Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz CHIPman #20105 üzenetére
köszike, a linked eszembe juttatta, hogy mit hagytam le az előző üzimből.
a hátsó kamera is kellene hozzá előre és hátra is szeretnék,
különben banggoodról megvenném a viofo a119 v3-ast. -20%-os kuponnalsambenez: tökéletes az ebay, ott is van xiaominak boltja, mint aliexpressen? - eszembe se jutott hirtelen az ebay
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
sziasztok!
xiaomi a800-at tudok valahonnan rendelni, ha csak paypalos fizetés jó? (az most hosszú, meg nem idevaló, hogy miért nem jó a revolut és bankkártya most, mert amúgy én is aliexpressen venném legszívesebben)
aliexpress-es linkeket láttam ahol van jó áron lengyel raktárból, de ott nem lehet paypallal fizetni sajnos.
előre is köszi -
tipuka
addikt
Sziasztok!
Mennyire jellemző, hogy meghal egy ilyen kamera? Mert félek, hogy fél év után mehet a kukába, persze olvastam a topikban, hogy valakinek már 3 éve megvan XY kamerája, de az valami olcsóbb modell volt (persze örülök neki, h jól szolgál).
A VIOFO A119 V3-et néztem ki egyelőre, mert valami ajánlott 60 fps-s kamerát szerettem volna gps-sel, hogy minél többet lássak a rendszámokból és kapjak valami adatot is, hogy hol és mikor történt. 30-35k körüli árnál meg nem nagyon tudok többet rászánni most, még memkarit is kell vennem bele. Itthon meg nem tudom van-e ilyesmi ajánlott, de pl. 2x annyiért nem kellene. Most vettem használtan egy Yaris Hybridet és jó lenne bele egy kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest