Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ano

senior tag

Sziasztok!

Jó rég nem írtam ide ... bedarált a real life :D

Szóval ... jól működik a kicsike ... számunkra bőven kiszolgálja a 3 szintes családi házat ... +1 router lett beépítve egy mellénk épített kis ház miatt (2 generációs ház, ahol a kicsiben az anyós lakik) és oda kábelen terjesztettem ki a netet egy másik router segítségével ...

Igazából a gigabites digi-t jól elosztja az eszközök között ...

Lan: 1 PC + NAS + másik router
    Wifi: 2 telefon + 3 okos TV + 2 laptop + 2 tablet ...

5GHz-et csak 1 telefon használ, a többi 2,4-en müxik ...

2 laptopon céges hálózatba VPN-en keresztül csatlakozunk ...

A NAS-on eléggé sok minden van megosztva, többek között érzékeny információk is a rengeteg film mellett, viszont emiatt van kis problémám a routerrel ...

Jelenleg Merlin 380.62_0 FW van rajta és eléggé stabilnak mondanám (a stabilitás a munka miatt létfontosságú) ... uptime jelenleg majdnem 68 nap ...

az 5Ghz nagy ritkán korlátozott lesz a telefonomon, de újracsatlakozás után megjavul ... nem jöttem még rá a miértjére ...

Viszont a lényeg ... szerettem volna vendég hálózatot beállítani, úgy hogy ne férjenek hozzá a belső hálózathoz és csak a net menjen ... de nem sikerült ... hiába állítom be, hogy legyen valami normális hitelesítési eljárás és hogy a "Intranet hozzáférése" letiltva, akkor is látom a belső hálózatot és a NAS-t is amikor rácsatlakozom az engedélyezett vendég hálózatra ... 2,4 és 5GHz-en is próbáltam, de ugyanaz ...
    Valami ötlet? Esetleg újabb FW-ben ez javítva van?

Másik kérdés: HW verziót hol tudom meglesni, ha a dobozt most eltettem jó mélyre és nem férek hozzá? :)
    A router-en nincs külön feltüntetve ez ...

Synology RT6600AX felfedezés alatt

Új hozzászólás Aktív témák