Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz Sk8erPeter #11099 üzenetére
Ez egy egyszerű flashes oldalnak tűnik javascript menüvel. Opera verzió a legújabb?
Ezt látod?
Flash felrakáskor ki volt kapcsolva az opera, illetve újra lett indítva utána?
Még megpróbálhatod azt, hogy beállítások / letöltéseknél az swf-re duplán kattintva az kell legyen bejelölve, hogy use plugin és flash player kiválasztva. Ha van több ilyen is, akkor próbáld ki mindegyikkel. Közben lehet újraindítani operát a biztonság kedvéért.Thank you to god for making me an atheist
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Lortech #11096 üzenetére
Valóban, a Java (Sun Java Runtime Environment version 1.6), az Adobe Flash Player és Shockwave Player telepítése sem oldotta meg a problémát.
Sütik fogadása engedélyezve.
Más ötletem már nincs. Mi lehet a gond? Vmi beépülő gondolom akkor is hiányzik az Operának, mert ha nem hiányozna, akkor működne az oldal (Corsair). Ez a dolog csak azért idegesítő, mert nem ez az egyetlen oldal, amire allergiás. Igen zavaró ez hosszabb távon...
Van valakinek ötlete?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Lortech
addikt
válasz Sk8erPeter #11092 üzenetére
Nincs java (nem javascript) az oldalon , xhtml + voice plugin nekem sincs betöltve.
Thank you to god for making me an atheist
-
vedini
őstag
hi
tudja valaki hogy lehet excelben azt megcsinálni, hogy a legfelső sor pl. oszlopcímek, rögzítve legyenek, és lefelé ha scrollozunk az a lap tetején legyen
továbbá, hogy lehet azt megcsinálni, hogy nyomtatáskor ez a sor mindig ott legyen a lap elejénköszi
workworkwork...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz - = Zk = - #11091 üzenetére
- = Zk = -: igen, 7-8 órát, ez a minimum. Ha ennyi idő után sem jelez hibát, akkor már mondható, hogy stabil. De az se árt, ha hosszabb ideig fut, persze nem kell túlzásokba esni.
Sk8erPeter
-
Hold
őstag
válasz - = Zk = - #11091 üzenetére
Egyszer éjszaka bekapcsolva hagyod.. nekem éjjel nappal megy
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
válasz Thrawn #11090 üzenetére
ÚÚRISTEN
7-8 órát????tejóég!!!Bár napi szinten leoszta megy annyit a gép.de akk mindent csinálok vele!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #11089 üzenetére
Szól ha hibát észlel, és le is áll. 7-8 óra elég lehet, érdemes éjszakára ráengedni a gépre.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
- = Zk = -
félisten
válasz Thrawn #11088 üzenetére
ha hibát talál ugyis szol ugye?azonnal?
mennyi ideig kell futtatni a reális teszthez?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #11087 üzenetére
Az ORTHOS addig fut ameddig le nem állítod.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
- = Zk = -
félisten
válasz Thrawn #11086 üzenetére
köszönöm.nagysegítség volt!
eredmény:jónekem a LightScribeaz ORTHOS meddig tesztel? már a második órán vagyok túl
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #11085 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz Thrawn #11084 üzenetére
na az mi?
azt tudom hogy égeti a lemezre a lemez-képet.de a másik az miakar lenni?fontos az nekem?
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #11082 üzenetére
LabelFlash-t tud nem LightScribe-ot.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sk8erPeter #11080 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
-
Lortech
addikt
válasz Sk8erPeter #11070 üzenetére
Beállítások / advanced / programs. Itt kell a mailto-t beállítani a kívánt levelezőprogramra.
2, nálam ugyanúgy működik Operán, mint IE7 alatt. Lenyílik a menü. (9.26 Build 8835)
Thank you to god for making me an atheist
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
lowe25
csendes tag
Sziasztok!
Szkennert szeretnék venni a jó öreg HP helyére.
Két befutó van, szerintetek melyik a jobb? Kinek mi a tapasztalata?
1: HP G4050 2: Canon 8800F
Köszi a válaszokat!
Üdv!
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #11077 üzenetére
Milyen íród van? Gyártó? Típus?
-
- = Zk = -
félisten
hali PH!
honnan tudom hogy az én DVD írom tud LightScribe-et?
-
Zozzant
addikt
válasz sto1911 #11073 üzenetére
Vásárlói jogod nincs erre az esetre, mert ez a rájöttem hogy nem tetszik kategória, az adott bolt tevékenységi körére és jóindulatára vagy bízva, általában ezek a boltok nem zsibvásárok, csak akkor látok esélyt ha foglalkoznak használt cuccokkal is.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
sto1911
veterán
Nem tudjatok, van vasarloi jogom arra, hogy egy fel eve vasarolt, kifogastalan (karcmentes, hibatlan) arut visszavigyek, es rafizetessel egy jobbra (masikra) kicsereltessek? (switch helyett egy routerre lenne szuksegem.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát igen, de szerintem a PH! nem elsősorban az autós és hasonló témákról szól. Ezért nem is nagy szégyen, ha Te lámaságokat kérdezel ilyen témában, mert a PH! az informatikáról szól, és Te ehhez értesz Aki meg az autókhoz ért, az menjen máshova (pl. autós szaklap fórumoldalára), és ne a PH!-n gizduljon.
Sk8erPeter
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #11069 üzenetére
Lehet eddig az autós, mobilos, politikai stb topikban leledzett és fingja sincs arról, hogy mi az a lapozófájl. Autós témában én is tudnék nagy lámaságokat kérdezni biztos.
#nincsbennetarcsi
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az Opera böngészővel kapcsolatban van két kérdésem:
1.) Hogyan lehetne beállítani, hogy az e-mail-címekre való rákattintás után NE az Opera SAJÁT beépített levelezőprogramja nyíljon meg, hanem az amúgy is alapértelmezett, külső levelezőprogram? (Pl. Outlook.) Keresgéltem, de ezt a beállítást nem találtam meg.2.) Meg lehet-e oldani azt a problémát, hogy az Opera pl. a Corsair honlapján a Products fül fölé mutatva az egérrel NEM nyitja le a menüt, amely egyébként pl. Internet Explorerben vagy Firefoxban gond nélkül megjelenik? Olykor az iwiw megjelenítésével is akadnak gondok, meg a hasonló programozású oldalakkal is, de ez ritkább.
Ne próbáljatok rábeszélni, hogy álljak át a Firefoxra, mert nem szeretem, és az Operát egyébként is gyorsabbnak találom. (Az IE-t meg talán hagyjuk. )Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
localhost
Közösségépítő
Én mindezek ellenére e.m.b.e.r-nek tartom magamat, arcom is van: legalábbis reggel a mikor a tükörbe néztem még volt!
Csatlakozz!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Picco
addikt
válasz Sk8erPeter #11063 üzenetére
nem a rang teszi az embert
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
joki19
tag
Helló.
Amv-t szeretnék csinálni, ehhez lenne szükségem egy videó szerkesztő programra. Amit tudnia kellene: Dvd film konvertálás vágható videó formátumba, videó és zene külön szerkesztése. Könnyű kezelhetőség, és ingyenes. Én is keresek, de ha vki tud egy jo progit akkor azt szivesen fogadom.
Köszi.25101823
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az is elképzelhető, ami jpistinek jutott múltkor eszébe, és ő maga nevezte elmebeteg ötletnek , pedig nem is az: hogy a ház bekapcsológombja beragad, vagy akár beragadás nélkül is kontaktban marad, és ezért a gép ugye pár másodperc múlva leáll. Ez sem elképzelhetetlen, volt már rá precedens (pl. jpisti esetében, aki szívott vele, mert nem értette, mi lehet a baj).
szandisas #10815: "van a rendszer meghajtómon egy 1,6Gb os pagefile.sys dokumentum. mit tartalmaz ez? lehet törölni?" Ilyet egy senior tagnak nem illene kérdeznie... ([link], [link][A virtuális memória lapozófájlméretének módosítása])
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz localhost #11042 üzenetére
localhost: Köszönöm, ez új infó számomra, azt gondoltam, ilyen esetben is szükség van (wlan) routerre.
Hörpi: nem láttad az elmúlt jónéhány hsz.-t? Már azóta megtaláltuk a választ, de azért köszi.
amzso: most már érdekelne, miért nem szedheted szét a gépházat?
Lenry: de gondolom egyébként ezt át lehet állítani az Avirában. Nem? Legalábbis így lenne logikus, mert normálisabb vírusirtó-programokban be lehet állítani, hogy hol és milyen módon jelezze, ha gáz van.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Egon
nagyúr
Próbáltam. Raktam ki almát, répát, meg egy kis tálban vizet. Cseszett rá. Megcsípte őket egyszer, és kész. Nem tudom, mit ehet(ett)-ihat(ott), már napok óta...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
localhost
Közösségépítő
válasz philoxenia #11054 üzenetére
Kaját nekem is hozhattok, nálam nincs drótháló!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Egon
nagyúr
válasz Thrawn #11051 üzenetére
Reggel hallottam a hangját (jellegzetes). Közben rájöttem, hogy már napok óta hallom: baromi idegesítő... Pláne, hogy bőven napkelte előtt is hallatta (olyan fél négy fele), talán pénteken. Sztem egy ideje vadon él a kicsike.
Szerk.: mi falná fel? Ragadozó madarat sztem 10 éve senki sem látott Kőbányán...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Picco
addikt
szerintem csak neha becsippan neki xp-be.
szet tudod kapni a gepet, ne zavarjon a matrica, egy kis melegitessel szerencsesebb esetben baromi konnyen le lehet szedni
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
amzso
tag
Hali!
Azonnali kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom XP alól kikapcsolni a csipogó speakert? Sajnos a gépet nem szedhetem szét, hogy lehúzzam a kábelt...
köszönöm! -
Hosssszu
őstag
-
jpisti
senior tag
válasz sgergi #10878 üzenetére
"Eddig egy 450-es noname táppal ment. Most egy 300 és egy 400W-os Codegennel is ki lett próbálva,"
Ez tetszik! A "noname" az azt jelenti, hogy nem jegyzik a nevét olyan más gyártók között akik elérnek egy elfogadható szintet.
Kvázi a Codegány és a Mecuri például olyan "név" ami simán a "noname" kategóriába sorolható.
régebben pusztán kiváncsiságból szétbontottam egy 300-as és egy 400-as Code tápot. Nagyon meglepett, hogy alkatrészre megegyezett a két táp. Ha utánna nézel akkor biztosan megleled azt a cikket ahol tápokat teszteltek és kiderült, hogy ezek a tápok már egy ~250W-os terhelésnél sem működtek. (pár éve olvastam, aszem itt a PH-n de az sem kizát, hogy máshol) Bár egy megfelelően működő ilyesmi tápnak sem kellene ezt produkálnia ennél a gépnél.Nézd át a gépet, szedd szét darabokra és építsd össze ismét (lehetőleg az eredeti leírásokat használd) hátha csak valami kontakt hiba vagy szerelési hiba van a dologban. Én már jártam úgy hogy egy gép az íróasztalomon összedrótozva ment mint a parancsolat azután a házba építve meg nem. Ott speciel az volt a ludas, hogy nem ugyanazt a tápot használtam. Pedig mindkettő egy márkás jól működő táp volt. Az egyikel mégsem ment a gép.
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
localhost
Közösségépítő
válasz Sk8erPeter #11020 üzenetére
Nem! USB-s wlanok peer-to-peer kapcsolatban is működhetnek!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Hold
őstag
válasz CSorBA #11037 üzenetére
Azt hiszem a "Mi lett egonnal" meg "Milyen az időjárás" kérdések között elfért ez is
Jó hogy legyek kicsit ON is..
Vajon miért szeretem én a fekete házakat ha tudom hogy látszik rajtuk a por ?Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
Miért ennyire túl bonyolult minden NŐ ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
piqla
őstag
Hello!
Lehet, hogy kicsit off, de: friss windows lett felteve, sp2, minden ami koll. Nade ez elkezdte azt csinalni, hogy bootolasnal ilyet ir ki nekem, hogy CLIENT MAC ADD sok szam, aztan meg sok FFFF FF FFFFFFFFFFFFF FF. Ugyebar ezt akkor szokta volt, amikor halozatrol akar bootolni. Letiltottam en mar minden bootolasi elemet, csak a merevlemez van bent, de meg mindig hulye... Alalapi ethernetet hasznalok. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Szereted az állatokat?
-
Hörpi
tag
válasz Sk8erPeter #11015 üzenetére
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
veterán
válasz Sk8erPeter #11026 üzenetére
Szorri keson van
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Pulsar #11023 üzenetére
Ugyanezt mondta Thrawn kolléga is, pontosan 30 hsz-szel ezelőtt, csak ő kicsit konkrétabban. Azóta már kitárgyaltuk a dolgot.
DjPremier: és az nlite-ból mi kéne ha vóna? Nem egy nagy ördöngösség...
Amúgy vicces a mód, ahogy kérdezel: "Senki nincs aki vágja az nLite-ot?" Mintha már eleve eldöntenéd.04ahgy: akkor ezek alapján nem feltétlenül kellene, hogy tönkrevágja a tápot. Max. az alaplap adott USB-portját. Nem?
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Picco
addikt
válasz 04ahgy #11024 üzenetére
z USB csak 5V-ot, és csak 500mA-ig terhelhető. Azaz 2,5W terhelést bír elviselni. -ez sicher? hihetetlennek tunik nekem h egy wd passport csak max 5Wot egyen (2*usb)
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
A FireWire 6 pólusú porton is van feszültség! Az áramot ad le kifejezés itt nem helytálló, mert terhelés nélkül csak feszültség van. És még nem dugtuk össze a két gépet, tehát nincs áram. Nem is szeretnénk összedugni USB-n.
Tehát a FireWire is ad le 12V-ot, az USB csak 5V-ot, és csak 500mA-ig terhelhető. Azaz 2,5W terhelést bír elviselni. Az IEEE1394 port 12V-on 1,5A-t ad le maximum - 18W. A port maximális feszültsége 30V lehet, 1,5A terhelhetőséggel, azaz 45W.
És össze is lehet dugni két gépet FireWire használatával. Tehát nem ez a gond az USB-vel, hanem az, hogy a gép arra lett felkészítve, hogy egy vevőt dugnak rá, míg ő az adó. Két géppel ez a gond. Mindkettő adó akar lenni, ezért konverter chip kell közéjük.HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
veterán
letezik olyan usb kabel, amivel osszekotheted a ket gepet, de semmifelekeppen nem sima kabel az!
-
DjPremier
aktív tag
Senki nincs aki vágja az nLite-ot?
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
ByB
addikt
Létezik olyan topik, ami munkagépek (grafikai 2D és 3D jelentesetben) építésével, konfigurációjával foglalkozik? Alaplap, memória, processzor...
-
-
Zin
őstag
Azonnali kerdesek oraja?Hany ora van?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Khaal
őstag
A linkelt cikk szerint tönkrevághatja a két gép tápegységét és elfüstölhet az alaplapod. Végülis logikus, mert az USB porton ugye áramot is lead a gép.
Valószínűleg router lesz a dologból, csak gondoltam megkérdezem milyen alternatívák vannak. -
Picco
addikt
en ugy tudom felrobban, meghalsz es pokolrajutsz
amugy szvsz lehet baja, nem tanacsos kiprobalni!!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thrawn #10993 üzenetére
Bocs a hülye kérdésért, inkább biztonság kedvéért még nem próbálkoztam vele, és nem is találtam erről infót, de mi történik akkor, ha sima USB-kábellel összekötünk két gépet? Egyszóval: semmi? Vagy lehet valami gebaszt csinálni vele?
Egyébként Khaal problémájára a router talán ésszerűbb megoldás lenne (ahogy Thomas1 is mondja), mint egy másik hálókártya, mert a routert lehet ide-oda hurcolászni, de a hálókártyát már nehézkesebb...Sk8erPeter
-
Khaal
őstag
válasz localhost #10998 üzenetére
A gép kb akkora mint egy termetesebb regény, csak egy LAN van rajta és nem bővíthető, viszont van rajta szabad USB csati.
Ezekhez a dolgokhoz totál nem értek, szóval a következő kérdés: két USB-s wlan kütyüvel össze lehet kötni a 2 gépet, vagy ahhoz is router kell? Esetleg usb-s bluetooth-al? Végső esetben mondjuk ott a soros port, olyan kábelem még talán van is itthon. -
piqla
őstag
Hohóóóóóóó!
Egy napos winfos, uj windows live messenger. URL cimeket nem hajlando megnyitni bongeszoben... Valaki tudja, mi lehet az oka?
Szereted az állatokat?
-
Picco
addikt
ugy tunik egon eltunt, most vagy o suti a papagaj-t vagy forditva
Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest