Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Ma egyébként, tök véletlenül az ikeában jártam Fakezelő olajért mentem (Behandla) aminek az ára Family kártyával 1000Ft alatt volt...
De ha ott vagyok, természetesen végigsétáltam az egész áruházat.És nézegettem pár nekem tetsző fa holmit.
Itt ez az étkezőasztal, aminek a lapja nem csak táblásított de tulajdonképpen tömbösített is, két réteg akácból készült, gondolom a vetemedést enyhítendő. Alulról kapott még egy kis vasalást is. Szerintem szép az asztal, nekem még az is tetszik, hogy középen van egy hangsúlyos válaszcsík, vagyis két darabból áll a lap. Szerintem a gyakorlatban semmi gondot nem okoz, leszámítva, ha rajzasztalnak akarjuk használni.
Aztán találkoztam egy trükkös tölgy asztallal, amire azt írták, hogy furnér, de nézzétek már meg és találjátok ki, hogy a francba készülhetett, mert én nem tudok rájönni. Én tuti tömörnek gondolnám, az egyetlen ami furcsa, hogy a táblásítás vonala a lapon és a bütü felöli élen nincs pontosan egy vonalban. De az erezet lefutása és az évgyűrűk mintha passzolnának. A lábak csapolásáról nem is beszélve...
És nekem tetszenek a bambuszból készült dolgok is. Nagyon vékonykák, de jók.
Tetszett például a vezetékek elrejtésére kialakított hátsó "fiók" is. a kivetőpánt rugós, tehát szépen, halkan záródik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest