- Skype topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stupid user
tag
válasz
kraftxld #2073 üzenetére
azthittem már rég mindenki rájött csak én nem
"o]tt fordult elő, amikor kaptam egy építésztől több alaprajzot, vagy alaprajzot és metszetet, amit megpróbáltam egy rajzba összepakolni.
Azoknál a rajzoknál jelentkezett, amiket olyan építésztől kaptam, aki nem autocad-del hanem archicad-del, vagy nemetchek-kel dolgozik és létrehozott a rajzában saját vonalstílust.
Ha mindkét rajzban szerepelt rajz elem, ami ezzel a vonalstílussal volt rajzolva akkor összeakadt a fenti hibaüzenettel.Úgy lehetett kiküszöbölni, hogy részlegesen (nem egyben hanem csak kis részenként) jelöltem ki, amit másolni akartam és próbálkoztam, melyik lehet a hibás rajz elem. Ha megvan, már csak másik vonaltípusra (vagy sraffra) kell rakni, a régi vonaltípust purge-zni mindkét rajzból és mehet a pakolászás.
Persze olyan is előfordult, hogy több ilyen vonaltípus is volt a rajzban, olyankor kicsit tovább tart.Jó szórakozást"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest