- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
DDPai Mini3 Car Camera WiFi 1600P HD Night Vision Dash Cam eMMC 32GB Car DVR Mini Camera Auto Video Recorder 24H Parking Monitor
[link]
Minden létező kupont rátolva
sima US $56.19 [kép]
+Hardwire Kit US $64.94 [kép]Ugye ebbe 32GB eMMC van, így memória kártyát se kell venni hozzá, ez spórolás, na meg egy hibafaktorral kevesebb
DDpai mini 3 vs Viofo A119 (videó)
Én ahogy nézem veri a A119-est nagyon sok tekintettben, pedig a A119 se egy rossz kameraHa most akarnék venni akkor én biztos ezt venném
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz telefonmágus #17757 üzenetére
Talán VIOFO A129 Pro Duo Ultra 4K Front + Full HD 1080
[link]
Ebbe 256-os belemegy bár kellhet is ilyen felbontáshozNem tudom honnan küldik ki kell deríteni mert esetlegesen ha Kínából akkor áfa is jöhet rá pluszba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz purechill #17828 üzenetére
Egy brutálisabb megoldás
Szétszeded a a kamerához kapott szivargyújtós töltőt és bele forrasztod a linkelt biztosítékos kábelt, meg egy negatív vezetéket is, majd összeszerelni és szigetelőszalaggal körbetekerni hogy az érintkezők le legyenek takarva
Biztosíték kábel be egy vezérelt helyre , a negatív kábel meg egy test pontra
A kamera kábelét elvezeted az üveg mellet és bedugod a kamerához kapott szivargyújtós töltőbe és elhelyezed a kocsi burkolata mögöttÍgy megoldva minden és útban sincs semmi a szivargyújtó is szabad, és akár mást is bedughatsz a szivargyújtóba mondjuk egy telefon töltőt
Amúgy én olyan biztosítékot keresnék ami nem létfontóságú(életfontóságú), mondjuk a rádió biztosítékára
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Mbenyo97 #17840 üzenetére
Xiaomi termékek
Ha garancia is fontos akkor [link], és nem mellékesen a 14napos elállás is jól jöhet ha nem elég az éjszakai tudása
Ha nagyobb méret is megfelel Xiaomi YI Dash CAM elég jó áron vanKeres rájuk néz videókat hogy neked elég e ez a éjszakai tudás
E felett Viofo kamerák
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tomcsi23 #17843 üzenetére
Ilyet még egy Ladába se tennék be, na meg várni is kell rá akár 70+napot is
Amúgy se megoldás az ő gondjára
Arra hogy folyamatosan feszültség alatt van a szivargyújtó foglalataAmúgy ha én most kötnék be tuti a szivargyújtó töltő szétszedését választanám, az a gyári cucca
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Akciós lett a 70Mai 1S 12.900Ft+szál, elég jó ár rendes garanciával és se perc alatt megjön
Csak hogy dollárba is meglegyen 12.900Ft-> Kb 42$(szállítással 45$)
És ugye rizikózni se kell Kínai rendelés esetén mert már 38$-tól jöhet áfa
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #17884 üzenetére
Ha Budapesti lennék akkor az a 1500Ft nekem bőven megérné a garanciát
-
bul07
nagyúr
válasz Jamby18 #17910 üzenetére
Tuti hogy itthonról akarod venni a tartót de csak belinkelem ezt vagy [link]
Én ilyet keresnék itthon
(Második a mi linkeltem nekem jobban bejön)Vagy megveszed ideglenesnek ami a képen van és rendelsz Kínából egy olyat amit linkeltem
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Rákérdeztem a xiaomi.hu-nál a Xiaomi 70mai Smart Dash Cam Pro kamerára hogy mikkor lesz újra elérhető. [link]
Válaszuk
Köszönjük érdeklődését. Az Ön által keresett termék előreláthatólag június közepén fog érkezni.
-
bul07
nagyúr
válasz sparta2 #17927 üzenetére
Mondjuk igen nem is néztem hogy ipon, és aqua-nál is van, mondjuk szállítással együtt egy áron lenne ha lenne a xiaomi.hu-nál, de náluk most is van
(#17928) ThodEE
Nem lesz rá Áfa
Magyar rendelés főleg a garancia miatt lehet érdekes, persze árban nem tud versenyezni
Mert te GPS modult is kapsz annyiért mint itthon csak a kamera
Csak ugye az a fránya garanciaNekem van egy olyan szabályom hogy min 40%-al kell olcsóbbnak lennie a "kinti" árnak mint itthon
Mert ha elromlik és rendelni kell újat akkor csak 10-20% bukokUgye műszaki cikk lévén bármikkor elromolhat
Nem vagyok olyan gazdag hogy pár havonta vegyek ha ép elromlik így inkább biztosra megyek[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz werszomjas #17930 üzenetére
Na ja de szerencsére bízni a garanciát, az olyan mintha nem is lenne.
Mert nem az a jelemző amit leírtál.
Több olyat lehet olvasni hogy az eladó nem is tárgyal, főleg fél év után. (Még a GB és BG esetén is olvasni rémtörténeteket)
És kár is bárkit olyannal nyugtani ami nem garantált, mert egy Külföldi rendelés estén nem garantált a garancia csak szerencse kérdése.Amúgy ép ezért is írtam hogy min mennyivel kell olcsóbnak lennie hogy számomra megérje a kockázatott.
Az hogy 2-3e Ft-al olcsóbb és ráadásul 20e Ft felett, ennyiért biztos nem kockáztatnék.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Janaboy #17978 üzenetére
Hát én nem venném meg ennyiért (27e Ft) aliról
Én úgy csinálnám hogy Magyar üzletből, (Ipon, AQUA, stb) megvenném az alap kamerát, majd Kínából rendelnék hozzá GPS modult
Árukereső
(Persze ha nem Budapesti vagy akkor szállítás még rá jöhet )Így árban majdnem egál(1-2e Ft-al ha több) viszont van rendes garancia
(#17985) nintendojet
Nekem ezen a nyáron lesz két éve hogy egy 70Mai D01 van a kocsiban, semmi baja a napsütéssel eddig
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz halinorbi #17993 üzenetére
Csak úgy, és milyen powerbankot ami bírja az extrém körűlményeket? Mert nyári tűző napra szerintem egyik se lett tervezve.
-
bul07
nagyúr
Most augusztusban lesz két éve hogy a szélvédő mögött van a 70Mai (D001)
Létezne e szerintetek hogy degradálódik az eszköz és romlik a felvétel minősége?
Tegnap hogy volt egy érdekesebb esetem és lementettem a felvételeket úgy nézegetem hogy nem olyan a minősége már mint régen
Ebben a mappában találjátok a két 1percest ami tegnap készült, érdemes letöltve nézni hogy a nyers videót lássátok( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Bevált tapasztal típusok
70Mai 1S, (D06) itthon ha kapható és akciós 13e Ft, kintről 30$ magassága
Xiaomi YI Dash CAM (ezt linkelted te is) 15e Ft magassága, ennek egy hátrányát látni kocsiba elég nagy, feltűnő
70Mai Cam Pro (D02) itthon 22-23e Ft GPS modul nélkül, kintről 55-60$(+száll)Itthoni vásárlásnak előnye a garancia, és hogy nem kell rá várni ki tudja mennyit(Angliából várok küldemény két hete és még semmi hír)
-
bul07
nagyúr
Nem dohányos, hogy mikkor frissítettem hú
Majd megnézem mi van rajtaNem por hanem úgy az egész mintha rosszabb lenne
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #18038 üzenetére
GPS modult nem lett volna jobb kintről és majd megjön, addig meg nélküle
Ahogy nézem ilyen 15-16$ Kínából (5000Ft)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz btibiii #18044 üzenetére
Model Number
70Mai (D01) az a 70Mai 1S (D06) elődje
Nekem 70Mai D01 van 2018-07-26 rendeltem 29.99$-ért (8000Ft volt kb, akkor még ennyi volt az árfolyam)
Ezen a linken látható[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
YI Compact Dash Camera 1080p Full HD Car Dashboard Camera with 2.7 inch LCD Screen 130 WDR Lens G-Sensor Night Vision Black
[link]8300Ft-ért elhozható Spanyolból
-
bul07
nagyúr
Kis kiegészítés
Rosszul írtam hogy ezt árulják itthon, mert nem ezt, ez egy kicsit gyengébb
Ennek kisebb a látószöge, meg a FPS[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Lengyel raktárból éri meg
2020 New 9.35 Inch Full Screen 70mai Rearview Dash Cam Wide 1080P Auto Cam 130FOV 70mai Mirror Car Recorder Stream Media Car DVR
[link]
75/5kupon
Meg SUMMER70MAI ez -10$
A Night Vision hátsó kamerával így néz ki az ár( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz werszomjas #18066 üzenetére
Hát itt mintha az írná hogy van
Voice Control az nincsHopp ez másik
Ez a jó linkNem látom én se említve
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Pont feljebb képel linkeltem a 70mai Rearview Dash Cam Wide kamerát, a tükröset, az dual
-
bul07
nagyúr
Az oké de te az írtad hogy
70mai-ból tudtommal nincs dual kivitel
De az is 70mai
Hasogassuk a szőrt kategóriaAmúgy én is Viofo használnék ha lenne rá keretem, de nincs
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #18144 üzenetére
Én kicsit feljebb fordítanám hátha akkor kevesebb a tükröződés, meg a műszerfalból is sok szerintem
-
bul07
nagyúr
válasz porker #18153 üzenetére
Röhej de ha GPS szerint belövöd a sebességet 131-135-re szinte mindenki mellet elhaladsz(persze a azok mellet akik próbálnak szabályosak lenni)
Mert nagy többség a kocsi órája szerint megy, ami lefelé csal, ültem olyan kocsiba hogy kocsi órája szerint 135volt a GPS meg 123 mutatott
Az enyém is csak 137-nél van meg a 130
Hát még ha nem is jó váltóméretű gumi van a kocsin akkor még rosszabb a helyzetEhhez amúgy van egy jó történetem
Még a kétezres évek közepén, M5 lefelé, nyerőgép kiállításról hazafelé
Édesapám ült a anyós ülésen, főnök vezet
Haladunk haladunk egyszer csak megszólal édesapám, mennyi sok rendőr van kit és hogy mérnek
Erre a főnök ránéz és mondja neki -Hogy miért nem szól ha látja hogy mérnek
Erre édesapám
De minek hát 120-al megyünk
Erre mindenki elkezdet nevetni
Mert egy amerikai piacra szánt Mercedes M osztályú telepjáróba ültünk aminek mérföldben volt az órája
(120 az azt jelentette hogy 190felett mentünk)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz porker #18165 üzenetére
Hát 1000-ből ha 1x van elfogó is a mérés mellet, és biztos nem autópályán mert ott a készülék hibahatára(tűrése) is jóval nagyobbra jön ki
Így lakot területen belül nagyobb gond a 55 mint autópályán a 135, de akkor is nagyon pechesnek kell lenni hogy ép van elfogó[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nagyon gondolkoztam hogy berakjam e, mert aki akkor megrendelte azon az áron lehet durcás lesz
Ugyan az a termék amelyik hozzászólásra válaszolok
Tehát
2020 New 9.35 Inch Full Screen 70mai Rearview Dash Cam Wide 1080P Auto Cam 130FOV 70mai Mirror Car Recorder Stream Media Car DVR
[link]
Akciósabb is lett meg van másfajta kupon, telefonos alkalmazásba menteni kell az áruházat és akkor ad 75/6 kupont +, SUMMER70MAI -10$kupon így az ár még a múltkorinál is kevesebbre jön ki (5.5$-al olcsóbbra)Legdrágább verzió kártya nélkül 75.31$
Ez 70mai Rearview Dash Cam Wide, így van egy két hiányzó dolog mint a parkoló mód
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Remélhetőleg Oszy majd megoszt velünk nyers felvétel és akkor meglátjuk hogy milyen, és ha megint lesz akcióba akkor könnyebb lesz dönteni
Youtube nem kicsit rontja a felvétel minőségét, és ezt látom az én öregecske 70Mai(D01) felvétele esetén is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #18202 üzenetére
Legtöbbször oszlopok törik a kocsi hátulját tolatásnál, azt meg ki lehet szúrni még ilyen kicsi kijelzőn is
Utánfutóra való tolatásnál is jó lehet
Egy plusz segédlet semmi másÖcsém élettársa parkoló radar ellenére is nekitolatott egy kapu oszlopának, hülyeség ellen semmi se véd
Én egyszer törtem kocsit, elmentem a kocsi mögött beültem rükvercet kapcsoltam és azzal a lendülettel beletolattam keresztapám Tipo kocsijába(régifajta), a vonóhorog benyomta a ködlámpáját meg tartóját repesztette el
Mai napig nem tudom hogy miért tolattam be , tudtam hogy mögöttem áll hisz ott mentem el a kocsi mögött
Azóta is kellemetlen érzés rágondolni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Laslow #18204 üzenetére
Annak a töltőnek nincs véletlen két kimenete, ha igen akkor egyszerűen abba dugod bele
Egyik kimenetről töltöd a telefont másikról meg megy a kameraDe vehetsz egy olyat aminek két kimenete van és kész
Vagy fixre is kötheted a kamerát a biztosíték táblába, ehhez több megoldás van
Vagy veszel tápot, amit beépítsz és abba dugod, vagy kis barkácsolás forrasztás és a kamerához kapott szivargyújtót alakítod fix bekötéshezBocs a dupláért de így jött ki
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #18208 üzenetére
Igen de nem hiszem hogy van rajta mondjuk Quick Charge 3.0 vagy Quick Charge 2.0 ami ugye gyártöltéshez kell
Sőt ahogy nézem már mintha lenne Quick Charge 4.0 is[link]Én ilyet használok a kocsiban [link] 4.23$ verzió, A70-es telefon mellé kell mert lassú törléssel a telefon nagy aksiját elég sokáig kellene tölteni, gyors töltővel meg szapora
Kijelző meg azért kell hogy lássam a kocsi akkumulátor állapotát meg hogy a töltés is rendben van(generátor rendesen működik)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #18213 üzenetére
Ó igen, ezt én is benéztem
Ülj le fiam egyes (magamra)De legalább jól kitárgyaltjuk ki mit használ töltésre
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #18249 üzenetére
Pro beállításai között lehet olyat állítani hogy a kijelző sose kapcsoljon be?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz porker #18252 üzenetére
De azért egy idő után kikapcsol
Kár hogy a 70Mai Lite(D08) bele más gyengébb, és a D07 is gyengébb
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Jamby18 #18281 üzenetére
Típustól függ
1-3-5perc szokott lenni
És van amelyiknél lehet állítani ezen tartománybaNekem 70Mai (D01) van az 1perces darabokat vesz, ahogy szoktam nézni 180-190 videó szokott lenni a 32GB-os memóriakártyán, 115MB kb 1perc
De típusonként változik hogy 1perc videó mennyi helyet foglal
És mikkor megtelik a régebbi felvételeket elkezdi felülírni(#18280) wrrs
Pont nemrég olvastam hogy volt akinek jó pár nap elteltével jelezték hogy nincs raktáron, lengyel raktáron, és várjon
Így a gyors megérkezés nem garantált
Meg is vanÉrdemes itthonról rendelni ha az se 100% mert 5napa alatt nem fog megjönni, nagyon esélyes hogy már csak jövő héten hétfőn vagy kedden adják fel, és ugye 16-a az jövő hét kedd
Amúgy nagyon érdekes hogy szinte minden magyar boltba elfogyott(ipon-nál is [link] )
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tillatrilla #18298 üzenetére
Esetleg ha linkelnéd hogy pontosan milyen eszközöket használsz, kamera, hw kit, meg ha van még más
Talán látnák valamit amire te nem gondoltál( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tillatrilla #18301 üzenetére
hw kit hogy van bekötve ?
3Vezetékes a hw kit?
Ha két vezetékes akkor nincs benne "parkoló mód", akkor állandóan feszültségre van kötveKerestem de nem találtam meg ezek között a te kamerádhoz ajánlottat [link]
-
bul07
nagyúr
válasz AMD Power #18328 üzenetére
Menetrögzítő kamerákban az akkumulátor nem azért van hogy folyamatos felvételt készítsen
Ha csak akkumulátorról akarod használni akkor neked akció kamera kell, viszont ritka az olyan akciókamera ami tudja a menet rögzítő kamera tulajdonságait(mondjuk hogy ha tápellátást kap indítja a felvételt)
Ezektől a beépített pár száz mAh akkumulátoroktól nem lehet sokat várni
Ha van egy kis érzéked a barkácsoláshoz, és van pákád meg segédeszközöd akkor a biztosíték táblába is bekötheted az halál egyszerű és nem kell hozzá bontani semmit
Kell hozzá egy ilyen kábel [link], biztosíték tábládnak megfelelő fajta
Utána két lehetőség van
Vagy veszel egy külső tápot mondjuk egy ilyet [link](csak egy példa tőle nem éri meg a rettentő magas szállítási díj miatt), és ezt építed be majd ebbe dugod bele a kamera vezetékétMásik megoldás amihez kell egy kis szerelés is, és akkor se játszik ha magyar garanciás a cucc
A kamerához adott szivargyújtó töltőt szétszedve, az érintkezők helyére vezeték forrasztva azt kötöd be fixre, ha jó minőségű a kamera akkor a szivargyújtó töltő is az lesz így jó leszA negatív pontot meg a műszerfal alatt lévő egyik nagy csavarra kötöd (nekem így van)
[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
Hát
Kérdés hogy hogy bírja a nyári fóróságot, mert azokat aztán tényleg nem arra tervezik hogy 50-60-70fokot is szó nélkül bírják
Talán még a 18650-es cellákból felépült power bank, de annak se tesz jót, na de amibe olyan van mint a telefonok akkumulátora azok szerintem meg még kényesebbekAkkor már egyszerűbb a kocsi akkumulátorra kötni bár akkor meg azt szívhatja le
De mondjuk jobb elve olyan kamerát venni ami normálisan tudja a parkoló módot azt rendesen bekötni, és akkor az autó akkumulátorát se szívja le (Értem ez alatt hogy mondjuk a power bank árát is kamera árába tenni)
Amúgy az ilyen vész indítók mint amiről te is beszélsz nem olcsóak 5-7e Ft-tól felfelé[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #18360 üzenetére
Abban nem vagyok biztos hogy a Lidl - Aldi ilyen cucca mennyibe került azért nem írtam többet, azok már nem dzsunka márkás cuccok
Bár ezek meg nagyon ritkák, évente párszor, és inkább ősszel télenEgy teszt róluk hogy mire is gondolok, igaz ez Penny - Lidl ilyen terméke (videó)
Ó igen és az áruk is benne van Lidl 20e Ft, na az már aha[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Kis mókolással csinálhatsz magadnak
Vagy egy másik szivartöltőt ami elfogadható minőség, tehát nem félsz a műszerfal alá betenni nem elérhető helyre
Vagy a kamerához kapott szivartöltőt alakítod át
Szétszeded és az érintkezők helyére ráforrasztasz vezetéket
És a test kábelét a műszer fal alatt egy fém csavarra ami test pont is (kasznihoz van csavarozva)(Én képem)
A pozitív szálát meg a biztosíték táblába bekötni egy ilyet kábellel (itthon is kapható csak persze többért, és ha nem városon laksz még szállítási díj is) kocsidnak megfelelő fajta, és egy nem létfontóságú helyre a biztosíték táblába (Olyanra ami csak gyújtásra kap áramot)Biztosítékos kábel ügyben ha nem tudnál sehonnan szerezni értelmes áron, gyorsan, akkor írj privátot, már ha fentebb linkelt eladónál Mini-nek nevezett méret kellene
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #18391 üzenetére
[link] kép
IP67: Az ilyen minősítéssel rendelkező eszközök az előzőből például kiindulva teljesen védettek a szilárd anyagok és szennyeződések ellen (az első „6”-os jelszám miatt), miközben a második „7”-es jelszám arra vonatkozik, hogy az eszköz kibírja a vízbe merítést is.
Amire alklamas a készülék: esső érheti, viz ömölhet rá, pár másodpercre lehet hideg víz alá meríteni.
Amire nem alkalmas: hosszasan víz alá meríteni, uszni és semmi olyan ahól tartósan vínek van kitéve, meleg vízbe alámeríteni.
[link]vagy
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #18394 üzenetére
Á én vak vagyok, de már bizzerél a dolog
Hol van ez említve mert már kifolyik a szemem de nem látom
De tényleg melyik részén itt [link]Vagy esetleg itt van valahol [link]
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Közben hátha jól jön neked
Egészről [link]
Hátsó kamerákról [link](QR kód beolvasása után lehet választani hogy melyik fajta hátsó)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest