lehet hogy a másik processor jobb lenne de kb.fél éve ezt az alaplapot és procit vettem.Vettem két Gigabite DDR 400-as RAM-ot és még veszek két Giga memóriát.Majd Március környékén rakom össze a kétmagos processzorral a gépet de addigra az alaplap BIOS-át P1.70-ra vagy P2.0-ra át kéne írni.Ehhez keresnék segítséget.Ezt a gépet megkapja a Lányom és az unokám,Nekem meg ez a kétmagos gép mindenhez elég lesz.
Soha többé ...
-
rambo76
csendes tag
válasz crysis 2011 #31384 üzenetére
Küldtem egy pü-t hátha bírok segíteni!
Üdv.:rambo76 http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=rambo76
-
Qru
MODERÁTOR
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
A hardverapron hol tudok nézni eladó hangszorokat?
Előre is köszönöm a segitséget! -
Melack
veterán
Helló!
Keresnék olyan embert, aki otthonosan mozog a WP7.5-7.8-8 világában. Ha valaki magára ismer, írjon rám, legyon oly kedves!
Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
spista222
addikt
válasz Elvagyok #31379 üzenetére
Hát ha nyugdíjból rakod össze a gépet akkor inkább DualCore-t vagy Core 2 Duo-t vettél volna mert lehet hogy egy picit drágább (amit kétlek mert a Pentium D-k ára az egekben van) de cserébe feleannyira fogja pörgetni a villanyórát és a tápot sem fogja szétgyilkolni, mint ez a Pentium D.
-
Elvagyok
senior tag
válasz JohnnyX #31378 üzenetére
Nem nézem hülyének az ittlevőket de ha Te annak érzed magad ne válaszolj.Neke egy ilyen gépre telik,hát ez van.Tudod aki nem tolószékes mint Én,az könnyen beszél.Te NEM a nyugdíjadból rakosgatsz egy gépet össze!Ennyi.Aki meg válaszol Annak külön meg MEGKÖSZÖNÖM!
Soha többé ...
-
-
spista222
addikt
válasz Elvagyok #31376 üzenetére
Próbáltad benne a procit és nem indult el? Mert elvileg el kellene indulnia csak unknown CPU-t ír ki.
Az alaplap rev számát nézted mert amikor javasolták utána én kijavítottam hogy az alaplapnak is legalább rev 1.03 nak kell lennie(remélem ez a lap volt az ) mert különben hiába a BIOS frissítés nem fog menni.Ui.: Egyébként az hogy a matricára 1.40 van írva koránt sem jelenti azt hogy az is a tartalma mert már más frissíthette, vagyis a frissítéssel csak lehúznak.
[ Szerkesztve ]
-
Elvagyok
senior tag
válasz spista222 #31373 üzenetére
Köszönöm Szépen a segítséget de majd azért kell belöle kivenni mert az egész alaplapot így nem kell elvinni annak aki majd elviszi frissítésre a BIOS-t hanem csak a Chip-et mivel van egy ASRock 775i65PE alaplapom és hozzá egy Intel Pentium D 945 3.4Ghz-s procim és a processorhoz legalább P1.70 de P2.0-s BIOS kell.Az utóbbit itt a PH-n javasolták.Laci.
Soha többé ...
-
spista222
addikt
válasz ZeroCaptan #31374 üzenetére
Nem mert a prociban nincs DDR3-as memóriavezérlő és ezért fizikailag sem megy bele.
Kivéve ha ilyen butítás mert akkor mehet
[ Szerkesztve ]
-
ZeroCaptan
tag
udv am3 alaplapba mukodik az amd 5000+ x2 processzor? (atmenetileg kene)
[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok!Megszeretném kérdezni hogy a 775i65PE P1.40-8B feliratú BIOS Chip átírható-e 1.70-re vagy 2.0-ra.Köszönettel!Laci.Egyébként a BIOS Chip slotban van,kivehető.
[ Szerkesztve ]
Soha többé ...
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Olyan képlopó programot keresek, amivel meg tudom csinálni azt, hogy a printscreen billentyű lenyomására automatikusan elmentse a képernyőt, és ezzel egyidőben a program ne legyen látható a tálcán sem. Tudtok segíteni ebben?
Köszi!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
JohnnyX
őstag
Héló!
Melyik az a topic, ahova piros pontot lehet kérni valakinek egy üzletért, és nem hardveraprós biznisz volt?
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
TESCO-Zsömle
félisten
Valaki meg tudná mondani, hogy a MPC-HC hol tárolja a konfigurációs fál(oka)t?
Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Budinszki
tag
Sziasztok .
Lenne egy két kérdésem ha nem baj seed servert hol lehet legjobb áron bérelni , és milyet érdemes ? -
Gergő170
aktív tag
Helló mindenkinek !!
Kérdésem lenne : Call of Duty : Modern Warfare 3
Elindítom a jatékot ezt írja "Run In Safe Mode" rámegyek hogy igen elindul bejön egy "feketeség" és kiírja ezt "Modern Warfare 3 couldn't write a file. The hard drive is probably full" ha pedig rendszergazdaként futtatom akkor ezt kapom a "Run In Safe Mode"-után "Couldn't load image 'xp'
Előre is köszi a segítséget: GERGŐ
-
HoaryFox
Topikgazda
Valaki erre?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
albgab
aktív tag
Hali!
500 gb-os winyón szeretnék új partíciót kialakítani (Kb. 50 Gb-ot), úgy hogy 110 gb szabad hely van rajta.
Mivel tudom ezt megcsinálni?Köszi
-
@matthew@
őstag
Van egy Cooler Master Elite 430-as házikóm, a gondom az lenne h van benne csavarmentes rögzítő HDD-hez viszont csak 2 HDD-hez van és holnap veszem meg a 3.-at amit már nem tudok így rögzíteni, valaki tud vmi helyet ahol tudok még ilyet venni?
Matthew 24:42
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Egy cimborám munkatársa gépet szeretne venni, amin fut jól az F1 2012. Namármost azt mondja hogy 58.000Ft keret van rá. Milyen konfigot lenne érdemes neki összeállítani?
Van nekem egy ASUS P5E alaplapom meg egy C2D E8400 procim, ezeket 26.000Ft-ért odaadnám neki, de ehez VGA és memó is kell még (4Gb). Egy 7770-re gondoltam, de mellé még kéne memória, így meg nem jön ki.Valami jobb ötlete valakinek? (hát jah, elég szűkös a keret, az biztos)
(innen HA-ról is lehet szemezgetni)[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
seederking
őstag
Sziasztok
Nem tudtok olyan szoftvert amivel lehet olyat csinálni,hogy egy adott klipp-be képeket rakni kis és nagyobb méretben.Úgy,hogy a klipp megmaradjon csak a képek kicsiben változzanak,effektekkel eltűnjenek-megjelenjenek.
köszi -
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Nemsokára meg fog szűnni az analóg földfelszíni műsorszórás. És van egy TV-s, DVD lejátszó, ami csak azt tudja fogni. Meg lehet oldani valami olcsóbb dekóderrel, hogy a digitálisat is lehessen fogni rajta? A csatlakozók miatt is kérdezem, mert nincs túl sok a lejátszón, 1 "antenna", 1 kártyaolvasó (asszem sd), és 1 usb. Talán s-video is van azt most így nem tudom.
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
Joker_5x
tag
ÜDV !!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet 1 számítógépbe több videokártyát bele rakni azt tom hogy 2 foglalat kell és az van is de pl.:ati-t lehet e keverni geforce-al ! És ha 2ő van benne lehet váltogatni vagy egyszerre lássa mindkettöt vagy ugy lehet egy monitor megy erröl a másik meg a másik karirol?
Elöre is köszi a válaszokat !
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy gyors,pontos ,angol nyelv vagy akár mindenfajta nyelvű fordítóra lenne szükségem,legyen az program vagy weblap..google nem jó.valaki nem tud ilyet esetleg?üdvA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok féletlenül, hogy a PCX-nél milyen gyorsan zajlik a szállítás? Kb hány nap alatt szokott házhoz érni a cuccos?
Köszi, Troszti
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
Norbi14
senior tag
Lehet gyorsbillentyűt állítani a képernyő elforgatásához? Ne kelljen már mindig az Nvidia vezérlőpultban matatni érte.
-
Gallaxis
tag
Üdv.,
Kaptam egy használt nagyobb kapacitású HDD-t a notebook-ba.
Sajnos nem tudom felinstallálni az oprendszertmert vagy azt írja ki,
hogy hiányzó NTLDR vagy pedig azt, hogy please insert disk.
Mi lehet a gubanc?Gallaxis
-
Eternitys
aktív tag
válasz radi8tor #31319 üzenetére
Csak az MBR engedélyezésére. Hogy kell-e ilyenkor engedélyezni ha egyazegybe akarom az image file-t visszaállítani az új windowsos partícióra. Mert Norton Ghostban visszaállításkor csak annyit kellett csinálni hogy a cél megadásánál bejelölni hogy "Make this drive/partition bootable" és megcsinálta.
Azért lenne jó tudni, mert ha engedélyezem, és esetleg nem kell, akkor valószínűleg telepíthetem újra a win8-at az új partíción ami nem nagy meló de ha nem fontos akkor kihagynám
-
agoka07
senior tag
Köszönöm, most már tisztázódott bennem
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz agoka07 #31315 üzenetére
Pontosítanék. Amit a képen látsz, annak PicoPSU a neve. Paneltáp az nagyobb méretű.
Akkora teljesítményre képes, amekkorát veszel belőle. Van 60-200W típus belőle.
Szükség van még egy külső tápegységre is (olyan, mint egy notebook tápegység, de 12V-os). Ennek is illeszkednie kell teljesítményben a PicoPSU teljesítményéhez.⭐ Stella
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz agoka07 #31315 üzenetére
Én az enyémet csak Bélának hívom!
Amúgy paneltáp, és típusa válogatja, hogy mekkora a teljesítménye (jellemzően nem sok, leginkább mini-ITX alaplapokhoz használatos, HTPC építésénél, természetesen hozzá való külső tápegységgel.)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Eternitys
aktív tag
válasz radi8tor #31314 üzenetére
No igen de azzal nem lehet gond, mert win8-ról készült image filet fogom tenni win8-ra.
Akkor szerinted az is elég ha a restore-ban kiválasztom az image forrását és megadom a célmeghajtót/partíciót( amire már fel is raktam az új win8-at) és elindítom a visszaállítást? Ha az MBR-t meg a csak adat visszaállítást kihagyom, szóval semmi más beállításon nem változtatok, csak egy az egybe visszaállítom a lementett image file-t az úgy jó lesz? Vagy MBR meg csak adat visszaállítás az mindenképpen kell?
-
HoaryFox
Topikgazda
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, hogy asztali gépen Win7-ről frissítettem Win8 Pro-ra és telepítés után megjelenik a "Rendszer számára fenntartott" meghajtó (100 MB), benne 2 fájl, most nem emlékszem, mi ez a 2... érdekes, hogy laptopomnál nem volt ilyen
Törölhető vagy csak egyszerűen tüntessem el valahogy? kicsit idegesítő (főleg h szüleim is használják a gépet, azt oda mentenék a családi fotókat xDD)
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
agoka07
senior tag
Sziasztok! Mi ennek a készüléknek a neve és mekkora a teljesítménye képes?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Elvagyok
senior tag
-
Eternitys
aktív tag
válasz radi8tor #31284 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam. Mármint hogy Acronissal csak így lehet formázott partícióra visszaállítani. Eddig Norton Ghostot használtam ami megcsinálta ezt, de egyenlőre úgy tudom az még nem támogatja a win 8-at.
"Ez után Acronis-ban a visszaállítást használva csak az adatokat mentsd vissza arra a particióra, amire Windowst telepítetted most. Ha minden jól megy, akkor el fog indulni."
- Akkor ha én egy backup image file-t akarok visszaállítani az új windowsos másik partícióra tehát nem a rendszert akarom klónozni , akkor ezt a mostani C meghajtóról kell megcsinálni ugye tehát nem a frissen telepített paticióról amire az új win8-at kell tenni?"Fontos, hogy ne állítsd vissza az MBR és társait. Csak a particiót, amit előtte lementettél."
- A visszaállításkor ezt pontosan hol lehet beállítani? -
vilmaboy
őstag
válasz Misi 007 #31307 üzenetére
kell legyen egy szoftvered a kártyához, ami kezeli a kimeneteket. ha más nem, akkor állítsd átt a hátsó két kimenetet is front-r-l -re. akkor ott is kiadja majd a fromt stereót. /bocs, de nem ugrik be a szoft neve ami kezeli a kártyát/
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Misi 007
őstag
Üdv!
Lenne egy 5.1-es hangrendszerem és ugye zenénél csak a két front szól.
Anno XP alatt meg tudtam azt oldani hogy "leklónoztam" valahogy a két hátsóra az elsőket és úgy szóltak.
A gondom az lenne hogy már nem emlékszem rá hogy is volt ez.
A hangkártyám egy alaplapi: Realtek ALC882.
Valaki tud nekem ebben segíteni hogy 7 alatt hogy tudom ezt megoldani? -
kjani18
őstag
Hol tudom megnézni, hogy kaptam - e figyelmeztetést, hányat, stb...?
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Megkérlek benneteket hogy segítsetek.Ki az itt a PH-n aki segítene abban hogy az alaplapomban hányas BIOS van és ha nem 1.70-es akkor erre,vagy 2.0-ra átírná.Budapesten,a IX. kerületben lakom.
[ Szerkesztve ]
Soha többé ...
-
atesss
addikt
Üdv !
WinXP Home SP2, valószínűleg régóta nem volt frissítve sajnos.
Céges (2 fő, 1 PC), vagyis csak cég számára ingyenes vírusirtót rakhatok fel (egyenlőre legalábbis biztos). Vagy esetleg próbaverziót.
Egy vírusfertőzés (MS Security Essentials szerint "win32/hamweq.a"; elvileg leírtotta) nyomán nem működik a Windows Update. A szolgáltatásoknál az "Automatikus frissítések" nem fut, ha módosítani akarnám:
" A(z) wuauserv szolgáltatás nem nyitható meg írásra ezen a helyen: Helyi számítógép.
Hiba 5: A hozzáférés megtagadva "
Eseménynaplóból:
"
Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: DCOM
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 10005
Dátum: 2012.11.26.
Idő: 10:03:45
Felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM
Számítógép: XX1
Leírás:
A DCOM a következő hibát észlelte :"A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz. " wuauserv szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következő kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{E60687F7-01A1-40AA-86AC-DB1CBF673334}További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
"Eredetileg a "Biztonsági központ" szolgáltatás sem futott, de azt el tudtam indítani, és azóta indul is automatikusan a géppel.
Van valami ötlet, hogy hogyan tudnám életre kelteni a Windows Update-et ?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest