Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Olcsóbb, ez most 11,5k, első rendelésnél viszont most is 1400 alatt van.
Hátra néző kamera leszedhető egy mozdulattal.
Direkt szivargyújtó töltő van hozzá, és a rögzítés ragasztós, vagyis jól meg kell gondolni a helyét.
Gépre kötve nem ajánlott fel mass storage módot.Drágább
Ehhez nagyon hosszú vezeték + dupla USB-s szivargyújtó átalakító jár, 32 gigás microSD, tapadókorongos rögzítés. Így pláne nem sok az a 6800 amibe került, a semminél sokkal jobb alapon.
Mass storage mód van, vagyis nem kell kártya ki-be ha gépen akarok vele bármit kezdeni.
Ezt próbálgatom jelenleg.
Este gagyibb a képe erősen, a képen világosabbnak tűnik a fényviszony de nem, elég sötét volt már, és esett is gyengén:
(átméretezett kép, a videoból screenshotolva, körbevágva)
Rendszám közelről látszik, de csak ha nem világít rá a lámpám.
Világosabban, nem nappali viszonyoknál:1920 módban mindkettő lefoglal kb. 700 megát egy 5 perces felvételhez, akkor is ha 1 perc lesz belőle.
Mindkettőnél 1-2-3-4-5 perces felvételi idő állítható be, és felülír automatikusan ha betelik az SD.
Utóbbinál (vagy talán mindkettőnél) kijelző kikapcsolható - először mindig abba néztem amikor a tükörbe akartam, ha az a fényesebb, elvonja a tekintetet.Mindkettőben van akku, de az csak arra szolgál hogy gyújtást levéve mentsen, kikapcsoljon - de azért feltöltve bír felvenni is egy darabig, nem próbáltam meddig.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest