Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Pyttawrx #138899 üzenetére

...és hányszor csináltad meg azt, hogy felteszel egy windowst (0-ról), azt lemented, felteszel egy másikat (0-ról), majd visszateszed az elsőt, mindezt macriummal?
    A klónozás az pont nem az, amiről lesz szó. A klónozás után az indulási ellenörzés keresi a XBA (kitaláltam, de hosszú szám alapból) nevű particiót, és nini, mivel klónozott, találja is a XBA nevű particiót.
    Ha be lesz adva a laptop, és bootolnának róla, nincs mit, mert emberünk törli is, ők majd feltesznek egy wint és ZHK lesz a neve a particiónak , aztán emberünk visszarakná a sajátját, de mivel a gép ZHK-t keres, de XBA van ott, így majd kell a pici error management. Csak annyit csinál a kis program, hogy újragenerálja a partició azonosítóját (lesz belőle most NUS pl), és egyezteti mindennel, így a következő boot-nál minden egyezik, és kész a boot.

Biztos vagyok benne, hogy kelleni fog? Nem. Kellhet? Igen! Baj, ha legalább ennyi infó nincs átadva. Megeshet.

#138900 Wyll
    Fent, talán others alatt van egy create rescue media. Az megcsinálja az USB meghajtót. Ha ismered a ventoy-t akkor azzal ISO-ként is tudod kezelni, ha nem, akkor mindegy. Majd ha erről bebootolsz, akkor a help vagy other szekcióban lesz egy repair windows vagy repair boot problems(ha jól emlékszem, hogy hol és mi...). Az lefut, pár perc ha talán van annyi, és kész.

Emellett ajánlom, hogy képbe mentsd ne klónozd, és pipáld ki a képnek az ellenőrzését advanced-nél mentéskor. Az USB bootos cuccoddal tudod böngészni a képfájlt, de írni bele nem!(ha kéne valami SOS a képből...)

[ Szerkesztve ]

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák