Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
espista
senior tag
Sziasztok!
Sajnos megmakkant a Viofo A119-em és kéne valami helyette. Duál kamerában gondolkodom. Mi ajánlott mostanában?Romani ite domum!
-
espista
senior tag
válasz MaCS_70 #13543 üzenetére
Sajnos sok eladó él ezzel a "csellel", hogy berak valami filléres kiegészítőt a termékhez. Így amikor kiírja a kereséshez az árakat, nála lesz egy olcsó is. Aztán amikor kiválasztod, látod, hogy csak a kamerához, telefonhoz, stb választható kis bizbasz olcsó csak, a konkrét termék már drágább.
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Sziasztok! Viofo A119-hez milyen hardwire kitet érdemes venni? Biztosítékba dugósat vagy OBD-be valót? Az ODB-ből folyamatosan kapja az áramot? Azon keresztül le tudja szívni az akkumulátort?
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
-
espista
senior tag
Megjött a VIOFO A119S kamerám. Miért van két féle tappancs? A szöszmöszmatrica a tappancs és a kamera közé kell? Hétvégén megpróbálom csinálni egy összehasonlító videót az A118C-vel és a G1W-C-vel.
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Szerintem inkább a sebesség befolyásolja, nem a felbontás. Meg természetesen a fény mennyisége. Országúton már sokkal nehezebben vehető ki, mint mondjuk a városban. 90 km/h-nál (ami két autó esetén már 180 km/h) 50 m/s-os sebességet jelent. 25 fps-sel számolva képkockánként 0,5 m-t tesz meg a két autó egymás felé. Feltételezve, hogy jól számoltam.
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
válasz Evil Snowman #10044 üzenetére
És az miért lenne jó? Ezek a kamerák így működnek. Így van értelmük.
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Végül bekuponoztam egy Viofo A119S-t. Remélem jó lesz...
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
válasz 2thletme2day #10040 üzenetére
Köszi. Azt nem tudod véletlenül, hogy az A119-nél mi az az upgrated verzió? Van valami frissített belőle?
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Most, hogy pár hete használom a G1W-CB és az A118 C kamerákat, azt tudom mondani, hogy mind a kamera, mind a felvételek minősége jobb az A118 C-nél. Megéri azt a 10$-os felárat. Plusz a szélvédőn is kisebb területet takar ki.
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Mi a kérdés?
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Nekem van mindkettő. Képminőségben nem vettem észre különbséget, bár a G1W-C-t éjszaka még nem tudtam kipróbálni. Az A118C-nek nekem jobban tetszik a felfogatása, stabilabb, mint a tapadókorongos G1W-C, bár ezáltal nehezebben is helyezhető át.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Az A118C kamera menüjében mit csinál a "Timer lapse" és az "LDWS" menüpont?
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Megjött ez. Működik szépen. A minősége elfogadható. Gondolom, hogy aki jobbra vágyik, annak mélyebben bele kell nyúlnia a zsebébe. Elég erős a tükröződés a kamerán. Ezzel lehet valamit kezdeni? Rendeltem egy ilyet is. Majd, ha megjön összehasonlítom őket. Szoftverfrissítés van rá? 20160311-i a firmware.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Mekkora SD kártyát érdemes venni a kamerába?
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
A Gearbesten akciózzák a dashcam-eket. Az általam kiválasztottak közül van ajánlott/nem ajánlott? GearBest
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Sziasztok! Tükrös dashcamra van valami ajánlatotok a 20 eFt-os kategóriában?
Romani ite domum!
Új hozzászólás Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest