-
IT café
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vitezlejszlo
őstag
Hat nagyon gondolkodom, hogy mi legyen helyette. Most ideiglenesen egy tiplink 1043-al erőszakolom meg a netet, de hát az a 32M ram miatt nem egy izom tibor.
. Nem néztem még nagyon szét, a Netgearnak van a wndr3800-asa, ami 5ghz-es és cpu-ban erősebb, meg persze drágább is.. De még az elején vagyok a keresgetésnek....
-
Jól van na, én nem foglalkoztam ezzel annyit, mint Te! Már régen túltettem magam a kérdésen...
De akkor most visszanéztem a linkelt lapot, és látom, hogy ott vannak tételesen felsorolva a "gyanús" oldalak.
http://users.atw.hu/delfin99/
http://users.atw.hu/nyari-tabor/
http://users.atw.hu/morguesite/
http://users.atw.hu/nogradihorgasz/
http://users.atw.hu/megoldjuk/
http://users.atw.hu/delfin99/
http://users.atw.hu/dobowebshop -
Elnézésed kérem fogalmazásmódomért ezúton is.
Nem szerepel az lehet - de én egy szóval sem állítpttam amúgy hogy ilyen lenne - csak megemlítettem, hogy nézzen rá / szóljon a szolgáltatónak / etc. hogy mi van, mert lehet hogy valaki belenyúlt az oldalba, uigyanis minden megeshet mint tudjuk. Amire gyanakszom, az az hogy valami jóféle reklám helyeződött el az oldalon (atw), ami átlinkelődött a fórum, s ezért érzi úgy a Norton hogy gázvan.
Remélem így már érthető az álláspontom!
Nem szerettem volna senkit megsérteni / megbántani, ha így történt akkor élnézést kell kérnem, s meg is teszem!B.U.É.K!
Intruder2k5: Pont erre szerettem volna utalni ebben a hszemben, köszönöm!
Üdv. core2
-
Igen, mondjuk éppen lehet a frame-ben is a jelzett "veszély" forrása, amit az atw tesz minden oldal fölé, innentől kezdve pedig sok szerveren lehet, mert a bannerek meg ki tudja, hogy honnan vannak linkelve... Bár én azokat nem is látom, mivel AdBlock Plus-t használok. Mivel azonban eddig csak Core2 jelezte ezt, illetve csak a Norton, így még nem esek kétségbe! Persze félreértés ne essék, ezzel nem Őt véleményeztem, csak azt akartam mondani, hogy "száz" víruskergetőből eddig csupán ez az egy volt amelyik sípolt.
-
-
-
vargalex
félisten
Én valahogy mást olvastam.
-
Flashcash
Közösségépítő
Van olyan remote gui ami authentication failed-et dob, illetve van olyan fajta amin hiába pipálom be, hogy enable-authentication, amikor látja, hogy nem adtam meg usernevet, akkor kiveszi a pipát az authentication elől.
De ez szerintem csak egyedi probléma, és a felhasználónév hiánya okozza.
Írtam is nekik, hogy javítsák. -
ecaddict
senior tag
Nekem az ágyúval verébre jutott eszembe, és rögtön adtam is egy cgi scriptes megoldást, illusztrálandó a megoldás egyszerűségét (remélem ezt nem veszed arcoskodásnak), viszont az általad favorizált php-s megoldás még mindig várat magára (egyébként ezen kár volt ennyire felhergelned magad, felőlem mindenki úgy oldja meg ahogy akarja).
-
vitezlejszlo
őstag
Nem próbáltam egymás nélkül őket. A HDD keretet együtt vettem a routerrel.
2009 december 1-n vásárlás, elvileg 2 év garis, van még egy hónapom.
Most hogy utána kerestem ennek a rebootnak, szinte mindenki arra sír, hogy 3-4 nap. Fura. Ezt írják amit én is, hogy nincs log se semmi, egyszerűen csak rebootol a doboz.
Srácok akik torrenteztek vele és már több hetes uptime van, Ti milyen szolgáltatónál vagytok? Sima DHCP vagy PPPoE vagy hogy? Én Digis vagyok, tehát PPPoE-vel tárcsázom be.
Azon gondolkozom, hogy vissza tegyem-e a gyári FW-t pár napra, hogy megnézzem, azzal is rebootol-e. Valakinek egy 9055-os Teddy Bear's FW oldotta meg a gondját, amikor írt akkor már 9 napja ment a doboza... ehhh de miert most jön rám kideríteni ezt is 1 hónappal a gari lejárta előtt?
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
-
vitezlejszlo
őstag
Nekem a transmission jelenleg 3 torrentet seedel V75-os tomatoval:
USER PID %CPU %MEM VSZ RSS TTY STAT START TIME COMMAND
root 1112 0.0 1.9 4668 2540 ? Ss 10:55 0:00 /usr/bin/transmission-daemon -g
root 1115 0.0 1.9 4668 2540 ? S 10:55 0:00 /usr/bin/transmission-daemon -g
root 1116 0.2 1.9 4668 2540 ? S 10:55 0:50 /usr/bin/transmission-daemon -g
root 1117 0.0 1.9 4668 2540 ? S 10:55 0:00 /usr/bin/transmission-daemon -g
root 622 3.1 10.1 22032 12868 pts/1 RNs+ 10:54 12:19 /opt/bin/rtorrent -n -oSzoval kb 0% cpu-t eszik, pedig az egyiket toltik eppen felfele.
rtorrent meg 3% es 10% memoria. Ott kb 10 torrent van.
Laci
-
-
Akkor viszont elmondhatjuk, hogy az FTP szerverrel nincs baj, mert ugye annak teljesen mindegy, hogy a switch-ből merre felé távoznak az adatok, az mindig ugyanazt csinálja. Akár WiFi irányba másolsz, akár Ethernet irányba.
Továbbá, mivel Samba szerverről tudsz másolni 5MB/sec-el, így azt is megállapíthatjuk, hogy a router WiFi-jével sincs baj, hiszen ez a sebesség már közel van az nLite végéhez,ami 50-60Mbps.
Én leginkább a laptop WiFi driver-ére tippelnék! Próbáltad esetleg egy LiveCD-vel ugyanerről a gépről? Illetve én megpróbálnám FileZilla-val is, mert a TC néha csinál marhaságokat. Amúgy a FileZilla nálam is jóval gyorsabb mint a TC...
-
-
vargalex
félisten
Hi!
Szerintem ebből a hozzászólásból indultunk ki. Itt konkrét érték volt, de ezen nem veszünk össze.
Ne kockáztass, mert este teszek fel képet, ugyanis megmértem. Ugyan ezt a pendrive-ot használva (igaz ugye nem RT-N16-ról van szó) 7-8 MB/s körül volt az olvasási sebesség. Ugyanakkor a routerre kötött GoFlex Net-ről 16 MB/s-el megy a másolás (ugyan azt a notebook-ot használva N-es WiFi-n). Nyilván ilyenkor az USB-ről olvasás nem terheli a routert. Ergo a szabvány a korlátozó tényező!
Egészen pontosan ez a mondatod volt, ami indította a beszélgetést:"Nem a winyó a lassú, hanem a router ennyit bír."
Ha nincs N-es eszközöd, akkor ilyet kijelenteni felelőtlenség. Mondom ezt úgy, hogy nem RT-N16-om van, de biztos vagyok benne, hogy az is többet bír.
-
vargalex
félisten
A visszaolvasás csaj arra volt jó, hogy lásd, hogy lassú a pendrive. A teszt, ahogy láthatod, G-s Wifi-n készült. Te annó 2 MB/s-et írtál, ami ennek csak a 75 %-a. Ahogy korábban írtam, N-es Wifi-n ennél jóval nagyobb sebesség érthető el. Azaz valóban, jóval többre is képes a router.
-
-
vargalex
félisten
A háttérben láthatod a putty ablakot, ahol dd-vel létrehoztam, majd visszaolvastam a pendrive-on a teszt file-t. Tehát, ahogy írtam is, ezek az értékek a pendrive írási, illetve olvasási sebességei. G-s WiFi-vel egyébként sem fogsz soha 5,37 MB/s-et elérni, nemhogy 14,2 MB/s-et.
-
vargalex
félisten
Igen, a vége nagyjából az lett.
De amire az eredeti észrevételemet írtam, az ez a hozzászólásod volt.
Ebből is igazából a "Nem a winyó a lassú, hanem a router ennyit bír." mondat. Nem a router bír ennyit, hanem ez nagyjából a G-s WiFi átlagos átviteli sebessége. Az RT-N16 pedig N-es WiFi-vel rendelkezik! -
vargalex
félisten
Hi!
Ahogy írtam, nekem nem ilyen routerem van, hanem egy D-Link DIR-825-öm.
G-s WiFi-vel ez a sebesség "nagyjából" rendben van, én kb. 2,5-2,8 MB/s-et mértem.
De azóta már G-s WiFi-m sincs, illetve a szolgáltalásokat is áttettem egy Seagate GoFlex Net-re (természetesen a router maradt). Így N-es WiFi-vel 16 MB/s a másolási sebesség (Intel 4965AGN kártya, de csak 2 antenna van bekötve a háromból, mert eredetileg 2 antennás G-s WiFi volt a notiban).
A jövő héten valamikor azért újra lemérem a biztonság kedvéért G-n csatlakozva. -
pchris
tag
Próbáltam gariztatni. Szabályos kis doksit készítettem képekkel, leírással, de nem hatotta meg a szervizt. Szerintük teljesen rendben működik. A supporttal is hosszan leveleztem, de annyiban hagyták, hogy az új, gyári firmware-ben javítva lesz a dolog. Január óta nem volt új firm. Persze third-party firmwarekkel is produkálja a hibát, csak erre nem hivatkozhattam ugye. Mindenesetre két év gari van, egyszer még rászánom magam egy újabb körre. Addig meg megy így.
-
pchris
tag
Inkább paranemnormális :-)
Még gyári firmware-rel, mert a suppot is kíváncsi volt. Azzal nem vettem észre, hogy újraindulgatna, bár nem is teszteltem sokáig. Akár az usb, akár más, valami itt nem stimmel az biztos. Bár hogy most megy, így már nem izgatom fel magam túlzottan. -
pchris
tag
Szia!
Próbáltam másik táppal is. Ugyanaz volt az eredmény. Egyébként érdekes, hogy most a legutóbbi padlózás nem újraindulás formájában jött elő, hanem egy torrent elindítása után. Visszaellenőrzéskor is meghalt tőle többször is. Mióta kivettem a listából minden ok. Ki látott már ilyet???
A lényeg, hogy mióta visszaállítottam a frekvenciát nem indulgat újra. -
aleister
veterán
Miért, az társítható a böngészőhöz?
Őszintén megvallva, szerintem ezt nem lehet megoldani, hisz nem az adott pc-re lett installálva az rtorrent, így nem is lesz registry bejegyzése. Hacsak nem lehet hálózatról is társítani az alapértelmezett progit, ilyet sosem próbáltam.
Ettől függetlenül gondoltam rákérdek. -
vargalex
félisten
Grat!
De nem számolja kicsit érdekesen az uptime-ot az Oleg? Mert itt azt írtad, hogy újrateszed a firmware-t, mert egyébként csak az áramtalanítás segít a bajodon.
Onnan számítva pedig "csak" 122 nap az uptime:
root@OpenWrt:~# STARTDATE=`date +%s -d"201011261718"`; ENDDATE=`date +%s -d"201103282224"`; echo $((($ENDDATE-$STARTDATE)/86400))
122De azért gratula ehhez is.
-
-
pchris
tag
-
vargalex
félisten
Hi!
Sajnos nem fog menni.
-
-
-
Én is egy olcsó kategóriás házat használok, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele... Legjobb tudomásom szerint vargalex is használ (vagy legalábbis használt) ilyet. A neve...
Spire HandyBook 2,5" SATA HDD külső ház, USB 2.0
Sajnos már egyre kevesebb helyen lehet kapni, de azért nem lehetetlen a beszerzése. Nekem a fenti, Silver (ezüst) van belőle, de gondolom, hogy a fekete is ugyanaz. Tágas, szellős ház, szétnyitható, mint egy könyv, és az ára is meglehetősen kedvező.
http://www.argep.hu/trend/SPIR/SPIRE-HandyBook-2-5-SATA.html
szerk.:
Ja... Külső táp nem volt hozzá, de lehet rá kötni, amint ez a képen látszik... -
-
Köszönöm szépen! Igyekszem...
Közben, én egy próba erejéig áttértem a Victek féle Tomato RAF-ra, és nagyon úgy fest, hogy ki is tartok mellette, mert jobban bejött, mint a teddy_bear mod.
-
-
-
-
Szia!
A fő kérdésre nem tudok válaszolni, de a watchdog azt csinálja, hogy figyel egy megadott mappát, és ha oda beteszel egy torrent file-t, akkor azt hozzáadja letöltési listához, ha meg kitörlöd, akkor el is távolítja... Szerintem!
Első, fő kérdésre...
Nem használok Transmission-t (hanem rtorrent-et), de nem lehet, hogy olyan torrentet tettél bele, amiben vannak magyar ékezetes, esetleg kínai, vagy orosz, stb... cifra karakterek? Akár a megjegyzés részben is. Néha az rtorrent is el szokott hasalni, amikor ilyen file-hoz nyúl... Csak egy ötlet. -
-
-
-
daniel001
csendes tag
Koszi.
Egyelore most a gyari, legfrisebb firmware van rajta, amig megy ezzel minden gond nelkul, addig meghagyom. Tudom, hogy javasoltatok, hogy csereljem olegre, de elobb maradok most ennel, szeretnem kitapasztalni, hogy milyen is a kezelhetosege. Tehat jobban kiismerni.
Eddig rendkivul stabil, 6 gep hasznalja wifi, a hetedik gep pedig kabelen, mert abban B-s wifi van, es valamiert nem tudtam csatlakozni. 2 multifunkcios nyomtato/scanner van rajta wifin, azok is mukodnek tokeletesen, gyorsan.
Ideiglenesen lesz rajta egy 4GB-pendrive, ilyen halozati adattarolokent, mert a NAS tipusat nem dontottem meg el. Valoszinuleg egy QNAP TS 110 lesz. Arrol esetleg velemenyetek van? (tudom ez nem teljesen idevag, de azt szeretnem majd a N16-ra kotni) -
vitezlejszlo
őstag
Lakotelepen vagyok, annyi itt a wifi, mint égen a csillag. Az egyik legroszabb csatornára áll be ha auto-n hagyom, az elsőre. A 13-as csatornán a 13 megának is örülök, az AP-tól kb 5 méterre vagyok, és nincs köztünk fal.... valami nem oké az auto móddal... Mondjuk már azt se értem, hogy miért nincs egy beépített scanner, amivel meg tudom nézni, hogy mit lát az AP.....
Most 1-es csatornán 15Mbit a sebesség. 13-ason szintén. 8-ason is ... amúgy a környéken mindenki 1-6-11 -eken van. 13 emiatt relatív tiszta...
Na talaltam egy érdekeset.... ha a wireless mode AUTO-ban van (nem a csatorna! hanem a wifi kapcsolódási mód), akkor bármire állítom a csatornát, az mindíg az 1-esen fog lenni... és a status/wireless-ben is az 1-es csatornát írja... pedig 13-ra van állítva....
Ez szerintem bug lesz. 2274-es oleg.
-
ecaddict
senior tag
Nem lehet, hogy valami cache (lighttpd, http proxy) van a dologban?
Ugye, ha megnézed az index.html-t (cat /mnt/index.html), ott van egy átirányítás:
<meta ht<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=/cms/" />
Próbaképpen átírva az URL-t nekem simán az átírt oldalt hozta fel...
-
daniel001
csendes tag
Szia.
Olyan túl nagy fájlokat nem küldünk, szóval ez nem probléma. Azért nem lehet összekötni a gépeket, mert nem lehetséges az összeshez, meg nem akarok vezetékkel bajlódni.
Amugy milyen router van, ami nem a 2,4Ghz sávot használ?
b,g,n-t viszont tudja. mert olyanok a gépek, eszközök.
-
Laca 012
őstag
Bocsi, csak el kellett mennem dolgozni..
Az, hogy a config.php-ban nem volt ilyened, azt jelenti, hogy valamiért nem jó a fájlod.. (fájljaid)
Ha innen töltötted le a legfrissebbet, akkor lennie kell, bár a régiekben is benne volt tuti, mert én kb 2éve szenvedtem ezzel még a WL500gP-n...
Ha ez hiányzik, akkor más is lehet hiányos vagy sérült! inkább töltsd le még egyszer!Vagy itt a direkt link az 1.5.1-es utolsó verzióhoz. Ezt csomagold ki a webroot alá.
Én ráadásul winrarral tömörítettem ki és samba-n keresztül másoltam fel, de ha közvetlenül wget-tel töltöd le és a routerrel csomagolod ki, annak is jónak kell lennie.
Ez legyen a következő lépés..(most néztem a prividet, és látom a legrégebbi 1.3-as frontendet sikerült leszedni.. Mindenképpen frissítsd először az 1.5.1-re!)
-
Laca 012
őstag
Kezdjük ott, hogy terminálban "rajzol"-e.
Pl. a.
vnstat -h parancsra ilyesmit kellene:ppp0 18:49
^ t
| t t
| t t
| t t t
| t t t
| t t t t
| t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t
| t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t
| t t t t rt t t t t t t t t t t t t t t t t t t t
| t t t rt rt t t t t t t t t t t t t t t t t rt rt rt
-+--------------------------------------------------------------------------->
| 19 20 21 22 23 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18
h rx (KiB) tx (KiB) h rx (KiB) tx (KiB) h rx (KiB) tx (KiB)
19 28048 407253 03 4876 170317 11 7426 197313
20 26215 412675 04 4370 147013 12 8834 199694
21 30342 321596 05 5677 180410 13 5535 198715
22 65545 196521 06 6119 201804 14 6845 208022
23 112108 200117 07 5537 197007 15 20259 205929
00 9008 203985 08 7472 194376 16 64883 201780
01 5299 201163 09 10809 196710 17 64901 198025
02 4312 154807 10 11017 198654 18 59072 164191Illetve nekem a WL500-nál át kellett állítani a kimeneti formátumot svg-ről png-re, mert nem támogatta az svg-t:
A config.php -ban:
// graphics format to use: svg or png
$graph_format='svg';és erre módosítani:
// graphics format to use: svg or png
$graph_format='png'; -
Laca 012
őstag
Esetleg egy ötödik színséma a meglevő 4 mellé??
A frontend webes mappájában vannak a /themes mappában red, dark,espresso, light néven.
Én ezt pl. blue-nak neveztem el. Ebben a mappában a style.css tartalma (ez az oldal stíluslapja):
* {margin:0; padding:0;}
body {background:#ffffff; font-family:Lucida Sans Unicode; font-size:12px;}
#wrap {width: 960px; background:#000066; padding:10px; margin:0 auto; border:1px solid #474747;}
#sidebar {width: 160px; float: left; padding: 3px 4px; color: #fff; background-color: #0000ff; border:2px solid #ffff00; -moz-border-radius:8px;}
#sidebar ul.iface {}
#sidebar li.iface {list-style-type:none; color:#ffff00; text-transform:uppercase; padding-bottom:10px; text-align:center;}
#sidebar a{color:#ffff99;}
#sidebar ul.page {}
#sidebar li.page {list-style-type:none; text-transform:none;}
#content {margin-left: 180px; width: 780px;}
#header {padding: 3px; color: #ffff00; background-color: #0000ff; text-align: center; border:2px solid #ffff00; font-size:14px; font-weight:bold; -moz-border-radius:8px;}
#footer {padding: 3px; color: #fff; background-color: #0000ff; text-align: center; border:2px solid #ffff00; font-size:11px; -moz-border-radius:8px; clear:both; margin-top:10px;}
#footer a {color:#ffff00;}
#main {padding: 10px 10px 10px 10px; color: #fff; background-color: #0000ff; text-align: center; border:2px solid #ffff00; -moz-border-radius:8px; margin-top:10px;}
#main td {padding:1px 0;}
#main td.numeric_odd {text-align: right; color: #ffff99; background:#3366ff;}
#main td.numeric_even {text-align: right; color: #ffff99; background:#000066;}
#main td.label_odd {color: #fff; background:#3366ff;}
#main td.label_even {color: #fff; background:#000066;}
#main th.label {color: #ffff00; padding:2px 0; border-bottom:2px solid #ffff00;}
#main caption {padding: 3px 0 4px 0; color:#ffff00; text-transform:uppercase;}A theme.php tartalma pedig: (Ez a rajzolt grafikon tulajdonságait tartalmazza):
<?php
// A blue colorscheme based on a contribution by Laca 012
$colorscheme = array(
'image_background' => array( 0, 0, 102, 0 ),
'graph_background' => array( 255, 255, 0, 0 ),
'graph_background_2' => array( 255, 255, 153, 0 ),
'grid_stipple_1' => array( 0, 0, 100, 0 ),
'grid_stipple_2' => array( 0, 0, 100, 0 ),
'border' => array( 255, 255, 0, 0 ),
'text' => array( 255, 255, 0, 0 ),
'rx' => array( 51, 51, 255, 50 ),
'rx_border' => array( 0, 0, 0, 90 ),
'tx' => array( 255, 0, 0, 50 ),
'tx_border' => array( 0, 0, 0, 90 )
);
?>Aktiválni pedig az config.php végén tudod. A
// Default theme
define('DEFAULT_COLORSCHEME', 'light');sor végén a light-ot írod át annak a nevére, amelyik színösszeállítást szeretnéd..
De ez alapján akár saját "szájíz" szerint gyárthatsz magadnak saját skin-t is..
(Én is fogok, mert ez kicsit túl színesre sikerült szerintem...)
Mást már nem fűzök hozzá, mert így is kicsit off....
-
ecaddict
senior tag
Valamit elrontottam a Samba3 SWAT (Samba web adminisztrációs felület) konfignál (Ez azután van, amikor feltetted a Samba3-at).
Ideiglenes megoldásként ha változtatni szeretnél a Samba megosztásokon (ha erre egyáltalán szükséged van) akkor az /opt/etc/samba/smb.conf szerkesztésével teheted meg.
Nem igérem, hogy ezt mostanában ki fogom javítani, mert absz. nincs időm a routerrel foglalkozni ill. az Oleg fejlesztők igérték, hogy lecserélik a firmware-be a Samba2-t a Samba3-ra (és onnantól az egész optware Samba felesleges lesz).
A router webes felületén nem érdemes a firmware (Samba2) beállításokon változtatni, mert amikor indul az optware Samba ugyis lelövi a firmware verziót azaz annak a konfigja onnantól kezdve nem csinál semmit.
Egyébként a pendrive hosszú távon nem a legjobb megoldás, többeknek meggyűlt már a baja ilyesmivel ill. valamivel lassabb is mint a diszk.
Más
Nemrég találtam egy nem túl friss RT-N16 összehasonlítást különböző firmware-ek sebbességéről. Elég bizar eredménnyel (kicsit nehéz elhinni, hogy ennyivel gyorsabb lenne a gyári; azt meg absz. nem fogom, hogy a LAN-LAN sebesség miért függ a firware-től mert ott alapvetően a switch játszik), de íme, ha valakit érdekel:
http://digiland.tw/viewtopic.php?id=1200(Lent érdemes nézni a grafikonos összefoglalót).
-
ecaddict
senior tag
A Raas is a Wengi tutoriál alapján csinálta én meg a Raas féle konfigot használtam újra, így aztán elég nagy a hasonlóság.
Lényeges különbség csak a 2.6-os kernel (diszk elérése) ill. a WAN interfész neve miatt van (a Wengi eredetileg WL-500-ra írta).
Ha valakit érdekel egy kicsit mélyebben is a dolog a Wengi tutoriált továbbra is érdemes megnézni és összehasonlítani azokkal a konfig fájlokkal amit a script használ. Több mindent lehet így megérteni/tanulni belőle.
A script azoknak készült akik elakadnak/nem akarják megérteni mi is történik a háttérben.
-
ecaddict
senior tag
-
törölt tag
kb. annyira béta az oleg n16-on, mint a mostanidon
ha azon minden ment, ezen csak jobban fog.
kábelen legalább dupla sebességre számolhatsz a hálózati adattárolón.
a n-es wifi hatótávolsága tudtommal nagyobb és persze a sávszélessége is. 50 m, 3 fal és asszem 4-5 megabites netsebesség bőven megvolt. egyszer nem vittem kulcsot, aztán a teraszon neteztem vagy 1 órát, mire bejutottam a házba.
h neked ez megér-e 30k-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest