Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
at11
aktív tag
Nem jó a powerbank sajnos, de más kamerához sem, mert sok csak akkor indítja a feszültséget, ha megnyomsz rajta egy gombot, valamint nem tudod tölteni a kocsiban - 4-6-8 óra alatt tölt fel maximumra, az sok idő -, valamint akkor 12V-ról tölthetővé is kell tenni, plusz egyszerre töltődni és tápot adni sem tud az akkubank.
Vagy a gyári parkoló mód kábel a megoldás, vagy a kamera akksi, de az nem olcsó, a legolcsóbb talán a B112 Blackvue, az 1 óra alatt feltölt, de az sem fogja a Viofo-t parkoló módba kapcsolni, azt csak a B124X Blackvue akksi tudná, az három eres kivezetéses és 40 perc alatt feltölti magát.
Drága mulatság, én maradnék a gyári parkoló mód kábelnél, az a legolcsóbb megoldás, fel lehet tenni 12,4 Voltra a lekapcsolási feszültséget, nem fárasztja a kocsi akksiját. (Cserében 1-2-3 óra a parkoló mód időtartama kb. Kocsi akksitól függ.) Van vagy 7000Ft, manapság már sajnos nem pénz.
-
shield
őstag
A joutube-on levő videók semmire sem jók, főleg összehasonlításra nem.
Most néztem az Azdome GS63H 4k videóit, az egyik gyönyörű a másik sz@r.
Az eredeti videókat kellene látni, nem a jutub által átkonvertáltakat.Én is kamera vásárlás előtt állok, nem könnyű a döntés.
Ezeket néztem ki, de még tájékozódnom kell:
VIOFO A129 Duo
Xiaomi 70mai Pro
Alfawise G70
Azdome GS63H 4K WIFIA kép minősége fontos számomra, a parkoló mód, a GPS egyenlőre nem mérvadó.
Az Azdome itthoni ára az még húzós. Amúgy is inkább az EU raktárról kell rendelni.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
CHIPman
nagyúr
-
-Bandi-
tag
Nekem is ez az EU lett bepipálva UK raktárból, de 2ik napja semmi hír róla( tegnapelőtt este 10kor rendeltem pedig az van 24 órán belül intézik ), csak a rendeléses mail oszt ennyi... igaz most a franciáknál van balhé, na de azért csak nem áll le az élet emiatt.
[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
CHIPman
nagyúr
GPS-es A119 v2 kuponnal 61,99 (kínai raktárból) és 64,59 (EU), viszont a szállítás is 7$, ennyi pluszt csak az, hogy gyorsabban ideérjen, nem biztos hogy megér bárkinek.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
CHIPman
nagyúr
EU priority line: Leadóztatják ők más EU országban, és úgy jön hozzád.
Tariff insurance: Ha megadóztatják, akkor kifizeted saját tárcából, majd leharcolod a banggooddal, hogy fizessék ki.
(Gondolom, ugyanis utóbbival nincs tapasztalatom, míg előbbi tapasztalataim alapján kellően zökkenőmentes.)hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Lomas
tag
A 70mai dashcam pro-hoz magyar nyelvű felület is van, ha valakinek éppen az a pár angol kifejezés okoz gondot. Tény, hogy nincs tele himi-hümi funkciókkal, de pár alapbeállítást követően teszi a dolgát, ott van, megbízhatóan működik, nekem az a jó, hogy nem kell foglalkoznom vele.
-
ITI-san
tag
Ha össze akarod hasonlítani akkor mondjuk 70mai pro esetleg ami felveszi a versenyt a Viofo A119S - el, vagy a A 119 V2 - vel. Ami a Viofo mellet szól, hogy bevált és jól működő típus. A legújabb az A129 kamerájuk. Kettős kamera is van belőle A129 duo néven.
A sima 70mai a fasorban van hozzájuk képest. Egy olcsó kamera tűrhető ár érték aránnyal. Aki nem akar sz...kodni a kamerákkal csak azt szeretné, hogy tegye a dolgát mindig, jó minőségben, megbízhatóan, annak a Viofot tudnám nyugodt szívvel ajánlani.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
CHIPman
nagyúr
Nem egy árkategória.
70mai:
Előny: Nagyobb felbontás, sávelhagyás-figyelmeztető (GPS modul kell). Az érzékelőket nem ismerem.
Hátrány:
-GPS koordináta és sebesség nem rögzül a képre.
-Akksis.
-Van benne parkoló mód a beépített akksiról, viszont a Viofohoz van olyan hardwire kit, aminél az autó akksijáról veszi az áramot parkoló módban, és választhatsz is, hogy time-lapse vagy mozgásérzékelés alapján működjön.
Ha a kettő között vacillálsz, akkor az A119 v2 GPS modullal 63$ banggoodról kuponnal egyértelműen jobb választás. Ha viszont számít az az 1/3 árkülönbség (70mai pro GPS nélkül 45$), akkor egyszerű felhasználásra a 70mai pro is igencsak jó az áráért, ha meg tudsz barátkozni azzal, hogy akksis.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
BBéci
legenda
-
veterán
Eu raktárból igen.
The only change has been an update to the GPS mount. The older GPS mount apparently had some connectivity issues that could cause the camera to randomly lose power.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
Sziasztok
sb a hozzászólásának első részében tette fel azokat a kérdéseket amikre én is kíváncsi lennék ezért is neki van címezvesb, a viofo oldalán találtam egy összehasonlító videót, azt megnéztem és hát nem tudtam eldönteni hogy melyik legyen. egyszer az egyik jobb, másszor a másik. videó A119pro vs A119
aztán itt egy másik videó amiben a 3 kamera van egymás mellett. Nekem az S-nek élesebbnek tűnik a képe.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
koanla
aktív tag
Nekem is van elöl-hátul, jó okkal. Szerencsére a cégesnél nem volt gond, mert három aljzat volt benne (a privátban van egy! . A hátsót a csomagtartóban lévő aljzatból tápláltam, az elsőt meg a két első ülés közöttiről és még mindig maradt egy a telefonnak a középkonzolon. Mondjuk az első kamera vezetékét meg is kellett emiatt hosszabbítani, de így élhető maradt az autó anélkül, hogy fixre kötöttem volna.
-
koanla
aktív tag
Céges autóval én se variáltam, de a privátban a bekötést most készítem több hullámban fixre
Parkoló mód: szerintem nézz meg pár videót, mit látni rajta (ha még nem tetted volna) és majd az alapján dönstd el, mennyit látni egy esetleges parkolásis sérülésből. Pláne, hogy legtöbben csak egy kamerát vesznek, nyilván előre teszik és leginkább orral szoktak beállni. -
koanla
aktív tag
Szívesen. Én is az itteni tanácsok alapján dönöttem, szóval nem magamtól mondom az okosságot.
Piszkálás meg: ha csak akkor matat vele az ember, amikor gond van, az remélhetőleg elég ritka. Nyilván, ha magát az utat is vissza szeretné nézni, ha amolyan túrafélére megy - és ezt gyakran teszi - , akkor lehet gond. Amúgy évente kétszer kell hozzányúlni, mikor óraállítás van. Azt meg amúgy is ki lehet bírni - már szerintem. -
koanla
aktív tag
Nálam két A118C van elöl-hátul. Nem veszem le sosem, igaz nem is nagyon járok gázos helyeken, estére is az esetek legnagyobb százalékában saját udvaron szokott pihenni a masina.
Elöl feltettem a kábeltakarót is, hátul csak simán van, mivel az utastér felé lóg a kábele. Utóbbiból nem is látni semmi hátulról, csak a legkisebb keresztmetszetét és szerintem járókelőként még annyit sem.
Gondolkodom én is nagyon valami komolyabb kétkamerásban, de egyelőre tartás mellett döntöttem, mivel nem feltétlen éri meg ár-értékarányban 400EUR-os cucc azért, hogy egy memóriakártya, egy kezelőfelület és Wi-Fi legyen. Annyira ritkán kell hozzányúlni, hogy egyelőre most azt gondolom, elég ez a setup. -
nyikszi
őstag
Hidd el, jobb ha van GPS-ed, bárki bármit állít Persze a legjobb, ha nem történik semmi. Mindenki abban hisz amiben akar.
Eddig 3x törték az autóimat. Az egyik hátulról tolt belém egy másikat, gazdasági totálkáros lett, arra nem lett volna jó a kamera, hiszen hátra nem néz, meg nyilván elismerte a nő.
A második egy kis teherautóval nekem tolatott, az is elismerte, ott helyben elintéztük. Itt már ha kellett volna ugye a kamera már megérte volna az árát.
Harmadik meg a egy gerinctelen csúszó-mászó volt, aki úgy nekem jött, hogy a tanksapka mellett egy legalább 4-5 cm mély és 20 cm hosszú horpadást csinált az egyik Auchannál, persze telefonszámot nem hagyott. Itt a parkoló módban mit lehetett volna látni, az jó kérdés, de valószínű semmit, hiszen elég hátul volt. És magasan, ami legalább egy kisteherautót sejtet.
Naponta találkozik az ember hülyékkel, akik önmagukat és másokat is veszélyeztetik. És akkor hadd írjak le egy példát. Rokon ment a Soroksári úton, ahol már a HÉV is megy. Egyszer csak elé került egy ember, akit el is csapott. Jöttek a szakértők és kérdezték, ugyan ha csak 70-nel ment volna, akkor is ekkorát csap rajta. Ő meg hiába bizonygatta, hogy csak 70-nel ment, akkor is az került a jegyzőkönyvbe, hogy 70-80 km/h sebességgel haladt. Szerencséjére nem halt meg az ipse, mert akkor gondolom tovább tartott volna a huzavona. Szóval szerintem némely esetben jól jön az a GPS, még ha nem is hiteles.''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
Szia! GPS pl. akkor jöhet jól ha neked kell bizonyítani, hogy nem lépted túl a sebességet. Meg ugye itt a GPS miatt az idő is be van állítva, ami mondjuk egy piros-zöld koccnal jöhet jól. És még biztos vannak előnyei.
Nekem a visszapillantó mögött van, csak a gombok látszanak ki. Így egyáltalán nem zavaró.
Fix bekötés kell a parkolási módhoz, te még azt nem akarod.''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest