Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz ArthurShelby #10049 üzenetére
igazad volt így elindult, de már kibasztam a hálózatból, mert egy instabil szutyok Most a hgw routol(csak fix ip kell meg port forward) és a wifit 2 airties mesh látja el...
-
poli27
veterán
válasz ArthurShelby #10046 üzenetére
Nem csináltam semmit, csak rátettem a freshtomatot
-
poli27
veterán
Ac66u B1 re milyen alternatív fw van? Amelyiket próbálom mindel elhasal
-
poli27
veterán
Melyik a legújabb HGG? valaki tud adni?
-
poli27
veterán
thx
Hát én ezt a routert kibaxom a kukába.... csak tudnám mit vegyek helyette... Most a felületét se lehet elérni, és megint elvesztette a port forwardokat!.... De net az van!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz szaboi6512 #9712 üzenetére
Az entware mivel tud többet?
-
poli27
veterán
Mi a fene lelte y routeremet ac66u b3, hogy elfelejti a port nyitasokat random... es tok ures ha belepek?
-
poli27
veterán
válasz Karpatirpak #8790 üzenetére
tulkombinálod sztem.... vegyél egy tplinket
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
ha felteszem a hgg firmet, most merlin van rajta, akkor a mentést fel lehet rá tölteni? Egyáltalán esetleg megmaradnak a beállítások?
-
poli27
veterán
valaki tud egy legfrissebb hgg firmwaret küldeni b1 re?
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #8613 üzenetére
jó nagy szar a dual wan része.... sztem használhatatlan! Alig pár dolgot lehet állítgatni benne, mint ahogy azt sem, hogy egy kapcsolatot ugyanazon az interfészen folytasson, és ne másikon, de ettől az oldalak letiltják flood miatt, ugye másik ipről érkeznek a kérések...
-
poli27
veterán
válasz Szirtimorc #6420 üzenetére
pl egymást zavarják vagy túl sok wifi van stb stb....
-
poli27
veterán
vki használ dual want jól megy ?
-
poli27
veterán
Komolyan annyit nem tud ez a router 35k ért (ac66uB1) hogy ha router mögött van akkor neten csekkolja az ipcímet ne a wanon?
-
poli27
veterán
válasz chillytommi #6155 üzenetére
a dhcp bérleti idő miatt nem szakad a neted!
-
poli27
veterán
Dec 3 07:08:18 dnsmasq-dhcp[481]: DHCPSOLICIT(br0) 00:03:00:01:c4:34:6b:e6:42:5b
nekem ezzel van tele a log, és a wifis hp nyomtató csinálja, és nem jövök rá miért.... dhcp tartományon kivül van fix ipcím neki beállítva a routerben.
-
poli27
veterán
van valakinek tapasztalata a dual wan megoldással, mivel aT baszik nálunk cmts-t fejleszteni ezért nem adják ki a 250 es netet, de jól jönne 20mbit upload.... gondolkozom hogy előfizetek még egy 120 as netre, a router össze tudja adni faszán a sebességeket?
-
poli27
veterán
Megfejtettem a hiba okát...a kibaxott Telekomos xarba visszakapcsolt a wifi, de mivel az bridge módba van(nem is értem miért van benne bridge módba a wifi) nem oszt ipcímet, viszont a neve és a jelszava ugyanaz volt, és valamiért oda akartak az eszközök csatlakozni, nem az asushoz!
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #6009 üzenetére
megtettem, és nem tudtam csatlakozni, sőt a nyomtatót is restartoltam, és az se kapott ipcímet, érdekes hiba...
-
poli27
veterán
ez marha érdekes, reggel nem ment, du hazaérve nincs baja.... no comment...
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #6005 üzenetére
Jha mar mindent probaltam....
-
poli27
veterán
Ma reggelre megdöglött a dhcp szerver a wifin, mi a fene lehet? nem tudnak kapcsolódni hozzá nem kapnak ipcímet, kábelen tökéletesen megy... azaz valamelyik teló igen valamelyik nem, és a nyomtató se kap... fuck...
-
poli27
veterán
Felraktam eddig fasza
-
poli27
veterán
Hali ma vettem egy B1 verziót, a Merlin fw miben tud többet a gyárinál, mert a gyári is elég fasza a tplinkekhez képest! Miért érdemes frissíteni rá?
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #1628 üzenetére
De csak USB vel..... sztem a natív sata támogatás jobb egy wincsi esetében mint az usb!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Ha jól látom akkor most 22.én kijött a 114-es Tomato RAF (Shibby Mod) firmware a routerre Amúgy megoldhatnák már hogy legyen mondjuk egy esata a routeren sztem....
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Igazából az lenne a célom, hogy ami van itthon szerverem azt leállítsam, eé vagy egy nast akarok venni, vagy egy komoly routert, még nem eldöntött.Szted a nasok ami mondjuk ilyen 50-60k ban vannak többet tudnak a routernél?
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #1617 üzenetére
Az ac-ra wan openwrt ?Azt szoktam már meg Ha torrentezel a tieddel mennyit visz, mennyire eszi meg a routert?Valszeg azé nem lehet hallani ezekről, mert a Magyaroknak ez kissé drága.... valszeg ez külhonban nem így van....
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #1615 üzenetére
Valami ac routert akarok venni az tuti.Vagy az archer c7 lesz vagy egy ilyen ac verzsön.Te melyiket ajánlanád, azt mondtad hardveresen egyeznek, mennyire bírja a torrentet pl, mennyit tud natolni.Upc 240 megás net alá kellene!De lehet veszek egy routerboardot, a tplinket meg megtartom wifinek!
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #1612 üzenetére
Az lehet, de ha már vennék, mivel lefelé kompatibilis,ehhez lehet N es kütyüt rakni, de az N es mellé nem tudsz ac-st rakni(ezt úgy értem hogy menjen ac szabványon), ergó késöbb amikor jobban elterjedt cserélhetsz megint, holott csak pár ezressel drágább az ac-s!
-
poli27
veterán
Azért ez a router kicsit túlárazott már nem? Az ac verziótól pár ezerrel olcsóbb csak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest