- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Sweet.tv - internetes TV
- Rendszergazda topic
- OpenMediaVault
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Emulátorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
-
IT café
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Intruder2k5 #2798 üzenetére
Megvan, ez is tudja
https://www.asus.com/hu/Networking/RTAC51U/specifications/Ilyen demo felhasználói felületet hogy csináltál?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz Intruder2k5 #2798 üzenetére
Kisebb modellen is ugyan ez a szoftver van?
ASUS RT-N14UA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #2797 üzenetére
Elvileg igen, amint látom OpenVPN esetén állítható a szerver portja.
http://demoui.asus.com:8080/Advanced_VPN_OpenVPN.asp
De gyakorlatban én sosem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
válasz Gubek-Einste #2796 üzenetére
Androidos telefonommal csatlakozni az itthoni netre vpn-en keresztül, és fontos lenne a tcp 443
ASUS RT-N14U
Ilyennel működhet?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
titán
válasz enginev3.0 #2795 üzenetére
Pontosan mit szeretnél?
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Sziasztok
TCP 443 portos vpn szervert lehet készíteni ilyen routerrel?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
deminos
aktív tag
Intruder2k5 és Gubek-Einste köszönöm a segítségeteket, egyelőre a router funkciói ki lettek iktatva, így működik a dolog. Most tulajdonképpen wifi-s "switch"-ként megy. Majd amikor komolyabban ki akarja használni a router adta funkciókat, akkor jobban megpiszkálom a fejét.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
tindisco
csendes tag
válasz Gubek-Einste #2791 üzenetére
Köszi, tudnál ajánlani valami normálisabbat?
-
titán
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
A routeremre rá van kötve USB-n egy sima HDD. Nem is volt vele gond, de ma áramszünet miatt leállt a router, és sajnos HDD-n elveszett jó néhány fájl. Az áramszünet miatti hirtelen leállást nem lehet valahogy kivédeni?
Szünetmentes táp jutott eszembe, de van-e valami más megoldás a router beállításainál? Alternatív firmware-t használok és RT-N56U routert.
Köszi -
titán
-
deminos
aktív tag
válasz Intruder2k5 #2787 üzenetére
Csinálok rajta a következő napokban egy factory resetet.
Nem tudom, hogy béta-e. Az a firmware van rajta, amivel érkezett.
Megnézem ezt is, bár gondolom jó, ha 5Ghz-en minden jól működik.
Visszafele lehet esetleg "frissíteni"? Tehát egy régebbi, de biztosan jól működő gyári szoftot lehet rá tenni?
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
MODERÁTOR
válasz deminos #2786 üzenetére
"Sima újra indítás volt már, gyári beállítások visszaállítása még nem."
Első körben ezzel próbálkoznék."Újabb firmware nincs hozzá, sőt ami rajta van újabb,mint ami a honlapon van."
És ez az újabb nem valami bugos béta véletlenül?"IP cím jónak tűnik elsőre, nem lóg ki a megadott tartományból."
Van megfelelő átjáró és DNS is? -
deminos
aktív tag
válasz Intruder2k5 #2785 üzenetére
Sima újra indítás volt már, gyári beállítások visszaállítása még nem. Amikor meghozta manuálisan konfiguráltam be.
Újabb firmware nincs hozzá, sőt ami rajta van újabb,mint ami a honlapon van.
IP cím jónak tűnik elsőre, nem lóg ki a megadott tartományból.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
MODERÁTOR
-
deminos
aktív tag
Sziasztok.
Sógorom vett egy ilyen rt-n56ub1 router és olyan gondunk akadt, hogy a 2,4 GHz WiFi része nem akar megfelelően működni. Kapnak a kliensek IP-t, de net nincs, valamint ilyenkor a routert sem lehet elérni WiFin keresztül. Átváltva 5 GHz-re minden megjavul, viszont a barátnője telefonja nem tudja az 5GHz-et, így sajna nem tudják nélkülözni a 2,4-est. Legújabb gyári firmware van rajta.
Valakinek tippje, hogy mi lehet a gond?Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Matthewus
őstag
válasz Intruder2k5 #2782 üzenetére
Ok!
-
MODERÁTOR
-
Matthewus
őstag
válasz Intruder2k5 #2780 üzenetére
A gyári kábel van a gép és a router között, akkor kipróbálom majd egy másikkal.
-
MODERÁTOR
-
Matthewus
őstag
Üdv! RT-N56U router + UPC net Cisco modemmel, a modemen a Link LED sárgán villog zöld helyett. Mitől lehet ez?
-
cserkész
tag
válasz Gubek-Einste #2774 üzenetére
Sajnos kénytelen voltam venni egy sticket, de ezzel megy a gyári szoftverrel is hibátlanul, ugyhogy még nem láttam értelmét lecserélni. Azért köszi.
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
MODERÁTOR
-
péjé
őstag
sziasztok,
rt-n56u-t használok padavan firmware-rel ami elméletileg tudja a 300Mbps wifi átvitelt.
Van egy Edimax wifi stickem, [link] és akárhogy nézem 150Mbps a korlát.
Az 5 Ghz beállításoknál n-re állítom a wireless mode-ot és ekkor papíron kellene tudnia a magasabb átvitelt...
vmit nem jól tudok/állítok be?
előre is köszi. -
titán
-
cserkész
tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Vásároltam egy rt-n65u routert és adott egy huawei 5377t wifi hotspot. Rá tudnám venni esetleg egy firware frissitéssel vagy valamivel hogy a router kezelje ezt az eszközt vagy mindenképpen kell vennem hozzá egy usb stick-et amit támogat. 4g mobilinternetet szeretnék megosztani csak éppen lenne vezékes eszköz is ami igyényelne internetet ezért lenne szükség a routerre....
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
mano42
aktív tag
válasz Gubek-Einste #2771 üzenetére
A furcsa az, hogy a jelenlegi asus fw szólt, hogy van újabb, de nem töltötte le magától, és közben a honlapon sincs újabb...
-
titán
-
mano42
aktív tag
Szerintetek melyik az utolsó hivatalos fw az n56u-ra? Az Asus honlap szerint 3.0.0.4.378.4850 viszont ezzel a firmwarrel a router szól, hogy frissítés elérhető. Ezt a softpedian kaptam: 3.0.0.4.378_6117, de a támogatási oldalon nincs fent.
-
titán
1; MAC alapján kell beállítani a fix-ált IP címet a LAN/DHCP Szerver menü pont alatt.
2; WAN/DDNS alatt kell egyet beállítani az elérhetőek közül. Ehhez elöször az adott szolgáltatónál regisztrálni kell.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Dorian
félisten
Sziasztok, Asus RTN56UB1 routerem van. NAS-t vettem, ott beállításnál első lépésnek írják, hogy:
"Az alapfelállás, ami szükséges a telepítgetésekhez.
1. A NAS-t összerakva, a legfrissebb firmware-t kell telepíteni, a belső hálón fix IP címet kell beállítani a NAS-nak.
2. A webes eléréshez szükséges lesz külső fix IP címre, vagy valamelyik DynDNS szolgáltatónál regisztrációra, maga a NAS is támogat egy jó pár szolgáltatót, a programcsomagoknál telepíteni kell a DynDNS csomagot és lehet válogatni, de persze elég ha az adott routeren be van állítva."Kérdésem, hogy hogyan tudom a vastag betűvel kiemelt dolgokat beállítani a router kezelőfelületén?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
dragonfire44
tag
válasz dragonfire44 #2766 üzenetére
Közben megtaláltam!
A rend kedvéért ha valaki olyan béna mint mi
[link] -
dragonfire44
tag
Hali
Volt már ilyen gondom de elfelejtettem mi is volt a progi amivel megoldottam.
asus RTN56U_B1 routerement custom fw volt vissza akartam rakni a gyárit és meghalt szegény. Ami annyit jelent hogy csak a power led világit és semmilyen kikapcs bekapcs resetre nem reagál. Na annó megoldottam egy progi fel tudta tenni a custom fw-t.
Apám ráakart frissíteni a routerre és megint megdöglött. De már nem emlékszem mi volt a progi tudná valaki linkelni?
Üdv -
titán
-
kovigyuri
tag
válasz tibcsi0407 #2758 üzenetére
Szia!
Nem mindenki olvas több topikot.
Mivel két különböző hardverről van szó, ezért mindkét felet megkérdezem.
Köszönöm válaszod.Üdv.
KGyuri -
titán
-
Levi123
senior tag
válasz Gubek-Einste #2761 üzenetére
Köszi a választ.
Garancia az szerinted hová szól? Asus szervízbe? Csak azért kérdezem, mert nem sok szerencsém van az elektronikai termékekkel - fel kell készülni előreLevi
-
titán
válasz Levi123 #2760 üzenetére
Valószínűleg már csak v2/B1-t lehet venni de jelölve lesz a csomagoláson szinte biztosan. De ha mégis v1-t veszel azzal nincsen semmi baj, megfelelő lesz az is.
Használhatod talp nélkül is, hogy lesz-e ennek hatása a wifi-re azt nem lehet előre megmondani, csak helyszíni teszt során fog kiderülni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Levi123
senior tag
Sziasztok,
az N56U B1-es változatot szeretném megvásárolni, ennek a dobozon is feltüntetik a B1 verziót vagy hogyan tudom meg úgy ránézésre amikor átveszem az üzletben.
Azt látom a képeken, hogy a B1-nél az USB és egyéb portok helyet cseréltek, egyiknél felül van a másiknál alul.
Elnézést a hülye kérdésért, de nem akarom azt, hogy itthon derül ki, hogy összekeverték és nem a B1-et adták.
Még egy kérdés: ha fektetve (a talp nélkül) használnám az befolyásolja a jelerősséget vagy mindegy a belső antennáknak, hogy van a ház elhelyezve. Véleményem szerint ha minden vezetéket meg USB-t is csatlakoztatunk, felborul a készülék elrántja a kábel.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Levi
-
titán
-
tibcsi0407
félisten
válasz kovigyuri #2757 üzenetére
Ide is beteszem a másik topikból a válaszom. Könnyebb mérlegelned, minél több válaszod van.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
kovigyuri
tag
válasz Gubek-Einste #2756 üzenetére
Szia!
Nem annyira szükséges az 5GHz, de könnyűszerkezetes 1-2 fallal.
Inkább a stabilitás a fontos.Úgy látom neked N18U van: meg vagy elégedve vele?
szeretnéd esetleg valamiért lecserélni?[ Szerkesztve ]
-
titán
-
kovigyuri
tag
Sziasztok!
Bocsi a kérdésért, de tanácstalan vagyok...
ASUS RT-N18U -t vegyek vagy
ASUS RT-N56U -tCél:
Ritkán FTP
sok DLNA (2 db Full HD-s TV)
normál sebességű (30/6 Mbit/s) torrentezés de ritkán
Stabil Wifi, de elég csak a 2.4GHzKi melyiket venné, nem szükséges megindokolni
Köszönöm a segítséget.
Üdv.
KGyuri -
péjé
őstag
válasz Gubek-Einste #2753 üzenetére
Köszi, látszik hogy nem néztem meg alaposan. Ami érdekes: látványosan megnőtt a wifi sebessége a laptopon így is. Megnéztem a házban (tömbház) csak 2,4ghz-es wifik vannak és mindenki a 6 és 11-es csatornán használja, én az 1-est állítottam be de nem igazán volt hatásos....router váltás után is néztem, 2,4-en nem volt igazán érezhető változás de 5ghz-en most egyedül nálam megy a wifi és megtáltosodott...:-)
-
titán
AC600-nál csak 1x1:1 az elérhető MIMO képesség így max 150 Mbps lesz a link sebesség mindkét sávon így az adapter a szűk tényező, a router 300 Mbps-re lenne képes megfelelő adapterrel.
-
péjé
őstag
válasz Gubek-Einste #2751 üzenetére
Köszi, közben eszembe jutott nekem is...:-)
egy egyszerű kis stick, próbaképp gondoltam hátha az 5g-n jobban mennek majd a dolgok...
a mediatek ac600-nak vmi klónja lehet de működik... -
titán
-
péjé
őstag
sziasztok,
N56U routerem van.
vettem a laptopomhoz egy usb ac dualband wifi sticket (mediatek) mivel nem lehet kicserélni mert a piszok lenovo biosban letilt minden hardvercserét.
Belépek az 5g hálózatba, működik is a stick de max. 150mbps a sebesség, a router beállításai között pedig nm találom az ac beállítást csak a/n-t tudok választani.
3.4.3.9-098 firmware van a routeren.
vmit elnézek esetleg? előre is köszi.itt a kép a stickről:
[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
válasz Gubek-Einste #2748 üzenetére
Firefox, de köszi a tippet. Kipróbálom mással is.
Up: vmi bővítmény hiba lesz tényleg, mert androidon CM browserrel megy. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
zolnagy
őstag
Gyári firmware-ben nem látszanak a kliensek. Volt már vkinek ilyen és mi a megoldás?
Padavan volt rajta, de néha megszakadt a wifi, ami a munkahelyi gépemnél nem volt szerencsés, ezért visszatettem próbaképp a gyárit, ami most működik jól, de a klienseket nem látom, így pl. DHCP ip-t se tudok lefoglalni. Próbáltam 4 verziót is a gyáriból, frissítés után újra is indítottam a routert.Kép: [link]
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #2745 üzenetére
Ja, az előbb tettem bele, mert egy ideje megszűnt a padavan fw korábbi, google code oldala, és nem volt csak egy letöltési link, amin zéró infó volt egyébként. Most rákerestem, ezt találtam, és gondoltam akkor be is teszem, ne vesszen el.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
JonC
csendes tag
válasz Intruder2k5 #2743 üzenetére
Köszönöm, ezt az oldalt nem is láttam. Igyekszem nem write-only lenni, úgyhogy láttam a különféle verziók közötti különbségeket már leírva feljebb
Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.
-
MODERÁTOR
Szia!
Padavan féle fw van hozzá.
https://bitbucket.org/padavan/rt-n56u/downloads[ Szerkesztve ]
-
JonC
csendes tag
Sziasztok,
végeztem egy gyors keresést és úgy fest hogy a RT-N56U B1-hez nem igazán gyártottak még custom firmware-t, legalábbis az OpenWrt tutira nem támogatja (az [itt] leírtak alapján). Tudtok esetleg olyan firmware-ről amit érdemes/lehet használni ehhez a router-hez?
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.
-
Exodius
őstag
válasz Gubek-Einste #2740 üzenetére
Bocsánat, köszönöm az útbaigazítást.
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet úgy torrentezni, hogy a letöltött dolgok automatikusan a router-be dugott pendrive-ra/külső merevlemezre kerüljenek? Egy Asus RT-N18U a router és erre azért lenne szükség mert a lehető legkevesebb terhelésnek szeretném kitenni a jelenlegi merevlemezemet.
Előre is köszi!
-
titán
-
csabsz13
aktív tag
válasz Gubek-Einste #2734 üzenetére
ez vicces, a számozásból azt gondoltam az 56 a kisebb változat. persze még nem néztem meg a specifikációt...
nagyon köszönöm!AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
titán
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
úgy látom, hogy neten már alig 1-2 helyen rendelhető az N65U modell.
tudni erről valamit? csak kifogyott a készlet, vagy leállt a termelés? van már helyére új modell?köszönöm!
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
péjé
őstag
válasz Intruder2k5 #2731 üzenetére
szia,
köszi, jogos, késő este volt nem vettem észre...:-)amúgy van jelentős különbség a base, aria, dlna verziók között?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
péjé
őstag
szevasztok,
a gyári után a padavan firmware-t is ki szeretném próbálni de érdekes módon csak a legelsőt engedte feltenni:
RT-N56U_3.4.3.9-095_dlna.trxez után próbáltam ezt: RT-N65U_3.0.3.9-098_full.trx de nem engedi...mi lehet a gáz?
köszi előre is. -
sugarforce
addikt
válasz lordcoyote #2725 üzenetére
sajnos a gyári fw-vel nem vagyok kicsit se ismeretségben, mert az első bekapcsolás után már raktam is rá a padavant, azóta az van fent.
-
illusion111
csendes tag
Sziasztok!
El tudná mondani valaki, hogy ez mit jelent?
"Fixed TX Rate Link Mode:"
Az ASUS n56u Routerem Wireless beállításainál van -
crue
őstag
válasz lordcoyote #2725 üzenetére
Biztos hogy tudnia kellene a tévédnek samba megosztásról filmet lejátszania? Ez elég ritka feature.
-
lordcoyote
csendes tag
válasz sugarforce #2723 üzenetére
szia! mindkettő be van kapcsolva, gyári. A TV a következő üzenet jelenik meg, mikor kiválasztom:
"A kérés nem teljesíthető. Ismét a főképernyő jelenik meg" -
Kezdő vagyok
őstag
válasz sugarforce #2722 üzenetére
A router jelszavát hogyan lehet megváltoztatni?
-
sugarforce
addikt
válasz lordcoyote #2716 üzenetére
dlna, samba megosztást kapcsold be a routeren.
Gyári vagy padavan van fent? -
sugarforce
addikt
válasz Kezdő vagyok #2713 üzenetére
nálam a tv alatt van egy polcon, húzza hátra az összes kábel ,de nem akar eldőlni.
Ha ennyire instabil, akkor lehet nem rossz ötlet a tépőzár.
A b1-es újabb, mint ami nekem van. -
gacsoi
senior tag
válasz lordcoyote #2719 üzenetére
Én nem görcsölnék vele. Ha gépről akarsz nézni, tedd fel a serviio-t.
-
gprspeter
senior tag
válasz lordcoyote #2719 üzenetére
Szerintem az PC megosztás probléma. Nézd meg a jogosultságait a megosztott mappának.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Kezdő vagyok #2711 üzenetére
Kábelezésen csavartam egy kicsit,gond megoldva.
-
gprspeter
senior tag
válasz lordcoyote #2716 üzenetére
És a megosztott mappát nem látod?
-
lordcoyote
csendes tag
-
gprspeter
senior tag
-
lordcoyote
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: vettem egy N56U routert és nagyon szeretem eddig
Nagyon tetszik benne, hogy USB keresztül tudok TV-n, mobilon tartalmat nézni.
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel be lehet valahogy állítani, hogy az asztali számítógép egy megosztott mappájába bele tudok menni, meg tudom tekinteni okos TV-ről (Samsung ue32h6200)?
Hasonlóan, mint egy FTP megosztás, vagy, ahogy a routerbe dugott pendrive? -
Kezdő vagyok
őstag
válasz sugarforce #2712 üzenetére
Nálam a szőnyegen áll,előtte egy UTP kábelcsomó tartja elől,egyébként hanyatt esne.
Már gondolkodtam rajta,hogy tépőzárat ragasztok az aljára.Nálad hol van?
Szerintem én már örök kezdő leszek...A pontos típust a routerből írtam ki egyébként,szerintem ugyanaz lehet,mint a tied.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz Kezdő vagyok #2711 üzenetére
Először azért felröhögtem a nevedet és a rangodat látva
Sajnos nincs tapasztalatom a B1-el kapcsolatban, nekem a sima 56u van, bár nem hinném, hogy sok különbség van a b1 és eközött, nálam 5 ethernet kábel van bele dugva, de egyáltalán nem instabil a router, pedig nem az a hajszálvékony fajta cat6-os kábelek csatlakoznak hozzá.
A kábeleknek elméletileg nem szabadna kijönniük, mert a pöcök benne tartja az aljzatban. -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Pár kérdés:
Elég nehezen áll meg nálam a talpán a ASUS RT-N56UB1,mit lehetne vele csinálni?
Most a tápos kábelével van kitámasztva,de elég nehezen tudtam stabilra állítani.
Van-e erre valami ötletetek?
Valószínű túl sprődek a bele futó kábelek,ez a gond.Mennyire stabilan vannak ezek az internetkábelek csatlakoztatva?
Előfordul,hogy ki tudnak ugrani a helyükről,ha mozgatom magát a routert?
Egyébként nagyon tetszik a szerkezet.Torrentezni alapból hogyan lehet vele?Mármint hogy ne a számítógép menjen,csak ő.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
hmatyas
tag
Fat32 esetén kihuzod a vinyót és scandiskel rendberakod
ntfs esetén: Windows majd rendberakja a vinyót, csak dugd egy windows-os gépehz
Ext3 esetén: http://prohardver.hu/tema/asus_rt-n56u/hsz_2678-2678.html
Itt írtam le, hogy mit tettem - arra számolj, hogy nagyobb meghajtó esetén nem fél perc lesz.Ha áramtalanítani szeretne mindenképpen, akkor tanítsd meg neki, hogy kikapcsolás előtt nyomjon admin felületen reset-t, és amíg resetel a viynó addig áramtalanítani tudja.
-
gacsoi
senior tag
Urak !!!
Padavan 3.4.3.9-097 Firmware van a routeremen.
A transmission veziója 1.0 beta.
Hogyan lehetne frissíteni a transmissiont, és eggyáltalán érdemes e vele foglalkozni ? -
MODERÁTOR
-
péjé
őstag
sziasztok,
használ vmi kiegészítőt a böngészőben a router oldala? fájdalmasan lassan megy odébb, már arra is gondoltam h nem jó ez a szerencsétlen...:-)
fél óra alatt értem végig egy alap setupon, perceket is homokórázik egy oldalváltáson...remélem ez orvosolható....
köszi előre is. -
mtocso
csendes tag
-
roland091
senior tag
Sziasztok !
Esetleg van tippetek h mi lehet a baj ? Következő a helyzet van egy rt-n65u-m és egy qnap ts-251 nasom transmission-t szeretném beállítani de addig jut h letölti és beállítja seedbe de viszont nincs feltöltési sebesség, engedélyeztem a port továbbítást le is checkoltam azt írja h nyitva de amikor a transmission-el nézem akkor azt írja h zárva -.- gondolom a routernél lehet valami beállítási hiba de semmi ötletem nincs
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER confiuráció , hardware frissítés miatt eladó !!
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz