-
IT café
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaeMonS
tag
válasz
Speederer #490 üzenetére
no, a tisztazas veget:
wifi 1 noti,ami webezesre es a torrent forrasok bemasolasahoz megosztason.
lan1 1 pc amirol nezem a filmeket
lan2 1pc amirol edesanyukam netezik...mint a gep
lan3 1pcszeruseg, digitalis forokeretnek megepitve / jelenleg seed server is/
lan4 testpcktehat a mazzagon keresztul masolgatnek mindent,es a seedelest en ejszaka gondoltam, v/es napkozben mikor melo...ezert ugyerzem h a rakotott hdd,csak nas funkciora lehet eleg...furcsalom h a cpu nem eleg 1db wan es torrent letoltesre :S....
de mivel nincs jobb 5letem,es jo aron hozzajutok ilyenem lesz, aztan latjuk h mi tortenik...portalni kene utorrentet ra
...
apropo, a wrtnel nem boldogultam ezzel, itt meglehet csinalni,h a ddwrt peldaul,sshn letoltott csomagok/ amiket meg nem tudok h mi nincs benne
/ pl ftp, webserver....a vinyora teszi,es resetnel automatikusan betolti oket? - a linksysnel nekem mindig ujrakellett reset utan tolteni oket...v csak kezdetben probalkoztam?!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest