- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
senior tag
Csak az SRO és a Fanatec GT World Challenge égisze alatt futó bajnokságokra van licensze az 505 Games/Kunosnak. Nem minden GT3-ra. A Le Mans a WEC-hez tartozik, a Nord 24h az ADAC Totalhoz. A Blancpain név változott át GT World Challenge-re.
-
tusi_
addikt
MIvel Korona van ugyen, ezert haza lehetett hordani az irodai cuccokat HomOfficba. Elhoztam egy monitort es egy hozzavalo kabelt is. Ezen van az a bumszli zajcsokkento, meg olyan vastag a kabel, hogy agyon lehetne verni vele vkit
Na gondoltam ez jobb, mint a monitorhoz kapott madzag. Hat tevedtem....
-
tusi_
addikt
Azt lattam, de ami erdekes nekem, az az, hogy mennyivel stabilabban tartja az FPS-t az 5600.
Nalam a 3800x@PBO val 4475Mhz korul megy jatekban, de ACC alatt latom, hogy a kartya neha 9x% on van hajtvan, maskor meg 7x%-en. Szvsz ez CPU limit.@Mosqu!to: erdekes
Mondd, hogy nemkell vennem CPU-t, meg jobban orulnek neki.
-
Rico33
aktív tag
Lehet rosszul fogalmaztam elsőre, szal 10400 lesz z490 lapba 3200-as ramokkal. Meg a game ssd-n, mert laggol néha..kanyar elött, féktávon.
Az egész úgy kezdődött, hogy leakciózták az ACC-t...akkor már kell kormány is...meg cockpit...meg akkor már nagyobb monitor, nagyobb felbontással..de ahhoz kell gépfejlesztés....szóval mindenért a steam a felelős -
tusi_
addikt
En meg nagyon kezdo vagyok, elso versenyemet Barcaban futottam Onlineban, de oszinten nem figyeltem a gumi nyomasra sem, meg a setupra sem
Homersekltere plane nem.
Lejjebb veszem kicsit a nyomast, hogy kb 27.5 korul legyen, akkor mar nem lapos a kerek, de nem is tul meleg
Idomeron az elso korben kell odatenni, mert aztan mar szinte eselytelen. Versenyen a 8. kor utan veszitek vagy fel secet, aztan meg 1-t -
-
Patrick
addikt
Okés, köszi.
Ezt akkor veszem amúgy észre, amikor elrontok egy kanyart, gondolom én, erre látom a számlálón, hogy ez így sokkal jobban megéri.
Egyszer nekimentem egy gyereknek a visszafordítónál, pörgött olyat, mint a búgócsiga.
Viszont látszott, hogy mindenki ismerkedik az autóval, a pályával, a játékkal... -
Joshi
titán
Én is úgy tudom hogy a féktávnál fontosabb a kigyorsítás. Persze a féktáv is fontos, de mégse annyira mint a kigyorsítás. Na meg a pályaismeret. Sokszor másodperceket hozhat egy más ív az adott kanyarnál vagy sikánnál. Na persze ez is csak akkor ha sok-sok másodpercre vagyunk a csúcsidőtől.
-
Segal
veterán
Eddig kaptunk 2 frissitest es a megjelenesig van meg (minimum) 5. Ha ilyen utemben fejlodik a program mint ebben a 2 frissitesben akkor egy szavunk sem lehet. En mar most elegedett vagyok vele. Nyilvan lehetne benne tobb auto meg palya es persze a teljes multi de ami bennevan az szerintem jelenleg piszok jo.
Joshi: Szigoruan a kliensbe es nem bongeszobe!! Bal also sarok termek aktivalasa resz.
Ha nem.menne akkor.kattints ide -
andrasth
tag
Hát 4k az gyilkos, oda kell a kemény vga. Post processt tényleg nem lehet teljesen kikapcsolni, viszont a foliage csökkentése szintén hoz pár fps-t. Az Assetto nálam is gondmentes, az alacsonyabb felbontás miatt kimaxolva is vígan folyik. Az a szitu, - persze ez szubjektív - hogy látványra kb a régivel azonos szintre butítva fut jól a Comp nálam...
-
guftabi96
addikt
Persze, nyilván sok dolog fog változni, de ettől függetlenül nem értem, hogy hogy lett még rosszabb a FFB?
Mozgatja a kormányt, de tényleg csak arra jó, hogy nagyjából tudd, hogy mit csinál az autó.
5 óra alatt eddig egyszer sem sikerült nagyobb csúszást megfognom. Egyszerűen nem lehet érezni, hogy mi is történik. Kb olyan mint a régen az rF realfeel plugin nélkül.
Biztos kormányon is múlik, de ha pl az általam korábban is emlegetett Automobilistában, egy ezer éves engine alapjaira építkezve meg tudták oldani a normális FFB-et, akkor a Kunosnak is illene ezt megcsinálni és nem visszafejlődni.(#177) ForRedGlory
Na igen, szerencsétlen rF2 ezer sebből vérzik, de az biztos, hogy a vezetési élmény kimagasló
Remélem egyszer sikerül összetákolni. -
dino_m
senior tag
Egy fedélzeti kamera soha nem fog olyan képet mutatni, mint az emberi szem. Akkor lenne érdemes összehasonlítani, ha a fedélzet igazi, nagy felbontású profi kamerákkal lenne felszerelve. Ez ugyan olyan, hogy a szem a rázkódást is sokkal jobban fel tudja dolgozni, mint egy kamera vagy a mikrofonnal felvett hangok se adják vissza ugyanazt amit a saját füleddel hallasz. Persze itt most csak az autókban felvett képekre, hangokra gondolok, mert stúdió körülmények között lehet produkálni élethű dolgokat. A játékokhoz a környezetet sok kis millió kép alapján állítják össze és álló képeken igenis kivehetők már az éles kontúrok és a részletek. Mikor vezetsz játékban ott se fogod menet közben ezeket a részleteket látni, csak akkor ha megállsz valahol és körülnézel.
-
törölt tag
Igen, alapvetően teljesen egyetértünk, viszont Kunos rendre tud húzni nagy meglepetéseket...ilyen volt a Porsche is, totál döbbenet volt hogy sikerült rábírnia őket. Szal ahhoz képest hogy honnan indult, a lézerszken pályák, a hivatalos engedélyek, a több platform elérése. ..itt pedig egy komoly sorozat.
Tehát nála kb. sztem semmit nem lehet biztosra venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest