-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Én három gépen is tapasztaltam az utóbbi napokban, h a BFE (alap szűrőprogram) szolgáltatás nem tud betölteni időnként, emiatt a Windows tűzfal sem indul és belassul a net, és/vagy nem működik a hálózat. Mindegyik gépen Win7 HP 64 bit fut és Avast free.
Az Avast is a BFE szolgáltatást használja, bár a free edition-nek nincs tűzfala. Úgy tűnik, h ha a hibaelhárítás menüben beállítom, h az Avast a többi szolgáltatás után töltsön be, nem jelentkezik a probléma - egyelőre.[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
A következő problémám van. Az Avast Home boot idejű keresője az indulás után valmi érvénytelen memóriacímre hivatkozva kilép. Újratelepítettem a progit és a telepítéskor felajánlott keresés még szépen lefutott, miután azonban frissítettem a progit a bootidejű kereső megint kiakadt. Tapasztalta ezt valaki?
Ezt leszámítva normálisan működik a program.“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
-
finest
addikt
válasz
bolcsodal #541 üzenetére
Ez nekem már magas. Ti boeinggel együtt gyakoroltatok vagy mi van?
Olyanra gondoltál-e már, h a haverod Winfos telepítő CD-je vírusos? Esetleg előre letölthetnéd a SP2-t. Nekem is volt ULI chipes gépem, azon is Avast futott, nem kapott el semmit, meg nem is kékhalálozott. Az ULI chipes alplapodhoz a SATA driver kellett volna már első körben is, nem BIOS frissítés, de megoldottad.
Az ultra érzékenységről annyit, h telepíts Win98-at, az állítólag rettentő ellenálló, mert már nem írnak rá vírusokat. Minden hülye XP SP1-et használ!
Bolcsodal, ez egy e-bay account?
[Szerkesztve]“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
válasz
Boeing 737 #537 üzenetére
''kaspersiky'' - Te nagyon elvetemült csákó vagy! ROLF
Maradjunk annyiban, h valakinek a nagy, kövér vírusokat is be kell kapnia...hacsak nem futtat egymás mellett 2-3 rezidens vírusirtót, így kiküszöbölve az egyes irtók vakfoltjait a ''légvédelmi támadás'' közben.
-
finest
addikt
válasz
bolcsodal #533 üzenetére
Az érdekesség kedvéért próbáld ki a windowsupdate.com-ot a legközelebb, magyar Winfost is frissít ám.
Nekem nem visít az Avast, ha lekapcsolom a Comodot. Van egy olyan sanda gyanúm, h a Te vírusaid úgy vannak, mint a Világok harcában a tripodok, beásva a gépedbe.
-
finest
addikt
Úgy érzem vaalmiről lemaradtam. Neke mbejön az Avast Home. Kár, h a trojaiakat nem mindig veszi észre, de azt észereveszi más progi. Szerintem elfogadható program.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Horgász topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest