- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz espista #13282 üzenetére
Ln valahogy jobban bízom az egyszerű megoldásokban. Ha simán csak tápfeszültséget akarok kapni, akkor az onnan veszem, ahol tápfeszültség van, az nem zavarhat bele semmibe.
Olcsó kínai tápegységgel valahogy nem szívesen zavarnám az OBD köreit...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Degeczi
nagyúr
válasz espista #10056 üzenetére
Nem, hiszen 25-öd részre oszlik minden mp, tehát 50 méter 25-öd részét: 2 m-t közeledik egymáshoz két képkocka között a két, 90-el szembehaladó autó.
De nem igazán ez a lényeges, hanem egy képkocka exponálása alatt mennyivel mozdulnak el az autók, amihez az (elektronikus) záridőt kellene ismerni - ami lehet 1/100-nél is hosszabb, de akár 1/1000 is, a fény mennyiségétől függően...
(mindenesetre 1/100-al valóban 0.5 m az elmozdulás, ami értelemszerűen elmosódottabb, mint a városban, max. félekkora különbség)[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
-
-
Upo
addikt
válasz espista #9618 üzenetére
Én meg ezt néztem, tesztek szerint ennek sincs rosszabb képe. Ez nekem olyan setup and forget kamerának tűnik. Fix tápos, ráadom a gyújtást - elindul, megállok - megáll. Nem feltűnő, nem kell fel-le tapasztgatni, dugdosni. Kijelző amúgy se kell, egyszer belövöm mobilról és kész. Nézegetni akkor akarom ha esemény van, az meg remélhetőleg nem lesz.
Az A118C-t nézegetem még én is, de a másik a tükörrel egybeépítve nekem szimpatikusabb, az A118C jobban kinéz utólagos cuccnak, ráadásul szivargyújtós tápolású, ami nem tetszik. És úgy a gyújtás ráadását se érzékeli. GPS nincs egyikben sem, kérdés hogy az A118C AR0330 szenzora vagy a Junsun SONY IMX 322-je lehet jobb?
Most tényleg jó áron van ez az A118C klón, bár mintha írták volna hogy gyengébb az optikája mint a viofo-nak. Ha már veszek, akkor inkább legyen 5e-el többért normális nem?Vagy van valami érv amivel lebeszéltek a Junsun-ról, esetleg valami extra ami miatt mégis az A118C - B40C klónt érdemes inkább venni?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kutya topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest