- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Arra tényleg sokat kellene várni, mert nincs tervben a P1, pont azért, amit írtál. Ez a játék a Blancpain sorozat hivatalos játéka, és csak a Huracan, Bentley, M6, 488, Jaguar és Acura NSX van rajta a "roadmap"-on.
[link]
A többi autó, ami a Blancpain-ben szerepel, nem tudom mikor kerül bele, talán a végleges változatban benne lesz?
Aston, R8, Lexus, McLaren 650S, Merci AMG, Nissan GTR, Porsche???
[link] -
-
Patrick
addikt
Akkor marad valamilyen DLC formájában?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
vlevi
nagyúr
Ez a Blancpain GT sorozat hivatalos játéka, (mint pl. az F1 2018) amit a Kunos készít. Nem ismerem a hátteret, de szerintem azért maradt Assetto Corsa a neve, mert az már egy jól bejáratott név.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
A pályák amiket tartalmaz, az mind jó. Zandvoort-ot nem ismerem.
Nagyon kíváncsi vagyok melyik autó fog beválni nálam.
-
pRoject22
őstag
Na holnap után új kontent és multi, a multihoz valszeg majd meg kell várni a 3.0.1-es javitó patchet ha nincs szerencsénk
¯\_(ツ)_/¯
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok tudja vki h mikor erkezik ma a kovetkezo frissites?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
-
Segal
veterán
válasz pRoject22 #321 üzenetére
Mindegy inkabb kessen kicsit csak jo legyen.
Ugyis meloba vagyok meg"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Solesz84
aktív tag
válasz pRoject22 #321 üzenetére
Koszi a valaszt ✌
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Segal
veterán
Mondjuk az uj auto es uj palya egy patchbe csomagolasa es kiadasa lenne vagy 2 perc es offline is ellene a kozosseg vele amig kijavitjak a multi betegsegeit...
Ha este mire hazaerek nem lesz frissites en is morcos leszek."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Enton
addikt
Jött müxik is de eddig a lagokra van a legtöbb panasz.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Solesz84
aktív tag
Sztem nagyon jo lett ez a combo nagyon adja! ✌✌✌
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Patrick
addikt
Picit jojózik a szemem a pályától, amúgy tetszik, a bmw is jól kezelhető... Egyenlőre szerény 2:03-as idő, így éjszakai műszak után.
A multit még nem próbáltam, majd délután sztem, de csak akkor, amikor bemegyek 2 perc alá.
-
Segal
veterán
A harmadik szektor a szemétláda arra kell ráérezni. Eddig sem volt rossz ez a játék de ezzel a frissítéssel nagyon sokat javult nálam. A lambo hiába gyors az egyenesben nagyon ideges volt a kanyarokban nem éreztem magabiztosnak magam vele, a bentley pont az ellentéte. Kezesbárány a kanyarokban de lomha az egyenesben a bmw viszont maga a csúcs. Gyors is és be mered rakni úgy a kanyarba ahogy a lambot már nem. Az új pálya is pozitív csalódás. F1-es közvetítésekből nagyon laposnak tűnt de igazán élvezetes tetszik.
Az én körömbe is benne van még 2-3 tized mert az egyik kanyart kicsit elóvatoskodtam de 2 perc alá már keményebb dió lesz bemenni. Tetszik az önbizalmad de úgyis megjelennek itt ph-n is a profik az űridőkkel majd.
Én mindenesetre kitűztem magamnak az 1.59.9-etmacy: Na az eső az még durva lehet főleg a hosszú egyenes utána jobbosba Még nem próbáltam de ki fogom próbálni. Sajna ma nem tudok menni a játékkal
-
Gijon
senior tag
1.58.371-et tudtam menni most, de van még benne.., ha minden szektorból ki tudtam volna hozni a legjobbat, akkor 58 alá tudtam volna menni. Sajnos nekem videókártyát kell vennem, ha látványt is szeretnék, mert a jelenlegivel épp csak elfut, multira meg tuti nem elég a jelenlegi.
-
Segal
veterán
Safe setuppal mentem. Egyelore nem masztam bele.
-
Win-T
senior tag
Tegnap 2-3 óra gyakorlás után sikerült 2.00.193-as időt elérni valahogy, de kizártnak tartom, hogy ez vagy jobb még egyszer sikerüljön.
Nem tudom megfogalmazni miért de sokkal "smooth"-abb lett az egész.
Viszont továbbra is fájlalom, hogy általam preferált sisak nézetben nincs virtuális visszapillantótükör, 16:9-es képernyőn viszont se az oldalsó sem a középső nem látszik. Ráadásul ebben a nézetben nem működik az oldalra és a hátranézés gomb (mondjuk utóbbi normál belső nézetben sem) hiába konfigolom rá a kormányra, így hátrafelé majdhogynem vak vagyok. Bízom benne erre lesz valami ötletük a jövőben. -
ForRedGlory
félisten
Sracok, lemaradt mostanaban a temarol. Esetleg lesz majd kozos gurulas neha? Az utolso helyet berlem, mostanaban idom sem volt jatszani, de lelkesen engedem el a lekorozoket. Vagy meg ebben a buildben ilyen nincs finomra hangolhato multi?
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
2:00.183 jelenleg. Be tudok majd menni 2 alá, de elég trükkös pálya...
Nálam 275 km/h a vége az egyenesben...Délelőtti időmhöz képest sokkal jobb, azóta sztem felgumizták a pályát...
-
Enton
addikt
válasz ForRedGlory #340 üzenetére
Ha akad rá igény csinálhatunk egy discord servert ACC FUN néven, ott most a legegyszerübb random/szervezetten gurulótársakat összeboronálni, megugye egyben teamspeak is.
Ha lennénk elegen mire megjelenik akár ligában is gondolkodhatunk(akár nem feltétlen csak magyarok).[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Segal
veterán
Nalam ezzel mar pc2-nel is az volt a "baj" hogy hetvegere szerveztek a gurulasokat a vendeglatoipar meg osszeegyeztethetetlen a szabad hetvegevel
Amugy szivesen beugranek par futamra de en is lekorozendonek
Amugy gyakorlas vegett mar most is lehetne csinalni "ph szobat".
Tulajdonkeppen versenyt is lehet rendezni. Tegnap lattam egy streamet ahol gurulo rajt mellett az egyik tag bemondta hogy rajt es mindenki gazt adott.
Csak elore le kell tisztazni hany kor. Nyilvan nem olyan mint majd a veglegesbe de ott nagyon kulturaltnak tunt a verseny egyertelmu volt hogy nem randomok csapodtak ossze hanem egy tarsasag."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Patrick
addikt
1:58:746
Véletlen volt... még egyszer tuti nem sikerül...ha az íveket jobban veszem picit, akkor 58 alá bemehetek, de onnantól max setuppal lehetnék gyorsabb, ez még mindig safe preset...[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Alapvetően kötetlen alapon gondoltam, mint ahogy az említett stream is, 3 autóval meg pályával nem izgi még EA státuszban ligázni. Gyüljünk össze minnél többen, aztán közösen kitalálunk valamit ha lesz rá igény.
-
Solesz84
aktív tag
En is benne lennek a kozos gurulasban ✌😁
-
Segal
veterán
Nem liga feltetlen de egy 1 oras gyakorlasra is ossze lehet jonni.
Mindenki jon itt az elert idejevel vagyis jatszik a jatekkal. Akkor meg lehetne csinalni egy uj palyas szervert es egyutt gyakorolhatnank. Lathatnank egymas szektoridejeit is nem csak a teljes kor eredmenyet. De csak egy otlet volt. Ligazni egyertelmuen semmi ertelme 3 palyanal."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Enton
addikt
Nos egy discord server elérés:
Ér osztani, egyelőre ismerkedek ezzel discord a szerver-beállításokkal, lesznek szobák meg minden ami csak kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest