-
IT café
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #8105 üzenetére
Gyári fw esetén is van lehetőség a teljesítmény megemelésére? Ha igen, akkor mi a menete?
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7583 üzenetére
Ez a hiba nálam is megvolt és a linkelt megoldás segített.Köszönöm,hogy linkelted.
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7361 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Jelenleg tomato fw van a routeren, de vissza kéne raknom (ideiglenesen) a gyári fw-t. Ennek mi a menete?
Előre is köszönöm. -
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7327 üzenetére
Portot forwardolni meglepő módon a Port Forwarding - Basic menüben tudsz! Ba@a meg, ez nagyon amatőr volt.
Köszönöm a segítséget.
-
Gaben01
őstag
Lenne két gyors kérdésem.Jelenleg a Tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-117-AIO fut a routeren. Szeretném megváltoztatni a root/admin felhasználónév/jelszó párost,de nem igazán találom erre hol van lehetőségem.
A tp-link-en be volt állítva a torrentnek egy fix port,ami a kliensben is be van állítva. Ezt hol tudom beállítani? -
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7270 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
Gaben01
őstag
Közben sikerült működésre bírnom (elképzelésem nincs mit csináltam másképp) és eddig a lan és wifi rész tökéletesen megy.Viszont a HP laserjet 1020-at hiába dugom rá az usb portra és látom a router USB support menüjében,a roterre csatlakoztatott gépek nem látják.Ebben tud valaki segíteni?Egy link is tökéletesen megfelel.
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7266 üzenetére
Szia!
Az álatalad nemrég linkelt asus fórumos leírásod alapján nekiálltam az rt-n16-ra feltölteni a tomato firmwaret az upgrade firmware programmal.Miután végzett kiírja hogy firmware was upgraded successfully,de nincs hálózati kapcsolat.Mit ronthatok el? -
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7187 üzenetére
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7183 üzenetére
Köszönöm a linkeket.Nem sürgős a dolog,akkor kivárom az RT-N verziót.Blőd kérdés,de azt hol fogom megtalálni/látni?
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Pénteken vettem egy rt-n16-ot én is,de csak ma jutottam el odáig,hogy beüzemeljem. Gyárilag a 3.0.0.4.276 firmvare volt rajta, amit már frissítettem a legutolsó, 3.0.0.4.374.4561 -re. Még nem igazán volt időm végigolvasni a topik összes hozzászólását,de azzal tisztában vagyok, hogy érdemes a gyári fw helyett tomato-t rakni rá. Melyik verziót és honnan szerezzem be?
Egyébként a következő felhasználási területre vettem: a házam téglalap alakú ikerház.Elöl van a garázs, itt van a digi ONT-je és innen vannak egyenként bekábelezve a szobák.A nappali a ház másik végén van, ahol jelenleg egy TP-Link 941ND van (gyári fw-vel), amire utp kábellel van kötve az asztali gép és wifin csatlakoznak rá a telefonok,tablet,stb. Az elképzelés az, hogy az rt-n16 megy a garázsba közvetlenül az ONT után, amire rá lenne kötve utp kábellel a nappaliban levő 941ND, így az egész házban lenne wifi (mert jelenleg a ház első felében már gyenge a jel) és az asus-ra kötném a meglévő hp laserjet 1020-at is.Mit kell beállítanom a tp-linken,hogy wifin és lan-on is egy sima ac-ként működjön?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Ilyen lesz a Marathon, a Bungie új extraction shootere
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest