Hirdetés
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor71
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Nem szeretném kicserélni az autóban a hifit, mert nagyon jól illik bele, és a csere költséges lenne. Viszont jó lenne, ha mobilról, tabletről lehetne zenét hallgatni. A szivargyújtós FM transmittert próbáltam, de jó lenne, ha szabadon maradna a szivargyújtó.
Be lehetne építeni egy bluetooth audio adaptert az autóba? Például ez: [TP-LINK HA100]
Mi a véleményetek erről a megoldásról?
-
Tibor71
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy JVC KD X330BT rádiót, amit kihangosítóként is szeretnék használni. A telefonom egy Microsoft Lumia 640LTE. A rádió leírásában azt látom, hogy automata párosítás csak Android és iPhone esetén van. Ez azt jelenti, hogy nekem minden esetben nyomkodnom kell a telefont, ha kiszállok az autóból, és 2 perc múlva visszaülök?
Ha igen, tudtok olyan, mechanika nélküli rádiót ajánlani, amelyet a microsoftos telefonommal kényelmesen tudnék használni?
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ENDORFY Arx 500 ARGB (EY2A011)
- GIGABYTE GA-Z170X-Designare
- Lenovo V14 G2- i5-1135G7 (11.Gen) 12 GB RAM 256GB SSD FHD Intel Iris Xe KIválló akku
- Eladó Dell Inspiron laptop IPS kijelző, i5, SSD, hosszú akku idő!
- Lenovo ThinkPad X395 /Win 11/AMD Rysen 5 pro/8Gb/SSD/Full HD/Office/Több órás/ Gari/ Számlával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest