-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Petyyyyy #49529 üzenetére
Annyi hibát találok, hogy a szellőző rácsra történő bedugás után, mivel a szétnyiló rögzítő kis klip nem az illatosító tartó tövétől indul, így kb. 5 milliméterrel eláll/kiáll a befujú síkjától.
Nekem ez nem gond, mivel én nem a befújóra tettem, mivel a BMW i3 könyöklője alatti nyitott tárolóba van egy rögzítési lehetőségem.Megjegyezném, hogy a neten drágábban láttam ezt a terméket, mint az említett kertészetben, így szerintem jobb mindenképp elmenni az Oázisba, egyrészt anyagilag, másrészt, mivel ott ki is vannak téve az illatminták, ezért normálisan ki tudod választani a neked tetsző illatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest