- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
Na én is megvettem!Nagyon tetszik a játék de ugy rengeteg a hiba benne(átlátszó tps nézet,a kijelzők furán állnak,a nézetek eleggé érdekesen vannak hangolva)Általában a bukó sisakos nézetet választom mert az jött be eddig legjobban,gondolom a vr miatt erre figyeltek.Pályák ahol probáltam:Cadwell Park,Interlagos,Mona:Caterham Superlight,Formula V10,Fiat Uno,Kamion,Volkswagen Gol.A Formula kegyetlenül adja magát pl Cadwell Parkban,aBrazil Golf is jó volt,a Kamion kb vezethetelen és pl a második fokozat ugyan az mint az első,az Uno meg úgy lassul mintha 3 tonnás lenne.Összességében tetszik a játék,de még így 2 óra "tesztelés" után is rengeteg hibát találtam benne,ami persze remélhetőleg ki lesz javítva.Ami a lényeg,van valai megmagyarázhatatlan vonzerő a játékban ami miatt szerintem mostanában csak ezzel fogok körözni,pedog meg van a Corsa PC és ennek az első része is.Majd valaki adjon valami ötletet hogy tudom magamtól beállítani a nézeteket,mert sok olyan van hogy a műszerfal nézetet pl kitakarja a középső visszapillantó szinte teljesen!
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Amúgy ennek a tragikus kényszerszünetnek köszönhetően,szerintem az emberek szarrá fogják tesztelni a játékot,ezért a programozók is javíthatják napi 24 ben home officeból a játékot.Remélem azért jók lesznek az eladásaik.Valaki tudja miért nincsen Time Trial a játékban,mármint ott van de hiába kattingatok rajta nem történik semmi.
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Ja és elfelejtettem írni hogy UHD felbontásban,high beállítások mellett 70-80 Fps em van,csak a visszajátszásoknál esik vissza 40-50 re.(i3 4170,12 gb 1833mhz ram,Evga 1060 3 gb,7200 hdd.
Zoolee
-
guftabi96
addikt
válasz Zoolee1976 #101 üzenetére
AMS1-ben a kamionban le volt tiltva az 1-es fokozat. Gondolom itt is az lesz a sorsa és csak ideiglenesen van így.
De amúgy meg nem is kell még nagyon 3-as fokozatot sem használni benne.#KeepFightingMichael
-
-
zsozsa74
őstag
válasz Zoolee1976 #101 üzenetére
"a műszerfal nézetet pl kitakarja a középső visszapillantó szinte teljesen"
Ezt nem is értem. Én ilyennel nem találkoztam. Milyen autó, milyen nézetéről beszélünk?Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
guftabi96
addikt
válasz zsozsa74 #105 üzenetére
Akkor ott nincs gond, nem halott az FFB középen.
Ez a Logitech kormányait érinti inkább, nekem is G27 van.
Előttem, amit linkeltek, ott el van magyarázva, hogy mire jó pontosan.
Tényleg nagyon jól működik. Ez a bizonyíték rá, hogy bizony a Logitech kormányoknál is minimálisra lehet redukálni ezt az idegesítő jelenséget.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Logitech kormányt használók figyelmébe:
Eddig ezekkel a beállításokkal sikerült elérni a legjobb force feedback-et:
Gain: 55
Low Force Boost (LFB): 80
FX: 40
A low force boost nem tudom, hogy mit csinál, de biztos nem teljesen azt, amit a neve mutat.(ffb, forcefeedback, g27, g29, g920, g25, dfgt, driving force gt <-- arra az esetre, hogy ha ez még később is aktuális lesz, akkor könnyebb legyen visszakeresni)
#KeepFightingMichael
-
Sziszifeca
őstag
Hali,
Na ma jobban tesztelgettem a gémet.
Nem rossz, de igen sok a hiba benne. FFB és a fizika még igencsak módosításra szorul, bár én a V8 verdával nagyon elvoltam Az FFB brutál jó egyébként, de amikor csúszik az autó akkor azt FFB-n még nem érzem ezt, ezért fura, de gondolom javítják.
Ami nagyon zavar, hogy iszonyat erőmű kell alá, mivel PC2 motorral megy.
Itt VR-re gondolok, én HP Reverb-el tolom, és i7-9700k@5ghz + 1080ti(húzva kicsit) normális kinézetre 50-60 fps között ugrál.. A SteamVR-ben 100-ról 150%-ra minimum fel kellett húznom a felbontást, mert iszonyat homály..Akinek esetleg van HP Reverb cucca, és próbálta a gamet, azzal felvenném a kapcsolatot
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
pRoject22
őstag
válasz Sziszifeca #112 üzenetére
Nekem HP ReverB-van 2700x ( pbo: on ) 32GB 3200 mhz ram és 2080 Super OC módban, igen erős kompromisszumokat kellett nekem is kötnöm ,hogy normális felbontásban tudjam használni, iRacing max grafikán 150%-os felbontáson megy fix 90 fps-el teljes rajtráccsal, AC-ban 200%-os felbontással max grafikai beállítások mellett is megvan a fix 90, 200%-on már gyakorlatilag monitor minőség. Szóval kell ezen még optimalizálgatni, de az alap az jó szerintem, jó kis szim lesz ebből
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
zsozsa74
őstag
válasz Zoolee1976 #114 üzenetére
Üléspozíció állítással próbálkoztál? Mert azt lehet. Amúgy melyik autónál van ez a visszapillantós dolog?
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
guftabi96
addikt
Érkezett egy patch, közel 500mb
V0.8.0.1 CHANGELOG:GENERAL
Adjusted rain spray parameters - slightly longer draw distance & slower decay
Raised default Camera World Movement from 50 to 75, reduced G Force Effect from 50 to 25 (resulting in less default cockpit camera movement)UI
Added game version number to main menu screen
Desaturated Championship & Time Trial panels in Main Menu to better illustrate current unavailability
Adjusted order and included Start button in Test Day / Custom Event menu (allows pressing start button with cursor+ accept button as well as gamepad start button)
Added missing track background screens & trackmaps for Snetterton
Corrected F-V10 livery thumbnailsPHYSICS & AI
Slightly adjusted tyre tread physics for F-Classic Gens 2&3, SuperV8, MIT Lancer, F-Vee, Opala, Ultima GTR, Copa Truck, Caterhams, karts
Slightly reduced pneumatic trail for slick tyres & adjusted max steering rack forces to suit (results in slightly more consistent FFB)
Fixed error in suspension rates of SuperV8, Sprint Race which could lead to excessive bouncing midcorner and other handling woes
Adjusted differential locks for all Caterham models with LSD
Adjusted brake response curve & reduced default brake pressure to 90% for all cars
Fixed error in Ultima GTR Race rear brakes which would cause it to lock rear wheels easily
Reduced brake torque for Superkart
Fixed missing rear pre-warmed tyres for F3, Roco 001
Adjusted AI dry tyres for Caterhams, Touring Car Classics, Ultima GTR, ARC Camaro, F-Vintage, F-Trainer for more consistent performance vs player
Adjusted AI wet tyres for StockV8, Sprint Race, Superv8, Caterham, F-Classic, Touring Car Classics, F-Trainer for more consistent performance vs player
Fixed Chevette 5th gear ratioVEHICLES
Mitsubishi Lancer: Fixed windscreen textures issue
Ultima GTR: Fixed shifting animation (manual instead of paddles); Added chrome stripes to some liveries; Fixed wheels and exhaust vertex AO; Added backfire animations
Caterham 620R: Updated several liveries (adding some metallic variations)
Formula Vintage: Added missing lower LOD models (which could cause cars to disappear in lower car detail settings)TRACKS
Jerez: Complementary art pass & fixes
Snetterton: Fixed curbs & added 3D marbles to both layouts#KeepFightingMichael
-
6absbulldog
tag
válasz pRoject22 #117 üzenetére
Nem tudom, hogy a patch miatt, vagy még az Early státusz miatt, de ha Kyalami pályán éjszakát állítok be, akkor az autók fényszórója nem világít (3 autót próbáltam) és a boxon kívül sehol nincs semmilyen fény, azaz szó szerint tök sötét van a pályán és semmit sem látni. Másnál is?
-
zsozsa74
őstag
válasz 6absbulldog #118 üzenetére
Az autók jó részén nincs fényszóró! Érdemes olyat választani, aminek tuti van, és akkor lesz fény is! Most kipróbáltam egy P1-es ARJ Hondával, és volt fényár!
-
zsozsa74
őstag
Jó pár autó hitboxával jelentős probléma van még, akár 1-2 m-es távolságból is simán ütközni lehet az előttünk lévővel. Ilyen pl. az amúgy nagyon szuper Rocco1 is.
-
Joshi
titán
Játék megvéve. Már csordogál le, kíváncsi leszek.
-
kozmy
őstag
Nektek is fekete vagy szürke színű a belső ill odalsó tükrök?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz zsozsa74 #108 üzenetére
Volkswagen Gol !(sárga)A lényeg azért benne van a játékban.Jó szimuláció,hangulatos körítés,és nagyon pazar optimalizáció.Az ai meg a többi millió hiba meg szerintem 3-4 hónap múlva meg lesz oldva.Akinek gyengébb gépe van az is nyugodtan vegye meg mivel tényleg példás az optimalizáció a mai trendeket nézve!
Zoolee
-
Joshi
titán
válasz Zoolee1976 #124 üzenetére
Miért írtad vastag betűvel?
-
Sziszifeca
őstag
A multi rész az elég kaki még. Most a frissítés óta nekem rosszabb.
Most is megyek 2 kört, majd kiírja hogy várjak 5 percet az új session-ra, és ki se lehet lépni.
Csak alt+F4.
Gondolom javítgatnak folyamatosan. Egyébként tetszikZoolee1976: Azért VR-hez kell gépigény
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
zsozsa74
őstag
Aki még a bétát vette meg, annak időközben lett egy AMS2 (béta nélkül) játéka is a Steam könyvtárában. Akinek fontos a multi az töltse le a fullost (ami most még nagyjából ugyanaz, mint a béta), mert annak a keresőjében már egy csomó online lobbit találhat. A bétában nincs és nem is lesz. Tehát érdemes innentől a fullost "továbbvinni". A fullos átveszi a béta minden beállítását (ezért gondolom nem érdemes a fullos letöltése előtt letörölni), így nem kell se grafot, se kormányt, gombokat, stb. újra állítani.
Ja és a béta verza nem tud együtt multizni a fullossal. Ez ma kiderült. Nem lehet elfogadni a bétából küldött meghívót.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
válasz Zoolee1976 #124 üzenetére
Megnéztem. Az egyik nézetben tényleg ilyen, de nem is tudom, melyikben. Valamelyik tök lényegtelenben. A normál belső és a sisakos nézet is működik, de ha valaki kívülről akarja csodálni a gépet, a chase camera is oké. Biztos javítják, de ha nem, hát (nekem) az is mindegy.
-
kozmy
őstag
Bedobom újra hátha!
Nektek is fekete vagy szürke színű a belső ill oldalsó tükrök?Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
kozmy
őstag
válasz Sziszifeca #132 üzenetére
Akkor nem tudom mi a bánat van nálam. Max felteszem a legújabb driver. Ha az sem oldja meg akkor a gémet rakom újra.
[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
válasz Sziszifeca #132 üzenetére
Egyedül csak a performance belül találtam tükröt. Lehet rossz helyen keresem?
-
Sziszifeca
őstag
Csináltam tegnap egy Lobby szervert StockV8-al, esős pálya.
Hát mit ne mondjak sokan felcsatlakoztak, és az eső valami ku...va jól meg van csinálva.
Persze még ablaktörlő nincs.
De a pályán vannak víztócsák, és ha úgy megy bele az autó akkor igencsak megdobja a verdát mint életbe.. Nagyon állat!>>Youtube/Sziszifeca<<
-
zsozsa74
őstag
Új update! V0.8.2.0. Szép adag javítással és újdonsággal.
-
6absbulldog
tag
Tegnap két versenyt mentem Jerezben a Brazíl Chevrolet Stock Car-ral és az Update után ma is lenyomtam egy ugyanolyan versenyt. Azt vettem észre, hogy az autó valahogy "kiszámíthatóbb", jobban terelhetőbb lett (mondjuk eddig se volt ilyen gond vele). Még nem tudom, hogy ez azért van, mert az autón változtattak, vagy annyival jobb lett az FFB, hogy jobban ráérezni (ez utóbbira tippelek). Illetve az AI sokkal jobban viselkedett, egyik másikkal élvezetes oda vissza előzgetős csata volt, és egyszer sem forgattak ki (eddig majdnem mindig volt ilyen).
Eddig szépen fejlődik a játék updatről update-re. -
19ati93
senior tag
Én is próbáltam a photo mode-ot de még nagyon alap az egész.
Filterek meg egyebek rész nincs még benne. Idővel csak jön az is.
PC2-ben nagyon jó képeket lehetett lőni. -
6absbulldog
tag
Most mentem versenyt monaco-ban V12-vel, aztán pedig Super V8 Adelaide-ben, mindkét esetben az autók kezesebbek, mint előtte voltak, de szerintem a javított FFB miatt "érzem" őket jobban.
-
zsozsa74
őstag
válasz 6absbulldog #144 üzenetére
Igen, az AI tutira sokkal jobb lett. Valami változott a fizikában, vezethetőségben is. Esős Oulton parkban a Sprintrace-el update után 4-5 mp-vel rosszabb kör tudtam csak futni, mint korábban. Sokat megyek ott így, azért tudom.
-
zsozsa74
őstag
válasz 6absbulldog #146 üzenetére
Én is kezesebbnek érzem őket, sokkal kevésbé "tailhappy-k". De ez nem tudom, hogy jó-e vagy nem, mindenesetre mindenhol azért kritizálták, mert az autók hátulját ugyanolyan könnyen el lehetett veszteni, mint a pcars2-ben, ami állítólag nem reális. Most mintha ez megszűnt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.