-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Flashback #50869 üzenetére
Polír + kerámia az ami a leghosszabban fennmarad és véd is egy minimálisan.
Ez attól függ hogy milyen márka, mennyire hajlamos a rozsdára, milyen a gyári alváz védelem. Az én Volvómon teljes gyári alvázvádelem van és egyáltalán nem hajlamos a rozsdára. Az újabb Volvókon volt olyan hogy benéztem alá az emelőn és konkrétan semmi alvázvédelem nem volt 2018 XC90 talán. Azóta megint tesznek valamennyit... Szóval nem annyira egyszerű ez a kérdés.Ha van gyári akkor én csak megfújnám itt ott az alját egy emelőn ahol kevés vagy nincs. Természetesen egy alapos tisztítás és féktisztító fújás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Külpolitika
- Politikai mémek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest