Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz attrax #13698 üzenetére
Most komolyan aszondod hogy ha rádugom a gépre akkor 2 alaplapot fogok szétégetni? Ma vettem a nyomtatót is De tényleg...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
attrax
aktív tag
válasz raskolnikoff #13697 üzenetére
Oder add ink( ább vkinek oda zum ausprobieren.Ha panaszkodik hogy nemjó a gépe....
Unterschreiben
-
attrax
aktív tag
válasz raskolnikoff #13694 üzenetére
Az nem is jó.Inkább szívjon bentről,elölről.Azaz fordítsd meg a ventit ha lehet.
Alaplap:Sztem simán garaciális problem.Meghalt és kész csere.De a nyomtatót inkább ne használd.Unterschreiben
-
raskolnikoff
őstag
válasz attrax #13690 üzenetére
Ahogy mondod alaplapnak annyi. Garis lesz szted?
Össze bírtam szedni ma egy P5KC ASUS lapot. Remélem egy ideig kihúzom vele...Ha már itt tartunk nem tud vki olyan lapot amibe belemegy az OCZ reaper meg a Ninja hűtő?! Annyira béna hgy a ház hátuljáról fújatom befelé a levegőt (CPU fan, CM ammo533)
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
attrax
aktív tag
-
attrax
aktív tag
Van problem:
az ugyanis hogy mostanság hülye az USB port frontoldalon.
Telefon /fényképező/kártyaolvasó rádug megy minden.Majd amikor vége a műsornak USB kábel kihúz és a gép lekapcs,restart hirtelen !!!
Mondom ok hardver biztonságos eltávja.Hiába akkor is ujraindul a piszok.
Mi a f** lehet???Unterschreiben
-
attrax
aktív tag
válasz raskolnikoff #13685 üzenetére
Pajtás lehalt az alaplapod sajnos!!!!
Mert már én is jártam igy.Azóta tudom hogy semmit nem szabad bekapcsolni úgy hogy közben be van dugva a gépbe.Mindent ki kell húzni a gépből főleg USB oldalon,mert onnan szedi a déli híd össze a feszlökéseket.Ez történt.99.99% Nézd meg a déli hidat.Bekapcskor egyből memlegszik.De azért szurkolok hogy ne ez legyen...Unterschreiben
-
zsolesz010
senior tag
Köszönöm!
Csak furcsa volt, hogy semmi rendszerüzenetet nem kaptam, hanem villant a kép, és volt aero, nincs aero.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
sinkaz
csendes tag
Üdv adott az alábbi masina:
ASUS M2N-VM DH alaplap
AMD X2 5200+ CPU
2 GB Kingston 800Mhz RAM
500 GB SAMSUNG SATAII HDD
ASUS EN7300GT VGA
PIONEER D215 SATA DVD-RWOS: VISTA ULTIMATE HUN SP1 és XP PRO HUN SP3
Namármost minden USB ezköz jól működik. Értve itt mindenféle PenDrive-ot, Webkamera, DV kamera, stb. Csak a kártyaolvasókkal döglik meg. Már kipróbáltam kétfajtát is.
A kártyaolvasók tutira jók, mert a melóhelyemen is mennek, meg a laptopomban is. Csak a fenti gépen döglenek le. Nagynehezen felismeri a gép, de nem hajlandó megnyitni, és az olvasón a kártya benlétét mutató led sem világit.
Valaki segítsen pls.
sina
-
nygma
addikt
válasz zsolesz010 #13686 üzenetére
Igen,ha nem áll elég memória a Vista rendelkezésére,akkor kikapcsolja/deaktiválja az úgynevezett extrákat....
-
zsolesz010
senior tag
Üdv!
Az normális, hogy ha az Orthos Blend tesztje miatt le van terhelve a proci, és összesen 60-70MB szabad memória van a 2 gigából, akkor a 32bit-es Vista Ultimate kikapcsolja az aero-t?
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
raskolnikoff
őstag
válasz #65675776 #13684 üzenetére
Hát először a nyomtatót dogtam bele és akkor vágta ki a biztosítékot, a gép eközben egy másik konnektorba volt bedugva. Aztán oda azóta semmit nem mertem...most jöttem meg, vettem egy asus p5kc lapot meg egy 6os túlfeszvédő elosztót...szerelés és próba. Ha ment a proci akkor negyon kész leszek...
-
törölt tag
válasz raskolnikoff #13681 üzenetére
És az adott dugaljban kipróbáltál más fogyasztót? (Ez most de hivatalosra sikeredett...)
-
VinoRosso
veterán
beteszem ide is hátha valaki help közbe [link]
-
raskolnikoff
őstag
válasz raskolnikoff #13679 üzenetére
Kipróbáltam a tápommal a másik gépet, és megy. Akkor nem értem mi lehet...
-
raskolnikoff
őstag
Hi! Sürgős help kéne.
Vettem egy lézernyomtatót s mikor mbedigtam egy eddig nem használt konnektorba levágta a biztosítékot. Majd bedugtam máshová (próbálkoztam visszanyomni a biztosítékot de nem engedte.) és akkor már nem volt vészes. Na jó mondom telepítsük. Na ekkor történt hogy a gépem nem indult be. Elkedztem gyanakodni a tápra, mert még hangot sem adott, szokott egy kis sípoló magas hangot kiadni mikor bekapcsolom hátul - meg közben át is lett dugva a nyomtató miatt másik konnektorba. Szal egyáltalán mintha nem is kapna áramot a gép. Se a táp. Zalman 460W. Aztán mivel van itt nálam egy másik gép amiben van egy FSP 350es, azt beraktam, cmos clear a tuning miatt, 2 vinyót dugtam rá, a 8800gtvel. És láss csodát így se megy. Minimalizáltam a fogyasztást és még így se. A monitor eközben nem volt rádugva, valamint ha jól emlékszem a biztosítés lecsapásakor a gép készenléti állapotban volt. De gondolom ezek nem kizáró tényezők...Egyszóval nagy help kéne minél előbb...elküldöm a tápos topikba is biztos ami biztos...
-
Tomate
veterán
Valami nagy gebasz történt. Be is szartam. Eldurrant valami a gépemben
bekapcsoltam, ment 15mp-ig, leállt és szikrák közepedte a a képen látható kaputt következett be. A gép megy. (Hála az égnek) Azt vettem észre, hogy nem megy a 4 házventi csatlakozó. A CPU és a PWR fan megy. Ez csak a PCI-E 1x-eset érintette? Miért lehetett? Kell még paráznom?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsolesz010 #13674 üzenetére
Köszi!!! Mostmár legalább tudom hogyan kell ilyet csinálni!!!
-
zsolesz010
senior tag
válasz #41635072 #13673 üzenetére
Sajátgépen jobb klikk, kezelés, lemezkezelés. Itt elvileg lennie kell majd egy fekete színnel jelölt területnek. Azon jobb klikk, majd új partíció létrehozása.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy új SATA(2) vinyót, amelyet gondolom nem vog látni a windows, ha csak úgy bedugom. Ezért szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetne rábírni, hogyhasználhassam. (Nem szeretnék újrarakni mindent, majd utána, mert költözök vistára., ez afféle backup winyó lenne.) -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok. A héten megvettem az uj tápegységemet, mert arra gondoltam hogy az előző már a végét árja. Az volt a baj, hogy a gép nemindult el mikor benyomtam a gombot, hanem lekapcsolt. Volt hogy egyszer , volthogy többször mire elindult. Na most ugyanez a helyzet az uj táppal is. A régi egy Chieftec GPS-400, az uj egy Corsair HX520. A proci csak 14%al van tulhuzva, de feszültség emelés nincs. A konfigom látható az aláirásomban. Kezdek gyanakodni hogy valami beadja az unalmast. Ha van valaknek valami ötlete, hogy ez mitől lehet jelleze nekem. Előre is köszi.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz zsolesz010 #13669 üzenetére
Azért köszi szépen!
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
zsolesz010
senior tag
válasz Norbi.Sz #13668 üzenetére
Ehhez kevés vagyok. Még router restartot próbálnék, megnézném a wifi adaptert a laptopon is (már ha USB-s). Más nem jut eszembe. Mindenképp kérdezz rá a wifi-s fórumban, hátha arra téved valaki.
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz zsolesz010 #13667 üzenetére
Le van korlátozva, ami gyárilag volt 50 Tehát az tuti OK. Nincs fix IP beállítva, csak annyi van megadva, hogy adott MAC address-el lehet belépni, viszont az meg van adva a notebooké is, a másik kütyüé is (és megnéztem többször, nem írtam el). DHCP-t nem kapcsoltam ki és a fix IP-t sem próbáltam...
-
zsolesz010
senior tag
válasz Norbi.Sz #13666 üzenetére
Nincs esetleg lekorlátozva routerben a csatlakoztatható gépek száma? A másik gépeden nincs véletlenül fix IP beállítva a wifi karinak? Próbáltad kikapcsolni a DHCP-t a routeren és fix IP-kkel létrehozni a kapcsolatot?
Én sem vagyok nagy hozzáértő, ezeket próbálgatnám először.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz zsolesz010 #13665 üzenetére
Szerintem itt már nincs senki ilyenkor
-
zsolesz010
senior tag
válasz Norbi.Sz #13664 üzenetére
Mielőtt valami hülyeséget mondanék, nézz be ide[link] Itt nálam hozzáértőbb emberek vannak
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz zsolesz010 #13663 üzenetére
Persze, meg tudom nézni a beállításokat, de nem nagyon értek a routerekhez. Azt tudom, hogy beállítva most jól van, mert megy a notebook-on a WiFi-vel... Mit nézzek meg? Mit próbáljak meg?
-
zsolesz010
senior tag
válasz Norbi.Sz #13661 üzenetére
Ilyet nálam a Vista és az XP csinált egy D-Link modemmel. Az IP miatt állandóan korlátozott kapcsolat jött létre csak. Aztán egy kemény Dana modem/router megoldotta a problémámat.
ipconfig mit ír ki nálad?
Router beállításait meg tudnád nézni?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz zsolesz010 #13660 üzenetére
Gondolom a router-en minden jól van beállítva, különben nem látná a cucc a routert. Amúgy egy Linksys WRT54GL router megy. A notebook-ról is így írok... Most is arról megy, WiFi-n. Mixed-ben van, tehát G-s szabvány is megy. A gép látja is a hálózatot, jól van megadva neki a jelszó is, a MAC address is ok, csak nem ad neki IP-t mégsem a router Lehet, hogy nem megy vele rendesen az a kütyü? Egy Belkin USB-s vevővel kellene összelőni az asztali gépet a routerre...
-
zsolesz010
senior tag
válasz Norbi.Sz #13659 üzenetére
DHCP kiszolgáló jól van beállítva a routeren? Windows-ban dinamikus IP van belőve?
-
Norbi.Sz
senior tag
Na, már látja a hálót, de IP címet nem ad neki a router... Az mitől lehet? Minden jól van beállítva...
-
zsolesz010
senior tag
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz zsolesz010 #13656 üzenetére
Úgy nem sikerült...
-
zsolesz010
senior tag
válasz Norbi.Sz #13655 üzenetére
Jobb alsó sarokban hálózat jelén duplakatt, támogatás, részletek.
Vagy Everest is nagyon jó.
-
Norbi.Sz
senior tag
Bocsi,egy WiFi vevő/hálókártya MAC address-ét hol tudom megnézni? Vagy milyen progival?
-
consulatio
csendes tag
Sziasztok
Tudom biztosan nem bonyolult de engem már megőrjít
Amennyiben lecserélem vmelyik mappa ikonját (nem a szokásos feldobott ablakból, hanem letöltött ikonok mappájából) a Total Commander UP azonnal rejtett fájlként kezeli és eltünteti.
Próbáltam már mindent, ami szerény képességeimből kitelik...engedélyezések, TC UP beállítások attribútumok.ez utóbbi főleg érdekes, mert ha kiszedem a pipákat (írásvédett,rejtett stb), akkor leszedi az új ikont és sima mappaképet mutat. Az Intézőben minden simán megy és látszik is a csereMinden segítséget előre is megköszönve, tisztelettel
C -
VinoRosso
veterán
válasz Tomate #13644 üzenetére
soundmax driver GUI az milyen, black hawk?
-
Kötelező
senior tag
üdv!
Tudnátok segiteni abban hogy miért nincs kép ott a visszajátszási abalakban a Nero Vision-ban amikor veszem át kamerárol a felvételt? Nem lehet látni mit veszek át, de ha mozgatom egérrel az abalakot akkor néha lehet látni. Meg Mplayer Calssicban teljes képernyőbe teszem akkor nem látni a filmet csak kis ablakba. Ötlet?
:(
-
Padree.c2
tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem. a kérdést részben már feltették, de félig sem válaszolták meg, ezért tenném fel énis.
vettem egy point of view GL1600XTR egeret, viszont a csomag nem tartalmazott semmiféle drivert.
a kérdés a szokásoson felüli gombok programozásának helye lenne, avagy egy az egérrel kompatibilis drivert tud-e valaki adni/küldeni/linkelni nekem.
a google nem segített.
válaszotokat előre is köszi:
-Pp-[ Szerkesztve ]
Pp. ♠
-
Tomate
veterán
Miután 2 órán keresztül törtem magam összehozni az 5.1-et és nem sikerült, megosztom veletek a problémámat. Adott egy integrált 7.1-re képes audióval ellátott alaplap (soundmax)
Van egy 5.1-es szettem. Valamiért nem akar megszólalni mind a 6 hangszóró csak kettő. Kipróbáltam már az alap vista drivert és azokat is amik az asus letöltőközpontjában vannak. Mindhiába. Két hangszóró szól öbbi nem. 5.1-be van állítva. Mikor tesztelem a hangszórókat mind a 6ból jön hang ahogy kell De mikor megnyitok egy WMP-t vagy bármit ami hangot ad ki nem szólal meg csak 2. a 6 lyukból csak 1ből jön hang. Már gőzöm sincs mi lehet. -
VinoRosso
veterán
válasz fastleslie #13633 üzenetére
nem tom, próbáld meg default beállításokkal. (load setup defalults) sose volt sempronom, enél van HT? Mert ha igen lehet az lehet a gond, milyen szorzóval megy?
-
pszihó
aktív tag
Holnap portalanitok. Belemegyek kicsi monitor. Kicsi ecset porszivó
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
VinoRosso
veterán
nem tudja valaki miért nem mennek nálam a java-s chat-ek Opera alatt? Explorer alatt nincs semmi gond, de azt nem használom mert sok szart összeszed. 9.5ös alpha van fennt, vlaszeg már van frissebb verzió, de nem tom hol lehet frissiteni.
Más valami frissítést letöltött a pista, de nem tudom, hogy csak az jött e le tűzfal folyamatosan jelez, pl ilyet, de nem mertem engedélyezni a műveleteket, mert többek között egy .tmp kiterjesztésű fájl akart mappát meg fájlokat létrehozni, ami elég gyanus. NOD-ot futtattam, de nem talált semmit.
-
carrot
tag
Sziasztok,
barátom vett egy ASUS laptopot oprendszer nélkül, s amikor fel akarja rakni a windowst, minden rendben van, particionál, felmásolja a file-okat, de bootolásnál, amkor telepíteni kezdi magát a win, akkor azt írja ki, hogy BIOS nem felel meg az ACPI előírásainak. Megköszönném, ha tudna valaki valami okosat mondani[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz toM517 #13631 üzenetére
Szia!
Nálunk az albérletben pont ez van. A második routerben kapcsold ki a DHCP-t, és a WAN helyett mindent a LAN-okba dugj. Nálunk működik, igaz, először újra kellett indítani a kiherélt routert.
Szerk.: kétértelmű volt
[ Szerkesztve ]
-
pszihó
aktív tag
Szasztok. segítsetek
CRT 19" MAXDATA belinea 10 60 30
bekapcsolás után hangosan ciripel? 5-10 perc után megszünik a zaj.
Mennyi ideje van még hátra? vagy javitható ez?Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
fastleslie
senior tag
Mi lehet a hiba? Ha az AbitKG7 Lite alaplapon a CPU : FSB : PCI 4:4:1, akkor lefagy a gép 3D-ben. Ugyanis kipróbáltam 10*100-on és 3:3:1 beállításokkal, és akkor minden hiba nélkül lefutott a 3DMark 2001! Kicsit próbálgattam még, és 4:4:1 mellett bármilyen beállítást is próbálok (még ha a proci órajele nem is emlkedik) nem bírja a 3D-s terhelést. Elvileg pedig 133/4=100/3 (kb.).
Azért kicsit furcsa így, hogy 1,66 GHz ről(2400+) 1,33 GHz-re (10*133) visszavett procit is vissza kellett venni e miatt 1 GHz-re! Bár kis próbálkozással még 1,2GHz-en is elment, de csak 3:3:1 beállítással...
Alaplap: Abit KG7 Lite
Proci: 2400+ Sempron
GPU: GF3Ti200
mem.: 128MB + 256 MB, DDR266-os (ez utóbbi miatt nem lehet 1,66 GHz-en járatni a procit, csak 1,333-on)
Nem kinevetni a fenti konfigot, a kisfiamé, és gyorsabban indul el, mint az enyém![ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz toM517 #13631 üzenetére
hát ha van ilyen funkció akkor gondolom a router menüjáben kellene matatnod valahogy. De konkrtéan switch-ként sosem fog működni szerintem, legalábbis ilyenről nem hallottam.Bár van a routerekben switch, de gondolom a routert magát nem lehet kikapcsolni. Viszont ha létrehozol egy alhálózatot a WAN oldali router alatt, akkor minden továbbbi nélkül üzemelnie kell, de mint router fog működni az alhálózaton belül, tehát adni kell neki IP-t, meg maszkot. Hogy ezt hogy lehet megcsinélni csak elviekben tudom, sajnos gyakroltaban elég láma vagyok a hálózatokhoz, mivel itthon csak 1 router és 1 gép van, azt meg nem nagyon kell marogatni.
-
toM517
aktív tag
Sziasztok !
A kerdesem az, hogy egy Micronet SP888B routerben hgoyan kapcsolhatnam ki a router funkciot es hasznalhatnam, mint egszeru switch, mivel ra van kotve egy masik routerre, de igy nincsen halozat ket gep kozott.
-
VinoRosso
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #13624 üzenetére
szerviz? Hát ha lehet kérj cserét. Ez lehet valami elekrtonikai hiba, de azt már csak toldozgatják foltozgatják, és nagy valszínűséggel megint lesz valami hibája. Nem tom mondjuk lehet megéri nekik kiműteni a panelt belőle, mégis csak egy 24"es.
-
VinoRosso
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #13619 üzenetére
hát erre nem tok mit mondani, ha még garis élből csere.
-
VinoRosso
veterán
válasz Sátán44 #13620 üzenetére
na sejtettem hogy valami lap gond. Vagy a vezérlő nem bírja el a master-slave-t( meg kell próbálni átjumperolni, hogy fordított meghajtással megy e), vagy még az lehet, hogy rosszul vannak beállítva biosban a megszakítások, esetleg rosszul detektálja őket. Ha lehet manuálisan állítani akkor érdemes próbálgatni azzal, bár ha igy működik akkor hagyd a francba, nem éri meg szarakodni vele.
-
Sátán44
addikt
Megoldottam a problémámat
Leírom részletesen,hátha valakinek tudok ezzel segíteni,ha hasonló problémája akad.A gépem egyik napról a másikra úgy döntött,hogy nem hajlandó beboolni,olyan volt a jelenség mintha a processzort túlhúztam volna.A bootolási folyamat a windows csík megjelenése előtt restartolta magát.Gondoltam visszaveszem az fsb-t hátha az a baja,de nem az volt.Ekkor jutott eszembe a biztonsági mentésem és azzal felülírattam a régi rendszeremet.Indítom a gépem megy,nagy vígadás Kikapcsoltam a gépet,majd legközelebb indítanám ugyanazt játsza megint Akkor döntöttem úgy,hogy újrateszem az egész windowst hátha megoldja a problámámat,de nem tette.Jöttetek ti a rengeteg ötlettel,végigprógáltam de semmi változás.Végső elkeseredésembe lecibáltam az ide kábeleket és így lekerült a racken lévőről is. (fő winyóm: primary master, a rack primary slve-re volt kötve (már 4 éve)) beindítom simán bootol a gép.Vissza minden kábelezés.Újra indítanám,megint nem megy.Itt már könnyű dolgom volt,kikötöttem a rack kábelt és beindult bootol rendesen. Átpakoltam a DVD-ROM-at a rack helyére és rádugtam a primary slave végét és ismét megy a gép.Rack-et meg a DVD-ROM helyére bekötöttem és felismert minden eszközömet.
A fő winyóm úgy döntött 4 év után,hogy nem hajlandó tovább egy kábelen lenni a rack-el,valamin nagyon összeveszhettek Mostmár minden indításnál bootol a gépem
UI: Köszönöm mindenkinek,aki próbált segíteni
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
***ANDRÁS***
aktív tag
hellosztok
van egy acer 24 colos tft monitorom.
már 2 éves és minap az tapasztaltam, hogy nézem a filmet és egyszer csak elment a kép, szimla feketére váltott. Érdekes, ha lekapcsolom, majd újra be, bejön az üdvözlő acer képernyő, majd 1-2 s múlva újra sötét lesz. -
VinoRosso
veterán
válasz VinoRosso #13591 üzenetére
baszki... megint előjött a recsegés, a kurvák vére follyon patakokba . Nem tom mi ez, de asszem most lesz egy OS reinstall. Egyszer csak elment a netem, nézem mi a gond, újraindítottam a gépet, lan sincs wan sincs. bontottam a kapcsolatot a lannal, újrakapcsolótam volt lan, de wan nem, újraindítottam a gépet, megint nem volt lan. aztán egy idő után megjött, de wan nem volt, azt irta kia diagnosztika, hogy nem tud kapcsolódni a DNS szerverhez. Megnéztem a routerban a DNS szerver címét, volt rá bejegyzés, megjegyeztem, újraindítottam a routert, DNS szerver címe ugyanaz, de volt net hurrá. Közben újra elndítottam a raima radio-t, hogy zenét hallgassak, azt most megint recseg, akadozik a zene, sőt most már magától is megszakad néha pár mpre. Az az egészben az érdekes, hogy ha akármilyen hang szól, kivétel a játék közben, akadozások, recsegések hallhatóak, ha valami ablakozás van. faxom ebbe a pistába
-
Thrawn
félisten
válasz Sk8erPeter #13610 üzenetére
Megszokásból
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
KisCobiii
aktív tag
válasz Beowulf_78 #13603 üzenetére
VinoRosso.: Igen DVD formátumokban írtam ki vagyis ami a mappában voltak a (VOB. IFO. BUP.) file-okat. Divx-ben is írtam, azt simán vitte a kis lejátszó csak a DVD-nél valamit elrontok ugylátszik.
Beowulf_78.: Igen a magasabb helyigényü filmek azok már HD vagyis (mkv) kiterjesztésü filmek lennének. Ezeket soha nemfogom tudni korongra kiírva megnézni az asztlani? Természetesen codec pack-em van így a gépen megtudom nézni.
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
VinoRosso
veterán
válasz Sátán44 #13614 üzenetére
bár nem tom mielyen hdd-d van, de a tanácsoma következő:
Vagy a vinyó a ludas, vagy a deszkán valami. Az utóbbival ugy lehetne babrdálni, hogy kipróbálsz több slotot, tehát átdugdosod a vinyót egy olyanra, amin olyan van, ameik működik, illetve arra amin a hibás működik, egy olyat teszel ami jó. Igy detektálható, ha a lapban van a hiba, bár nem 100%osan, csak nagy valószínűséggel. Ehhez még át kéne tenni egy másik lapba is a hibás vinyót, másik kábellel. Ha ott is ez van, akkor azzal lesz valami. Ha a vinyóval van gáz, azzal már sokmindent nem lehet tenni, gyorsan szedd le róla az összes fontos adatot. Aztán ha van kedved még lehet vele babrálni, bontóból veszel alkatrészeket, és megnézed működik e más elektronikával a mechanika, ha igen, akkor csak azt kell kicserélni és működni fog, ha viszont a tányérokat kell, az már macerásabb, azt is át lehet műteni, csak nagyon nehéz, mert ha egy kicsit is elmozdulnak, illetve por kerül a rendszerbe, akkor meszoptad.
-
Hörpi
tag
Még egy az előzőhöz kapcsolódó kérdés:
Hogyan tudom lekérni, hogy az adott hálózatban melyek a főtallózó gépek:
Domain master browser ?
Local master browser ?
Milyen parancsal lehet ezeket kilistázni vagy megváltoztatni ... stb?Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
Sziasztok
A következő problémám lenne:
Adott egy munkahelyi hálózat, aminek munkacsoportjai vannak. Áramszünet miatt leállt néhány szerver és munkaállomás is és amikor újraindult, akkor nem építette fel az összes munkacsoportot. Tehát eddig volt 10 munkacsoport, most már csak 8 van. Összeköttetés viszont van az elvileg nem létező munkacsoportok számítógépei között, mert nyomtatni tudnak egymást közt hálózatban...
Ezen a hálón Samba megosztás van...
várom a segítséget...Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz KisCobiii #13598 üzenetére
"(Panasonic és Sony lejátszók!!! Nem gagyi)" Nem feltétlenül hátrány, ha az asztali DVD-lejátszó noname (tehát NEM márkás), mert ezek sokszor kevésbé kényesek az írott lemezekre és számos formátumra... Persze ez nem azt jelenti, hogy csak "noname" DVD-lejátszót érdemes venni, de tapasztalataim alapján sokszor kevesebb korlátozást tesznek ezekbe a lejátszókba, részben azért, mert a nagy márkák gyártói vigyáznak a szerzői jogokra, blablablabla...
Sk8erPeter
-
kem
addikt
válasz raskolnikoff #13605 üzenetére
nem filmezik, csak megnézi hogy csillog a fény a lemez alján
Köszi!
-
raskolnikoff
őstag
válasz Beowulf_78 #13604 üzenetére
Jókor filmezel te is
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz KisCobiii #13601 üzenetére
Na jó...tovább nem várok, részemről akkor ennyi volt.Megyek megnézek egy dvd-t...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz KisCobiii #13601 üzenetére
Félő hogy HD movie rippet töltöttél le... *.mkv kiterjesztése van? Mert azt asztali lejátszón nem fogod lejátszani csak számítógépen a megfelelő kódek pakk telepítése után.
Azt írtad kicsomagoltad...de milyen fájlokból áll a film?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
KisCobiii
aktív tag
válasz VinoRosso #13599 üzenetére
Nos a lejátszó egy szóval A-Z ig mindent...Merevlemezes DVD Író-Felvevő nemrég vettem és szeretném a full HD-t kiélvezni. Neroban pedig adat discben és dvd videó-ban is írtam de semmi... Mibe kéne konvertálni?
Beowulf_78.: Megprobálom a Nero-sat újra, akkor azt megírom hogy siker...
[ Szerkesztve ]
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
Aktív témák
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest