Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cappa72

    nagyúr

    válasz FeRRaR1 #22096 üzenetére

    Ilyet mi is ettünk odakünn'. Végülis nem volt rossz.

    Idehaza mindig olyan kolbászt keresek, amiben nincs cukor.
    Aztán amikor kérek ilyet, akkor néznek rám az eladók (szakképzett ?), hogy mivan'?
    Elmagyarázom nekik, hogy cukormentes kolbászt kérek (nem olyan, hogy van benne cukorment, hanem nem van benne cukor).

    Aztán van, amikor megkérem, hogy akkor nézzük meg az összetevőket, és onnan kiderül. Akkor szembesülnek vele, hogy jéééé... ebben is van, abban is van... De van olyan is, aki azt sem tudja, mi az a nem csak "cukor"-ként feltüntetett cukor (és az összes cukorfélére gondolok, általánosan).
    Úgyhogy vagy a faluban veszek kóbászt', vagy lehet kapni néhány helyen "adalékmentes kolbász" néven.

    Számomra azért elszomorító, mert apósék pecsenyesütők voltak, após apja hentes, így a remek kolbászrecept öröklődik. És számomra ez a fajta az első számú. Ízre, állagra. És sosem látott cukrot.

    Húsüzemben dolgozó ismerősöm azt, mondta, hogy azért jött divatba a kolbász cukrozása, hogy amikor megvágják, akkor szép fényes legyen a vágás felülete.
    Aztán hogy ez igaz-e, vagy sem... az passz.

    B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF

Új hozzászólás Aktív témák