Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
total90
veterán
Hi!
Én most 85Hz-en(1024*768) használom a monitorom....nagyon észrevhető és sokkal roncsolóbb a szemnek ha 75Hz-n működik csak nagyobb felbontáson?Tudom hülye kérdés,de érdekel....Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Laca78
csendes tag
Üdv!
Egy driverre lenne szükségem, mégpedig a címben említett webcamhez.
Így néz ki:http://shop.awex.hu/images/logitech_quickcam_messenger_big%5B1%5D.jpg
Letöltöttem pár drivert, de egyik sem ismerte fel. A Camera kb.3 éves modell.
Várom tanácsaitokat és válaszaitokat.Előre is köszi!
Laci
-
Remlali
csendes tag
Udv Mindenkinek!
Otletekre lenne szuksegem mielott lecserelem a routerem.
Egy Netgear WPN824-esrol van szo, amin tokeletesen mukodik kabellel, de wifi-n csak nehany oldal jon be. Mint pl: chello, google, microfos. Mast nem is tudok pinggelni. Tuzfalak le vannak tiltva, csak WPA-PSK [TKIP] beallitassal tudok egyaltalan eletet lehelni bele. Win beallitasok jok lehetnek, mert edimaxxal + linksyssel muxik szepen.
Erdeklodve varom a reakciokat, mivel ez mar az utolso eselye!
Elore is thx! -
xtremer
tag
válasz greatchaos #8291 üzenetére
Köszi Sikerült...
-
xtremer
tag
Sziasztok Kérnék egy kis segítséget
Adott egy asus p5gd1pro alaplap most vettem bele egy intel celeron d 3.06ghz-procit ez az ujj fajta 65nm-es 512cache 533fsb a lapon 915p chipset van ami elméletileg támogatja ezt a procit gyakorlatilag viszont fekete képernyő fogad......Megköszönném ha tudna valaki segíteni.... -
Torry
addikt
válasz greatchaos #8284 üzenetére
De attól még live cd-t indítania kellene nem?
Egyébként a win is kb 2 éves[ Szerkesztve ]
-
Newlocal
aktív tag
válasz greatchaos #8284 üzenetére
Vírus tuti nem, mert a post alatt is restartolt néhányszor. A win meg kb 3 hónapos mint a konfig
Szerk: OK, értesítelek ha vmi konkrét kiderül. Mégegyszer köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
Newlocal
aktív tag
válasz greatchaos #8281 üzenetére
Köszi Akkor holnap megyek és veszek 1et a biztnság kedvéért.
Köszi a segítséget!!!!
Sajna nincs másik táp. Meg az ilyen hiba a legszemetebb ami hol előjön hol nem.
[ Szerkesztve ]
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
Torry
addikt
Hi all!
Adott ez a gép: 775-ös Asus lap(legalapabb), 3Ghz Celeron, 512 ddr2 533-as ram, noname táp, ati 9550pci-e. Kb 2 éves.
Gond: Miután windows töltőképernyő megjelenik, ugye futkározik a csík, mikor átdobna desktop-ra újraindul a gép. Csökkentett módban ugyanez, Live cd-t nem indít.
Mi lehet a gond? Memóriák rendben vannak azt meg tudtam nézni, vga szintén.
Táp talán?Előre is köszi!
-
Newlocal
aktív tag
válasz greatchaos #8279 üzenetére
Csak ezen a tápon ugye nincs pci-e tápcsati alapból, hanem ami a kártya dobozában volt azt használom. Lehet ilyet kapni esetleg számtech boltban?
Szerk: A piros led világítása akkor valószynű az elégtelen tápellátás jele? Akkor lehet tényleg a csatlakozó kontaktos.
[ Szerkesztve ]
-
Newlocal
aktív tag
válasz greatchaos #8277 üzenetére
Tuning nincs alapon megy minden. A VGA kb 3 hónapos, Gianninál vettem.
Érdekes, hogy most pl semmi baja. A táp viszont kb 5 éves, még a régi gépből örökölte a mostani NEm lehet, h az fáradt el és nem ad annyi feszt azon az ágon amin a vga van?''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
Newlocal
aktív tag
Hali!
Van egy kis probléma a gépemmel. Ma jött elő rajta és eléggé idegesít, mivel szinte zsír uj, másrészt gőzőm sincs mi lehet az oka.
Tehát bekapcs, win betölt, semmi gond. Netezek egyszer csak kikapcsolja magát, majd néhány mp mulva visszakapcsolja. A post le se megy, megint kikapcs, visszakapcs, de a monitort nem kapcsolta be. Áhhhhh
Szétkaptam semmi rendellenséget nem láttam, mindent megnéztem, h a helyén van e. Észre vettem mikor áram altt van, hogy az 1950 Pro nyákján világít egy piros led, ami addig nem világított. Ha világít akkor nem kapcsol be a monitor. Ha nem világít bekapcsol. ÉS ezt randomban eljátsza amikor kedve épp ugy szottyan. NEmtudom mi lehet a gond.Szerintem egyébkénet vagy a videokártya kergült meg(ez kevésbe), vagy a táp szórakozik. Gondolom a piros led azért világít mert nem kap elég tápot a kari.
Segítsetek légyszi!
Szerk: A konfig a profilom alatt található, a táp Chieftec 420W
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Valaki tudna segíteni hogy az extrán regisztrált tárhelymre total commander-el miért nem tudom belépni FTP kapcsolattal?Az extra honlapjáról be tudok,de totalcmd alatt ezt az üzit kapom [link]
-
Kötelező
senior tag
hali!
Windows Vista 64bit van fenn bent van a gépbe egy hangkari azon van gameport és a gameportrra egy kormány van kötvel a gameportot sikerült feltelepitenem de hol kell a kormányt telepiteni mert a játékvezérlőkben nem lehet.??
:(
-
törölt tag
válasz Sk8erPeter #8267 üzenetére
ez inkább rád vonatkozik
-
shteer
titán
válasz kacsakiraly #8271 üzenetére
én nem javaslom az SLI-t, nem javul látványosan - a többi ötleted viszont támogatom
hasznosabb dolgokra költeném, esetleg odaadnám shteer-nek
szerintem jónak tűnik..
-
kacsakiraly
csendes tag
Kulfoldon elek es ismeretsegi kor hianyaban Toletek szeretnek ezuton tanacsot kerni.
Egy ceges buli alkalmaval nyertem 200€ vasarlasi utalvanyt amit egy olyan bev.kozp. tudok levasarolni ahol jobbnal jobb szamitastechnikai uzletek vannak.A kerdesem a kovetkezo SLI vs. sok kisebb "polirozas"
( tudom, hogy ez nagyon szubjektiv es mindenki mast mast tenne a helyembe, de azert kivancsi vagyok a velemenyeitekre )ASUS P5N32-E SLI
Corsair 520W Tap
AMD 6400+ 3,2Ghz
XFX Geforce 8800GT 512M ( ref.hutovel )
2X1GB nevet sem tudom RAM 667Mhz
Basic Haz meglehetosen hianyos hutessel, keves szellozonyillassalSzoval..., dobjak bele meg egy GF 8800GT-t, meg nemi alap hutest ( mivel rendesen rajta vagyok a Crysison )
v. vegyek Corsair v. Deil Ramokat, "normalis" ( Cooler Master, Aerocool, stb. ) hazat, csereljem le a ref. hutot a videokarin?Erezhetek-e olyan minosigbeli valtozast ha az utobbi verzoit valasztom, hogy a kesobbiekben ne legyen rossz a szamize, hogy nem +1 karit valasztottam?
Megsuthetem-e az ozsdi hazamba a ref. hutos kartyakkal futo gepemet ha nem figyelek oda, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz Sk8erPeter #8269 üzenetére
Ne egy tetszőleges változónevet adj meg, hanem a rendszerváltozók részen a már létező Path-t módosítsd. A benne lévő tartalmat meghagyod, és bővíted azzal az elérési úttal, amivel akarod.
Pl ha a Path tartalma c:\windows, és egy a c:\akarmi könyvtárban lévő programot szeretnél futtatni, akkor a Path tartalma legyen c:\windows;c:\akarmi
Ennyi.Thank you to god for making me an atheist
-
raskolnikoff
őstag
1szerű: mi az utolsó biztos dátum a yorkfield megjelenésére? Ja és mégvalami tudom mi a wolfdale meg a YF de most akkor mi a penryn?! Mindkettő? Kicsit meg vok zavarodva.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Jégkokó
veterán
Tudna nekem vki segíteni abban, hogy mi kell egy online rádió működtetéséhez?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
A PC-m 2 HDD-vel megy:
az egyiken van telepítve a rendszer
a másik két részre van particionálva: F és G meghajtók. Szerintem NFTS-be van particionálva ez a második HDD is, de most nem emlékszem, nem otthonról írok. 120GB Samsung: 20GB+100GB (a partíciók).
Windows XP Prof. SP2Tegnap ráklikkelek a G: meghajtóra, és írja, hogy "még nincs formázva, akarom-e". Persze nem, de nem tudom leolvasni. Azt írja, hogy RAW formátumba van (Tulajdonságok).
A windows mostanába többször elindította Bootolásnál a Diagnosztikai futtatást, arra hivatkozva, hogy vmit nem tud elolvasni/értelmezni.... Ez persze magától. Régebben akkor volt ilyen, ha hibásan kapcsolódott ki a gép. Szerintem a Windows Auto-javítgatásai okozták ezt a gubancot. Nem lehet valahol a Registrybe visszaírni NFTS-re (vagy FAT32-re), hátha segít?
Közbe egy Smart Doctor jellegű progival elkezdtem keresgélni a menthető dolgokat: jelenleg sok JPG kép, de persze egy csomó videó is volt ott... És nincs plusz 100Gb-om, hogy mindent újramentsek...
Tudtok tippet adni?
Mindig az X jelöli a pontot...
-
Lortech
addikt
válasz Sk8erPeter #8254 üzenetére
A PATH környezeti változóba be kell tenni az elérési útját a programnak vagy enélkül teljes elérési úttal kell hivatkoznod rá.
[link]Thank you to god for making me an atheist
-
DiscoStu
csendes tag
válasz Sk8erPeter #8244 üzenetére
hi
kiprobáltam mindkét tanácsod, egyik sem hozott változást. -
Safranek
aktív tag
Hi,
Következő a gondom: XP sp2 eng ,asus a8n-e,amd 3200+ , ati hd2400xt , wd3200 sata 2 ,samsung 971p , + egy KVM switch. Pár napja ha restartolom a gépet , vagy kikapcs később bekapcs , mindig 640*480 ban indul újra. Belépés után hiába váltom 1280*1024 re , nem változik , marad 640*480. Nagyjából azóta lehet , mióta betettem mégegy satás vinyót.
Monitor driver reinstall nem hozott változást , most default monitor van. Vmi ötlet?Thx
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
poffsoft
veterán
Hi!
firefox-ban a kapcsolat beállításainál mindig "proxy kézi beállítás"-ra állítja valami a kapcsolatot, közvetlen kapcsolat helyett, és persze így nem is megy a böngészés.
Hogyan lehet megtalálni az elkövetőt?[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
Jimmy8
senior tag
Egy kicsit pontosítsuk az első hibát:
Tehát mikor bejönne az az XP töltő képernyő, amin amin az a futkározó csík van, na ez a képernyő jelenik meg darabosan (lassan, darabosan tűnik elő), vagy csak maga a csík futkározik darabosan?
Nekem az először leírt jelenség van. Mint látom neked 7600GT-d van, nekem 7600Gs-m. Lehet nem véletlen?
Van a kártyádon kiegészítő tápcsati? Mert ha nem lenne, akkor ez is lehet egy megoldás... -
törölt tag
válasz Sk8erPeter #8254 üzenetére
írd be az indító exe-je nevét pontosan, az ".exe"-részt nem fontos írni
-
Sk8erPeter
nagyúr
Meg tudja mondani valaki, hogyan lehet elérhetővé tenni bizonyos programokat a Futtatásból?
Tehát ugyanúgy, ahogy pl. a "calc" parancsra elindul a Számológép, vagy a regeditre elindul az adatbázis-szerkesztő, ugyanúgy szeretnék egy általam kiválasztott programot elindítani a Futtatásból.
Hogyan tudnám ezt megtenni?
Előre is köszi!Sk8erPeter
-
The DJ
addikt
válasz greatchaos #8249 üzenetére
Vettem ma új tápot, minden működik hibátlanul, ramok is vga is, proci is... Éppen ezért nem nagyon szeretném még feladni a dolgot, mert lehet, hogy tényleg csak a tápom fáradt már el. Ilyenről sem hallottam még, hogy bekapcs előtt minden jel nélkül elfüstöltessen egy lap egy tápot ezért is kérdeztem rá...de most nem tudom mi legyen. Lehet, hogy szerzek egy 300-as Codegent és azzal még bepróbálkozom megint.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
-
The DJ
addikt
Lenne egy érdekes kérdésem.
Kaptam egy kishibás Asus A7N8X-X alaplapot, amit BIOS frissítés közben elcsesztek és utána nem tudták helyreállítani, de mivel megoldható a dolog elméletben, ezért én úgy döntöttem megpróbálom. Kiszedtem az asztali gépemből a tápot, memóriát, VGA-t, szereztem egy belevaló procit, majd mikor mindent összedugtam és bekapcsoltam a tápot egy nagy füstfelhő, szikrahang és amperszag jelezte, hogy valami nem jó. Hát a tápom szépen elszállt, szétszedtem, egy kondi kisült benne. (400 Wattos Eurocase PFC)
Na már most az biztos, hogy mindent jól kötöttem össze és minden HW működőképes és hibátlan, kivéve az alaplap, mert arról ezen kívül nem tudok semmit. Viszont mostmár félek rákötni az új tápomat is, nehogy mégis az alaplap legyen a ludas és magával vigye azt is. Arra gyanakszom, hogy a táp lehetett a hibás, mert már 2 év körüli és intenzíven volt használva (sokszor hónapokig ment kikapcs nélkül) de nem tudom merjek-e kockáztatni. Amikor elfüstölt a gép még be sem volt kapcsolva, csak a tápot helyeztem áram alá hátul a kapcsolóval. Azt még láttam, hogy az alaplapom felgyulladt a hálózatot jelző led és utána jött a füst...
Tehát lehet egy látszólag ép és működőképes lapban olyan hiba, amitől bekapcs nélkül képes elfüstöltetni egy tápot? (hozzáteszem, hogy a tápban a biztosíték érintetlen, nem égett ki)
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Pat
tag
Hali! Vettem egy új vinyót, régi vinyóról fut az XP, közben (szóval XP alól) az újra felraktam a vistát. minden ok. Ha be van kötve mindkét vinyó, akkor úgy bootol a gép, hogy induláskor felkínálja, hogy a régi oprendszert akarom betölteni, vagy a vistat. mindkettő indul rendesen. A gond akkor van, ha a régi vinyómat kikötöm, és csak az újat hagyom bennt, rajta a vistával, ugyanis azt az üzit kapom, hogy "Detecting drives done, no any drives found" és nem bootol, hanem kéri hogy állítsam be a megfelelő boot eszközt, és restart, vagy win cd. Mindezt úgy, hogy biosban be van állítva, hogy először az új vinyóról bootoljon, másrol ne. Tehát bios felismeri rendesen, típusszámra is minden ok.
Szóval mintha nem találna boot file-t az új vinyómon. Mi ilyenkor a teendő, ha azt szeretném, hogy akkor is indúljon, amikor csak az új vinya van bekötve?!
thx! -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz DiscoStu #8239 üzenetére
Nem hinném, hogy van összefüggés, bár ki tudja... Sztem a Daemon Tools-t először is uninstalláld, majd rakj fel egy hibátlan verziót.
A kikapcsolási probléma elvileg SP2 alatt már nem fordul elő.
Vagy próbáld meg ezt a regisztráció-bejegyzést elindítani. Remélem megoldja, én még nem próbáltam.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz szilzsolt #8238 üzenetére
Sztem meg greatchaos arra céloz, hogy ha már valaki segítséget kér másoktól, ne határozza már meg azt is, hogy milyen módon segíthetnek neki...
Elég nevetséges, hogy vannak még mindig emberek, akik nem segítenek másokon, csak ők akarnak segítséget kapni, és nemhogy megköszönnék, hanem még felháborodottan vitatkoznak azokkal, akik kicsit többet tettek le az asztalra...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem is van egy Realtek AC97 Audio hangkártyám, és egyszercsak, minden előzmény nélkül tönkrement a hangkártya mikrofon-bemenete. Nos, nálad elképzelhető, hogy a kimenet ment el az örök vadászmezőkre.
Kérj kölcsön valakitől egy PCI-os hangkártyát, és próbáld ki, persze úgy, hogy átállítod a hangkimenetet az új hangkártyára, és feltelepíted a hangkártya driverét.
Ja, erről jut eszembe... Egyáltalán a hangkártya driverét feltetted az új XP telepítése után? Mert ha nem, akkor hiába mutatja azt, hogy hibátlanul megy, akkor se fogod hallani a hangot.
Vagy még egy lehetőség: próbáld meg, hogy egy jack-jack kábellel összedugod a hangkártya kimenetét és bemenetét, és teszteld, hogy úgy fel tud-e venni a Hangrögzítő valamit. Ha rendelkezésedre áll ilyen kábel (egyébként most ilyet a "madaras teszkóban" 100Ft-ért lehet venni...).Sk8erPeter
-
DiscoStu
csendes tag
hi
egy olyan problémám lenne, hogy win xp reinstall után a gép nem kapcsol ki magától, hanem leállitás végén kiirja hogy "mostmár kikapcsolhata a szgépet". ezzel párhuzamosan megjelent egy olyan hiba is hogy a daemon tools nem fut, kiirja hogy "invalid device" és leáll a progi (nem tudom hogy lehet-e összefüggés a kettö között).
Mit lehetne tenni, mi lehet a baj?
probáltam mégegyszer ujratelepiteni a win-t, kiprobáltam egy másik táppal is. ugyanugy fenáll a hiba.
aki tud adjon vmi tippet, segitséget.
előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
szilzsolt
csendes tag
válasz greatchaos #8237 üzenetére
nem fogok veled vitatkozni ilyen szarságon
sztem egyszerűbb feltenni a kérdés mint 8230 hozzászólást átnézni -
szilzsolt
csendes tag
válasz greatchaos #8235 üzenetére
nem szoktam írogatni azért írtam külön
csak olvasgatni szoktam -
szilzsolt
csendes tag
a választ privátba kérném.
Köszönöm. -
szilzsolt
csendes tag
A minap gépezés közben magátol újraindult a hugom gépe. Arra gondoltam biztos vírusos meg már nagyon bevolt lassulva. Másnap újraraktam, felraktam a szükséges dolgokat (vírus írtó....), aztán rá 30perce megint elkezdett újraindulgatni.Azután már nem állt fel a rendszer csak csökkentett módban engedett be.
Ma már oda sem engedett be.
Elkezdtem újrarakni a rendszert és amikor a rendszer fájlokat másolta volna át (még kék képernyó alatt) fogta és újraindult) azóta akárhányszor próbáltam újrarakni mindig ezt csinálja. Már kipróbáltam másik vinyóval, procival, VGA-val, az ATA kábelt is kicseréltem és változatlan. NEm tudom mi baja lehet.
Ha valakinek lenne tippje ez ügyben kérem ossza meg velem. -
malisonX
aktív tag
Hali! 4db 1066-os 1 gigás kingmax ram menne dualban Gigabyte P35-DS3(rev.2.0) alaplapban? Köszi előre is!
-
ALI_G
veterán
Szeretném átirányítani egy hotmail-es fiókot egy gmail-esre. Segítsetek, hogy tudnám megcsinálni!
-
Vicoo
senior tag
Hello!
--------- Client Initialization ----------
Loading renderer.....
--------- Initializing Renderer ----------
WARNING: cvar 'r_lodbias' out of range (-1.000000 < 0.000000)
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
Checking for ARB multisample ... GL_ARB_multisample not found
...setting mode 3: 640 480 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
Checking for ARB multisample ... GL_ARB_multisample not found
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
Error during initialization SYSTEM ERROR
GLW_LoadOpenGL() - could not load OpenGL subsystemNem megy semmilyen OpenGL játék! Valaki
-
icons
addikt
Ma háromszor csinált azt a gépem, hogy hirtelen lefagyott. Ergó se egérre, semmire se raegált, újraindítás után ugyanez. Most kimentem, kifújtam, pihentettem, minden, most megy, de lehet, hogy megint előjön.
Mi lehet a problem? -
-
-
Kain
senior tag
Hi!
Olyan bajom van h,h a Nod32őm folyton frissiteni akarja magát,és ki is irja h talált x64es xphez,meg különféle vistákhoz fileokat.Értelemszerűen nem tudja megtenni ezt 32bites xp alatt,viszont kib@szott idegesitő h feldobja az ablakot óránként,igy se gamelni se dolgozni se filmezni nem tud az ember.Kikapcsolni nem tudtam,pedig átnéztem a nodot.Valaki tudna segiteni?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tedd be a telepítő CD-t, majd az első képernyőnél indítsd el a hibajavító konzolt.
Válaszd ki az 1-es oprendszert (gondolom csak egy oprendszer van a gépeden), és utána a konzolon írd be, hogy fixboot, és fixmbr.
Vagy másold át az ntldr és ntdetect.com fájlokat a telepítő CD-ről, majd másold be a merevlemezed rendszerpartíciójára.
Remélem ez megoldja. (Nekem megoldotta.)Sk8erPeter
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Van 4 12V SLA akkum, ketto-ketto sorba es a parok pedig parhuzamba kotve. Valaki tudna tippet adni, hogyan is kell a szuz akkukat eleinte tolteni? Nem tudom "kivenni" az akkukat a helyukrol, es egy szamitogepes tapkabellel lehet oket tolteni a 220-rol. Jo ez igy nekik? Orulnek, ha valaki segitene! KosziSzereted az állatokat?
-
Hulk24
aktív tag
Sziasztok!
Egy régi gépre telepítettem a Win XP-t és azóta nem jó a hang! Foxconn alaplap és Realtek AC 97 Audio driver, alaplapi hangkari!
Mi lehet a gond? Már próbáltam a legújabb driverrel is! A zene megy,de hang az semmi!
Help!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz poffsoft #8205 üzenetére
Elképzelhető, hogy erre gondolt, így már érthetőbb lenne...
Egyébként furcsa, hogy a Win98-ba mennyivel kevesebb biztonsági cuccot raktak bele, mégis "vidáman futkorászott" a gépemen évekig, és különösebb problémám nem volt vele. Persze nem azt akarom mondani, hogy a 98 jobb, mint az XP... (De az se volt rossz.)Sk8erPeter
-
Balupapa
senior tag
hi
Ugy gondoltam játszok ma 1 kicsit, fel is tettem 2 játékot, cod 4 illetve a rainbow6 vegas-t.
Teljesen szűz vista + legujab nv driver + audigy vista driver
és amikor indítanám bármelyik játékot.........."Az exe hibát észlelt és leállt sad.gif "
van vkinek vmi 5 lete? rolleyes.gif
_-=*WheelWhores*=-_
-
gogle
aktív tag
Nem lehet hogy valamiért meg van húzva a proci a biosba?
Nekem akkor csinálta amikor az elem merült és álandóan fel akarta húzni a procit.
Kicseréltem és jó lett.
Nézd meg hogy hány fokos a proci a biosba ha 60 körül van tuti ez a hiba vagy nincs a procin paszta és túl melegszik! -
aktív tag
Csá Giga 965-Ds4-ben a q6600-os procit mijért nem tudom 360-as fsbnél feljebb tornázni,lehet Biost kell cserélnem v.lapot?THX
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Xirtam
veterán
Kedves PH tagok!
Megint a segítségetek kérném! A problémám még mindig ugyan az bekapcsoláskor a Windows XP betöltő csíkja szaggatva jön be! Aztán újabb, játékok FPS-ek stb. 5 perc után kifagynak! A kép megáll, hang még megy, aztán 2 őt sípol a gép és újraindul, ami utána elég nehezen megy neki így hát kikapcsolom újra be! Csináltam memória tesztet egyik memória sem rossz! Cseréltem tápot és még mindig fen tál ez a probléma mi tévő legyek?Proci hűtés is rendben + újrahúztam az Op.rendszert!Segítsetek PLS!
-
válasz Vertigo18 #8207 üzenetére
Hi én ezeket tenném:
1. Kipróbálnám norm módban hogy letiltok mindent "regedit"-ben
ha nincs eredmény
2. Próbálnék leszedni valami driver frissítést
ha nincs eredmény
3.Ujra tolnám a wintTalán valamelyik sikerülhet.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
He azt komolyan gondoltad akor inkább tedd el a gépet és vedd elő akkor mikor elég érett leszel a használatára. Da ha még ilyen fejjel is tovább folyatatod akkor ITT egy link ami elvezet oda ahol segítenek.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Vertigo18
addikt
Akkor ide is beteszem, hátha kapok segítséget...
"Van egy kis problémám, guru kerestetik a gyógyítására...
Szóval egy DVD meghajtót kötöttem a primary slavemre (tesztelt, működőt), és azt tapasztaltam, hogy cwinfos csökkentettben tökéletes. Ezek után indítottam a normál módot, és ámulva figyeltem, hogy a windows nem ismerte fel. Később kiderült, hogy - most kapaszkodjatok! - amint rádugom az IDE kábelt, nem kap áramot. Elindítom a windowst úgy, hogy csak táp van rajta, és a windows feláll úgy, hogy ki-be tudok nyitogatni a DVD tálcáját. Ezek után újraindítom, rákötöm az IDE kábelt is. BIOS felismeri, megyek tovább. Amint jön a windows töltő-képernyője, már nem tudom nyitogatni a tálcát, illetve a windows se ismeri fel. Ezek után csökkentett mód, ott meg tökéletes.
Tehát az érdekelne, vajon milyen olyan program lehet, ami csökkentettben nem tölt be, viszont normál módban letiltja a primary slave áramellátását, amint rádugom az IDE (!!!) kábelt?
Asszem ez a kérdés méltó ennek a fórumnak a színvonalához.
Jah, IDE kábel cserélve, 3 darabbal kipróbálva, másik gépben tesztelve, tökéletes. DVD szintén..."
Jah, eddig tökéletesen működött, most újraindítottam, azóta csinálja. Új program nem került fel, vírusom nincs...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
gogle
aktív tag
Sziasztok.
Gondoltam beírom ide is.
Remélem ezért nem banolnak de ha esetleg valakit zavar(modorátort) az törőlje.
Van egy digitális beltérim a neve Opticum,ha valakinek kellene egy kis segítség írjon.
Amibe tudnék segítreni az az hogy hogyan fogjál kb 55 db magyar csatit.
ide is írhattok vagy pü-ben.
Ennek a készüléknek az ára 17k bárhol meg lehet venni. -
poffsoft
veterán
válasz Sk8erPeter #8204 üzenetére
szerintem arra gondolt, hogy egy adott konfigon vidáman futkorászik a win98, de ha zixpét akarod feltenni, rögvest kékhalálozik mondjuk memóriahibára (saját tapasztalatom szerint van így).... Mondjuk eg yolyan memmodulall, amiről bizony a memtest is megállapítja hogy nem 100%-os
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, de itt Llew gépéről van szó, nem az enyémről... (Pedig nekem címezted a hsz.-t. ) Bár az én procim sem egy mai darab...
"Azért az ilyen hardveres hibákat, mint RAM, VGA, nem igazán eszi meg az XP." - Mondjuk ezt a kijelentést nem igazán értem. Hardveres hibák előfordulhatnak az XP működése közben is, és simán kékhalálozhat, vagy újraindulhat ettől is. Szerintem elképzelhető.
Végül is az érintkezési hibát is felfoghatjuk jelen esetben hardveres hibának.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mivel a Photoshop CS3 rendszerkövetelménye "Intel Pentium 4, Centrino, Xeon, Core Duo vagy ezekkel kompatibilis" processzor (innen), valószínűleg már a "csupán" kétmagos () Core2Duo E8400 is gyönyörűen fogja vinni - főleg, hogy gondolom ha már ilyen komoly szándékaid vannak, kellő mennyiségű RAM-ot is fogsz belepakolni a gépbe. Úgyhogy ezen nem kell parázni. De ha van pénzed a négymagosra is, akkor az persze még jobb befektetés...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha tényleg elfüstöli a konfigot, akkor az valóban szintén drága dolog. De én pl. egy gyengusz konfigot használok kicsit tuningolva egy hasonló korú Codegen () 400W tápegységre bízva. És - lekopogom - semmi baja. (Pedig be kell vallani, a Codegen sem a megbízhatóságáról és stabilitásáról híres...)
Sk8erPeter
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest