Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
válasz ReSeTer #10789 üzenetére
Kerestem árukeresőn, gugliban, átkutattam jófogást( esetleg itt van egy hirdetés, használt YI-t árul tapadókorongos tartóval, de nem hiszem, hogy adná külön ), de nem találtam olyan helyet, ahonnan gyorsan hozzá lehetne jutni. Még az amazont is böngésztem, hátha, onnan legalább pár nap alatt megjönne.
Viszont korábban linkeltek be alis tartót, nekem légipostát ír szállításnak, 2 hét alatt meg szoktak jönni így.
Sőt tegnap rendeltem még kettőt innen, mert a másiknál több terméknél már hozzácsap egy combos szállítási költséget( szintén légi szállítás ).[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz ReSeTer #10786 üzenetére
Ez is ragasztós, aliról lehet rendelni hozzá tapadókorongot. Valamint jófogáson ( Sjcam ) találtam egy eladót, aki árul még, szintén kínából rendel, csak épp még neki se jött belőle készlet.
Amúgy itt olcsóbb a kamera: eustock
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz ReSeTer #10773 üzenetére
Nekem is olyan a kep, menet kozben nem kiveheto a rendszam, viszont a ragacsos tartojat nem raktam fel, varom a levehetot, addig is egy ideiglenes tartoval fogatom fel, de remeg benne, ha meg kitamasztom, akkor tul kozel van a muszerfal, vagy epp maga a szelvedo, remelem javulni fog a helyzet.
Bar van egy olyan erzesem a szelvedoben levo futoszalak is belezavarnak a minosegbe nalam :/Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
sambenez
Topikgazda
válasz ReSeTer #10770 üzenetére
Itt vannak tömörítetlen videók, de töltsd le és úgy nézd meg.
Közben megjelent egy új YI dashcam. Yi 2.7K Ultra.
Nem rossz ez sem. -
FireFox1996
őstag
válasz ReSeTer #10770 üzenetére
Vissa olvasol <100 hozzászólással, akkor megtalálod. Ahogy nézem, a Xiaomi képe szebb, mint a HD50-é.
Xiaomi Yi-t a német amazonról 11e ft-ért lehet most kapni szállítással együtt (ami ingyen)[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
FireFox1996
őstag
válasz ReSeTer #10766 üzenetére
Nekem HD 50-esem van, de GPS nélkül.
1,5 éve haszmálom ezt a kamerát, de van 1-2 rossz tapasztalatom:
- ha pár napig nem kapcsolod be a kamerát (kb. 5-6 nap), akkor elfelejti a dátum beállítást, így mindig 2013 évi dátummal indult, így néha a fájlok akár azonos dátummal kerülhetnek mentésre, és e esetben nem menti el a felvételt, ami fontos lehet számodra. Így megint állíthatod újra a dátumokat.
- Néha-néha vmi miatt bizonyos időpontől nem menti le a felvételt, pedig az LCD-n látható, hogy rögzíti, mert pirosan vilog a rögzítő jelző. Ezt a jelenséget 1.5 év alatt 2x tapasztaltam, de mind2x fontos lett volna a felvételt visszanéznem, mert simán tudtam volna azzal feljelenteni az illetőt a közúti veszélyeztetésért..Én most fogom lecserélni a Xiaomi YI-ra. Már megrendeltem az utódját.
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
őstag
válasz ReSeTer #10013 üzenetére
kb mind ilyen. Értsd:
- szivargyújtóról, vagy fix tápról üzemeltetve csak akkor kapnak áramot mikor van gyújtás
- folyamatosan rögzítenek, mindig a legrégebbi felvételt felülírva
- majdnem mindben van G szenzor, azaz nagyobb gyorsuláskor/lassuláskor írásvédetté teszik az aktuálisan rögzített file-tViofo A119-et ajánlom kínából, ha csak a fentiek kellenek.
Ha arra gondolsz, hogy parkolás közben is rögzítsen ha mozgást érzékel, az nehezebb dió. Ehhez folyamatos áramellátás kell, akkufeszültség monitorozós beépített táppal. Nekem ezért van Mio 618-am a hozzá való SmartBox tápegységgel. Hozzátenném, hogy közel sem működik tökéletesen parkoló üzemmódban, és ha sokat parkolsz napon, az akksija feladja 1-2 éven belül.
-
TaaT
nagyúr
Az alapokban nincs (nagy) különbség, de azon kívül nagyon sok mindenben mások lehetnek.
"Ha ennyire nincs különbség, minek 4 modell?"
Azt azért szögezzük le, attól hogy mind1ik prestigio márkanév alatt fut kelet európában, még nem ugyanaz gyártotta őket, az F500 és F900 közös eredetű (DOD) de már sok más gyártó is lelicenszelte őket, a másik 2 meg lehet akár 2 különböző gyártó terméke.
Úgy kell elképzelni mint a corsair tápokat, a corsair 1db tápot sem gyártott soha (ahogy vízhűtést sem), megrendelte az erre szakosodott gyártóktól és felmatricázta azokat, kb ugyanezt csinálja a prestigio.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
"A hivatalos oldalon csak reklám ikonok vannak, ami semmi különbséget nem mutat."
Az alap paraméterekben nincs nagy különbség, fullHD, 30fps, persze ettől még mindegyik belseje (és külseje) más.
Amúgy roadrunner 511 = F900LHD, roadrunner 500 = F500LHD így könnyeben találsz több videót és árat ezekről.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Nekem fixre lesz telepítve a kocsiba, így csak kis méretű cucc jöhet szóba [link]
Az F900LHD-ben nincs GPS, ennyi pénzért azért már legyen. Képminőség hasonló, aszem a proci is ugyanaz mind2ben [link]
Ha nem baj hogy nincs benne GPS, nagyobb és drágább, attól még nyugodtan megveheted a prestigot, jó kamera.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Tudod én a hazai felhozatallal nem vagyok tisztában mert a kínai árhoz képest van rajtuk áfa/vám, nagyker/kisker haszon, így a 20.000ft-os kamera (F900LHD) itthon 30.000ft (Prestigio RoadRunner 511)
Ha erről a kameráról kérdezel még a 20.000ft is kicsit sok mert pl nincs benne GPS és relative nagy a mérete.
Ilyen kategóriájú kamoknál mindig a GS1000-ből indulok ki, annak az ára és tudása a mérvadó, ami több pénzért még annyit se tud az nem olyan jó vétel.
"Amúgy mennyiért érdemes venni ezeket a kamerákat?"
Fel kell állítani a követelményeket, és az annak legjobban megfelelő kamerát kell megvenni Azt hogy mennyit szánsz rá neked kell eldönteni.
havri1: utána kell nézni, nem lesz egyszerű
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest