Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kelly416 #20199 üzenetére
Ezért hangsúlyozom a gyerekeimnek is, hogy nem csak te vagy az úton, és mások hülyeségére is számítani kell, sajnos.
Deffenzív vezetés.És saját magad is követsz/követhetsz el hibákat, mindenki emberből van ("önvezetők" ne olvassák ezt a sort.)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kelly416
veterán
válasz cappa72 #20197 üzenetére
Mindig kötelező figyelni és előre gondolkodni, ha ép bőrrel meg akarod úszni.
Ha nem, akkor lehet nyugodtan telefonozni és nekimenni a vonat végének. -
kelly416
veterán
válasz 2ozzmexy #20196 üzenetére
Álljon meg a dolog. Akkor sem fizetett, amikor egyedül hagyta a volt feleségét a két gyerekkel. De mai napig nem vesz nekik egy cipöt vagy egy pólót sem. Sőt, ha náluk vannak a gyerekek nagy ritkán, nem ehetnek a csokijukból, nem ehetnek a műzlijükből, kajánál nem szedhetnek nyugodtan mert "ném egészséges annyit enni", miközben ügyvédi és építésmérnöki fizuból talán futná havonta plusz két tábla csokira... Az én olvasatomban egy rettenetesen magának való szemét. Első pillanattól azt mondtam, nyisson két számlát és tegyen oda félre a gyerekeinek havonta valamennyit amihez majd a gyerekek 18 éves koruktól hozzáférhetnek.
Ja? Hát az sem túl jó. Így végképp megértem, hogy nem nyittatod ki. Csak meg ne szívd.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz kelly416 #20190 üzenetére
Nem is baj hogy egy garast sem fizetett, ezt kevesen tudják, de mostmár nem is kellene neki... (mivel te vagy)
A láthatás másik kérdés, ha meg a gyerekek sem akarják tartani vele a kapcsolatot az pláne win-win szituáció. Ettől még ha elköltöztök és látni szeretné őket (mert a joga megmaradt rá), akkor ti fizetitek az útiköltségét ha ő megy oda.Nem, nem vagyunk jóban, mert nem viselkedik jól, lehetne felnőttek módjára is, de ő inkább a durcás óvodás stílusban szeretné csinálni.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
kelly416
veterán
válasz 2ozzmexy #20187 üzenetére
Soha az életben 2Ft gyerektartást nem fizetett. De láthatás sincs megitélve, közös felügyelet van. 9 éve sehová nem vitte nyaralni a gyerekeket, 36 órákat töltenek az apjuknál jó részt (talán 2x voltak 3 napot voltak ennyi idő alatt nála, de többet egyszer sem), és idén már talán 5x voltak nála. Szóval nem, egy hangyányit sem zavarna, ha külföldre költöznénk éa apuci látni szeretné a gyerekeit, mert ők már nem igazán kíváncsiak rá.
Ez így érthető, csak mintha úgy emlékeztem volna, hogy jóban vagytok. Tévedtem, nem ez az első ma sem. Így viszont én sem engedném, hogy felbontsa, megértelek.
-
MunezXBK
nagyúr
Dehogy kell, ott a Provident.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz kelly416 #20186 üzenetére
Pereskedhetsz vele, a törvény az törvény, annyi van hogy nem tudsz jól kijönni. Ugyanis tedd össze a két kezedet ha utal gyerektartast, mivel rajtad verhetné le, nem rajtatok, csak rajtad... plusz ha elmentek, a lathatas miatt ti fizetitek a gyerekek útiköltséget haza az apjukhoz. A közös kolokkel ugyanez a kotta, ha elviszed magaddal németbe, akkor kéthetente fizetheted az útiköltséget haza az anyjához, mivel te költöztél el.
És hogy a másik kérdésedre is válaszoljak egy hsz-ben, sajnos nem megoldhato hogy felbontsa, mivel jelenleg benned jobban megbízom mint benne e téren..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
kelly416
veterán
Én tudom, miért nem megyek, vagy asszem tudom. A két nagyobb gyerek lízingelt, az apjuk nem tolerálná (ügyvéd felesége van, nem pereskedem vele ha nem muszáj), de a nagyobbik baj, hogy a gyerekek sem tolerálnák. Na meg anyósom és a szüleim sem fiatalok, mind itt lakunk egy városban.
De ha megtelik a hótopán, útra kelek a fiammal, az asszony maradjon nyugodtan az édesanyjával meg a két nagy gyerekkel itthon. Fater meg fél éve azt mondta Édesanyámnak, amikor poénból mondtam hogy költözünk hugomék után nyugatnémetbe, hogy eladják a házat és jönnek utánunk.
Ezzel a húzással lehet nem lennék népszerű, de sok gondomat megoldanám.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Stylewars_kp #20177 üzenetére
Ausztria jóval drágább, mint Németország.
Én is nyelvtudás nélkül érkeztem, de tudni fogod, ha jó helyen vagy. A mi cégünk fizeti a nyelvsulit, pl.
-
FeRRaR1
őstag
válasz Micsurin #20180 üzenetére
Én csak azt bántam hogy nem léptem le előbb. Erre vártam, arra vártam, ez azt ígérte. Végül 2 évvel késöbb jöttem ki úgy hogy volt osztálytársamat felhívtam hogy aludhatok egy darabig a padlón? Mondta igen de van vendég ágy. Bevitt 2 alkalmi munka után mosogatni 2 hónapig amég elő nem léptettek, majd 3 évre rá már ment az első saját vállalkozás. Itt csak az nem keres pénzt aki nem akar.
-
Micsurin
nagyúr
válasz barnam_ #20179 üzenetére
Megnézném mennyivel jobb a piac kint IT ide vagy oda de nincsenek nagy reményeim, minimum ott is 5-7 éves tapasztalattól leszel érdekes... pedig nagyon mehetnékünk lenne pár éven belül
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
barnam_
nagyúr
Nyelv és szaktudás nélkül a több millió migránssal versenyzel, nem hiszem hogy van értelme elindulni.
Ellenben angollal IT-ban nagyon jól meglehet lenni. -
Reggie0
félisten
Szakmatol fuggoen csak angollal is meg lehet elni ott.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Szoszo94 #20175 üzenetére
Mert nekem mindig ez a sarkalatos pontom. Nem beszélem a nyelvet, ezért betanított munkát vállalnék, de azért meg nem biztos, hogy kimennék. Nem derogál csak nem tudom, hogy bér szempontjából mennyire éri meg. Viszont Ausztriánál messzebb nem szívesen mennék pl Anglia ahol beszélném is a nyelvet.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Szoszo94
őstag
válasz Stylewars_kp #20174 üzenetére
Amióta követem a topikot, mindig mást
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Stylewars_kp #20172 üzenetére
8 éve.
-
bitpork
nagyúr
Nem tőlünk laknak a sógorék? A Szlovákok fődik, vagy rosszul tudom?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
Sógoréknál a zöld betűs rendszám mit jelent?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Alusky
aktív tag
[link]
Ennél hatékonyabbak voltak? Nincs megadva személyes adatom a Google felé úgyhogy nem tudok korhatáros videót nézni.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Random kép FB-ről, nem tudom miért dobta fel nekem
944
⭐ Stella
-
Reggie0
félisten
válasz kelly416 #20147 üzenetére
Vagy akkor, ha megkereses soran elismertetik. Pl. cegtol meg szoktak kerdezni ki vezette es mivel altalaban van menetlevel ezert meg is mondjak. Ilyenkor megy a pont is.
#20150 2ozzmexy: De, koteles megmondani ki vezette. Csak kozeli rokont nem koteles megnevezni.
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
De jár, ha a főnököd megmondja ki vezette aznap... ám erre nem köteles, mondhatja hogy nem lesz jó állampolgár, kifizeti a büntetést aztán veled meg csinál amit akar, ha csak az árát kéri el, akkor jó arc...
Van akik húzzák a "strigulát", ha kigyűlik 5, kiestél. (Mint nálunk pl) és igen, elévül, szóval amolyan belső bonusz-malusz, csak itt nem jár a bónuszért semmi, kevésbé üvölt maximum."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz radi8tor #20141 üzenetére
Tudom, és nem értem akkor mit akarnak tőlem, délután írt Ketteske hogy kaptam egy ilyen levelet...
A többit hagyjuk, a nagyobb kérdés hogy mi lehet benne, mert ha csekk, akkor ugye azt 8 napon belül be kell fizetni, de nem is akarok felmenni érte ha hazaértem...[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz tboldi #20144 üzenetére
Én is 0-ás vagyok. Pedig idén 2 gyorshajtást is fizettem 2 egymás utáni hónapban, de volt egy harmadik is évekkel ez előtt.
Az egyik idei cégessel volt, de a másik a CV-el. Gondolom pont nem érdekli őket, hogy ki vezet, csak fizesse a csekket, mert mindkettő 3lábú volt. Pont meg csak akkor lesz, ha megállítanak és elismertetik veled, ha jól tudom. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
2ozzmexy
senior tag
Sziasztok! A 1106 Tárna utcából kapott már valaki levelet!?
-
Qru
MODERÁTOR
-
kelly416
veterán
válasz Alusky #20126 üzenetére
Na meg gyerekkorunk egyik álma, az akkori kor egyik szép darabja, egy ikon, aminek az orr-szárnyait senki nem kérdőjelezte meg.
Egyébként szerinted miért volt "alternatív hajtással" csendes? Hogy a motorhangot ne kelljen mindig alávágni a képnek. Egyébként is sokszor csak egy csővázra rakott műanyag karosszéria volt, mert drága volt annyi autót törni. Főleg, hogy saját zsebből indult a sorozat, mint a BayWatch is, csak ott másra kellett költeni.
-
Alusky
aktív tag
válasz kelly416 #20125 üzenetére
Ja csak azért az mégis egy Pontiac volt 5.0 V8-cal.
Bár a filmben lehet a 2.5 i4-gyel szerelt szerepelt a költségek miatt, a porban kapartatni kamera előtt azzal is lehet.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
kelly416
veterán
válasz cappa72 #20122 üzenetére
A Szimót is be lehetett tolni hátra, de leginkább az összes kétütemű képes lenne erre, ha jól tudom. Szóval Trabita, Varnyúra is lehetne tenni szárnyat előre
De nem tudom, mi ez a flegma cseszegetés pont egy autós topikban. Annak idején K.I.T.T. is viselt első szárnyat SPL fokozatban és senki nem fikázta.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mindeközben az tengerentúlon:
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
kelly416
veterán
Na igen. Az kell néha, úgyhogy van a háznál. Meg trapéz, palack, bakok, stb... mert van amikor felnit szépíttet az ember és nincs másik kerék.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #20102 üzenetére
...ha most feltenném az első őszinte kérdésem lehet megfosztanának a profilképemtől. De gondolom igen lenne a válasz.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tboldi
nagyúr
-
2ozzmexy
senior tag
válasz radi8tor #19951 üzenetére
Törném el annak a kezét aki ezeket a színeket kikeverte...
KGST-ben nem tudtak színt keverni... mondjuk most se jobb, de legalább izlésficamtól mentesek. Ennél csak a narancssárga volt szebb... meg a piros, halálosan indokolatlan, legalább annyira mint egy skodán. Förtelem, vetekszik a Wartburg 353 havanna barna színével...
De végülis azt alá tudom támasztani, összeöntöttek minden maradék festéket és az lett, honnan a francból tudták volna a vasfüggönyön innen milyen színek vannak Havannán!? Oda kék útlevél kellett meg Kun Béla személyes engedélye, amit a naftalin ellenjegyzett..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest