Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz Thrawn #10997 üzenetére
"De még mindig olcsóbb lenne egy bónusz hálókártya és a crosslink kábel."...
e z t s u g a l l o t t a m é n i s
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Thrawn
félisten
válasz localhost #10996 üzenetére
Gépről volt szó, valószínűnek tartom, hogy az egyiknek foglalt az Ethernet portja (net miatt), így az usb maradt. De még mindig olcsóbb lenne egy bónusz hálókártya és a crosslink kábel.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
localhost
Közösségépítő
válasz Thrawn #10993 üzenetére
Aktív USB-nek nevezik és aránytalanul drága, mert nem csak két csati és egy darab drót, hanem aktív elektronikát is tartalmaz.
Hát nem jobb egy sima UTP Crosslink kábel?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Khaal
őstag
Létezik olyan kábel amivel két gépet hálóba lehet kötni az usb portjaikat összekötve?
-
localhost
Közösségépítő
válasz beltram #10980 üzenetére
No.10973! Nem kell kalitka!
Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon!
-
djxp01
senior tag
Sajnos semmiv változás Próbaképp az IDE channel 0 0 1 1 -eket is eltávolítottam, de szépen elszállt most 2 meghajtóm (4 partíció), és mostmár azokat sem tudom újra tenni. DE imádom én a vistát, mostár teljesen taccsra van téve :-(
Se dvd-rom, se meghajtók ahová elmenthetném a fontos dolgokat a cről (D:-n E:-n semmi hely, írni sem tudok) tehát már újra sem tudom tenni a rendszert! Yesss
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
-
True
aktív tag
válasz beltram #10980 üzenetére
10.-en sütő rács..??
Mod: (#10983) Zozzant , hatalmas haszonnal eladod...
Mi van ma velem..? Érzem ahogy nől a májam...
[ Szerkesztve ]
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
Thrawn
félisten
Először fogd meg, utána elmondom
Ha nagyon nem kell egy ilyen kedves aranyos imádnivaló stb ( ) háziállat, akkor egy állatkereskedésben beveszik. Hacsak nem jelentkezik érte a gazdája.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Ejnye hát! Ki a nagyobb?
Ha támad akkor szólj rá hogy 'Visszamennyé!", és bontsd ki a dróthálót. Nagyobb para esetén kesztyű használata javallott.Kicsit emlékeztet az eset arra mikor a főbérlőm szobájába berepült egy galamb és rátelepedett a ruhaszárítóra. Emberünk nem kis darab, ennek ellenére úgy iszkolt ki a szobából hogy öröm volt nézni. Mikor elmúlt a röhögőgörcsöm és lábra tudtam állni, bementem, megfogtam szegény galambot és kihajítottam az ablakon, melegedjen máshol
localhost: Legalább egy kis együttérzést mutass!
Egon: Ne hagyd kint éjszakára, mert elkapnak az állatvédők
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Egon
nagyúr
válasz Thrawn #10972 üzenetére
Kidugtam egy fakanalat, arra átmászott, de ha megpróbálom megbontani a drótot, támad, illetve odébbmászik. Az lenne a legegyszerűbb, ha visszarepülne oda ahonnan jött...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
localhost
Közösségépítő
válasz Thrawn #10970 üzenetére
Kalitka minek, azt mondta drótháló van, tehát Ő MÁR A KALITKÁBAN lakik!
Csak a papapgáj van kívül---
Bocs!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Basszus segítsetek!
A 10.-en lakunk, erkélyes lakásban. Az erkény korlátja és a fölötte levő tető között apró szemű drótháló van. Kinézek az ablakon, és egy papagáj van rajta!! Mintha nem tudna repülni szerencsétlen. Mit csináljak?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Thrawn
félisten
válasz djxp01 #10966 üzenetére
Szedd le az összes IDE drivert és a Daemon Tools-t is, majd restart után tedd őket vissza sorban. A démont meg ne piszkáld mert megharagszik és elcseszi az íródat
-
djxp01
senior tag
Vista alatt egyik napról a másikra elcsesződött a dvd-rom meghajtóm drivere , akárhogy újratlepítem, eltávolítom , semmi.. Kábelek a helyén, minden ok, a cd-rom maga működik másik gépben. (LG a cuccos amúgy) . Deamon tools proval variáltam az scsi, meg az IDE managerrel, de azt is alaphelyzetbe állítottam, de semmi, nem találja az ide vezérlőt a rendszer, és ez ezáltal nem látja a vista a dvd-meghajtóm. DT-pro legújabb van fenn, letöröltem azt is, és újra, de semmi. (konkrétan az van, hogy a sajátgépben sem látja a rendszer ezáltal a DVD-meghajtót)
Valaki 5let, hogy mi a fákkot csesztem el?
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
jimmy399
senior tag
Hy!
Adva van egy Soltek SL-65ME-T alaplap. Nos evvel az a gond, hogy ezt írja ki a boot során:
BIOS ROM CHEKSUM ERROR.
DETECTING FLOPPY DRIVE A MEDIA...
ÉS itt megáll. Floppy van a gépben, de nem olvassa... Mitévő legyek?
A Floppyn rajta van a bios égető és a bios rom is amit fel kellen írni...
--- N/A ---
-
Kötelező
senior tag
sziasztok
az miért van hogy nem irja ki ha uj vga-t vagy valamit rakok a gépbe hogy új Hardver ott alul az óra melett hanem csak az ikonja jelenik meg...? Nem lehet ezt valahogy bekapcsolni? Windows XP-m van:(
-
Thomas1
addikt
válasz [HUN]Tyson #10951 üzenetére
Valaki kapott mailt, ezzel a szöveggel:
"Az akciós készlet elfogyott, a következő szállítmány egy hét múlva esedékes, amit már nem tudunk ezen az áron biztosítani!"
Én nem kaptam semmit, majd kiderül mi lesz a vége.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Picco
addikt
válasz jasohn #10957 üzenetére
nemhinnem, ha van is ilyen nincs ertelme, gondolom noti-hoz kell valaminek, de az nem tud olyan aramerosseget leadni kozelsem mint a tap.
mihez akarod hasznalni?
mod: jah es molex a neve
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
jasohn
tag
Hali mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy van e olyan átalakító ami usb-ről alakít át olyan 4 pines dugaszra ami például a tápból jön ki és a HDD-be vagy a DVD-be dugok az áramszolgáltatásért. -
DjPremier
aktív tag
Üdv.Tudna vki segiteni nLite-al kapcsolatban aki azért keni vágja? PM-ben keress.Köszi
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
Romeo23
tag
Lenne egy kérdésem.
Anno jópár évvel ezelőtt olvasgattam a Terminator-os könyveket, azt a sorozatot. Az egyikben volt egy érdekes - talán igaz story - , amire nem emlékszek sajna pontosan.
Valami olyasmi volt írva, hogy anno az Intel processzorok tesztjénél tapasztaltak furcsa dolgokat a mérnökök, amivel nem is számoltak. A konkrét példa az volt talán, hogy az egyik processzortípusnál valami egy másik valamivel (a processzorban) nem is egy úton hanem kettő úton is tudott kommunikálni, és hogy erre nem is számítottak, meg hogy nem is így tervezték, és hogy milyen nagy meglepetés volt. Szóval nem tudja valaki ezt a story-t?Project Torque nickem: PeArp80
-
-
[HUN]Tyson
senior tag
most 43.548 Ft.
Sztem most fogalmazzák a készlethiány mail-t. -
Thomas1
addikt
Most már bejön az oldal, de átírták az árat.
-
Thomas1
addikt
Ipon-nál hihozták a 2900Pro-t 19,9-ért...
localhost: ettől viszont készlethiányra tényleg hivatkozhatnak, és azt mondják, hogy a következő készletet már nem tudják ennyiért adni.
Vagy simán egyoldalú szerződésmódosítás történik, láttunk már erre példát nem egyszer.[ Szerkesztve ]
-
RedWing
aktív tag
Valószínűleg észrevették, mert: [link]
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
localhost
Közösségépítő
válasz Thomas1 #10938 üzenetére
Csak akkor mehetsz tutira a "beszopatósdival", ha megkapod a VISSZAIGAZOLÁST is, és azon is a lagymatag ár szerepel.
Ekkor nyertél!
Ha a visszaigazoláson a normális ár van, nem reklamálhatsz!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Thomas1
addikt
válasz [HUN]Tyson #10937 üzenetére
Én is. Majd meglátjuk mi lesz belőle, max. felhívnak, hogy egyoldalú szerződésmódosítást csinálnak. Ha nagyon kéne, akkor be lehetne szopatni őket. Én még be is szúrtam megjegyzésbe a rendelésről készült képet.
-
Sátán44
addikt
válasz [HUN]Tyson #10933 üzenetére
Az érdekesség benne az, hogy foltonként csinálja. Philips 19" 3ms-os monitorom van eddig semmi baja nem volt.Mivel vga-m haldokló félben van,ezért gondoltam,hogy nem bírja a magas frissítési tartományt.Érzésem szerint a Ram része szenved.Tegnap bekapcsolás után becsíkozódott a monitorom és hosszas szerelgetés után lett "jó".Amint említettem most meg nem bírja a 75Hz-et.Kicsit zavaró így meg látom 60hz-en a lefele szaladgáló csíkokat.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Thomas1
addikt
Ilyen ár-elíráskor mi történik, ha megrendelem a terméket? Páran vettek itt a fórumon már elírt áron videokártyát, és aki a régi áron rendelte meg, annak ki is szállították.
Samsung 920NW : br. 4884 HUF, és megnéztem a webshopjukban is, ott is ennyi van kiírva...
-
Sátán44
addikt
Hibás Vga csinálhatja azt,hogy 75Hz-en elmosódnak az ikonjaim?
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
A kérdésem: fixmbr, majd fixboot, vagy fordítva? Lényeges a sorrend? Melyik legyen elől?
-
RedWing
aktív tag
-
Khaal
őstag
Újraraktam a CoreAVC-t, most már a bsplayer is viszi az mkv-t, és a színek is rendben vannak, csak nincs hang . Szeretem, ha nincs túl sok program a gépen, ezért nem szívesen raknék fel még több médialejátszót (így is van már kettő (+ a wmp), amivel a BS nem boldogult, azt eddig az mpclassic-kal sikerült lejátszani, de most bejött ez a kékülés... ). Kipróbáltam, az 1080-at rendesen lejátsza, csak ahhoz meg kevés a gép.
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz localhost #10923 üzenetére
"Ez az új hangzatos funkció úgy működik, hogy a panel a képernyőn megjelenő színektől függően dinamikusan változtatgatja a fényerőt. Ha tehát mondjuk Doom 3-mal játszunk, amiben rengeteg a sötét jelenet, a monitor csökkenti a fényerőt, így kisebb lesz a fekete fényereje, vagyis voilà, magasabb a kontrasztarány. Amikor filmet nézünk, és az éppen nézett jelenetben sok a világos szín, a panel megnöveli a fényerőt, és voilà, máris megnőtt a kontrasztarány. A probléma csak akkor van, amikor gyorsan váltakoznak a világosabb és sötétebb jelenetek, ilyenkor egyesek zavaró villódzást észlelnek a monitoron, ami valóban nemkívánatos jelenség.
"
Vége, köszönöm, ennyi volt a kérdés.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Picco
addikt
válasz localhost #10923 üzenetére
hat ha jol tudom akkor: van a monitorodnak egy kontrasztaranya mondjuk 1000:1, no a megjelenitendo kepet valahogy software-sen manipulalja hogy jobb kontrasztot kapj, van akinek tetszik van akinek nem. ki lehet kapcsolni ha nem jon be neked, no para
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
localhost
Közösségépítő
-
-
localhost
Közösségépítő
Egy monitor ismertetőjéből:
"...19" 943NW LCD 5ms Wide 19", Wide, 1440x900, 5ms, 8000:1 DCR, 300cd/m2, 170/160, TCO '99, MagicBright3, MagicTune, fekete szín "MI AZ A DCR ????
-
Khaal
őstag
Egy pár napja minden 720p-s videot rosszul játszik le a gép (kékes színárnyalatú az egész). Minden más video rendben van, csak a 720p-sek ilyenek, de mkv, avi, wmv is. Próbáltam WMP10-el, Media Player Classiccal, bsplayerrel is, de mindig ez van. Mi a fene baja lehet? Nem emlékszem, hogy bármit is telepítettem volna, ami bezavarhatna...
-
piqla
őstag
Nem romlott el, csak idonkent csinal olyat, hogy ha bedugom, akkor felporgeti a lemezt, majd leallitja, ujra, majd ujra le... Es csak az segit, ha ujra bedugom a gepbe, masodszorra viszont mindig felismeri a gep es minden jo es orom e bodotta.
Szereted az állatokat?
-
Yooha
aktív tag
Szerintem csak ettől nem lehet. Ha megformázod és akkor sem működik, akkor más lehet a baj. Az USB ki/be dugdosásával legfeljebb másolás közben veszhetnek el adatok, de csak ettől nem hiszem hogy végleg meghalna a vinyó.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
senior tag
feltétlenül. ha felelősségteljesen huzogatod ki-be, sokkal tovább tart.
ez egy kicsit komplexebb szerintem.
lécci vázold részletesesebben mi az ami történt, és mire akarsz kilyukadni?tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Picco
addikt
-
piqla
őstag
Udv!
Egy hordozhato merevlemezt (WD Passport) el lehet vegervenyesen cseszni az USB felelotlen ki-be huzogatasaval/dugogatasaval?
Szereted az állatokat?
-
PazsitZ
addikt
válasz Spancer RE #10895 üzenetére
Ez a feladatkezelő tulajdonsága, nem vírus, nem bug.
Ha a keret peremére kattintasz visszaáll.
Aktív fejléc esetén pedig a fülek melletti részre (de bárhol körbe a keretre duplakattal) eltünik a fejléc.- http://pazsitz.hu -
Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest