Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddany7
csendes tag
Sziasztok, AC66U A verzióm van, és mostanában azt csinálja, hogy maxon van a wifi jel, de nem megy a net. Notebookon és mobilon is tapasztalom, aztán egy kb 30-40mp múlva mintha magához térne, és minden megy. Olyan mintha befagyna a router, vagy nem tudom. Ilyennel találkozott valaki, mit lehet vele csinálni?
Heti 2x be van állítva az automatikus reset.köszi
-
ddany7
csendes tag
sziasztok,
ac66u a verzio, merlin 380.70-en megy, és most váltottam upc 500as netre. dekstop pc-n tplink adapterrel 5g wifin átlőtt olyan 270-300 mbps körül, most rádugtam etherneten keresztül és 180-220 mbps körül jön csak. másik szobában laptopon is az 5g wifi jön 250-300mbps körül, de az ethernet nem. ilyenről még nem is hallottam, hogy kábelen lassabb legyen, mint wifin.ez lehet valami beállítási para? köszi előre is
-
ddany7
csendes tag
válasz szasanyi #6614 üzenetére
Szia,
Nekem erre Invalid Firmware Upload hibaüzenet jön:
"Firmware upgrade unsuccessful. This might result from incorrect image or error transmission, please check the model name RT-AC66U and version of firmware from support site and try again."Ez mitől lehet? Merlin volt eddig is, most megpróbáltam factory reset, gyári fw és úgy, de szintén ezt kapom.
-
ddany7
csendes tag
Sziasztok, melyik fw-vel tudom kikapcsolni a routeren a ledeket? a1es verziom van, köszönöm!
-
-
ddany7
csendes tag
Az normális, hogy ha bekapcsolom a Download Mastert, és betöltök kb 3-4 torrent fájlt, akkor csak egyet tölt lefelé a router, és azt is elég lassan, max. 2MB/s 15-16 helyett? Illetve, hogy ekkor kb. 100%on pörög a processzor? (ac66u, gyári fw)
[ Szerkesztve ]
-
ddany7
csendes tag
Szia,
Ilyen nekem is volt, de nekem akkor amikor kezdő fejjel nekiugrottam beállítani mindent Média szerver, FTP, Samba, ilyesmi, illetve amikor a router-re kötött hdd-vel szórakoztam. Ugyanez volt. Aztán factory reset és nem cseszegettem, azóta működik, de lekopogom.
Mondjuk abszolút laikus vagyok, szóval fogalmam nincs, hogy nálam mi okozta. -
ddany7
csendes tag
válasz Multibit #5908 üzenetére
Optimális csatorna alatt mit értesz? Ki kell kisérletezni, hogy melyik a legjobb?
Megpróbáltam 40mhz-n egy random csatornával, de maradt az átlag 50 mbit.
Elég sok hálózat van a közelben amúgy , kb. 20, gondolom ez is közrejátszik.
Még 1 kérdés:
Mobil appon látom, hogy a Ram folyamatosan 70-75% os terheltséggel megy. Download master ment az este, de már leállítottam és ennek ellenére marad a terhelés. Mitől lehet? -
ddany7
csendes tag
sziasztok
az normális, hogy 200mbit-es nettel 2,4ghz sávon max 50-60mbit jon, 5ghz-en pedig 200 3 méterre a routertől?
2.4es sávot nem lehet valahogy feljebb tornázni?
(ac66u, megnéztem macbookkal és iphone-al is, ugyanaz az eredmény)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
- AJÁNDÉKBA KAPOTT! SOSEM HASZNÁLT! VEZETÉKNÉLKÜLI EGÉR!
- 15 db dvd film/mese
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest