- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
-
IT café
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Akkor a fentebb linkelt oldalra tedd be az aktiváló parancsot!
swapon /media/AiDisk_a1/swapfile
-
Kobor
aktív tag
nfs, nálam médialejátszó van ezen keresztül nézem a filmeket, mivel ez is linuxos.
"Miért blu-rayt is lehet streamelni?" Kicsit rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy max 18GB mkv-t próbáltam, eredeti tömörítetlen filmet amit ki lehet szedni a lemezből, m2ts nem néztem, ami 25GB minimum, de lehet, hogy az is simán menne. Nem a menüvel extákkal elátott iso-ra értettem.
-
-
Gáben81
senior tag
Samu tv-n 5 Ghz wifi-n,20/1 Mb-es net van,1500 KB/s le és 60KB/s fel, ergo feltöltést feleztem letöltésnek meg meghagytam a kétharmad sávszélt...de ez mindegy is mert szerintem nem ez akasztotta meg,hanem az erőforráshiány.
Nekem nagyon szépen megy a transmission és a qtorrent is a gépen.Sőt Tp-link után igazi megváltás ez a router -
Gáben81
senior tag
Azt kifelejtettem hogy ment a torrent is és azért akadt,mert miután kipöcköltem,már egyszer sem laggolt.
Lejárt a szerkesztés mire észrevettem...sry
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #791 üzenetére
Restart után...
szóval újra kell a parancs,ha erről beszéltetek...
Amúgy swap nélkül néztem a Mátrixot 1080p-be néhzhetetlenül akadt 10perc után,most délután kíváncsi vagyok akadni fog e,letesztelem ugyanazzal a filmmel. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Razermazer #781 üzenetére
Jaja most már látom is, hogy írja...
"The swap partition will be mounted automatically on boot or when you plug-in USB disk. "
De mivel ez automatikusan tuti nem megy, így azt gondolom, hogy ez már a firmware-be van integrálva valami módon, és ha jól sejtem, akkor az /opt/etc/init.d mappába kerülő scriptek indítása is, mivel ha entware-t telepítesz rá, akkor valahogyan ezt is meg kel oldani, vagy pedig minden boot után manuálisan kell indítani! Ebben az esetben viszont készen is van az egész! Majd kíváncsi leszek azért, hogy a fórumtársnak csatolja-e automatikusan reboot után!
Tudom, hogy nem Tomato, de nagyon sok féle megvalósítás létezik erre, OLEG fw alatt például vannak post-boot, post-mount, pre-boot, meg stb... scriptek, amikbe be kell tenni az ilyen dolgokat, és ezeket a flashfs-be kell menteni, minden változtatás után, a flashfs save, flashfs commit parancsokkal! Ja, és az is a (régi) gyári fw módosított változata, fel is tehető rá simán GUI-ból, akárcsak ez!
-
Kobor
aktív tag
válasz nelsonmanian #786 üzenetére
Nálam is vacakol, csak a következő módon tudtam működésre bírni stabilan.(ezért nem is használom )
A roterben:
Manual Port Forwarding List-nél hozzáadtam a portot amit használ, a gép ip címével.
pl.
utorrent............59116.........192.168.1.101.................BOTH
Sz@rt a pofámra néha ment néha nemA routerben:
Auto Port Forwarding (UPnP) engedélyez.utorrent, beállítások- kapcsolat pipa a következőnél NAT-PMP port figyelése, hozzáadás a tűzfal....
Így nálam megy(ment), nem igazán értem mivel, ha mást portscanner programmal nézem a port nyitva van, akkor is ha az Auto Port Forwarding (UPnP) nincs engedélyezve, az utorrent mégis azt írja, hogy nem jó.
-
Kobor
aktív tag
válasz Razermazer #784 üzenetére
Igen, régebben nem volt itt semmi, bár én nem piszkáltam, ehhez jobban kellene értenem a linuxhoz.
-
Kobor
aktív tag
"És akkor most ha véletlen leválasztom a merevlemezt akkor mivan?Utána csak visszadugom és kész?"
Én nem használok swap-et, nem tudom"Kell az indítóparancs?"
Gondolom igen, de indítsd újra a routert, ha utána is működik a swap akkor nem kell."Amúgy van új firmware,reggel raktam föl"
Köszi, a sima downloads fülön nem mutatja, ráadásul mostantól nem 3, hanem 4 fajta FW. van. -
nelsonmanian
senior tag
Mitől lehet, hogy nem mindig van nyitva az utorrent portja?
UPNP engedélyezve van, de alig tölt fel/le a kliensem. Ha tesztet futtatok azt írja zárva a port. Néha meggondolja magát és megy minden tökéletesen.
56-os router 3.4.3.7-075 fw.
60/6-os netem van kellene bírnia a kiképzést.[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
-
Razermazer
őstag
Aha szóval van már ilyen script oldal akkor ez az új firmware sajátossága, mert a régiekben nem volt. Vagy volt csak sosem használtam!!!!! . Tehát van script oldal egyre jobb ez a firmware. Jó hogy jöttél
Igen ezt keresték
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Kobor
aktív tag
válasz Intruder2k5 #772 üzenetére
A gurutól én nagyon messze vagyok
Ezt keressük?
[link][ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Amit linkeltél Intruder az pont jó is, csak lejjebb kell görgetni az If you need swap partition bekezdéshez. Teljesen végigvezet az elkészítésében. Értelemszerűen akkora méretet ad meg az ember, amire szüksége van.
Amit csináltatok az is biztos jó mert én sem értek annyira azért hozzá, de a padawan leírásban a végén már mountolódik automatikusan is.
[link]Ebben a routerben csak consol van, nem úgy mint a n66u-ban, ahol a scripteket belehet írni. Szóval ilyen indító parancsokat nem lehet megejteni, ez nem tomato. Viszont a gyárinál fényévekkel jobb. A gyári erősen módosított változata.
Az a meglátás is helyes, hogy a memória nagy részét becacheli, viszont a swap egy biztonság ha dlna-t használunk és torrentezünk is mellette. Ezek felzabálják a memóriát ahogy írja is a leírás. Aztán később jönnek a gondok, hogy akadozik a lejátszás lassú, és nem tudjuk miért.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Gáben81
senior tag
De jó ez így hogy nem használ egy byte-ot sem a swap?
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #778 üzenetére
Így van,köszi még egyszer,nekem nincs ilyen menüm átnyálaztam!
Jó8 -
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #776 üzenetére
Ez mi árul el? -
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #774 üzenetére
Ennyi van ami konkrétan ezzel kapcsolatos: kernel: Adding 131068k swap on /media/AiDisk_a1/swapfile. Priority:-1 extents:2 across:147452k
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #772 üzenetére
Zárszónak:
Írja is a system log,hogy sikerült!KÖSZÖNÖM!
-
MODERÁTOR
Szívesen!
És igen, csak ezt az egy sort kell majd init scriptbe hegeszteni, mert ez aktiválja a swap file-t! Az első kettő csak a létrehozás volt, illetve a formázás, de mivel a file a HDD-n már megmarad, így azt nem kell mindig létrehozni!
Teljesen jó! Bár az elsőnél reklamált, de végrehajtotta, és kikapcsolta a swap-et! Lehet oda elég lett volna a sima swapoff, de ennek nincs jelentősége, úgyse lesz használva, csak most próbáltuk! Látható a két free parancs után, hogy egyszer aktív a swap, egyszer pedig nem! Szóval teljesen jól működik!
Majd a két guru fórumtárs meg segít megtalálni az init scriptet!
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #770 üzenetére
Igen ezekre nem ír semmit rosszat,konkrétan semmit,akkor ezek szerint jó nem?
Egyébiránt ha jó,ha nem jó szeretném megköszönni,hogy mai világban igen drága időt rám fecsérelted!Konklúzió?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #768 üzenetére
És akkor ez jó?
Ez az operation not permitted nem hangzik valam jól...ezenfelül ha jó akkor csak ezt az egy sort kell újra beírni reboot után,vagy az egészet?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
És ott is van a legalsó sorban, működik a 128MB swap! Most már csak ezt az utolsó...
swapon /media/AiDisk_a1/swapfile
...parancsot kell majd betenni valahova egy init scriptbe, de ehhez fog kelleni valaki, aki kicsit ért ehhez az fw-hez, mert én sajnos nem tudom, hogy ez merre van ebben, és gondolom minden oldalról nem akarsz screenshot-ot feltenni!
Szóval ez így most a következő reboot-ig neked működik, aztán pedig ismét be kell írd ezt az egy parancsot, ha addig nem lesz meg az init script! Majd ha előkerül Razermazer, vagy Kobor, Ők biztosan tudnak segíteni, mert Ők már jobban ismerik ezt a szoftot!
De esetleg ha látsz ilyet a menüben valahol, hogy init script, az jó lehet!
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #764 üzenetére
lol tényleg
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #762 üzenetére
Mehet megvan
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #760 üzenetére
Jujj tényleg akkor eddig megvagyunk mindjárt kiesnek a szemeim,de akkor is megszeretném oldani
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #758 üzenetére
Egyszerűen nem értem miért nem fogadja el,azóta már csináltam másikat is,ékezet sincs benne stb és úgy sem..
Beírom hogy root és enter,aztán kéri az iphez a passt és akkor beírom enter és acess denied -
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #756 üzenetére
alapból úgy van,hogy admin a fhnév is meg a jelszó is,de most megváltoztatom egyszer
-
MODERÁTOR
Hát ez érdekes... Akkor esetleg próbáld meg úgy, hogy a név is admin (vagy amit használsz a webes felülethez) legyen, meg a jelszó is! Sajnos én sem ismerem ezt az fw-t, így csak találgatok! Tehát próbáld azt a párost, amit az admin felülethez használsz!
szerk.:
Jahh... Itt is azt írja![ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #754 üzenetére
Az a jelszó gyári alap (admin),de nem fogadja el azt sem sajnos,bocsi ha láma vagyok
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #749 üzenetére
Jah megvan kéri a jelszót most már,ssh authorized key only-ra volt állítva,most már jó a parancssoros téma.
Oda melyik jelszó kell amúgy -
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #748 üzenetére
Persze
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #746 üzenetére
Hát ezekre ez fogad
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #744 üzenetére
Hát nálam ez van most,nem a putty-t raktam,de végülis annál is ezt kaptam.
A parancssoros ablakba hiába írok bármit vmi nem tetszik neki[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezzel nem toszol el semmit! Hova van csatolva jelenleg a HDD? Ugyanoda, PuTTY-ba, írd be ezt...
df -f
...és kapsz valami ilyesmit!
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 8.7M 8.7M 0 100% /
tmpfs 124.9M 2.2M 122.7M 2% /tmp
devfs 124.9M 0 124.9M 0% /dev
/dev/mtdblock3 22.0M 912.0K 21.1M 4% /jffs
/dev/sda1 965.1M 49.5M 915.6M 5% /opt
/dev/sda3 457.0G 231.7G 225.3G 51% /nasNe parázz, ezek nem "veszélyes parancsok"!
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #736 üzenetére
OKés köszi!
De szerintem nem fog ez nekem menni,mert oké hogy beírom oda a parancssorokat,mivel írtad fentebb,hogy lehet nekünk másképp kell ezzel a rendszerrel,ergo könnyen eltoszhatom
Mert ha ezekkel a parancsokkal működne és nem kéne ezzel az ini-vel játszadozni,akkor megpróbálnám ...[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz Intruder2k5 #741 üzenetére
Kezd egyre jobban elegem lenni a Telekomból.
Csúcsidőben 50 Mbites sebesség helyet 5 Mbit 300 ms pinggel, ezerrel kockásodó IPTV, használhatatlan HGW.
Ahogy lejár a hűség váltás lesz Internet-X FTTH-ra. Kb fél éve kezdték építeni az FTTH-t, eddig csak LAN netjük volt és pont 2013 év végén húzták be ebbe az utcába is az FTTH-t. Több ismerősömnek is van itt Békéscsabán és semmi panaszuk sincs rá. Az árak is nagyon jók náluk: [link][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bopeti98 #740 üzenetére
Hát ezzel akkor 100%-ban el is van lehetetlenítve az ingyenes távoli elérés!
Én tuti kiverném a balhét a telekomnál! Egyébként nem régiiben egy másik topikban valakinek volt ugyanilyen problémája, és határozott fellépésének köszönhetően kapott modemet a hgw helyett! Bár ha jól tudom, neki nem volt érvényes hűsége, és lakóhelyén volt konkurens szolgáltató is, amik sokat nyomhattak a latba! Nem tudom, hogy nálad ezekkel mi a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz Intruder2k5 #739 üzenetére
Nincs regem DynDNS-re.
Kábelnet ( ED3 ).
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
válasz Intruder2k5 #737 üzenetére
DynDNS.org van benne csak.
Ha jól nézem ez fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ajaj...
Szóval először is be kell kapcsolni a firmware-ben az SSH szervert, amit én megint csak nem tudom, pontosan hol kell! Aztán letöltöd mondjuk EZT, majd csatlakozol vele a routerhez SSH-n a 22-es porton! Elfogadod a tanúsítványt, és aztán kapsz egy konzolt, ahova írhatod a parancsokat!
-
bopeti98
őstag
válasz Intruder2k5 #733 üzenetére
Igen, csak egy nevet írtam be oda de nem fogadja el.
HGW mögött van a router és sajnos nem is lehetne más mögött.
Akkor most a Telekomnak köszönhetően felejtős lesz hogy én használjam az AiDisk-et a routeren? -
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #729 üzenetére
Fúha,most hallok előszőr a Putty-ról
Hova kell ezeket a parancsokat?
-
MODERÁTOR
válasz bopeti98 #732 üzenetére
Oda csak annyit kell írnod, hogy pl.: bopeti98 és a router automatikusan regisztrálja azt az ASUS szerverén! Legalábbis anno, amikor még az első ASUS routeremen gyári fw ment 1-2 hónapig, akkor így volt!
De, ha már IP cím miatt reklamál, nem lehet, hogy szolgáltatós HGW mögött van a routered, és privát IP címe van?
-
bopeti98
őstag
válasz Intruder2k5 #731 üzenetére
Ja, igen csak angol nyelvre van állítva a router és a Chrome meg automatikus lefordította magyarra és tartománynév jött ki.
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
Az ASUS DDNS-t mégis hogyan kell használni? Csak mert akármit írok be tartománynévnek minden körülmények között ezt az üzenetet dobja a router: "Az IP-cím nem érvényes". AZ AiDisk-et szeretném beállítani de így nem fog menni.
-
MODERÁTOR
Vsz teljesen mindegy, hogy partíció vagy file, tehát azt mondom maradjunk a file mellett! A pendrive felejtős, egyrészt lassú, ezáltal már önmagában is nagyon terheli a routert, és még lassítja is, másrészt nagyon hamar tönkremenne a sok írási és olvasási művelet miatt! Az nem állapot, hogy 3 havonta, fél évente cseréled a pent, még ha örök garis is! Aztán amikor még csak kezd haldoklani, majd jönnek a rejtélyes fagyások, újraindulások, stb...
Tehát (128MB) swapfile létrehozása, és aktiválása PuTTY-ban!
dd if=/dev/zero of=/mnt/swapfile bs=1024 count=131072
mkswap /mnt/swapfile
swapon /mnt/swapfileÉrtelemszerűen az /mnt/swapfile útvonal cserélendő a saját mountpoint-ra, nem tudom, hogy mit használtok ez alatt az fw alatt! A háromból az első két sor a file létrehozása, és formázása, az utolsó pedig az aktiválás, így ezt az egy sort be is kellene tenni valami init scriptbe, hogy minden boot után aktiválja a swap-et! Ezt sajnos megint nem tudom, hogy nálatok merre kell keresni, de bizonyára ezt megoldjátok már!
Amúgy a memória miatt meg no para, beossza azt a kernel ahogy kell, szerintem nálatok is a nagy része csak cache-elve van, akárcsak N66U-n 256MB esetén!
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# free -t
total used free shared buffers
Mem: 255724 232988 22736 0 2480
-/+ buffers: 230508 25216
Swap: 506036 73220 432816
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root#[ Szerkesztve ]
-
Csolaszol
csendes tag
válasz Intruder2k5 #726 üzenetére
A swap particiós téma engem is érdekel.
Én arra gondoltam, hogy a második USB-be raknék egy régebbi pendrivet.
Megoldható ez így?
A fájlos swap az hogy működik? -
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #726 üzenetére
Van bőven helyem még kb 600GB,de remélem nem kell formázni,most formáztam ext4-be így is csomó mindenem elveszett,most rakosgattam vissza a torrenteket is.
Ugyanakkor ha ezzel gyorsíthatom a router-t illetve tehermentesíthetem,akkor azért lehet hogy még abba is belemennék...ahogy nézem alig van 8-10MB szabad helyem a ram-ban.Nem tudom melyik jobb a particiós vagy a fájlos megoldás?
Te melyiket ajánlanád?Nem igazán értek hozzá,de eddig minden sikerült kis hátszéllel,hátha ez is.Előre is köszi
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
Ez a swap létrehozása bonyolult lehet vajon?
-
crue
őstag
válasz Intruder2k5 #722 üzenetére
Ha tényleg Mb akkor az elég karcsú, de gondolom MB akart lenni.
-
MODERÁTOR
Bár nyilván tök más rendszer (RT-N66U / Tomato), de tudom, hogy nálunk is brutális az eltérés az FTP le/fel sebességben! Valahol a topikja elején vannak tesztek, most nincs időm előkeresni, de ha jól rémlik, akkor 15/9Mbps körül van az FTP le/fel sebesség! Szóval itt is elképzelhető hasonló arány!
-
Gáben81
senior tag
Másnál mennyivel megy az ftp feltöltés?Nálam 6-7000KB/S-ot ír a Tcmd...Ez nem kevés kicsit?
Terrás samu vinyó,ext4 és torrent is megy. -
MODERÁTOR
válasz nelsonmanian #719 üzenetére
Örülök!
-
nelsonmanian
senior tag
válasz Intruder2k5 #717 üzenetére
Volt némi kis lassúság a gyári romon, néha megtorpant, de ezzel hasít mint a villám!
-
Gáben81
senior tag
Végülis maradt ntfs-ben a merevlemez,szépen működik minden ezzel is,nagyon elégedett vagyok vele.Picit féltem nagyobb mkv-vel baj lesz,de nem...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz nelsonmanian #716 üzenetére
-
nelsonmanian
senior tag
Ma meg jött az n56, eddig elég pozitív a viselkedése.
Gyári legfrissebb fw csücsül most rajta.
Melyik mókolt rendszert érdemes feldobni rá? -
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #713 üzenetére
Igazad volt ebben is,újratelepítettem,akkor nekem is ez az ablak jött elő és így már működik!!!
Nagyon szépen köszönöm,max Respect!!!
Így már minden működik amit szerettem volna!
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #711 üzenetére
Jééé így tényleg működik...
Ámblokk értettem amúgy a hálát,de most már neked is tartozom
Már csak a remote gui kellene valahogy csatlakozzon és akkor nagyon fasza lenne. -
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #709 üzenetére
Custom,délután raktam föl,elég sok minden sikerült elsőre,így a fórumnak köszönhetően...örök hálám amúgy!
Nem tudom hogy kell azt az anonymust
-
MODERÁTOR
-
Gáben81
senior tag
válasz Intruder2k5 #707 üzenetére
Torrent már megy,csak ez a remote gui nem akar kapcsolódni,úgysem ahogy te mondod port nélkül sem.Amúgy megy a leech meg a seed is,de csak a webes felület müxik.
Tcmd meg ezt írja:
-
MODERÁTOR
Szerintem nem kell feltétlenül elfelejteni az NTFS-t, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor meg kell tanulni erős kompromisszumokat kötni!
Bár én nem használom a TM-et, de a Távoli host után szerintem nem kell portot megadnod, hiszen egy sorral alatt ott van az is!
Ha nincs jelszó megadva, akkor értelemszerűen a TC-ben sem kell jelszót megadni!
-
Gáben81
senior tag
Azt szeretném kérdezni,ha transmission-t szeretnék használni,mindenképp felejtsem el a ntfs-t?Van pár dolog a vinyómon nem szívesen formáznám...
A másik megcsináltam mindent kb úgy ahogy le volt írva,de ide hiába írok be bármit,de ez a remote gui nem kapcsolódik...A harmadik pedig,hogy ha Tcmd-be szeretnék ftp-n kapcsolódni akkor oda milyen jelszó kell mikor nem is adtam meg semmit,böngészőből meg intézőből tudok kapcsolódni,sót telefon walkman lejátszójával is.
Előre is köszönöm,kiolvastam majdnem az egész fórumot,ez a torrent téma nem megy egyedül,pedig az lenne a legfontosabb és bocs ha hülyeségeket kérdeztem,nem vagyok nagyon jártas ilyen hálózati dolgokban.
[ Szerkesztve ]
-
Meezga
újonc
válasz Razermazer #704 üzenetére
Nemnem, félreérted (vagy én voltam félreérthető... ): a 4 gép tűzfal mögött van (ebből egyébként az egyik szintén mobil, és időnként "sétál" is a városban), de ezekről simán működik az én otthoni (az irodaháztól teljesen független) routerem által felépített VPN kapcsolat. Természetesen a "sétálós" géppel is mindenhonnan...
Kizárólag ötödik gép szórakozik, az is csak időnként.[ Szerkesztve ]
-
Meezga
újonc
válasz Razermazer #701 üzenetére
Hello! Köszi, ez megvan, müxik is a másik 4 géppel... csak ezzel nem
-
Oszilaci
senior tag
válasz Intruder2k5 #446 üzenetére
Én AP módban használom az Rt-N65U-t egy EPC3925-után kötve és a két hálozatott összekötve.
korábban az EPC3925 DMZ-ben volt és egy másik router volt utánna rakva.
Viszon ha már irok akkor egy kérdésem is lenne :
Az Asus RT-N65U -nál igaz gyári FW estén tapasztalt valaki hasonló jelenséget
Feb 7 20:05:38 nmbd[1307]: [2014/02/07 20:05:38, 0]
nmbd/nmbd_become_lmb.c:become_local_master_stage2(392)
Feb 7 20:05:38 nmbd[1307]: Samba name server RT-N65U is now a local
master browser for workgroup OSZICSALAD on subnet 192.168.1.20
Feb 7 20:05:42 kernel: ASSOC - Assign AID=2 to STA 54:44:08:d0:e8:a8
Feb 7 20:06:40 kernel: ASSOC - Assign AID=2 to STA 00:23:14:11:62:f0
Feb 7 20:14:58 kernel: ASSOC - Assign AID=3 to STA 54:44:08:d0:e8:a8
Feb 7 20:33:38 kernel: ASSOC - Assign AID=3 to STA 54:44:08:d0:e8:a8
Feb 7 20:33:45 kernel: Qidx(0), not enough space in MgmtRing,
MgmtRingFullCount=1!
MgmtRingFullCount=2!
Feb 7 20:33:45 kernel: Qidx(0), not enough space in DataRing,
MgmtRingFullCount=3!
MgmtRingFullCount=3!
MgmtRingFullCount=4!
MgmtRingFullCount=5!
MgmtRingFullCount=6!
MgmtRingFullCount=6!
MgmtRingFullCount=7!
MgmtRingFullCount=8!
MgmtRingFullCount=9!
MgmtRingFullCount=9!
Feb 7 20:33:46 kernel: Qidx(0), not enough space in MgmtRing,
MgmtRingFullCount=10!
MgmtRingFullCount=11!
Feb 7 20:33:46 kernel: Qidx(0), not enough space in DataRing,
MgmtRingFullCount=12!
MgmtRingFullCount=12!
MgmtRingFullCount=13!ilyennel van tele kb 2naponta a rendszernapló.
mit jelet és mi a szart tudok vele csinálni???Asus Support nem tud hozzászólni csak azt,hogy tegyek vissza egy régebbi firmwaret.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet