- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nekem is mások adták a kuponkódot, én most rendeltem A129 Duo-t 130 EUR-ért azzal
@bul07: Szóval nem tudod egyben megvenni, külön opcionális modul, tehát mint egyben termék mégsincs Ha már szőrszál, akkor legyen szőrszál
De nem is ez a lényeg: ahogy nézem, így már nem sokkal marad el az A129 Duo árától (110 + 20 USD, kupont ilyesmit nem néztem), viszont csak egy 720x480-as szenzort kapsz hátra, ezek szerint az első és a hátsó kéminőség (de valószínűleg főleg a hátsó) lényegesen elmarad.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
porker
tag
Ebből a tekintetből a VIOFO A119v3-t találtam
Nem tudom, hogy milyen videókat láttál? A felhasználói filmek sokszor a nem optimálisan beállított kameráknak hála irtó gyengék. Másrészt csak akkor igaz a történe ha FHD vagy a feletti felbontásban nézed pl. a Youtube-ról a videót.
De maradjunk annyiban, hogy a VIOFO sem véletlenül kerül annyiba amennyibe - más kategória!
Ebben az árkategóriában - ahol a 70mai termékcsalád van - nem fogsz olyat találni ami két éve még közel 100 ezerért volt elérhető. És ezen még csak az árfolyam sem segít. -
porker
tag
Viszont a rendszámok olvashatósága nem tűnik mindig elégségesnek, főleg sötétben
Nincs semmi gond a rendszámmal rendes (nagy) felbontásban. Az éjszakai felvételen viszont a korrekt láthatósághoz minden kameránál kell a CPL filter (vagy egy egész jó WDR funkció, de ilyet autóskameránál még nem nagyon láttam).
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest