- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
-
IT café
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtocso
csendes tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1918 üzenetére
Akkor ezvaz I/O hiba egy nagyon erdekes dolog. Esetleg azt próbáltad, h a torrent kliensedben beallitod, h töltse le a fájlokat a gépedre es ha kesz, helyezze at masik mappába a hálózatra?
Ja meg valami, próbáltad rendszergazdakent futtatni a klienst?[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1914 üzenetére
Igen, a beépített klienst jobb max 2 megára korlátozni, különben kifekteti a routert. Torrentre ennyit bír a sok le-feltöltési szál miatt. Hálózaton másolni tud gyorsabban is, így a 6 MB/s nem kellene, hogy kifektesse, de lehet valahol sérül az adat a sok írás-olvasás miatt. Szerintem a legjobb, ha használod a beépített letöltőt, az legalább éjjel-nappal nyomja a seed-et
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1912 üzenetére
Hány megabites neted van? Nem lehet, hogy túlterheli a meghajtót? Azért a router max 29-30 MB/s sebességet tud az USB porton keresztül. Én csak a routerrel torrentezek, ilyet még nem is próbáltam,hogy hálózati meghajtóra töltöm a dolgokat a windowsból. Már ha jól értem, akkor ezt csinálod.
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1906 üzenetére
Nem tudom SSH-ban mennyire vagy otthon, de lehet érdemes lenne onnan partícionálnod a meghajtót.
Link
Ha így sem jó és a transmission valóban jól van konfigolva, akkor esetleg egy nagyobb pendrive-al, vagy valamivel kellene tesztelni, hogy azon jó-e, hogy kizárjuk az inkompatibilitást a winchestereddel.[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1886 üzenetére
Nekem is EXT4-en van. Akkor a transmissiont is beállítottad úgy, hogy létrehoztad a mappát a meghajtón és utána kapcsoltad be? Csak a winyó van most rádugva? Nekem sok 10+ gigás fájl van rajta, amit torrenten keresztül szedtem.
Annyi, hogy rutorrentet használok, de ez most ebben az esetben tökmindegy. A transmission is jól működött.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1860 üzenetére
Szerintem jobban megnyílik a lehetőségek tárháza, ha CFW van rajta.
A winyót minitool-al érdemes formázni szerintem. Van egy paragon EXT driver nevezetű cucc, amit a windowsra telepítve ott is használhatsz EXT fájlrendszerű meghajtókat.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1858 üzenetére
Bocsi, akkor csak én nem emlékszem rá. Napközben meló, esténként MSc szakdoga, egy kicsit ki van az agyam
Nem szeretnéd kipróbálni a Custom verziót? Hátrányod nem származhat belőle, bármikor visszaállíthatod, brickelni sem tudod a routert. A winyót csak a routerre dugva használod? Mindig biztonságosan eltávolítod lehúzás előtt?utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1856 üzenetére
Javaslom, hogy próbáld meg EXT3, vagy EXT4 fájlrendszerre formázni a meghajtót. Valamint ajánlanám a legfrissebb custom firmware-t. Hidd el, sokunk problémáját megoldotta már. Lehet az van rajta neked, nem derült ki eddig számomra.
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz roland091 #1852 üzenetére
Custom firmware lehet segítene a felirat problémádon, talán más a DLNA szervere,mint a gyárinak, korábban a többiek beszéltek róla. Nekem nem volt vele bajom, a PS3 egyből játszotta a feliratokat is.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet