- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
-
IT café
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
roland091
senior tag
Sziasztok !
Esetleg van tippetek h mi lehet a baj ? Következő a helyzet van egy rt-n65u-m és egy qnap ts-251 nasom transmission-t szeretném beállítani de addig jut h letölti és beállítja seedbe de viszont nincs feltöltési sebesség, engedélyeztem a port továbbítást le is checkoltam azt írja h nyitva de amikor a transmission-el nézem akkor azt írja h zárva -.- gondolom a routernél lehet valami beállítási hiba de semmi ötletem nincs
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1917 üzenetére
nem akkor lazán 10-12MB/ seccel másol
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1915 üzenetére
jó persze csak hát így azért az is gyorsabb h ha letöltöm gépre és utána másolom ki hálózaton keresztül
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1913 üzenetére
igen így szerettem volna a probléma következő, általában 6MB/s a sebességem de itt maximum 2,5MB volt
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1911 üzenetére
de a download master (bár ez elég lassú) az speciel most próbálom és az szedi de én azt akarom h a gépről tudjam rá letőlteni pl qtorrentel vagy qbittorrentel
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1909 üzenetére
áhh ugyan az I/O hiba kezdem már nagyon unni
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1907 üzenetére
de most nekem gyári FW van fent, igen amúgy pont most formáztam ext3ra a pendrivom test miatt
-
roland091
senior tag
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1902 üzenetére
most épp ne próbáltam de eddig úgy működött rendesen
-
roland091
senior tag
vissza vittem a gariba azonnal cserélték, viszont nagy fájlokat ugyan úgy nem tudok tölteni a hiba nálam van :/ lehet h win8 a problémája ?
viszont ami fejlemény h a qBittorrent I/O hibát ír .. ezt mi okozhatja ?
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1891 üzenetére
nem hinném h a meghajtó mert kipróbáltam egy másik WD elements winyoval ás azzal is ugyan ezeket a tüneteket produkálta, fenn áll a lehetősége annak is h hibáztam de úgy gondolom h számtalan úton módon próbáltam elfogadható működésre bírni és nem hiszem h ennyire komplikált lenne a dolog
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1889 üzenetére
Hát.. vissza raktam a gyári FW-t és msot már I/O hibát jelez ha rajta keresztül akarok torrentet szedni, szerintem a hiba az én készülékembe lesz
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1887 üzenetére
most próbálok egy et a transmissionnel leszedni de iszonyatosan ingadozik a letöltési sebesség, de így is csak a mappát mutatja, de tuti vlmi beállítás kavar be de nem igazá van ötletem h mi
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1885 üzenetére
viszont nekem a mini dlna-ba mindenre 0-t ír, meg nem tudom h mennyire normális de h ha rányomok ara h rescan kb 1sec ig tart mindtha nem is csinálna semmit
pedig nálam is így néz ki, neked h reagál h ha nagyobb fájlt töltesz le rá ? 10GB + méretűt ?
meg nem tudom h lehet e probléma az h legutóbb EXT3 volt még gyárin most meg EXT4 re raktam[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1883 üzenetére
igen, külön be van tallózva a saját download mappán és a mappákat amik benne vannak látja is csak a tartalmukat nem :/
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1881 üzenetére
levettem én is 15 secre, újra is indítottam de továbbra is csak mappákat jelenít meg :/
az probléma is ugyan úgy fenn áll h ha gépről töltök le utorrenten 10-14GB os fájlt akkor elindul felmegy 3-4 MB/sec ig a letöltési sebesség de aztán le is esik 0-ra és nem bírja leszedni :/ -
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1878 üzenetére
na feldobtam az általad ajánlott CFW-t, elsőre sikerült beállítottam mindent, viszont most a probléma a következő a TV-m látja a könyvtárakat de üresnek látja az összeset :/ valami felett elsiklottam volna ?
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1878 üzenetére
nem az a baj h írásvédett csak egyszerűen nagy fájlokat nem enged letölteni rá csak ha utólag másolom rá, kisebbeket ilyen 2-3GB gond nélkül de amugy igen gyári FW de lassan tényleg érik egy CFW
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1876 üzenetére
ext3 on van most lényegesen jobban működik megszűnt a lemez hiba is, a probléma most a következő enged 10gb nál nagyobbat kezelni az gond nélkül megy, viszont közvetlen nem enged rá letölteni semmit, csak ha előbb a pc-re és csak utána másolom át
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1871 üzenetére
lehet rájöttem mi okozza a hibát nálam :/ elvileg 8GB a maximális fájl méret amit támogat, ez okozhatja a gondot, vagy van itt valaki aki 10-12Gb nagyobb fájlokat kezel vele ?
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1871 üzenetére
pont ez az h pendrive-al rendesen működik de majd akkor kipróbálom a cfw-t vlmikor
-
roland091
senior tag
érdekes a jelenség formázom a winyot felrakom rá media servert és mondjunk rakok rá egy sorozat részt tesztnek, működik király... újra indítom a routert és már lemezhibát is és a media server se működik, rádugok egy pendriveot felrakom arra a media servert beállitom a h winyoról mountoljon megszűnik a lemez hiba és működik -.-
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1859 üzenetére
csak azon lesz használva bár most h így mondod lehet akkor kezdte el ezt a hibát írogatni mikor egyszer gépre volt dugva és úgy másoltam rá vlmit, lehet teszek egy próbát cfw-vel de előtte lehet kipróbálom másra formázni és úgy h akkor hagyom h csak ő kezelje és akkor is előjön-e a hiba, nem vetem meg a cfw-et telefonomat is folyamatosan okosítom, de remélem h azért egy szoba router használható lesz gyári állapotában is
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1857 üzenetére
majd lehet az lesz akkor, FW-ből a a legfrissebb gyári van rajta még az elején írtam is a pontos verzió számát
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1855 üzenetére
a PS nem szereti a MKV kiterjesztést, de igazából már megoldottam felraktam PMS-t az ,meg jó lesz annyi időre h ha néha azon néznék valami felirattal
a router meg ezt írja ki h ha belépeka webes felületre : Hibák észlelhetők a merevlemezen. Törölje a sérült fájlokat, vagy használjon PC-t a rendszerproblémák orvoslására
próbáltam már újra formázni de utána is előjön meg ugyan ez a helyzet pendrive-al is :/
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1853 üzenetére
hát most egyenlőre "jól működik" nekem ps3 alaból nem játszik le vlmiért MKV-t pedig régen lejátszotta, amit még nem értek h miért ír ki folyamatosan lemezhibát bármire amit rádugok vadi új WD elemenstre is azt írja meg kipróbáltam régebbi pendrive-al arra is :/
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1851 üzenetére
hát most úgy csináltam meg h telepítettem a media servert és média kiszolgálóként látja a tv h lehetne még csinálni ?
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1849 üzenetére
köszönöm a az infót lehet megpróbálkozom vele, de egyenlőre most úgy tűnik működik látja minden, msot azzal küzdök h a sorozatok mellé az SRT feliratokat nem nagyon akarja kezelni :/
-
roland091
senior tag
válasz tibcsi0407 #1847 üzenetére
gyári Firmware verzió:3.0.0.4.376_1665 van fent természetesen van formázva NTFS, msot azóta már működik látja a gép is stb.
itt mennyire érdemes vagy ajánlott custom firmware-t használni ? nekem az lenne a lényeg h tvm lássa a winyon tárolt adatokat
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
Sziasztok !
Ma beszereztem egy rt-n65u-t és mellé egy 1TB-os WD elements-t a problémám az h amikor rádugom a winyot folyamatosan csak annyit ír h leválasztva és nem nagyon történik semmi, tudnátok nekem segíteni ?
Előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet