Hirdetés
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Zyxel NAS326
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dino_m
senior tag
Csak az SRO és a Fanatec GT World Challenge égisze alatt futó bajnokságokra van licensze az 505 Games/Kunosnak. Nem minden GT3-ra. A Le Mans a WEC-hez tartozik, a Nord 24h az ADAC Totalhoz. A Blancpain név változott át GT World Challenge-re.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
tusi_
addikt
MIvel Korona van ugyen, ezert haza lehetett hordani az irodai cuccokat HomOfficba. Elhoztam egy monitort es egy hozzavalo kabelt is. Ezen van az a bumszli zajcsokkento, meg olyan vastag a kabel, hogy agyon lehetne verni vele vkit
Na gondoltam ez jobb, mint a monitorhoz kapott madzag. Hat tevedtem....
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Azt lattam, de ami erdekes nekem, az az, hogy mennyivel stabilabban tartja az FPS-t az 5600.
Nalam a 3800x@PBO val 4475Mhz korul megy jatekban, de ACC alatt latom, hogy a kartya neha 9x% on van hajtvan, maskor meg 7x%-en. Szvsz ez CPU limit.@Mosqu!to: erdekes Mondd, hogy nemkell vennem CPU-t, meg jobban orulnek neki.
eat, sleep, play, replay
-
Rico33
aktív tag
Lehet rosszul fogalmaztam elsőre, szal 10400 lesz z490 lapba 3200-as ramokkal. Meg a game ssd-n, mert laggol néha..kanyar elött, féktávon.
Az egész úgy kezdődött, hogy leakciózták az ACC-t...akkor már kell kormány is...meg cockpit...meg akkor már nagyobb monitor, nagyobb felbontással..de ahhoz kell gépfejlesztés....szóval mindenért a steam a felelős -
tusi_
addikt
En meg nagyon kezdo vagyok, elso versenyemet Barcaban futottam Onlineban, de oszinten nem figyeltem a gumi nyomasra sem, meg a setupra sem Homersekltere plane nem.
Lejjebb veszem kicsit a nyomast, hogy kb 27.5 korul legyen, akkor mar nem lapos a kerek, de nem is tul meleg
Idomeron az elso korben kell odatenni, mert aztan mar szinte eselytelen. Versenyen a 8. kor utan veszitek vagy fel secet, aztan meg 1-teat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Köszi a tippet.
Mas palyakon 1-2 nap alatt megvan a setup, aztan mar csak a koridok javitasa, a palya addoptalasa a cel es egy gyors, biztos versenytempo keresese, ami nemtul veszelyes de megfeleloen tempos. Itt egy het utan meg mindig a setuppal szivok.eat, sleep, play, replay
-
Patrick
addikt
Okés, köszi. Ezt akkor veszem amúgy észre, amikor elrontok egy kanyart, gondolom én, erre látom a számlálón, hogy ez így sokkal jobban megéri.
Egyszer nekimentem egy gyereknek a visszafordítónál, pörgött olyat, mint a búgócsiga.
Viszont látszott, hogy mindenki ismerkedik az autóval, a pályával, a játékkal...„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Joshi
titán
Én is úgy tudom hogy a féktávnál fontosabb a kigyorsítás. Persze a féktáv is fontos, de mégse annyira mint a kigyorsítás. Na meg a pályaismeret. Sokszor másodperceket hozhat egy más ív az adott kanyarnál vagy sikánnál. Na persze ez is csak akkor ha sok-sok másodpercre vagyunk a csúcsidőtől.
-
Segal
veterán
Eddig kaptunk 2 frissitest es a megjelenesig van meg (minimum) 5. Ha ilyen utemben fejlodik a program mint ebben a 2 frissitesben akkor egy szavunk sem lehet. En mar most elegedett vagyok vele. Nyilvan lehetne benne tobb auto meg palya es persze a teljes multi de ami bennevan az szerintem jelenleg piszok jo.
Joshi: Szigoruan a kliensbe es nem bongeszobe!! Bal also sarok termek aktivalasa resz.
Ha nem.menne akkor.kattints ide[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
A januári és februári leírásba is benne van az optimalizáció. Én nálam mondjuk már most sincs probléma 3440x1440-be maximális grafika mellett 75-80fps-em van
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
-
andrasth
tag
Hát 4k az gyilkos, oda kell a kemény vga. Post processt tényleg nem lehet teljesen kikapcsolni, viszont a foliage csökkentése szintén hoz pár fps-t. Az Assetto nálam is gondmentes, az alacsonyabb felbontás miatt kimaxolva is vígan folyik. Az a szitu, - persze ez szubjektív - hogy látványra kb a régivel azonos szintre butítva fut jól a Comp nálam...
-
guftabi96
addikt
Persze, nyilván sok dolog fog változni, de ettől függetlenül nem értem, hogy hogy lett még rosszabb a FFB?
Mozgatja a kormányt, de tényleg csak arra jó, hogy nagyjából tudd, hogy mit csinál az autó.
5 óra alatt eddig egyszer sem sikerült nagyobb csúszást megfognom. Egyszerűen nem lehet érezni, hogy mi is történik. Kb olyan mint a régen az rF realfeel plugin nélkül.
Biztos kormányon is múlik, de ha pl az általam korábban is emlegetett Automobilistában, egy ezer éves engine alapjaira építkezve meg tudták oldani a normális FFB-et, akkor a Kunosnak is illene ezt megcsinálni és nem visszafejlődni.(#177) ForRedGlory
Na igen, szerencsétlen rF2 ezer sebből vérzik, de az biztos, hogy a vezetési élmény kimagasló
Remélem egyszer sikerül összetákolni.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Enton
addikt
Most van simrace expo ugyebár már du 5 körül láttam egy streamet is körbejárták a dolgokkat de holnap/holnapután hátha több infonk lesz bármiről is.
Itt a link amit én láttam:
[link]"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
Segal
veterán
Persze hogy elfog.
Pocsék dolog lesz ma hogy a játék meglesz már 7 körül de fél10-ig melózom Mire leszedi még este azt az 50 gigát"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Nekem a legszörnyűbb hogy melózom 12-én így hiába veszem meg melóból akár mobilról (ez lesz úgyis ) várhatok kb este 10-ig mire hazaérek és akkor még a fájdalmasan hosszú letöltési idő... (dejavu Doom vagy GTA V...)
-
Segal
veterán
Megkapod
-
dino_m
senior tag
Egy fedélzeti kamera soha nem fog olyan képet mutatni, mint az emberi szem. Akkor lenne érdemes összehasonlítani, ha a fedélzet igazi, nagy felbontású profi kamerákkal lenne felszerelve. Ez ugyan olyan, hogy a szem a rázkódást is sokkal jobban fel tudja dolgozni, mint egy kamera vagy a mikrofonnal felvett hangok se adják vissza ugyanazt amit a saját füleddel hallasz. Persze itt most csak az autókban felvett képekre, hangokra gondolok, mert stúdió körülmények között lehet produkálni élethű dolgokat. A játékokhoz a környezetet sok kis millió kép alapján állítják össze és álló képeken igenis kivehetők már az éles kontúrok és a részletek. Mikor vezetsz játékban ott se fogod menet közben ezeket a részleteket látni, csak akkor ha megállsz valahol és körülnézel.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
törölt tag
Igen, alapvetően teljesen egyetértünk, viszont Kunos rendre tud húzni nagy meglepetéseket...ilyen volt a Porsche is, totál döbbenet volt hogy sikerült rábírnia őket. Szal ahhoz képest hogy honnan indult, a lézerszken pályák, a hivatalos engedélyek, a több platform elérése. ..itt pedig egy komoly sorozat.
Tehát nála kb. sztem semmit nem lehet biztosra venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Eredeti játékok OFF topik