Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Jani12345 #12794 üzenetére
A 800-as 800-on megy hiba nélkül, az 1066-os 1066-ig megy hiba nélkül, olyan nincs hogy ezen vagy ez alatt fagyi legyen, vagy hibázzon, a gyári adatokkal mennie kell, ha nem akkor garanciális ügy.
1066-os megy 900-on is
de még egy jobb 800-as ismeg szídták a KingMax-ot hogy nem viszi az 1066-ot , csak a 800-at meg a 900-at.
Akkor roszul álittoták be, mert ilyen nincs... a gyári megadott feszültséggel és a gyári időzitésekkel, a gyárilag megadott 1066mhz-es kingmax kell hogy vigyen 1066mhz-et...
[ Szerkesztve ]
-
Jani12345
csendes tag
persze persze látom, meg tudom hogy az Abit bios ápdéttel tudja az 1066-os ramot vinni. Csak egy rivális oldalon meg szídták a KingMax-ot hogy nem viszi az 1066-ot , csak a 800-at meg a 900-at.
-
Jani12345
csendes tag
És ezeknél a Kingmax ramoknál nincsen olyan hogy 1066 helyet csak 900, vagy 800mhz mennek, vagy 1066-on fagynak?
-
Jani12345
csendes tag
e6750-eshez ez az Abit jó?
-
Lenry
félisten
-
Jani12345
csendes tag
Akkor most vagyok nagy bajban. A szívem az AMD 6000+ felé húz. De lehet hogy olcsóbban tudok nála szerezni intel 6750-est
-
Jani12345
csendes tag
Az a HD3450 még viszonylag jónak számít nem?
-
Jani12345
csendes tag
A régebbik (1999-200X) közt tudom h elég rossz alaplapokat csináltak, nekem is volt egy olyan gépem, eladtam a haveromnak. szidta is mindig mint a bokrot. De ha ezek a mostaniak már megbízhatók akkor semmi probléma
A VGA arra kellene, hogy Vista 64 alatt legyen hozzá support, vagy menjen rajta a Vista, HD és BluRay filmet lehessen rajta lejátszani.
-
Jani12345
csendes tag
Ez az abit csak Dual DDR2 800?
-
Jani12345
csendes tag
Ezek az abit deszkák nem olyan gányok mint a régiek voltak? Ez a ATI Radeon™ Xpress 1250 HD, BluRay-hez jó?
-
laki64
csendes tag
Sziasztok segitséget kérnék routerrel kapcsolazban.
-
zsolesz010
senior tag
Szia!
Böngészőben fájl - weblap mentése - teljes weblap mentése (htm, html). A weblap elemei között ott lesz minden kép.
Üdv!
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
akom
őstag
Sziasztok !
Olyan programot keresek amivel egy weboldalról letudom szedni az összes képet.
A Teleport Pro nevezetű programmal próbálkoztam eddig de sajnos az nem szedi le sehogy. -
Jani12345
csendes tag
Ez a KingMax jó? Mondjuk ha garis akkor úgyis mind1
Az Asus P5KPL-VM-en velősebb VGA van nem?
-
Jani12345
csendes tag
4X1 gigát
alapra max 20-at -
Jani12345
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Intel e6750-hez milyen memót (1066-os v 800-as) és milyen integrált VGA-s deszkát ajánlotok?
-
Immy
őstag
létezik olyan progi amivel állandóan lehet változtatni az ip címet?
vagy létezik olyan progi ami állandóan (meghatározott idő alatt) változtatja proxykat?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Jani12345
csendes tag
A XILENCE és az LC Power tápokról mi a véleményetek?
-
total90
veterán
THX zsolesz010 ,nygma, jerry311, Nkboy .
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
1010
őstag
bezárták az off topicot
race apó dühösmost hova írjak ?
mi lesz így?
-
zsolesz010
senior tag
válasz greatchaos #12748 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Lemaradt a vége
Az a gond, hogy munkaeszköz a noti, és hosszabb ideig nem tudom live cd-ről használni. Régebben volt, hogy naponta többször előjött a hiba, és olyan is, hogy 1-3 naponta.
Az úgy vinyó, új rendszer óta eddig egyszer.Szerk.: 2 hete, hétvégén volt vinyócsere, win telepítés.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
greatchaos
addikt
válasz zsolesz010 #12747 üzenetére
csak egy próbaképpen, a hdd vezérlő lehetséges bűnét kimutatni egy live cd-ről bootolni, aztán
-
zsolesz010
senior tag
Adott egy HP 510-es noti, ami barátnőmé. Mobil Pentium, 1 giga ram, 160as ata vinyó.
Teljesen szabálytalan időközökben színes képernyő kíséretében egyszerűen kifagyott.
Előzőleg egy 60as vinyó volt benne, nemrég volt csere 160asra.
WinXP újratelepítve. Gondoltam szoftveres hiba, hátha így ez is megoldódik. Hát nem. Vinyócsere óta eddig 1x jött elő. A képernyő beáll egyetlen színre (lila, fehér, halványzöld a leggyakoribb), és megfagy a gép. Kikapcs -> bekapcs után megy szépen a következő színes-fagyásig.
Driverek rendben, memória jó, vinyó jó.Látott már valaki ilyet? Valami tipp, hogy mitől lehet?
Remélem nem alaplap- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Nkboy
senior tag
válasz total90 #12740 üzenetére
Meg lehet: Biztonsági központ
Jött egy pár válasz[ Szerkesztve ]
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
zsolesz010
senior tag
válasz total90 #12740 üzenetére
Vezérlőpult - Biztonsági központ - A Biztonsági központ riasztási módjának megváltoztatása
-
total90
veterán
Hi!
Meg lehet azt valahogy szerkeszteni,hogy amikor beállítom,hogy ne frissítse a Windows-t akkor ne jelenjen meg a sarokban a kis piros X ( ) ?Úgy,hogy ha újraindul a rendszer akkor se mutassa?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
sasa311
veterán
válasz zsolesz010 #12738 üzenetére
próbálom,
kösziEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
no jó
De melyikkel?
Van egy virtualdubom, ami ezt a hibaüzit vágja ki:
no audio decompressor can be found to decompress the source audio format (és le se játsza, holott winamp, media player, minden más igen)
Meg van egy Windows movie makerem, ami fel akarja 450 darabra szeletelni a filmet már akkor mikor elindítom és kifagy a francbaEsetleg ha tudnál mondani egy használható, ingyenes vagy demo progit amivel meg tudnám csinálni az jó lenne
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
Hogyan tudnék egy avi fileról "kivágni" egy kb 3 perces csak hangrészletet?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
aero.
veterán
ide is bejövök, hátha többen többre jutunk ....
"szóval van egy MSI 6580 lap és egy P4 Northwood proci, ma kivettem a hűtőt megtakarítani + pasztázni, és mikor visszaraktam akkor a D-Bracket ledjei (mind a 4) elkezdett pirosan világítani, ami azt jelenti a kézikönyv szerint, hogy a proci vagy megsérült vagy rosszul van berakva, megnéztem, a procinak semmi baja, és jól is van berakva. De a gép nem indul"
szal ez lenne a probléma, de eddig még nem jötünk rá, hogy miért. Procinak semmi baja, memória ok, agp ok, minden csatlakozó ok.
-
HellGreg
őstag
hi, bocs hogy idwe írom, de senki nem reagál rá, szóval ha valaki tudna megoldást az alábbi
http://prohardver.hu/tema/hdd_problema_segitsetek/friss.html
problémára, kérem segítsen!!!
-
Neoteric
addikt
lenne egy kérdésem:
colin mcrae rally 2005öt felnyomtam, rá a peccset, unlocokokat stb., aztán el akarok indulni, el is indul, de a kép fordítva van. Az egész pálya, aminek jobboldalon kéne lenni az balon van, ami balon az jobbon van, kocsin a feliratok is fordítva vannak. rohadtul zavar eza szar, remélem vkinek van vmi tippje h mi a gáz.
mellesleg végig nyálaztam options menüt vagy 3x és nemtaltam semmi erre vonatkozó opciót
előre is kössz
PSN: ne0teric_sAN
-
jerry311
nagyúr
Villanyszerelés megy?
Kis technikai problémába ütköztem itthon.
Az egyik konnektorban a nullán megjelent ~60 V.Fázis-föld közt továbbra is ~230 V, de fázis-nulla így lement 170 V környékére. Nyilván, ami arra volt kötve az nem ment.
Csak az az egy konnektor, a többi azon az ágon nem.
Szóval ez így WTF?
Ötlet? -
Amur
addikt
elemet most cseréltem,kihúzom a bluetooth dongle-t(az akkor is zavarhatja ha nincs mobil eszköz a közelben? (bár a szomszéd mobilját is szokta látni időnként..)
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
minusz9
csendes tag
Helló
Van egy Orion 19 colos lcd tévé, amit monitornak is használunk. Érdekes módon a múltkor még minden nagyon jól működött, de most a számítógép képét úgy jeleníti meg, hogy hiányzik a zöld szín. Ha tévét nézek rajta, vagy dévédét, akkor minden szín rendben.
A kábel biztosan jó, kipróbáltam.
Akinek van valami ötlete a megoldásra, szívesen venném.
Köszi''Nem akarok semmit, de nagyon szép lesz, tudom jól. Nem akarok tudni a hullámról...''
-
Amur
addikt
üdv! rádiós billentyűzetet mi zavarhatja? mobil,bluetooth vevő? mert időnként a bill. "elmegy" majd magához tér pár másodperc múlva,de ez aktív használat közben, tehát pl gépelek,leütők pár betüt,semmi reakció majd kiír 3 azonos betűt...az iránybill.ek is gyakran meghülyűlnek...tipp?
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
carrot
tag
Van itt egy baj, ami üldöz. Újraindúl a gép, minden előzmény nélkül. Idle-ben is, meg netezés közben is, játék közben még nem tette ezt. Most raktam újra az xp sp2-öt. Nem hiszem, h táp, mert most lett belé egy 9600Gt, s az előtt is ezt csinálta, a régebbi xp-vel. Mi lehet ez?
Ezt írja ki a win, amikor újraindúl a gép. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz Studiossrác #12715 üzenetére
Ez hogy jön ide?
Légy szíves egy kicsit több komolyságot, "szakmai" topicokat nem szemetelünk össze, minden marhasággal!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Studiossrác
aktív tag
"Jó" kis kannás bor az igazi . Állítólag sehol a világon nem fogy annyi kannás meg tablettás mint nálunk
-
Jani12345
csendes tag
mikor jön az SP3-mas magyar XP?
-
zso73
veterán
válasz raskolnikoff #12709 üzenetére
Szerintem 400 alatt nincs bor. Az már pancs..............
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
P@trick
tag
Ultra OFFtopic, de sehol nem találok információt
Mennyibe kerül 1 liter vörösbor? - úgy kb átlagban
Bocsánat, ha illetlen vagyok, ha meg szabályt sértettem,akkor azonnali törlését kérem ennek a hsz-nek
[ Szerkesztve ]
semmi
-
Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest